-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
ALTSPANDAU
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz köpet #251998 üzenetére
Light-al engem is legtöbbször -2 tierbe dob be.
Ezért is szokott annyira rosszul esni és kiborítani, mikor meglátok egy csatában top tierként egy light-ot, mikor én -2 vagyok lentebb mondjuk egy meddel vagy heavyvel, hogy ezt mégis hogyan?!? Nem mondom, hogy nem volt ilyenben részem, mert volt, de kb 1000 csatára jut 1-2 ilyen maximum. Viszont ellentéteset már elég sokszor láttam.Mondjuk az is igaz - ezt már többször is megfigyeltem magamon - hogy ha top tier-ként kerülök csatába, akkor többnyire szarabb teljesítményt nyújtok, mintha bottom tierként.
[ Szerkesztve ]
-
köpet
aktív tag
válasz Djuree #251997 üzenetére
Free volt, töredékből kifejleszthető a fa nagy része, a leopardot még megvettem egy gyenge pillanatomban, de használni szerintem nem fogom. A luchs-al annyi volt a célom, hogy a gépágyús mechanikát kipróbáljam, ezért még egy kicsit szarakodom vele, de nem veszem komolyan.
Mondjuk fair a játéktól, hogy a fene nagy 980-as wn8-ammal folyamat alsó tierbe rak, ahol érzékelhetően kevés a lefarmolható kezdő; nem tudom, ha itt figyelembe tudja venni az értékelést, akkor feljebb ez miért nem megy? Mondjuk max 10 kört mentem eddig vele, de saját tierben sem voltam, csak tier 5-6 ellen. Nyilván dobhat ilyet a kocka, de ez akkor is fura. Gondolkodik is sokat minden kör előtt, hiába van játékos a szerveren, 1-1,5 perceket kell várni, de csak ezzel.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
köpet
aktív tag
válasz köpet #251995 üzenetére
Nyilván nagy kérdés még a pontosság is, a luchs nálam olyan mértékben szór, hogy ha nem vagyok a másik seggében teljesen a fele mellémegy. Na ezt meg büntetlenül azért nem lehet sokszor megcsinálni.
Tudom, hogy a luchs tier 4, a Vz. meg a fa tetején lesz, ezért nehezen hasonlíthatók össze, de ezt a mechanikát jelenleg a luchs mellett a T5 leopard és a char mle 75 használja, ezekkel lehet kipróbálni az átlag halandónak.[ Szerkesztve ]
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
köpet
aktív tag
válasz jano_77 #251989 üzenetére
Ha jól számolom, akkor 12*75=900 hp sebzés 75*0,05=5,25 sec alatt.
Ha hátulról, akkor még durvább...
Na ennek örömére, meg a német light akcióknak köszönhetően megvettem és felszereltem a luchs nevű csodabogarat, háááááát... ez nem az én világom, az biztos.
A prém lőszer baromi drága ehhez a sebzéshez (1200 kredit / db 30 alfára!!!), ha ez lesz az új cseh ágon is az irány nagyon durva. Első körben fele-fele arányban gondoltam feltölteni golddal, de olyan összeg jött ki (ˇ200k), hogy nagyon gyorsan újraterveztem.
Talán aki a meggymagköpködő light-okkal jól megy annak ez is be fog jönni.Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Plata
félisten
válasz jano_77 #251989 üzenetére
Háááát,ha 1200 lőszert meg kell bele venni,az mennyi lóvé?
Vagy 75 darabos készlet fog annyiba kerülni mint 1 normál lőszer?
Nem tudom hogy igaz-e,de azt mondták hogy ezek nem is tudnak messzire lőni,úgy rémlik talán 400 métert mondtak.De állítólag közelről veszélyes lesz mert brutál sokat lő és lehet hogy a lövésenkénti sebzés kicsi,de eszement sokat lő és gyorsan ledarál.[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Ismét jön egy nélkülözhetetlen light vonal! Nem is értem miért nem került be már korábban!
Lőszer sebzések: 12/9/25 HP (tier10)
Tárban a lövésenkénti töltés: 0,05 sec
Ha jól értelmezem, akkor 75 db lőszer kerül egyszerre betöltésre
Lőszer kapacitás: 1200 db"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
2thletme2day
őstag
válasz kisharsany #251978 üzenetére
Hát jó. Akkor ha van kedved onslaught-ozni szakaszban, nyugodtan hívj.
-
köpet
aktív tag
válasz dokee78 #251985 üzenetére
Szerintem jó, a mozgékonysága OK, a kis csővel viszonylag gyorsan tölt, cserében nem sebez jól. Kábítós, modulos illetve a "sebezz X tankot" küldetésekhez jó. A nagy ágyúval nem próbáltam még, maradtam a kicsinél. Az elődjét nagyon kedveltem a gyorsasága (tolatva robog) miatt, de abból meg könnyen elfogyott a lőszer.
A germánhoz tudom hasonlítani, annál mindenképpen jobb, mert mozgékonyabb és pontosabbnak érzem.[ Szerkesztve ]
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
dokee78
félisten
A 8-as angol arty mennyire számít jónak,a többihez képest?
-
jano_77
nagyúr
Nem gondoltam volna első blikkre, hogy végig csinálom ezt a Star Trek-es marhaságot, mert első pillanatra - videót néztem róla - nem tűnt túl jó játék módnak. Aztán egyik este csak rávitt a lélek, hogy kipróbáljam és mivel elég jól lehetett haladni, így a 3-ik estével sikerült is végig tolni és megszerezni a 3 legénységi tagot és az Orion ládát, ami krediten és kredit boost-on kívül nem igen adott mást....talán vmi matricát.
A lényeg, hogy igazából nem változott a véleményem, sokszor az idegbaj kerülgetett közben, de ha vkinek legénységre van szüksége, akkor annak érdemes lehet végig tolni.
Sokszor voltak olyan jelenségek, amiket nem igazán tudtam hova tenni - pl hogy meglőtt vki jobbrol és nem az ellenkező irányba lökött el, hanem gyakorlatilag jobbra húzott vissza a lövésével!? Ezt hogy?!? Vagy voltak szituk, mikor akkorát repültem egy ütközés következtében, hogy a világűrből is kirepültem. Én sosem tudtam ekkora lökést okozni senkinek? Ennek vmi külön gombja vagy módja volt?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Plata
félisten
Napi első csata,egy nagy rakás kutyagumi volt.
Artys küldi miatt artyval voltam.
Mivel nagyon rövid csata volt,tudtam sebezni 3 tankot és volt 414 sebzésem.
Erre kaptam egy üzit hogy micsoda csatát toltam,jutalomból 40%-os kupont kapok.Győzelem! Csata: Mannerheim-vonal Járművek: Object 261 Szerzett tapasztalat: 1 704 (x2 minden nap az első csatáért) Kapott Battle Pass pontok: 60 Megszerzett kötvények: 100 Szerzett kredit: 75 287 Csatában elért kitüntetések: Zúzó Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x2), Leszerelő készlet (3x) Személyes tartalékok: A csatában szerzett extra szabad és legénységi XP (x3)
Egy napi küldim kész lett.Sebezz 3 tankot egy csatában. -
Plata
félisten
válasz h1mpi #251980 üzenetére
Tippelek:
1:Írt ticketet Wg-nek és le hülyézte őket.
2:Artyra olyan felszerelést rakott ami fölöslgeses,mert ez az egyik legdurvább arty amúgy is.
3:Elromlott a videókártyája és rossz lett a játék kinézete.
4 Zsinórban volt 8 vesztes csatája,mellesleg marha sok minuszt csinált.
5:Elvitték az ufók valamelyik tankját.
6: Az ufók ellopták a kötvényeit is,mert 8 csatával 0 kötvény az rém fura.
+1: Kapott valami jó prém tankra ajánlatot.[ Szerkesztve ]
-
nanus
senior tag
[kép]
Kommentár nélkül -
jano_77
nagyúr
válasz kisharsany #251972 üzenetére
Bánhatod erősen, hogy nem próbáltál rá korábban! Én sem szoktam T10-ben menni, mert alapból nekem a T9 a kedvenc és amikor meg vmi mod van - pl BP - akkor meg a T5-6-7 tankokat maxolom ki általában. Viszont a Roham mód szerintem is sokkal jobb mint a random, nekem nagyon bejött!
-
ddt500hu
veterán
Nem találsz olyan szöget a tanks.gg-n ahol a Grille 15 AP-ja lepattanna. És még is. Csata elment.
-
2thletme2day
őstag
válasz kisharsany #251972 üzenetére
10-es tierben én is csak ritkán játszom. Többet nyomtam 10-ben onslaughtban mint randomban. Én ugyanúgy játszom ezt a módot is mint a randomot. Arany lőszert csak akkor használok ha tényleg muszáj ezért nem olyan nagy pénztemető a dolog. Plusz minden küldiért kapsz 150k kreditet. Talán a 3-mal ezelőtti onslaughtban volt az, hogy konkrétan ezt használtam credit farmra.... 200-300k-kkal ki lehetett jönni csatánként Ha gondolod nyomhatjuk szakaszban. toothletmetoday a felhasználóm wotban. Vegyél fel.
Ma én is kénytelen voltam felrakni a vpn-t mert játszhatatlan volt a játék. A VPN megoldotta a problémát. Annyi ha esetleg valaki torrentezik, ki kell lőni a programot mert sír a vpn a p2p miatt...
[ Szerkesztve ]
-
kisharsany
tag
válasz 2thletme2day #251968 üzenetére
Sajnos én csak ma játszottam először ezzel a móddal, pedig megérte volna az első naptól kezdve tolni a küldetések miatt. De az "idegroham" jelzők mindig elriasztottak, meg én Tier10-ben is csak ritkán megyek, mivel free to play játékos vagyok és anyagliag nem éri meg. A 10 próba csata után berakott bonz D-be és általában ott tudok lenni a top játékosok között a TVP-vel, alaplőszerrel.
-
tween
őstag
válasz 2thletme2day #251968 üzenetére
Ezüst rangból 7 buktát mentem ma zsinórban...játék kikapcs...
-
2thletme2day
őstag
válasz kisharsany #251967 üzenetére
Nekem bejön az onslaught. Pörgősebb az egész mint a random és talán nem annyira egy kaptafa minden meccs. Bár most nem játszottam annyit vele mint a korábbiakban de tegnap meglett az ezüst liga és most először úgy, hogy csak a heti küldetéseket csináltam. Semmi görcs nem volt bennem a rangok miatt, csak toltam, hogy meglegyenek a küldetések. Amúgy szerintem most kevesebb az agyhalott/agyatlan játékos ebben a módban mint a korábbiakban volt tapasztalható. Vagy csak simán szerencsém volt esdig.
Ha így marad minden lesz 9 pegazus színem az évad végére. Kíváncsi vagyok mikre lehet majd beváltani ezeket. A skinelt CS63 nem lesz meg. Ahhoz legalább arany ligába kellett volna feljutni minden szezonban.
-
kisharsany
tag
válasz tomic #251963 üzenetére
Jó neked, nálam gyakran 2-3 pályát váltogat
Viszont ma próbáltam ki először a Roham módot, a 12 csata alatt majdnem mindig másik pályára dobott és a csaták sem olyan szörnyűek, izgalmasabb mint a normál. Mondjuk 700 sebzéses játékosok is simán leanyáznak, meg olyan aki lehal az első fél percben, utána meg szid amiért nem voltam mellette, közben meg kilőttem 5 tankot. Úgyhogy vannak ott arcok, gyorsan el is fogyott a reportom. -
Plata
félisten
El is felejtettem,az 1 darab orion ládában volt 1 kredit booster.
-
Plata
félisten
Kész vagyok az eventtel,nekem ez az event nagyon be jött,élveztem a lökött csatákat,ez a Kelvin Star Trek hangulat nagyon jó.
Igazán jöhetne még pár ilyen.
TNG és Picard is jöhetne.Csak shitcovery neee.[ Szerkesztve ]
-
tboj
tag
válasz tomic #251963 üzenetére
Ezt dobta a gép. Vannak olyan mapok, amik gyakrabban és vannak, amik kevésbé gyakran kerülnek elő. 41 pálya van összesen a játékban (nagy csatákat nem számolva) és még ezeknek is van ütközet vagy támadás verziója, amiket külön térképként kezel a matchmaker. Ez így már összesen 67 mapot jelent, tehát átlagosan 1,5% eséllyel dobna minden mapot, ha egyenletes eloszlás lenne, de a tomato.gg-n meg lehet nézni maponkénti bontásban, hogy a meccsek hány százaléka zajlik rajtuk. Persze ezt az is torzítja még, hogy vannak olyan mapok, amik csak bizonyos tierekben fordulnak elő és olyan tierek is, amikben pedig csak bizonyos mapok. Sok a változó itt is.
Micimackó, kérsz mézes teát?Kérek Malacka, csak tea nélkül, ha lehet...
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Az miért van,hogy szinte mindig azt a 6-8 pályát kapom?
7-10 osztályal játszom. -
-
po1son
addikt
válasz Djuree #251952 üzenetére
Változnak az idők.
20 évvel ezelőtt a részeg apukák tartották rettegésben és félelemben a családot most a wot alatt dühöngő faterosok.köpet - Én nem értem a mai lányokat, bírom félig meddig shadow-t, de ahogy avval a szerencsétlen kiscsajjal beszél néha, számomra is bicska nyitogató.
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
köpet
aktív tag
-
BoneDragon
veterán
Akinek Telekom nete van, annak nem a magyar szakaszon van probléma, hanem a németországin. Szóval nem az itteni szolgáltatóval van a probléma. Akinek nem válik be a vpn, érdemes nekik írni egy ticketet ezzel kapcsolatban és valamit tekernek rajta.
-
kisharsany
tag
Engem sosem húzott fel, ha mellélőttem, lepattant vagy kilőttek lehetetlen szögből. Nagyrészt úgyis csak magamat okolhatom miatta, a maradék meg a szükségszerű véletlen faktor.
Amiért viszont jelenleg is 1 hónapos chatban vagyok, az a nagy pofám. Azon 200 tud lenni a vérnyomásom, mikor a végjátékban csak annyi kellene a győzelemhez, hogy a full HP-s gyökér megtalálja a W billentyűt és elkezdjen játszani, ha már belépett ebbe a csodába. Vagy ha a light elmegy a heavyk előtt a városba harcolni, a többiek meg full vakon vannak és gyakorlatilag fél perc alatt eldőlt, hogy veszítünk.
De holnap feloldódik a ban, most már jó kislány leszek és tartom a szám, ezentúl csak pozitív leszek. -
Djuree
félisten
nekem 9-ig ki van húzva a sok jutalom töredékből, sőt sztem majdnem az összes light meg arty ág 8-9-ig kihúzódott magától.
de nekem fizikai fájdalmat okoz lightozni, inkább megvárom míg meglesz a 10-es magától.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz po1son #251949 üzenetére
én az egérrel szoktam rábaszni egy nagyot az asztalra, gyerek be is szalad hogy mi volt ez. mondom semmi apa belerugott az asztalba.
razer egér jól bírja, pedig tényleg nagyokat szoktam ütni vele.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Elf
aktív tag
válasz Djuree #251939 üzenetére
Én felvettem a 8 éve a VII-esnél félbehagyott német light ágat.
Akkoriban sokat kellett grind-elni a továbblépéshez és abba hagytam.
Most a halom tervrajz miatt kb. csak pár modult kell kitermelni.
De a 8-ast át fogom lépni a francba.
Játszhatatlan a techtree a halom a prémtank miatt.
Játszak felderítő versenyt ELC ellen. Aha.
Meg jön a CharFutur meg Boroskola szembe. Kettesével.
Kösz nem. -
po1son
addikt
válasz Djuree #251944 üzenetére
Nekem sajnos nem működött, amit a kolléga ajánlott, valamiért nem csatlakozott.
Viszont most leszedtem ezt Proton VPN (van free) és jó most a pingem.
Kellett regisztrálni és annyi, nem kér semmi bankkártya stb.köpet - Ezeken a rage videókon én is jókat tudok mosolyogni, habár az örök klasszikus és number one az a iyouxin cheiftan rage, amikor éppen 3 gunmarkolta a tankot.
[ Szerkesztve ]
-
po1son
addikt
úgy látszik a dühkitörési problémáimmal nem vagyok egyedül link
-
Plata
félisten
Gondoltam csak fel lépek játékba és még le tolom a napi küldiket.
Nem bántam meg,egy csatát mentem,szereztem 5 kill-t,két FV td-t szedtem ki az egyiket lőttem a másikat meg kamikaze-ba toltam.
Ez olyan poén volt hogy felért a többi négy killel.
Tegnap egyébként városi pályán is volt egy marha vicces killem,Obj268/4 bele ment gödörbe én meg úgy gondoltam hogy ez felhívás nekem és a nyakába ugrottam,addig forogtam rajta míg meg nem halt.[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz 2thletme2day #251935 üzenetére
nincs meg sajna, 10-es lightom egy sincs.
lassan már csak azok hiányoznak így neki kell majd állnom...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
2thletme2day
őstag
válasz Djuree #251934 üzenetére
Próbáld ki a Sheridant is onslaughtban. Nekem nagyon adja. Többször lőtem már vele 6k+-ot. Sokan lesajnálják ezt a tankot mert nem a legjobb light randomban viszont onslaughtban a jó dpm/mobilitás valamint a remek látótáv mellé még hozzájön a spotter repülő képesség is ami sokszor hatalmas előny az ellennel szemben. Nyilván nem a derp gunnal kell használni.
-
Djuree
félisten
megvan már egy ideje a csé de még nem mentem vele sosem.
most is csak véletlen lett kiválasztva...hát nem bántam meg, kis genyó.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
aktív tag
válasz Plata #251932 üzenetére
Sokat lightozom. Minden pályán van kb 2-3 hely,ahova lehet kezdésként menni. Direkt jelölöm,h én hova megyek ha többen vagyunk,ne legyen kavarodás. Ha más is jelöli,h ő akar menni oda,menjen ,nem érdekel. Kedvencem,h beállok az adott bokorba,csapattárs meg mellém és ketten nézelődünk
-
Plata
félisten
válasz cherubion08 #251906 üzenetére
Ma Obj 268-al dekkoltam bokorba és nem spotoltak fel,tudtam lőni szépen öt tankra is,már kettőt is lőttem spot nélkül amikor valami nekem jött majd a majrélámpa bekapcsolt,Fv 215b TD csapattársnak kellett a bokor.
Nem tolt messzire csak a bokor mögül kitolt.Rohadjon meg hogy kivették a csapatsebzést úgy meglőttem volna a rohadékot,tökre felhúzott.Köv csatát már széndékosan elbasztam,csata elején rájöttem hogy marhaság volt belépni csatába,túl pipa vagyok.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz jano_77 #251927 üzenetére
Engem is a tengerpartos mapon tologattak Sajnos ha x kitolhatnak,majd esetleg lesz egy kis bünti nem visszatartó erő. Ez az automata jelentgetés is egy vicc. Gondolom a legtöbben hülyeségek miatt jelentgetnek,pl nem oda ment a light ahova én gondoltam,beàllt a helyemre stb. Nyomjàk is a sportszerütlen jàtékra.A lényeges jelentgetések meg elsikkadnak. Ezért is hàborodtam fel,h panasz+video és semmi szankció,kb 1 perc lett volna ellenőrizni. Annyit azért fizetek nekik egy évbe,h fussa az egy perc munkadíjra
-
fradi81
veterán
Vajon miért nem megy a warp?
moto g72, Ninebot d28e
-
ddt500hu
veterán
Nagyon viccesek voltak a heavyk....
-
jano_77
nagyúr
Nekem ma egyik Roham csatában a csata elején BC-el az új tengerpartos mapon elmentem középre az ágyút behúzni. Már ketyegett is, mikor odaért a csapattárs Obj.277 és kitolt, hogy Ő tudja behúzni az ágyúzási lehetőséget!
Nem fér a fejembe, hogy hogyan lehet vki ennyire tróger, ennyire velejéig romlott agyatlan barom!?!?
Remélem az életben kapja ezt vissza és nem a játékon belül!!!"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
addikt
-
ddt500hu
veterán
Miért nem működik? Ma délelőtt még jó volt, most meg nem megy csata közben a 3dMark mod.
-
jano_77
nagyúr
válasz Plata #251915 üzenetére
nem lennék meglepve, ha legközelebb nerfelnék majd....ugyanis a PRO-k előszeretettel viszik Roham módba. És ugye tudjuk, hogy a WG azokat a tankokat nerfeli, amikkel szívesen és sokat játszanak a playerek a Roham mód során.
tween: GRATULA, szép spot még ha nagy pálya akkor is!
Sikerült végre elérnem az EZÜST ligába
Kár, hogy onnan már minden meg van.
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
Na végre, én is lehet mákos...
-
dokee78
félisten
Nézzük ezt a hétvégi szerencsétlent,pedig nem sokkal rosszabb,mint én.
Csata elején megindult a sarokba,ahol felvette az OP poziciót seggel a enemy felé,majd onnan snipe-olt ezzel a tűpontos BZ-75-el.
Nyerhető lett volna a csata,de ez a egysejtű amőba,amikor már 8 perc volt a csatából,megindult rakétákkal elbújni,majd egy ammorackkel távozott a garázsba.
Az ilyen agyhalott hülye gyerek,mit érez,amikor mások játékát szét cseszi? -
Plata
félisten
válasz Baltazár123 #251914 üzenetére
Én arra gondoltam hogy talán megveszem a német könnyűt,lehet nem is olyan vacak.
Akciósan csak 4.2 miska. -
Plata
félisten
Az ehavi Tót az olasz Rínó nehéz tönk meg a német RHM könnyű tank.
-
Baltazár123
senior tag
gondolom őket is elérte az AI forradalom meg az oroszok elmentek és durván lecsökkentették a supportok számát, mondván, hogy az AI majd megválaszolja a kérdések 80%-t. Ja, csak AI nem fog nekiállni replay-t elemezni, attól még nagyon messze vagyunk. A supportnak meg lett hirtelen 50%-al több munkája, de könnyen lehet, hogy alábecsülöm ezt. Azaz, nincs nekik már idejük arra, hogy valaki beküld nekik egy replayt és akkor azt megnézzék, még ha meg is adod az esemény időpontját. Mert egyébként lehet, elméletben, hogy előtte q anyáztad és arra pöccent be vagy utána megbosszultad stb. 5 perc se elég egy ilyennek a lezárására, amikor max 1-2 percük van egy ügyre, ami email-ben vagy ticketen érkezik (tippelek, ahogy ismerősök mondják, akik supportban dolgoznak).
Régen működött ez, pár éve én is felnyomtam egy nagyon szemét játékost és blacklistára is raktam, hogy követhessem. Ránéztem naponta és őt bannolták elég hamar, de csak rövid időre.
simán el tudom képzelni, hogy most olyan kevés support dolgozik, hogy ilyesmivel csak akkor foglalkoznak, ha éppen nem állnak hegyekben az egyéb ticketek, mondjuk, hogy segítsenek fizetni valakinek az tutira fontosabb nekik
-
aktív tag
-
Djuree
félisten
1 eset nem elég, akkor kap bant ha többen jelentik...
-
Plata
félisten
válasz korren #251904 üzenetére
Nálunk is telekom van,de az este annak ellenére hogy elvileg volt lag én nem érzékeltem semmit,jól elszórakoztam Star Trek eventen.
Jó poén ez az event,szórakoztató.
Próbáltam light tankokkal hülyéskedni randomban is,de az nem jött be,de mivel volt bennem egy kis pia mentem legalább 10 dilis kört. -
aktív tag
Tegnap az egyik csapattàrs szàndékosan letolt a sziklàról,bele a vízbe és kampec. Csata első perce,konfliktus nem volt. Megírtam a jegyet,visszajàtszàs stb. Vissza is írtàk a sablon üzit. Azóta is vígan jàtszik, pàr nap kitiltàst kaphatott volna. Most egy kicsit felhúztak🤬
-
-
Plata
félisten
válasz h1mpi #251901 üzenetére
Váltogattam az artyn a skineket néztem melyik lenne a legjobb,és a csillagok átváltoztak valami mássá.
Valami fura labdává vagy sütivé.#251902Djuree
Nekem már volt szerencsém hoozzá hogy hajót nyissak.De talán T6-7.Ui:Az egyik skintől a csillagok az ágyún valami súlyzókká alakulnak.
De van amitől szivecskék lesznek.Van amitől cica talpak.Van amitől karácsonyfák.Vagy betűkké.Vagy taxis kockákká.Vagy filmcsillagokká.Vagy sárgalapokat tartó kezekké.Vagy célkeresztekké.Vagy rózsákká.Van amitől bonbonokká.Van amitől fura csíkokká.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest