-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Hallottatok már valamit az új T9 prém csehről?
Vz 58 concept,táras ágyúja lesz ha igaz.
Egy tárban 4 lőszer és 37 másodperc alatt tölt újra.
440-es alfája van.
Plusz elég gyors minden lőszere.
AP/APCS/HE lőszere lesz vagy mi a túró,de a leglassabb is gyors.
Vajon ez mivel jön? Újabb lock box?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Acélvadász módban, ha végig vittem a 9 szintet, akkor már csak napi küldik lesznek ugye jól gondolom és a lóheréket lehet csak gyűjteni holnap reggelig már a bolthoz!?
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Plata
félisten
válasz AggressiveGT #251190 üzenetére
Nekem otthoni Fury egér csak úgy saját szakállára meg szokta cserélni az összes játékban a 4-5 gombra rakott funkciókat.
Például nem tudtam múltkor lőni ojjekt 703-al mert átállította.
Vagy MMO-ban azon a gombon volt az automata mount használat és nem értettem mi a rákért nem megy.[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
Új prime gaming csomag
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
MoVieFaN
aktív tag
Akinek van Amazon Prime előfizetése:
Amazon Prime Gaming - World of Tanks - Turtlemania Package
Item(s) included:
Commander Splinter
Renaissance 2D style
3 "Pizza Powered" decals, 1 "Molten Cheese" medal, 50 Battle Pass points
Rental Tanks, Consumables, XP Missions, and Personal Reserves
1 Day of WoT Premium AccountÜdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Djuree
félisten
válasz AggressiveGT #251186 üzenetére
úgy van ahogy Elf írja pedig, mesterlövész a görgő. Akkor nem alapbeállításon használod.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Elf
aktív tag
válasz AggressiveGT #251184 üzenetére
Nyomvatartod a jobb egér gombot.
-
AggressiveGT
csendes tag
Sziasztok!
hosszú idő után kezdtem újra játszani és nem találom hol lehet beállítani, hogy a kamerát úgy tudjam forgatni, hogy a torony nem fordul. -
Carasc0
őstag
Na ilyen medálról sem hallottam eddig! Állítólag ritkaság!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Plata
félisten
Napi első csata és egyben az utolsó,mert kész az összes küldi.
Győzelem! Csata: Serene Coast Járművek: Object 261 Szerzett tapasztalat: 3 064 (x2 minden nap az első csatáért) Kapott Battle Pass pontok: 77 Megszerzett kötvények: 37 Szerzett kredit: 117 848 Csatában elért kitüntetések: Szárnysegéd, Zúzó, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Automatikus tűzoltó készülék (x2), Leszerelő készlet (1x) Hozzáadva a kredit tartalékhoz: 11 785A csata vége eszetlen vicces volt,egy ellenség életben maradt és át jött a mi bázisunkhoz,Bc artyt agyon lőtte,utána három lövést adott le rám,mind mellé ment.
Nagyon vicces volt.Pedig egy 85k csatás elég jó játékos volt.Nem tudom mi a ragyát művelt.Cserébe bele lőttem td módban 500-at és láncoltam,ez lett a végzete.
Bz-75 volt.[ Szerkesztve ]
-
MoVieFaN
aktív tag
Alienware World of Tanks Teenage Mutant Ninja Turtles Bonus Code Key Giveaway
Your bonus code will unlock the following:
3 Teenage Mutant Ninja Turtles Inscriptions
1 Day of WoT Premium
3 Personal Reserves Exp, 50% 1 hour
3 Personal Reserves Crew/Free exp 200%, 1 hour
3 Missions for X5 Exp for victoryÜdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
Plata
félisten
Én most egy csomót kerestem T10 td-vel mert eszetlen idióták azt hitték hogy Op a tankjuk és jó ötlet ha kiállnak nyíltan Foch-al szembe.
131 ezer kredit jött.
54k csatás Obj 752 teljesen nyíltan próbálkozott,szerintem azt hitte nem lövöm be.
Bz75 dettó,Type 68 meg testét rejtette de a tornya így sem elég kemény.
Plusz még bázist is foglaltam.
Jó lenne ha mindig lehetne vele ennyit keresni.
Kár hogy nem prém. -
Baltazár123
senior tag
válasz h1mpi #251167 üzenetére
Az biztos, hogy taktikusan kivárták, amíg akik akarták, kifejlesztették Mondjuk nem sok észre vall berakni akkor onslought ingyenes tanknak és rögtön utána nerfet neki. Szerintem többen nekiugrottak volna az ágnak, mert onslought, ami nagyrészt közelharc, kevésbé volt fájdalmas az ágyúja és jobban kijött a páncél, mert megkerülni se volt olyan könnyű, mint randomban. Ennyi, ugyanezt csinálták a progival, propagálták, mint ToTT tank, utána nerfet neki mert népszerű A mino is népszerűbb lett onsloughtban, mert sokan kipróbálták és hopp a ballansz csapat látókörébe került azonnal, hogy hát ez jól teljesít ott, akkor nerfeljük.
Ez így működik náluk. Tényleg szinte minden tankot lehetne reszelgetni, de sokat segítene ha transzparens lenne, hogy mit és miért tesznek. Bár erre meg azt mondták, hogy akkor a játékosok visszaélnének vele, ha tudnák, hogy mik az egyensúlyozás szabályai... Erre nem tudok mást mondani, mint paranoia.
-
h1mpi
félisten
válasz Baltazár123 #251166 üzenetére
Ha a Minotaur OP, akkor egy IS-7 is az, mert nem lehet a tornyán belőni... idióták ezek csak a pénz lehúzásáról szól az egész
Fully electric lifestyle!
-
Baltazár123
senior tag
válasz Plata #251165 üzenetére
"Nekem Onslaught-on a CS-63 volt a kedvenc,remélem nem nerfelik."
Ja, ja, megvárják, hogy ToTT tank legyen vagy onslought ingyenes tank és akkor megállapítja a szagértő csapatuk, hogy népszerű, tehát nerfelni kell
A progetto után tényleg azt lehet mondani, nincs kivétel, bármelyik tankot lenerfelhetik és láthatóan általában akkor csapnak le egy tankra, ha ToTT vagy BP vagy onslought ingyenesség miatt többen kezdik használni. Valahogy nem értik ezt, hogy miért lesz egy tank átmenetileg népszerű és azt hiszik, hogy azért, mert opé.
-
h1mpi
félisten
Amúgy meg már ki tudja hányadszor játssza el a WG ezt a gusztustalan trükkjét, hogy behoz egy full op tankot 10-esnek és nerfeli rövid időn belül. Eljátszva a hattyú halálát, hogy jajj nem tudtuk, hogy op lesz. De pontosan tudják és azt is, hogy sokan nyomják bele a gold--->free xp-t... gusztustalan, féreg egy banda!
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz h1mpi #251160 üzenetére
Nem csak azt hanem a pofáját is nerfelik az ágyú két oldalán, szóval eléggé megszabják. :/
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
h1mpi
félisten
Minotaur esetében melyik az a "Front hatch armor" (a lower plate)?"Elvileg azt veszik le 250-ről 170-re. Amúgy meg ha értenének hozzá, akkor tudnák, hogy a Minotaur nem egy TD, mivel fos ágyúja van, sokkal inkább egy áttörő HT/TD keveréke. Ehhez meg kell páncél, ha T10-es HT-al találod szembe magad. A HEAT lőszer sebesség csökkentése meg senkit nem érdekel, mivel úgy is 10 méterre lövöldözök vele.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz Baltazár123 #251157 üzenetére
Nekem azzal nincs problémàm ha egy tank OP, és mindenki szàmàra elérhető. Kran meglett a nerf utàn, béna is voltam vele. Magamat ismerve nerf előtt is az lettem volna
-
Baltazár123
senior tag
válasz cherubion08 #251156 üzenetére
A kranwagn volt az egyik kedvencem még a zenész legénységet is megvettem hozzá, erre elég csúnyán elintézték, pedig kb az volt az egyetlen tech tree tank, ami az early meg a chieftain szintjéhez közel állt. Igaz a chieftain-t is nerfelték, meg régen lehetett kapni, ezért kikoptak randomból. Most persze újra adják és sokáig tele lesz vele a random megint, mert húzzák a field modot rajtuk.
Az s conq nerf ilyen formában tényleg értelmetlen, mert a hull down képességét nem érinti. A szerencsétlen minotaurot, amivel onsloughton kívül nem sokan játszottak, lenerfelik. Egyébként megint a föld barmai, berakják onslought ingyen tanknak, amit lehetett vinni onslought-ba bárkinek és utána megállapította a zseni csapatuk, hogy népszerű meg hogy a tornya tud pattintani ezért nerfelni kell. Szóval akkor még kevesebben fogják randomban használni. Bár maga a nerf nem túl nagy, megnéztem Elit videóját róla, de ha eddig is kevesen használták, akkor nyilván még kevesebben fogják majd.
Egyébként megfigyelhető nagyon, hogy a ranked/onslougth alapján nerfelnek/buffolnak főleg. Így járt a kranyó egyértelműen, most az sconq meg a minotauro. Ugye a foch B meg a buff, amikor a sok egységsugarú úgy használta ott, hogy előrement és kitárazott, miközben persze szétszedték és ennyi volt a csata neki. A WG zseni ballansz csapata meg megállapította, hogy gyenge a tank
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz gainwardgs #251155 üzenetére
Szerintem nem is kellett volna nerfelni. Mindenki számára elérhető a tank.
-
gainwardgs
veterán
Ez az Sconq nerf egy vicc...
-
Plata
félisten
Na akkor nem csak én nem szeretem a steel huntert.
-
dante3
addikt
válasz h1mpi #251139 üzenetére
Én tegnap Skorpion G-el kétszer láncoltam egy lightot, utána 3x pattantam le egy black prince oldaláról, kicsit távolabbi lövések voltak. Kikaptunk, és persze kaptam, hogy mekkora balfax majom vagyok... Ha az rng úgy akarja, akkor nem fogsz sebezni, amúgy a csatából 450 sebzéssel jöttem ki Ma 4 csatám volt ugyanezzel a TD-vel, 4 Win, 2k átlag dam, és 8 kill.... Ismerem a képességeimet, csodákat nem várok magamtól, de nem mindig az emberrel van a baj.
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Djuree
félisten
-
Plata
félisten
válasz Baltazár123 #251146 üzenetére
Lehet ma megnézem a steel huntert,az biztos rég toltam,mert mindig utáltam.
-
h1mpi
félisten
A Kpz 07 RH meddig lesz a shopban?
-
Baltazár123
senior tag
válasz Plata #251145 üzenetére
Ha végig tudod tolni mindhárom BP szakaszt az ad 3x5-t F2P-ben. Tehát elméletben nyáron meglehet, 20 zsetont kér a tank. Érdemes a steel huntert megtolni, brutálisan jól adja BP pontokat, meg szerintem jobb játékmód, mint a random. Ennek a tetejébe még ad egy nagy kazal jó cuccot, 2 ládát, prém napokat, kötvényt, 20e szabad xp-t, xp könyvet a shopban, a haladás közben meg adja a szakaszjutalmakat is. A napi duplákkal gyorsan ki lehet pörgetni az összes ajándékot. Nem emlékszem, hogy volt tavaly, de most kicsit szerintem túl sok cuccot is adnak de sebaj, jól jön. most szedtem ki a 20e szabad xp-t is és örül a fejem, mert mennyi csatát kéne ehhez randomban menni? itt meg megvolt a napi duplákból simán.
Egyébként meg még a kredit hozam se veszélyes, prémiummal 30-50k között ad nettóban csatánként úgy, hogy a szakaszokkal már végeztem, tehát a napi küldetés csak bondot ad, ha sikerül egy jó csatát menni. Tehát az se lehet igazán érv, hogy valaki kreditet farmol. Mondjuk a shopban lehet kreditet is venni, szóval még a kreditet is jól hozza, ha azt a 600k-t hozzácsapom.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
BP tokenes TT-130M-el valakinek van már tapasztalata? Megéri erre gyűjteni a tokeneket?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz cherubion08 #251142 üzenetére
Rosszkor rossz helyen vagy
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
h1mpi
félisten
-
aktív tag
-
h1mpi
félisten
Skorpion G-t kétszer hátulról meglövöm BZ-176-al miközben menekül, mindkétszer lánc
-
Plata
félisten
válasz Tegla80 #251135 üzenetére
Hát ha a véleményem érdekel.
És jól értem a hírt akkor ez a 4 az.
M4A2E4 Sherman
Dicker Max
T26E4 Super Pershing
FV4204 (P)
Én csak is az utóbbi kettőt választanám,a Wot-ban mind a kettő meg van.
Mind a kettő t8 és prém,a süket perzsa ráadásul tier limites.
Bááár,nem emlékszem hogy a P ott lenne az Fv nevében.
De attól lehet.[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
Sziasztok.
Kezdo vok 3x napja jatszom es konzolon.Tudom es latom,h kb tokmas a jatek,de mivel nincs kulon topik ezert itt kerdeznek hatha lesz segitseg.
Lenne 4 tank amit pontokert "arulnak" es az erdekelne,h ezek kozul melyikre koltsem majd a pontjaim. [link] M4 Ripper-em van,igy gondolom az itteni M4 kb ugyan az ezert azt kihagynam es a masik 3 bol valasztanek.
KosziSony® & PlayStation®
-
fradi81
veterán
skill stream alatt 3 szerezhető drop:
-Személyes tartalékok: A csatában szerzett extra szabad és legénységi XP (x3)
-Fogyócikkek "Bukta" - 3 tételek
-Skill4ltu, támadás stílus hozzáadvamoto g72, Ninebot d28e
-
Plata
félisten
Már megint feldobta a játék azt a lehetőséget hogy 1 nap prémért 1 évet kaphatok.
Amilyen mázlis vagyok szerintem a nem nyert lúzer-t kapnám.[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
"Gratulálunk! Kaptál egy tokent."
Milyen tokenek ezek és hol gyűlik?
Sehol nem találom. -
Plata
félisten
T54D-hez jött valami mikropach,ha igaz.
Firepower Enhancements:Motion Spread: The maximum motion spread has been tightened from 0.25 (10.00) to a more precise 0.22 (8.80), enhancing shot accuracy on the move.
Chassis Rotation Dispersion: The dispersion resulting from chassis rotation has been reduced from 0.25 (9.13) to 0.22 (8.03), allowing for more stable firing during maneuvers.
Sight Rotation Scatter: The scatter due to sight rotation has been decreased from 0.16 (5.01) to 0.14 (4.38), improving targeting precision.
Most már kötvényt is lehet vele farmolni plusz 11k aranyra módosították az értékét.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Baltazár123 #251122 üzenetére
Itt nem az a baj, ha valaki véleményt alkot, hanem az, ha tényként közöl fikciót és mindezt úgy, hogy közben titkolja a kilétét.
A való életben sem mindegy ki mondja azt amit, itt sem. -
fradi81
veterán
A mai twitch token volt az utolsó szerezhető vagy lesz még? 4 pont hiányzik.
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
Baltazár123
senior tag
válasz diegho #251121 üzenetére
Ez egy elég hogy is fogalmazzak finoman, kisarkítás. mindenki játszik ahogy tud és ez egy fórum, ahol mindenki elmondhatja amit gondol a játékról, ennyi. Nekem csak egy dologgal van gondom, bármit mondhatsz a játékról, vagy érdekel vagy nem, de amikor másokat oltanak le itt emberek, mert meg mertek szólalni a játékkal kapcsolatban. Ez nettó baromság, már a való életben sem illene ilyent csinálni, de ok, ott tétre mennek a dolgok általában, talán van valami értelme, de itt? Mi függ neked a WoT-tól, ami sérül mert valaki mond valamit, ami neked nem tetszik? Mindketten tudjuk, hogy semmi, csak vannak ilyen emberek, házmester típusúak
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Baltazár123 #251115 üzenetére
Vicces azt olvasni, hogy én nem kezelem a helyén. Én kikapcsolódni lépek be a játékba és ebbe a fórumba is, de a fórumban 90% csak azt olvasni, hogy valaki sír, mert felb.szta a játék. Ráadásul mindig ugyanazok sírnak. Na most akkor ti bementek a játékba, hogy szívjatok, utána meg jöttök ide nyihogni. Ez lenne a helyes? Ezt kell követni? Azért remélem az életetek ennél többről szól. Miért arról szól a fórum, hogy ti hogyan élitek meg a sikertelenséget egy játékban? Miért nem a pozitív dolgokról?
-
Baltazár123
senior tag
válasz Plata #251118 üzenetére
pedig jó a steel hunter - ha leszorzózod mindegyik tankot, napi 800 körüli zseton jön, ha odarakod magad, akkor kicsit több is. A BP pontokat is igen jól adja. A beowulf-al sikerült nemrég elsőnek lennem, 10 BP pont, plusz teljesítettem a 40k sebzést, arra meg adott 100 BP pontot. Jó, elsőnek nem könnyű lenni nekem, főleg, hogy még gyakorolnom kéne több tankkal. Leginkább a harbingerrel szoktam menni. A beowulfnak a csata előtt olvastam el az extráit mert olyan régen mentem vele, szerintem több, mint 1 éve, hogy elfelejtettem. 4-en maradtunk, 3-an megtépték egymást én meg egy tárból kiszedtem az életben maradottat
az aranylőszerről, az az igazság, hogy nekem is most hogy nem kell már fejlesztenem semmit, tényleg vége jó időre, még a kínai med ág van, de megvan a majomkirály, úgyhogy még abban se vagyok biztos, ha ToTT lesz, akkor nekiállok. Szóval a kredit meg gyűlik, akár full arany lőszerrel is tolhatnám, de abban nincs szórakozás. Az összerakó mondjuk sokat elvitt, de a következő összerakót szerintem nyersanyaghiány miatt ki fogom hagyni. Másra meg semmire se lehet a kreditet használni.
[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
válasz Baltazár123 #251117 üzenetére
úgy kezelem, nem én írok itt litániákat és konteózok 1000-rel + titkolom az accom.
Amúgy meg aki már egy videójáték miatt fórumozik azok már sokkal többet látnak bele.. Igazából te vagy a gáz ilyen téren is, mert itt írod a kis regényeidet és pörögsz egy olyan játék fórumán ami igazából nem is érdekel és egy "szutyok"... akkor már miért nem töltöd azt a napi több órát azzal ami tényleg érdekel ?"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Plata
félisten
Van hat nap prémem.
Mind kaptam küldetésért.
Nem mentem acélfrancos csatát mert nem szeretem.
Igaz két napot azért kaptam mert megcsináltam td-15 küldetést kitüntetéssel azt hiszem.
Csupa reward vagy spéci t9 vadkecske lövöldözött golddal.Csak iszonyú piszok nagy mázlim volt és lepattantak.De morci lettem és azonnal váltottam aranyra. Ketten kilenc killt szedtünk össze.[ Szerkesztve ]
-
-
xAttilax
őstag
Ha ennyire nem számít ez a szutyok játék akkor benned pl miért nincs annyi, hogy legalább az acc neved megmond? Naponta jössz ide és mondod a kis mondókád, adod a tanácsokat de téged senki nem láthat és nem tudhatja, hogy kivagy a játékban..
Olyan szinten vagytok hiteltelenek Plata kollegával, hogy az már fáj. Jöttök, mondjátok de, hogy tényleg tudjuk, hogy egyáltalán kimondja és milyen teljesítmény van mögötte azt már nem..."sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
Baltazár123
senior tag
válasz Plata #251114 üzenetére
jól csinálod, alapból nem szoktam arannyal lőni, de ha látom, hogy aranyos az ellenfél akkor kettes gomb nálam is alapból.
Na ez a 2 láda csak trágya cuccokat adott. Nem jól csinálja a WG ha azt képzeli, hogy ez meghozza a kedvet a vásárláshoz Először arra gondoltam, miért nem mást vettem, de aztán látom, hogy jól termeli az érmét a steel hunter. A prém napokat fogom mind begyűjteni, amit ingyenesen adnak, mert jövő januárban lejár és várhatóan egyáltalán nem vagy csak minimálisat fogok a játékra költeni, ki akarom tolni a prém időszak végét, hogy a teljes év végi művelet beleférjen.@diegho: láthatóan még mindig nem akarod megérteni, hogy ez egy szutyok játék csak és nem tud a helyén kezelni. Ha valaki hőbörög, hadd tegye, vagy igaza van, vagy nincs vagy van részigazsága. Neked miért fáj ez ennyire? Ez egy játék, aminek a való életben a haszna 0. A WT-t legalább lehet használni, az ukrán gyerek a bradley-ban emlékezett rá, hogy mik a ruszki 90m gyenge pontjai és mozgásképtelenné tette a ruszki szörnyet. Na a WT ezek szerint hasznos a való életben is, ugye inkább szimulátor szerű tankos játék és az ukrán háborúban is előnyhöz juttatta a tankost. A WoT meg egy árkád lövölde, lazítani jó, egyébként semmire se való.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Ha t9 bumburnyákok goldal lőnek akkor én is goldot töltök.
Győzelem! Csata: Redshire Járművek: AMX 50 Foch (155) Szerzett tapasztalat: 6 262 Kapott Battle Pass pontok: 127 Megszerzett kötvények: 107 Szerzett kredit: 112 940 Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Acélfal, Párbajozó, Golyóálló, Tüzelj és ölj, Bajtársak, Isten keze, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" Küldetés teljesítve! Jutalom: WoT Prémium fiók nap hozzáadva: 1 Hozzáadva: Fejlesztett célzás 1. osztály (x1), Nagyméretű szerszám készlet (x2), Leszerelő készlet (1x)
Plusz kaptam egy újabb kupont.
Nem is rossz kupon,30% bármire.[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz CirrMee #251112 üzenetére
Mondj kérlek 3 streamert, akik hitelesek és nem csak azt mondják, amit a hívők akarnak hallani.
Nekem abszolút nem baj, ha másnak van véleménye, de jelenleg te nem véleményt alkotsz, hanem a WG-t szidod valami miatt, amit meg sem tudsz fogalmazni, hogy mi. Minden fórum ezzel van tele, de konkrétum nincs, csak az, hogy szar a WG. Manipulált a játék... szivat az rng... szar a MM... de egy 10k csatás statisztika senki mondandója mögött nincs, amivel ezt alá tudná támasztani. Valóban nem tökéletes a játék, egyik sem az, de ezen 2 módon is lehet változtatni. 1. Keresel másikat és játszol azzal. 2. Megtanulsz ezzel olyan szinten játszani, hogy tényleg élvezd, mert valahogy mindig kiderül, hogy a leghangosabban sírók maximum átlagosak, de inkább az alattiak. Az sem véletlen, hogy a fórumokra rajtam kívül nem igazán jár super unicum... -
CirrMee
addikt
válasz diegho #251111 üzenetére
Azért a felkapott streamerek is tudnak bőven baromságot beszélni, sőt a nagyobbak, mivel ebből élnek, leginkább azt mondják, amit a nézőik hallani akarnak, hiszen ezek az emberek tartják el őket. Jelenleg nem tudnék 5 olyan streamert mondani, aki hitelesnek mondható.
Magyarul lassan mindenki hülye (aki mást mer állítani) csak te vagy helikopter.
Nem tudom kinek milyen baja van ezzel a játékkal, de abszolút nem kötelező vele játszani.
Aki viszont játszik vele, annak lesz véleménye - amit ha jól értem, erősen neheztelsz. Vélemény ugyanis az is, amikor sorban egymást követő trágya meccseket valaki elhagyja - amire mindenkinek van lehetősége.
Én örülök neki, hogy van és annak is, hogy folyamatosan változik, mert ettől nem lesz unalmas.
Gyanítom senkinek sem a változással van baja, hanem annak az (eléggé elb*szcsizott) irányával...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
diegho
nagyúr
válasz CirrMee #251110 üzenetére
Azért a felkapott streamerek is tudnak bőven baromságot beszélni, sőt a nagyobbak, mivel ebből élnek, leginkább azt mondják, amit a nézőik hallani akarnak, hiszen ezek az emberek tartják el őket. Jelenleg nem tudnék 5 olyan streamert mondani, aki hitelesnek mondható.
Nem tudom kinek milyen baja van ezzel a játékkal, de abszolút nem kötelező vele játszani. Én örülök neki, hogy van és annak is, hogy folyamatosan változik, mert ettől nem lesz unalmas. -
CirrMee
addikt
válasz diegho #251109 üzenetére
Vagy ez megint ilyen szar vagyok a játékban és ez a WG hibája okosság?
Az, hogy valaki nem tud mondatot értelmezni, nem az én/mi bajunk.
Nem rémlik, hogy idejött volna bárki is, hogy qrva prő vagyok, csak éppen a várgaming miatt nem tudom ezt megmutatni. Ellenben a játék baromságairól bőven tudnak a streamerek is mesélni...“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
addikt
Hi.!
Valaki betudna hívni eu3-ra..?
Név.: Elit3ZotyaRed Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Djuree
félisten
válasz cherubion08 #251105 üzenetére
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
CirrMee
addikt
válasz jano_77 #251073 üzenetére
Ha így gondoljátok, akkor játszatok szóló játékot és NE online MMO-t, ahol igenis másik 14 emberrel - írhattam volna 29 - basztok ki!
Konkrétan a várgaming b*szik ki módszeresen mindenkivel - aki fizet, azzal meg sokszorosan...
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
aktív tag
-
Djuree
félisten
válasz cherubion08 #251103 üzenetére
hol mutatja miért kapok randomban ilyet? én játszottam pár csatát de egyet se adott.
mit kell csinálni hogy adjon?LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest