Új hozzászólás Aktív témák

• kchryss

veterán

válasz zodo #228153 üzenetére

Kösz. Hát lehet hogy szükségem lesz rá hogy 29-ig tartson. Nem sikerült beaktiválnom a prime gaminget.
    Először azzal vacakoltam sokáig hogy nem tudtam amazon fiókot regisztrálni mert a régi fiókhoz hozzá volt rendelve a telefonszámom és nem tudtam onnan törölni. Már ilyen alvilági ingyenes sms fogadó oldalakkal próbálkoztam, de mindegyik már volt kötve egy amazon fiókhoz. Aztán nagy nehezen rájöttem hogy ki kell kapcsolni a két lépcsős hitelesítést és akkor lehet törölni a telefont a fiókból. Töröltem a régi fiókból, megcsináltam az újat. Sikerült aktiválnom az 1 hetes primevideo trialt. Minden úgy ment ahogy szokott, aztán amikor aktiválni akartam az aktív primevideo előfizetésemmel a prime gaminget akkor koppantam, mert hibaüzenetet dobott. Amazon supportnál jelentkeztem a problémával, az első operátor valami balfasz indiai volt, szerintem direkt szakította a csetet velem többször is, nem tudta megoldani a problémát, az egyik szétkapcsolódás után egy új operátorhoz kerültem, az is valami arab volt, az elküldött egy harmadik operátorhoz az meg név alapján valami mexikói vendégmunkás lehetett. Na ő kb fél órán át vizsgálta az esetet. Végül arra jutott hogy mindent jól csináltam, de mégsem működik ezért átadja az ügyet a technikusoknak és majd emailben értesítenek ...
    Nagyon remélem hogy 28-án délután még bezsákolható lesz az októberi loot és hogy beaktiválják nekem addigra a prime-ot.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák