-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Assimilator #37692 üzenetére
Azt írják, hogy lehet, de nyomós indokodnak kell legyen. Írni kell nekik egy E-mailt és megmagyarázni, hogy mi is a probléma. No de hova a retekbe kell írni? Sehol nem találom hogy mi az E-mail címük, csak hogy "please provide us with the following information so that we can begin the email address change procedure"
De hova kell írni nekik???
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
RAiN91
őstag
T30 nem javult mostanában? Most tudom megvenni azt, vagy az obj704-et, még mindig az utóbbi jobb?
-
aknaakna
tag
Sziasztok!Haverom az orosz accjára (amit mellesleg ketten tolunk) szeretne egy harmadik 8-as prém tankot, de nem tudunk dönteni, hogy melyik legyen.Eddig van egy T34 és egy Type 59.Lehetséges opcióként felmerült az FCM, 112, Löwe, IS-6 és a T-34-3.IS-6: elég gyenge átütés, Löwe: nincs prémium mm, T-34-3: nincs negatív kitéríthetőség, gyenge löveg, 112: ha jól tudom ez hasonló az IS-6-hoz, FCM: páncél nuku, viszonylag nagy test.Ezek közül nekem személy szerint azért tetszik (papíron) az FCM a legjobban, mert bár van egy nagy hiányossága, a páncélzat, de mellette van egy igen jó gunja, pazar átütésses, roffal, pontossággal, olcsó lőszerárral és a tank is fürge, szóval öszességében papíron ez mutat a legjobban.
Tapasztalatokat, véleményeket szívesen fogadok!"I dont want it, I just need it, nothing seems to satisfy..."
-
Remus389
veterán
stock agyuval valóban, maximum elmenos
közepes agyuval jobb lesz, legjobb agyuval egy Isten
nekem voltak 7-9 killes koreim is vele, lényeg egy jó lő pozicio megtalálása (ez csatatol függ ), ha megvan onnantól lehet irtani
téged ne lássanak, de te azért egész jól tudd őket lőni
ha meglátnak jobb visszavonulni egy kicsit
a Nashorn is nagyon tetszett, igaz, alapból megvolt rá a nagyagyu
a sturer Emil valahogy nem, igaz jobb a pancelja, és a legnagyobb agyuval jó, de olyan csigusz... nehéz pozíciót váltani
viszont király a gun depression -je
most ezzel a rheinmetal tankkal tolom, ez is nagyon jó, még alap agyuval is
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz
mynames #37690 üzenetére
CSak sajnos muszáj kifejleszteni a nagy csövet....
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Assimilator
őstag
Azt buktad sajnos. E-mail címet nem lehet változtatni, mert "core information".
-
wolfman
veterán
Meg tudjátok mondani, hogy Wargaming.net E-mail címet hogyan lehet megváltoztatni?
Freemail-re regisztráltam még anno, közben nem játszottam és volt egy postafiók csere is, de a régit töröltem. Most hogy újra felraktam, igaz be tudok lépni, de zavar, hogy a régi freemail 'ökáuntot' kell használjam.„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
mynames
senior tag
Nincs azzal semmi baj, csak megfelelő map kell hozzá. Ott ahol állandóan forgolódni kell és ugrik a camó, célkereszt is szétnyíilk folyton...na oda nem jó...Sand riveren stock csővel csináltam meg vele a tank ászt...
ja és semmi érteleme a legnagyobb csövet kifejleszteni rá mert a kitéríthetősége szinte zéró, és a továbbiakban egyik TD sem örökli azt a csövet...(#37677) +SoulRiever-: azt vettük észre , hogy a 8.10 óta sanszosabb, hogy goldal lepattansz. Meg azt is , hogy irtó sok modul sérülés és jóval több a kigyulladás is..
[ Szerkesztve ]
-
válasz
marked one94 #37688 üzenetére
Köszi
Kell róla nekem képet vagy videót felrakni?
Wot nick : Lanoka_
-
marked one94
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz
szallasi007 #37684 üzenetére
Ember, nézd már meg a replayt és rájössz, hogy miért lett ennyi.
Ez most kb olyan volt, mikor megkérdezték, hogy a Dark Knight Rises végén komolyan meghal Batman? Megnézed és megtudod.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Atlantis
veterán
válasz
szallasi007 #37684 üzenetére
A goldammo már csak ilyen...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
szallasi007
őstag
válasz
Scheff #37674 üzenetére
Mindjárt megnézem, de most az komoly hogy -5k lett prémmel a bevételed?
Credits | With Premium
Received 40 209 | 60 313Auto-repair vehicle -5 027 | -5 027
Auto-resupply ammunition -49 100 | -49 100
Auto-resupply consumables -11 500 | -11 500Total: -25 418 | -5 314
[ Szerkesztve ]
-
SoulReaver
veterán
válasz
Assimilator #37679 üzenetére
Jah, lehet, csak olyanokat laggolt, h a kerítés beleugrott..
-
Enzolord
addikt
Az egy kalap ....
Én el is adtam.. Majd, ha lesz elég Free akkor átugrom, de az olyan szinten egy nagy kalap ganyé, hogy valami félelmetes..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Assimilator
őstag
válasz
SoulReaver #37677 üzenetére
Az azért volt, mert köztetek volt 300 rétegelt deszkakerítés és mire odaért a "skuló" elfogyott a pen. Ez egyszerű.
Nekem ilyen egészen elképesztő az volt amikor artyval meglőttem telibe egy másik arty-t, erre: "Critical Hit!" és 0 sebzés..... -
scyllarus
veterán
válasz
SoulReaver #37677 üzenetére
Vannak. Én két egymást követő nap pattantam egy-egy PzIV tornyának oldaláról, 175 pennel...
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
SoulReaver
veterán
válasz
scyllarus #37675 üzenetére
Azért vannak fura dolgai a wot-nak. Tegnap poénból vettem pár goldot az obj 268 ba, 450 mm átütésnek gondoltam senki nem tud ellenállni... NEM MI?
113 hasa, kicsit volt beforgatva, 120mm elvileg, beforgatva tudom, hogy több... és pattintott... kb 10-15 méterről... mondom oké
6800 credit egy skuló...
Na igen... alap átütés is 303, de annyiszor pattan light tankokról, híresen papír tankokról, panther2 stb... mint ha ennek nem +-25% lenne hanem +-50
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz
xenom0rph #37669 üzenetére
Az tényleg kegyetlen volt. 2 megoldás van:
1. free xp, ahogy előttem írták
2. ha nincs annyi free vagy nem akarod rááldozni, akkor marad a gold ammo. Én azzal toltam a 75mm-essel, amíg kifarmoltam a 90-est. Kreditért vettem, sokszor veszteségesek voltak a körök, de valamit valamiért, a sok lepattanó frusztrálóbb volt nekem, mint a meccs végén a -kredit..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Scheff
tag
Nem szoktam sűrűn visszajátszásokat linkelgetni ide, de úgy gondolom, hogy ez a csata megérdemli.
Amit első körben tudni érdemes a csatáról, hogy leginkább az a rengeteg "mi lett volna ha?" esemény teszi érdekessé. A sebzés, a kilőtt tankok száma és a szerzett tapasztalat se rossz vagy kevésbé érdemleges, ezt nem állítom, de a csata tényleg kimondottan izgalmas (legalábbis játék közben annak éreztem, és mivel már hónapok óta nem paráztam ennyire csatában, ezért szerintem az is volt).
A dolog 1 vs. 6/7-nél (nézőpont kérdése) lesz érdekes, majd amikor 1 vs 1 -ben elfogy a lőszer a Hellcat-ből, az még rátesz egy lapáttal.
Érdemes megnézni, úgy hiszem.
World of Tanks Twitch csatornám: https://www.twitch.tv/mrscheff
-
đe$|re
senior tag
Szerencsére letudtam a Pz.Sfl. IVc-t, a Nashorn sokkal élvezetesebb ahhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Lenne két kérdésem még.
Egy legénységi tagra hány skill fejleszthető ki az összes vagy csak mondjuk 5?A másik meg az hogy valaki leírná nekem hogy mit és hogyan kell teljesíteni ahhoz hogy type 59-et vagy aranyat nyerjek?Idegennyelvet 1-et sem beszélek igy nem tudom lefordítani a hivatalos oldalon található szöveget.
Erre gondolok itt:
http://worldoftanks.eu/en/news/45/contest-wargaming-universe-month/Előre is köszi
-
válasz
Assimilator #37668 üzenetére
Rájöttem hogy működik csak nálam a Ps és s Scroll Lock billnytű fel van cserélve igy nekem a sL gombot kell nyomni
Kössz a helpet
-
Assimilator
őstag
-
xenom0rph
őstag
Csak nem cseszi az agyam, hogy stock Hellcat-tel nem lehet haladni? Berak tier8-as tankok közé, hát útközben lepattan az összes létező lövedék, ha éppen nem, akkor meg sebzek -3 életet rá
halahala
-
scyllarus
veterán
Biztos nem működik? Megnyomáskor automatikusan ment a World of Tanks\Screenshots mappába, nem a vágólapra ment!
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
jano_77
nagyúr
válasz
Jo33by #37603 üzenetére
Jól látom, hogy ugyan úgy lesz megoldva a tankos rész is mint a repülős, hogy ha kilőnek, akkor egy másik tankkal vissza tudok lépni a csatába!?
Amúgy elég vicces a videó....a srác kis híján elélvez a monitor előtt.....pedig azért annyira nem nagy durranás. Vagy Ő volt nagyon béna - 1. videó - vagy a célzás rohadtul nem egyszerű, mert elég lassan tudott becélozni egy ellenséges célpontot."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Sziasztok
A meccs végén lévő képeket progival csináljátok vagy van beépítve egy képcsináló a wotba uanugy mint a felvevő?
-
törölt tag
Ma éjjel nekem is volt ilyen csodában részem.
Mire egy villámgyors rohammal elfoglaltuk Mineson a dombot, véget ért a játék.
1 perc 17 másodpercig tartott a csata.
Tőlünk két kilövés, ebből egyet én hoztam össze, az ellennél egy.
Mindezt egy T7-es csatában!
Biztos megérte nekik. -
virkir
veterán
Jelenleg számít.
Volt egy időszak emlékeim szerint amikor kivették de most nem mindegy, hogy mit, milyen távolról sebzel illetve ugye azt sem lehet kideríteni, hogy önállóan spotoltad akiket lőttél vagy volt spotolt sebzés amin osztozni kellett.
Az eltérések ebből is adódhatnak."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
04ahgy
nagyúr
-
Chris0321
veterán
válasz
gilfoyle #37627 üzenetére
Én még annyit fűznék hozzá ha tudod, hogy egy legénységet végigviszel egy ágon mint pl. én a francia heavyknél akkor érdemes előre úgy képezni a legénységet, hogy ha majd beteszed a tizes tankba megfelelően legyenek kiosztva a skillek. Érdemes utánajárni, hogy mit adj a legénységnek ne kelljen utólag resetelni.
-
sith7
félisten
válasz
Flickering #37633 üzenetére
nem fogod megbánni, fullosan nagyon jó
-
scyllarus
veterán
válasz
xenom0rph #37635 üzenetére
Nem, csak ha 100%-osan akarod átvinni őket. 20k kredit/fő, ha -10%(azonos típusú tankba, pl Light-light), -20% (különböző tipusúba pl. Med-TD) képzettségvesztéssel ülteted át. De gyakran van rá akció, most is csak 10k/fő az átképzés.
-
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok, teljesen noobként lenne kérdésem, hogy a legénységet is célszerű átképezni tankról tankra, vagy minden tankot saját legénységgel kell venni és azt fejleszteni?
Amúgy nagyon bejön a játék, még tök az elején vagyok és bele kell még rázódnom -
sith7
félisten
válasz
Flickering #37624 üzenetére
-
Veatta
aktív tag
válasz
Flickering #37621 üzenetére
Mihamarabb fejleszd ki rá a legnagyobb ágyút, akkor már szerethető gép lesz.
-
Chris0321
veterán
válasz
Ha a JT-t akarod megvenni utána akkor szerintem jobb választás mint a JPII. Ugyanannyi legényég kell hozzá és legalább szokod a lomhaságot. Ha lehet kicsit be kell forgatni és akkor előfordul, hogy pattint. Az aljára vigyázni kell. Nem az első vonalba való, a 128mm-es ágyúval elég brutális.(Szerintem.) Míg nem lett elit addig nagyon sokat szívtam vele, rettenetes volt a győzelmi arányom 30-40% között ami a végére felment 56%-ra.
-
olcsii
aktív tag
válasz
keress meg játékban
segitek neked
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
mynames
senior tag
Chi To-val lepattantam egy marder38t -ről...
tiszta vicc..
-
scyllarus
veterán
válasz
joergie #37612 üzenetére
Én is jókat olvastam róla. Csak én szégyellenivalóan szar vagyok az amcsi cuccokkal, nagyon fő a fejem, hogy rápróbáljak-e. Mondjuk a gyors lövedék az nekem nagyon bejövős, a Hellcattől ezért kaptam idegbajt.
Ez igaz a két kisebb ágyúra is (ugye a stock az a HC/Jacksoné), vagy csak a 105-ösre? mondjuk, nem kell olyan sok xp a nagy gunhoz, az is tetszett benne."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Bad Pritt
félisten
válasz
scyllarus #37611 üzenetére
Agilis, gyors gép, jól lehet vele bújkálni is, a top lövege teljesen használható (ugye ugyanaz, mint a T29-é csak pontosabb, gyorsabban tölt). Összességében egy nagyon jól használható páncélvadász, a JPanther mindenben jobb egy kicsivel, de a T25/2-nél és szerintem az AC 46-nál is jobb. SU-152 más stílus.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
joergie
őstag
válasz
ddt500hu #37583 üzenetére
Biztos? az 717, és arra tuti nem kapnám meg a tankászt, még akkor se ha arty. ennél már kaptam magasabb xp-t(prém nélkül). de ha hozzáveszem a courageous resistance-t, úgy 1144, az már meglehet. ha 717et győztesként számítom, akkor 1075, szerintem annak se kéne meglennie, szóval a courag.res.bonusnak benne kell legyen. prém nyilván nem számít.
(#37611) scyllarus: én nemrég vettem meg, nekem tetszik. gyorsan tölt, jól céloz, és ami a legjobban tetszik, nagyon gyors a lövedéke. nem kell kilóméterekkel elé célozni mozgó célpontnak. mozgásra meg a t20-ra hajaz.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
scyllarus
veterán
A T25 AT-ről mi a vélemyény? 1500 xp-re vagyok tőle, és adnék még egy esélyt az amcsi tankoknak. Mindenképp kifejlesztem, csak az a kérdés, megvegyem-e?
Diegho - őt csak azért írtam bele, mert enélkül már offnak számít egy hsz itt
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz
Jo33by #37603 üzenetére
És ki a tökömet érdekli a Wold of Tanks topikban?
Akit meg véletlenül az kéretik átfáradni"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
sebijani1982
senior tag
válasz
KisApám #37606 üzenetére
Lehet, hogy nem írja. De attól még működhet.
Nekem anno megadta.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
7 kill
Victory!
Battle: South Coast 2014.01.02. 19:16:27
Vehicle: Waffenträger auf E 100
Experience received: 2 216 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 41 399
Battle achievements: Top Gun, Sniper, Reaper~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
KisApám
addikt
Valaki használja EZT?:
MeltyMap’s MathMod WoT 8.10Jó lenne egy célzó, ami mutatja a páncélvastagságot.
Most a Jacktor MOD pack 0.8.10 van fent a J1Mb0 célkereszttel. Nem rossz, de...(#37605) sebijani1982: ezt nem írja sehol, sajna. 400 aranyat kapni érte megérné.
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
sebijani1982
senior tag
válasz
KISDUCK #37600 üzenetére
Volt régebben egy akciója a WG-nek, hogy ha jelszót módosítasz, akkor 300 aranyat ad.
Egy accounton egyszer ad érte. Valószínűleg még tart az akció.Ha a telefonszámodat is megadod nekik, akkor azért is ad azt hiszem 100-at.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
olcsii
aktív tag
válasz
Chris0321 #37602 üzenetére
emlékszem nekem a jt még 6700 dmg re sem adta meg magát
nagyon szeretemmég mindig megvan csak nincs időm menni vele
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Chris0321
veterán
Bocs, hogy nem a témához szólok hozzá.
Ha jól emlékszem egy HE és egy gold ammot használtam az AP mellé. A HE-t egy proto kapta mert volt képe beállni egy roncs mögé előlem és csak így tudtam kilőni(a torony oldalát láttam csak egy AP lepattant és ekkor váltottam már kevesebb mint 200 HP-ja volt, a gold ammot az ellenség JT-je kapta mert képes volt beállni foglalni és csak a felső részét tudtam lőni a felépítménynek és nem tudtam rámenni mert alig volt HP-m. Egyébként pedig beálltam a középső átjáróhoz C4-be és csak lőttem akit tudtam, szerencsére volt bőven jelentkező. Sebezni senki nem tudott, csak az artyk de ők is csak E3-ban ahol egy T25/2-t lőttem ki mielőtt a hátamba került volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest