-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz #43783936 #38210 üzenetére
ésMogyesz75 / Amfiton:
Hát igen szemből nem sok esély van átütni t9-et volt hogy oldalról se tudtam. Tegnap inkább csak repesszel bosszantottam az ellent, mert átütni nem tudtam őket, a repesz legalább olcsóbb és gyilkolászik. T29-en gondolkodtam, mert tetszetős tank, de most jöttek az ünnepi akciók, kedvezmények inkább a main vonalam akartam fejleszteni. Hát csigaszemet nem láttam jó vételnek nehéz tankra, inkább a töltés gyorsító, repeszpáncél és szellőző triót használom. A játékban a láthatóság megvalósítása párszor felbosszantott, ha nem lennék nyugodt típus, akkor lehet hogy most nem tudok a gépemről itt fórumozni, ha tetszik érteni, de szerencsére csak a cifra káromkodásig jutottam. Tegnapi dolog bosszantott a legjobban. Valami natúr, száraz vidéken volt a mérkőzés. Semmi bozót vagy homokbucka. KV1s-sel álltam egy kis buckán és figyeltem láttam egy Jacksont majd eltünt, de a látótávomon belül volt és nyíl egyenesen jöhetett felém és akkor láttam amikor már az orrom előtt volt, nagy felhúzott a dolog.
Már sz IS3-ra is meg van a felszerelés még egy kis kreditet farmolok amit lehet megveszek rá az előző kompatibilis fejlesztésekből és kicsit játszok vele.
Az IS3 például nagyon bejön, főleg ha nem kerül magasabb tierbe, alap tankkal minden extra nélkül az első 2-3 meccsem annyira élvezetes volt. Valami közepes tankkal kerültem össze angol vonalon T7-es lehetett. Nekicsapódtam szemtől szembe voltunk, de csak pattogott le a lőszere.
Szóval szívesen kipróbálnék sok mindent csak nem tudom, hogy idővel, hogy fogom bírni a T29 vonal is tetszik, orosz közepes tankot is szeretnék, amerikai és angol páncélvadászt is fejlesztenék. Csak sok időt igényel az a baj. November 16.-án regisztráltam, tehát kellett majdnem 2 hónap, hogy eljussak eddig a tierig persze volt összesen 10 nap prémiumom a küldetések, ajándékok révén. Nem tudom, mennyi időt fogok a jövőben szánni a játékra, mert sok mindent szeretnék, bár a lustaság megöli a terveket.
Bejöttek ez a közepes japán tankok ezek is felhúznak kicsit. jó páncélátütésük és a töltésgyorsaságuk, bár azokra nem szeretnék jelenleg szert tenni.
Elnézést, ha sok lett az off.Xenom0rph:
Képességek részletezve
Ezt a linket javaslom olvasd el, nekem sokat segített. A parancsnoknak elsőkörben a 6. érzéket rakd be.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest