-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flickering
aktív tag
válasz Drenadar #38296 üzenetére
A cromwell/coemt/centurion vonalra gondolsz?
Ott már a crusaderrel szenvedek..
Jó kis pénzhozó a Cromwelltől azt hallottam, és tesztszerón tetszettek is.& vhw
Leginkább a Caernarvon miatt kezdtem el az ágat, teszten ezt próbáltam, nagyon tetszett ott.
(tier 9-10-ről nincs tapasztalatom)Arról mi a véleményed?
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
válasz Flickering #38291 üzenetére
Hát... szerintem nem fog annyira tetszeni.
A Churchill I még teljesen vállalható T5-ben.
De VII-es... még lomhább, a páncélzat effektíve nem lesz jobb (aki rájött könnyedén fogja sebezni szinte bármilyen ágyúval a sárvédőn keresztül...) Tűzerőd meg... nevetséges alpha, átütés... mint egy mednek, bár néhánynak még jobb is van...A Black Prince-nél alig javul a helyzet, ugyan papíron még jobb a páncél... de valahogy a vetélytárs tankok átütése mindig előrébb jár, mint a Churchill széria páncélzata... mozgékonyság szintén gyenge, az ágyú meg... hát megintcsak sehol nincs a kategóriatársakhoz képest... gyakorlatilag ismét egy med tank ágyúját kapod, mozgékonyság nélkül.
Nem az... el lehet velük is pötyögtetni, ha belefutsz egy marhacsordába, akkor ki lehet magas sebzést osztani, így nem fog olyan szörnyen kinézni az átlag stat, de csaták kimenetelét igen nehezen lehet befolyásolni.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
olcsii
aktív tag
sturmtigert azt várom
olyan troll lesz mint a kv2.wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Drenadar
veterán
válasz Flickering #38295 üzenetére
szerintem a médium ága sokkal jobb...
-
Drenadar
veterán
fullosan nem olyan rossz, csak lassú, és magasabb tierben pillanatok alatt elfogy...
a BP sem olyan ász, de az jobban szerethető. Kivéve hogy szvsz nagyon gagyi az ágyúja... -
Angel1981
veterán
Sokak szerint vicc az angol heavy vonal, de szerintem nagyon is használhatóak, csak nem közelharci vasak, hanem igazi támogató tankok, amolyan forgótornyos TD-k.
(A CH VII és a BP valamennyire közelharcban is megállja a helyét a tierhez mért erős páncél miatt.) -
Amfiton
tag
válasz psycroptic #38285 üzenetére
És igen több,mint valószinü,hogy az álca bónuszuk is eltünik a következő patchben. Februárra igérik az új "javitást".
-
Flickering
aktív tag
Nemsokár megvan a Churchill 7-re az XP is, mi a véleményetek errő la vonalról?
A Caernarvon miatt kezdtem el mert tesztszerveren tetszett. -
psycroptic
őstag
Mégiscsak igazam lett. Az arty-k után a TD-k miatt lesz sírás rívás...
PSNID: Tomy83PS
-
Jo33by
tag
válasz Angel1981 #38274 üzenetére
Fejlesztői hírcsokor? Majd én lefordítom, el se kell olvasnom. Minden nagyon jól működik. Az MM szuperül teljesít, mindenki megelégedésére. Nincs TD túlsúly a játékban. Még több TD elférne és sebezhetnének 1500-2000 körül is talán. Legyenek még több táras tankok. Minden nagyon jó és remek. Lehetne még több Komarin féle pálya a játékban hogy minél több játékos tudjon kempelni. A játékot át lehetne nevezni world of kemp.-re
-
Bingisz
addikt
válasz Plasticbomb #38281 üzenetére
Az a rész nekem is hiányzik az új XVM-ből.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Plasticbomb
addikt
válasz Bingisz #38275 üzenetére
Ezt régen az XVM is kiírta, most valamiért nem mutatja ezeket az adatokat. Pedig mindig az alapján próbáltam javítani a tankokkal elért teljesítményemen. Sőt, régebben írta az adott tankra számolt eff/wn értéket is.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
-
Bingisz
addikt
válasz Departed #38272 üzenetére
Ha jól tudom akkor a Tank Inspector progi, tud olyat is, hogy megmutatja a tankokon a szerver átlagsebzést, a győzelmi arány stb...
Azontúl rengeteg dolgot meg lehet benne nézni a tankokról. Szóval nagyon hasznos program. Keress rá guglin, mert telóról nem tudom linkelni."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Angel1981
veterán
Ha még esetleg nem volt - Fejlesztői hírcsokor #53
Jó hosszú! -
Departed
őstag
Tudtok valamit a Noobmeter TankStats részéről? Már viszonylag régóta nem működik, én meg szívesen nézném hogy mostanában melyik tankok hogy teljesítenek, akár pl. a japán vonal.
Esetleg valami bennfentes infó?Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
olcsii
aktív tag
válasz Assimilator #38269 üzenetére
Elég jól adta az xvm alapján is.
Egyedül játszottam vele, szakaszba általában nehezebb nem tudom az okát
Nagyon gyorsan lő igy szét szedek bárkit még egy lilát is megettem tier 6 vkban volt (pather előtti) nem jut eszembe a neve
Lőni kell vele és vigyázni nehogy eltaláljanak[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
Bingisz
addikt
-
olcsii
aktív tag
Egyik munkatársam most mondta hogy a 12 éves lánya szokott játszani a WoT-al meg persze ő is néha most a tigrisre pályáznak. És mindig a nehéz tankok szokták őket kilőni tudod aminek nem forog a tornya
[ Szerkesztve ]
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
olcsii
aktív tag
válasz Amfiton #38263 üzenetére
nem kell azt módosítani, mivel ki írja hogy goldért vagy ezüstért vehető e meg a lőszer. így aki kicsit használja az eszét miután lehűtötte magát a gold noobozás után láthatja hogy lehet hogy kpct vel lőttek ki de b.ssz.s ez nem GOLD volt
-
Amfiton
tag
Engem mindig mikor a Leopard 1megyek gold nooboznak,reportolnak(ezt ugy kepzeljetek,hogy minden második csatám),mert nem tudjak,hogy az alap lőszere a leonak a kummulativ. 268 pen miért használnék gold ammot?Egy kicsit pontositani kellene a gold detector modot...
[ Szerkesztve ]
-
olcsii
aktív tag
Srácok. nekem nagyon adja chi-to nagyon sokat nyerek kb 80% a winratem 50 csatából.
és már meg is van a 50 000 xp. sokat is lehet vele sebezni. szeretnek rajta motort lőni hogy még lassabb legyen
Nem tudom miért de napról napra jobban szeretem ezt a hülye játékot picivel több mint egy éve játszom és nem hogy unnám, még többet akaromwot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
KisApám
addikt
válasz PAtr0n #38259 üzenetére
(Sötét képeket? PrintScreen-nel ezt adja. )
A Replayban látható játékosnak még van mit tanulnia...
Viszont azt megjegyeztem, hogy mozogni kell.
Ha végig ott maradok egy helyben, lehet, hogy nem jön össze.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
-
KisApám
addikt
Ahogy írtam, megvettem a PzKpfw S35-et.
MEGÉRTE!!! Saját Tierjében, meg egy kicsit a TIER IV-ben is tud "működni".
10-14 után egyedül lehoztam a meccset
Kicsit amatőrködtem persze, de összejött.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Iron Funeral
őstag
Schlurchi (0:26:02) for "pros" like you they invented premammo, no? I bet your momma is really proud
Fel van/volt háborodva a Marder 38t mert kilőttem egy lövéssel... KV-2 trollgun.
Nem tudom, hogy igazából mire számítottWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
-
Tomi0703
addikt
válasz 04ahgy #38252 üzenetére
Azt nem vettétek észre, hogy a 8.10 óta irdatlan sok a kritikus sebzés a korábbihoz képest? Mindig sérül valami, ammo rack, motor, main gun... Ha nem legénység.
Igen, már én is akartam írni. Csata végi jelentésnél szoktam nézegetni, hogy ha sebzek pl. 6 tankba abból kettőn valami kritikust lőttem (és msot nem a láncra gondolok), vagy legénység vagy ammo stb...
-
Assimilator
őstag
válasz Cucuska2 #38240 üzenetére
Olvasd el még egyszer amit írtam. Direkt hangsúlyoztam, hogy bárhol. Az alsó lemez eddig is lőhető volt én nem mondtam, hogy nem. A felette lévő rész is az volt, de arról rendesen pattogtak még a 9-esek is. A torony meg gyak. kategóriájában átlőhetetlen volt. 8.10 óta meg a 6-os, 7-es medek átlőnek tornyon szemből gold nélkül. S nem kupolát lőnek. Csak úgy telibe. Na mindegy.
-
04ahgy
nagyúr
válasz Enzolord #38251 üzenetére
Elöl 180, hátul 140... Az meg alig vastagabb, mint a Löwe hull, és nincs is szögben, tehát tökegyenes. Butaság úgy menni, el kell dugni hulla meg ilyenek mögé a rádiós kupolát, és lóbálni a tornyot.
Azt nem vettétek észre, hogy a 8.10 óta irdatlan sok a kritikus sebzés a korábbihoz képest? Mindig sérül valami, ammo rack, motor, main gun... Ha nem legénység.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Enzolord
addikt
válasz 04ahgy #38250 üzenetére
Azzal már egy páran úgy játszanak, hogy seggel mennek előre, mert már mindenki tudja, hogy R2D2-t kell lőni az elején, és a hátulja is eléggé páncélozott...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
-
Enzolord
addikt
A Type-os témához, sajnos már messze nem az a király vas, mint volt, hogy szomorodjanak meg Serbék...
De még mindig élvezetes vele a játék, ha kijön a lépés...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
ixtom
tag
válasz joergie #38246 üzenetére
Bizony, de GPRO-t abbahagytam, nem vonzott már igazán (meg azok a randomok, pff...).
Legjobb volt a mai esemény: Menekülés közben seggbe lőtt valaki elég közelről, épphogy megfordultam már lőttem is, pufff! -510 életerő és egyből meghalt az ellen.
Szitkozódott, hogy mi volt ez, egyáltalán mit keresek South Coast-on a kisvárosi részen, hehe.[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
veled már találkoztam gpro online-ba, nem?
fv304 nagyon durva cucc. tier8-ba is(kt teteje) sikerült már 400+at tolni, de a hellcat a kedvencem, az mindig 400+. szégyen és gyalázat, de tier6 "tankjaim" közül ezzel a legtöbb az átlagdmg-em
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
addikt
válasz Bingisz #38241 üzenetére
Ezért adtam el anno az SP-t, és vettem meg a T34-et, és ezért vártam már nagyon, hogy leadhassam a 90 mm-es ágyút a T54E1-en, hogy azokat a szemét Type-okat halomra lőjem! Annyira jó volt ma is, amikor kitáraztam a full életes Type-ra, és harmadikra kigyulladt, és még belelőttem egyet, ROBBANJ TE SZEMÉÉÉÉÉT!
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
ixtom
tag
Eleinte nem jött be ez az FV304, de most hogy ráéreztem a stílusára megszerettem a kis dobozt. Ejj, de nagyon troll!
Mindig kérdezik: Arty, hova a 'csába mész!? -
bullseye
addikt
válasz Cucuska2 #38240 üzenetére
200 pennel a felső belőhető is a bal oldalán (neked, mint támadónak bal). Azt hiszem még Virkir kísérletezett rajtam vagy egy éve, és 175-tel is ment. De erre már nem merek megesküdni.
Mondjuk a torony szemből nem volt lőhető, max a minikupolákon.
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
addikt
válasz Assimilator #38239 üzenetére
200 pennel az alsó lemeze amióta játszok, belőhető, szemből, hol itt a nerf?
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
KisApám
addikt
Nem tudom ki írta, hogy többen panaszkodtak neki, hogy nem tudják lekétszerezni a tankjukat.
Van benne valami.
KV-1 tank - 7 vereség. Lehetetlen küldetésnek tűnik. SOHA nem volt ilyen... remélem nem is lesz.
Minden más tankom OK.̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
bullseye
addikt
válasz CHaooSS #38234 üzenetére
Minek, ha tudják, hogy őket csak golddal lőhetik meg egyszerű földi halandók...
Kedvencem az, aki felháborodik, hogy a saját tierjében is erős heavy tankját 2 tierrel kisebb meddel meglövöm arannyal. Hiszen pont azért azzal megy, mert anélkül átlőhetetlennek érzi. A következő lépés gondolom az, hogy azt is jelenti, aki a hátába kerülve meglövi
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Jo33by
tag
Chi To, 6-os stock tankkal kb. 10 csata két nap alatt, mind vereség. Nem hiszem hogy bármelyik csatára befolyással tudnék lenni. Irányított az egész bárki bármit mond. Ezért gondolkodik két percet legalább a beosztáson az elején hogy tudjon "variálni". Ezt csinálta egy hónapja a ferdimmel is. Akkor de utáltam szegényt. A ferdi amúgy nagyon opp lett fullosan. A gyorsasága is egész jó lett, a löveg meg isten király rajta. Mostanában a legélvezetesebb csatákat a T30-al megyek. Fullos már úgyhogy odapörköl rendesen. A karácsonyi akciókon kifulloztam mindent rajta. Vigyázni kell rá mert porcelán a teste de a löveg az nagyon jó.
-
CHaooSS
őstag
válasz Cucuska2 #38232 üzenetére
Nem értem mi a picsáért nem képesek felrakni egy rohadt modot ami kimutatja, hogy milyen lövedékkel lőttek meg..
+ becsapódása is más a két lövedéknek így nem értem mégis miért gold noobozik...
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
DaveNo1
veterán
LOL, egy chi-to (zöld játékos tehát nem noob) nem bírta át lőni a jumbo-mat (tornyot lőtte legtöbbször a szerencsétlenje), én meg kilőttem, erre meccs után rám írt privátban, hogy reported. Most komolyan az ilyen embert mi vezérli?
You are not prepared.
-
CHaooSS
őstag
válasz Diarmand #38226 üzenetére
nagyon sok csatám van a Jgpz e100-al így azért tudom mit beszélek.
Aki jó helyre lő az ilyen távolságból is át tudja lőni. persze ezt nem az jelenti, hogy minden lövés, de át lehet lőni.A Maus tornyára meg annyit mondok, hogy ha egy szerencsétlen vezeti akkor igen
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Diarmand
senior tag
válasz CHaooSS #38218 üzenetére
Ha nagy td-vel megyek akkor azt akarom, hogy üssön, ezért ha muszáj és azt látom, hogy nem biztos a 300-as pen átütése akkor nyugodt szívvel betöltöm. Ahogy emre is írta sokszor egy lövésen múlik a csata és amíg van a játékban gold ammo, akkor biza be fogom tölteni bármiben is ülök.
Ami a Maust illeti, 258-as pennel fossá lövöm neked szemből a tornyát is...
a jgpz 299-el is simán átviszi a jgpz-t akár 400m-ről is a hasát biztosan, a felépítménye tapasztalataim alapján közel sem üthető ilyen könnyen, pláne nem 400 méterről.
-
CHaooSS
őstag
Hát mondjuk van benne valami. ha nagyon kell az a lövés akkor oké.
-
törölt tag
-
CHaooSS
őstag
én soha nem használtam még goldot 268-ba
a jgpz 299-el is simán átviszi a jgpz-t akár 400m-ről is
-
emre
veterán
válasz CHaooSS #38218 üzenetére
Hogy mire kellhet gold a 268-ba?
Hát én pl jpze100 felépítményre lőttem vele szemből sikerrel.(#38223) CHaooSS
A 25% miatt biztosra akartam menni.
Van amikor csak egy lövésed van.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
törölt tag
Már t9-ben is vannak gázos járgányok.
Amíg nem lett meg a Tortose top ágyúja, addig nem volt ritka a -40000-es kör sem.
A rekordom -79000-es kör volt.
Ráadásul a drága goldammó java része lepattant.KISDUCK Én még a csigaszemre is csigaszemet rakok.
Ha nincs rá szükség, akkor elfér, de általában kelleni szokott.
Ha megállsz három másodpercre, akkor bekapcsol, és mindjárt más szemmel látod a környezeted.
Arról nem is beszélve, hogy azt simán lehet pakolgatni a járművek között.
Jelenleg hármat használok, ha esetleg kettő csatában van, attól még a harmadikkal elindulhatok.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz #43783936 #38210 üzenetére
ésMogyesz75 / Amfiton:
Hát igen szemből nem sok esély van átütni t9-et volt hogy oldalról se tudtam. Tegnap inkább csak repesszel bosszantottam az ellent, mert átütni nem tudtam őket, a repesz legalább olcsóbb és gyilkolászik. T29-en gondolkodtam, mert tetszetős tank, de most jöttek az ünnepi akciók, kedvezmények inkább a main vonalam akartam fejleszteni. Hát csigaszemet nem láttam jó vételnek nehéz tankra, inkább a töltés gyorsító, repeszpáncél és szellőző triót használom. A játékban a láthatóság megvalósítása párszor felbosszantott, ha nem lennék nyugodt típus, akkor lehet hogy most nem tudok a gépemről itt fórumozni, ha tetszik érteni, de szerencsére csak a cifra káromkodásig jutottam. Tegnapi dolog bosszantott a legjobban. Valami natúr, száraz vidéken volt a mérkőzés. Semmi bozót vagy homokbucka. KV1s-sel álltam egy kis buckán és figyeltem láttam egy Jacksont majd eltünt, de a látótávomon belül volt és nyíl egyenesen jöhetett felém és akkor láttam amikor már az orrom előtt volt, nagy felhúzott a dolog.
Már sz IS3-ra is meg van a felszerelés még egy kis kreditet farmolok amit lehet megveszek rá az előző kompatibilis fejlesztésekből és kicsit játszok vele.
Az IS3 például nagyon bejön, főleg ha nem kerül magasabb tierbe, alap tankkal minden extra nélkül az első 2-3 meccsem annyira élvezetes volt. Valami közepes tankkal kerültem össze angol vonalon T7-es lehetett. Nekicsapódtam szemtől szembe voltunk, de csak pattogott le a lőszere.
Szóval szívesen kipróbálnék sok mindent csak nem tudom, hogy idővel, hogy fogom bírni a T29 vonal is tetszik, orosz közepes tankot is szeretnék, amerikai és angol páncélvadászt is fejlesztenék. Csak sok időt igényel az a baj. November 16.-án regisztráltam, tehát kellett majdnem 2 hónap, hogy eljussak eddig a tierig persze volt összesen 10 nap prémiumom a küldetések, ajándékok révén. Nem tudom, mennyi időt fogok a jövőben szánni a játékra, mert sok mindent szeretnék, bár a lustaság megöli a terveket.
Bejöttek ez a közepes japán tankok ezek is felhúznak kicsit. jó páncélátütésük és a töltésgyorsaságuk, bár azokra nem szeretnék jelenleg szert tenni.
Elnézést, ha sok lett az off.Xenom0rph:
Képességek részletezve
Ezt a linket javaslom olvasd el, nekem sokat segített. A parancsnoknak elsőkörben a 6. érzéket rakd be.[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Amfiton #38215 üzenetére
Ebben igazad van. legjobb tier7-es heavy
Diarmand:
450-es gold? semmi gold ! csapok a szádra..
szerény véleményem, hogy szégyen gold-ot használni egy tier10-es TD-vel..
mire nem elég a 303 átütés? mire kell a 450? ez miatt a heavy tank egy semmi lesz. elveszti a nagy előnyét ami a jó pánél.. E100 beforgatva ugyan..
450 átviszi a Maus frontját is.[ Szerkesztve ]
-
Diarmand
senior tag
válasz L-e-f-i-e #38194 üzenetére
egyelőre az obj 268 egyetlen igazi előnye a viszonylag nagy sebzése volt.
Ezt te sem gondolod komolyan. Nem lehet, hogy a nagy előnyei a kurva nagy camo-faktor, a gyorsaság - akár hegymenetben is - és a sebzéséhez képest gyors töltés? No meg a 450-es átütésű gold ammo?
Hagyjuk is, én tévedek -
xenom0rph
őstag
KV-1S-n most lett 100%-os a legénység összes tagja.. Milyen képességeket adjak nekik? mire esküdtök ami jó ?
halahala
-
CHaooSS
őstag
válasz Amfiton #38211 üzenetére
Tornyán még van 1 gyenge pont.
A löveg feletti kis háromszög amit nem olyan nehéz belőni.
+ Ott a löveg melletti oldala is amit már 250 körüli átütéssel át lehet vinni.
[ Szerkesztve ]
-
Flickering
aktív tag
válasz Amfiton #38211 üzenetére
Én is épp ezt tervezem, mert egymagam játszom és 3k csatánál tartok de elég hullámzóan játszok, van pár csata ami nyerő, de például ma is, olyanokat kaptam ki, pályanevet nem mondok, mert 10-ből 8 szor ez volt, hogy legrosszabb esetben egymagam elindulok egy máskor szokásos helyen, a csapat többi tagja lemmingtrainben balra és vesztünk-e? igen. Pár csatám volt mikor talán értelmesen eloszlott a csapat nem pedig egyik irányból szétdarálás.
Visszatérve az elejére, M6-nál vagyok, de nekem elég nagy szenvedés, mikor 4-es tank kilő alólam mindent. Szóval alig várom a T29-et...
-
törölt tag
válasz KISDUCK #38208 üzenetére
Fel kell tenni egy csigaszemet.
Ma is-3-mal, csak spottoltam a többieknek, mert éppen hat tízes tank volt velem szemben, és nem volt kednem potya fraget játszani.Máskor állóháborúban t29-cel több spottot szedtem össze, mint amit én sebeztem, pedig szórtam rendesen az áldást. Mivel nekem volt csak csigaszemem, ezért én voltam a többiek szeme is.
Az is hozza a lóvét és az xp-t rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz KISDUCK #38208 üzenetére
Ertem.Nos, ilyen esetben valoban lapitani kell, es oldalrol kell megprobalni megloni a 9es tankokat.Persze mondani konnyu, csinalni nehez.Szembol is lehet oket sebezni csikicsukiban, ha ellovod a parancsnoki bebuvonyilast, azaz a kupolat.Persze ezt sem egyszeru megcsinalni, en pl az orosz lovegekkel jartam meg, hogy nem oda lott ahova celoztam.
-
KISDUCK
addikt
válasz Antonius1978 #38207 üzenetére
Nem az, hogy nem megy, de a T5 barátságosabb. Mert kv1-el ha bedob T7-be, akkor még tudok csipegetni, rongálni, de ha IS-sel bedob T9-be ott nincs sok sikerélmény. Meg ott sok kreditet elvisz a lőszer beszerzése.
Ha mellé lövök, vagy nincs átütés, "az meglátszik a bankszámlámon". -
Antonius1978
addikt
-
ddt500hu
veterán
Az ilyeneket élőben biztos, hogy pofán verném. Vajon mi motiválja őket?
[link] -
KISDUCK
addikt
válasz Antonius1978 #38197 üzenetére
és Mogyesz75:
Köszönöm az infókat, akkor talán még a t34 t34-85-t / hell catet megpróbálom majd, de akkor egy darabig nyomom a kv1-et. T7-ben nehezebben tudok érvényesülni mint T5-ben. Ez az eddigi kedvenc tankom és talán ezzel bánok a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest