-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok. Igen hamar sikerült kimaxolni a fát meg a teret, s a környezetet. De még az 5-ös hangulatszintnél sem tartok. Hogy lehet tovább emelni a hangulatszintet? Az albumokba kell gyüjteni/gyártani a díszeket?
-
Hauptmann
addikt
Nem emlékszem tavalyról, hogy volt. Ha elérted a X-es szintet azt is végig kellett még pörgetni, vagy a IX után vége lett? Hogy takarékoskodjon az ember az antiduplikátorokkal?
Ha jól számolom, elvileg a IX. szintre 11 antiduplikátor lesz (hacsak nem esik be még valahonnan), az összesen 33+11 pont.
-
Gyuri27
félisten
válasz Warton #229489 üzenetére
Mondok egy példát. Kell egy t9 tankhoz hogy fullos legyen 100k free xp.
Ezt prem fiókkal kb fele idő alatt megszerzed.
És még kredit is lesz a megvásárlására. Azaz nem kell grindelni.
Free playerként kell. Ezt tessék megérteni. És ha már grindelni kell az sose jó.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Hauptmann
addikt
válasz aginor #229476 üzenetére
A tgold lőszer behozatalával indult el ez a játék a lejtőn. A béta elején nem volt gold lőszer, szépen meg kellett tanulni a gyenge pontokat, és oda lőni, meg a játék is élvezetesebb volt a frontális harcokkal. Most meg más az esetek túlnyomó többségében mindegy a páncél, a gold átviszi. És ugye, amikore bejött a gold lőszer, azt csak aranyért lehetett megvenni...
-
Gyuri27
félisten
-
zodo
nagyúr
Csak úgy itt hagyom....
Odaát a RU szerveren jelenleg nincs se prémium fiók és ládát sem vettem ahogy tettem előző években.
9.-én csak átvettem az ünnepi hangárt, potya járművet, stb.
Azóta ma mentem 6 azaz hat csatát és megcsináltam a napi alap 3 és összes Arnie küldetést.
Kis dobozokból 1 db fenyőfára kellő dísz esett és így vagyok V. szint meg egy kicsi.
Webfordító- > Általános cset (mivel csak Sárkány fórumtárs odaát az egyetlen barát) -> "9 barátot keresek" akikre kb. 15 perc alatt szert tettem és viszonoztak 5-en postacsomagot.
Ennek eredményeként már közel a VI-os szint.
Most van meg mindenhol az összes első dísz + 4 nagy dísz, innentől számol majd +1-et ha újakat teszek fel.
Mindezt 4 nap alatt amiból csak 1 napon játszottam összesen 6 csatával ill. első nap hogy postáztam. Tehát kimaradt 3 nap a napi küldetésekből és a postákból befolyt szilánkokból.Van még 4 szombat 2x10500 szilánk + amennyit sikerül játszanom odaát, szerintem simán hozható free play a X-es szint.
de lehet veszek egy 25x ládát.
-
phoenix1989
őstag
-
DVlad
őstag
Szerintem a definíció olyasmi, hogy ha "bármely" előnyt pénzért megvásárolhat a játékos, akkor az az.
-
aginor
veterán
válasz phoenix1989 #229470 üzenetére
"nem jutottál olyan előnyhöz" - Bocsi, de kicsit fordítva ülsz a lovon. A játék ökoszisztémája úgy van kialakítva, hogy T8 és afelett egy ÁTLAGOS játékosnak folyamatos pénzügyi gondjai legyenek, ha nem talál más megoldást. Az egyik ilyen megoldás a prém fiók, míg egy másik a prém tank. Ugyanakkor az is igaz, hogy a lila játékosoknak nincsnek ilyen gondjaik, ez is a játék szerves része, szándékoltan így van kitalálva. Ez előny, mert egy sima játékos ingyen nem tud csak t9-10-ben játszani, csak ha fizet, vagy farmol. Igaz, ez nem ad közvetlen előnyt a csatatéren, de ugyanakkor mégis. Kifejtem: ha valaki tud goldot lövöldözni (mert van rá keret), akkor az már közvetlen előnyt is élvez. És az, hogy bárki vehet prém ammót, a világ leg demagógabb dumája, mert ez csak akkor igaz, ha ki tudja fizetni, de ingyen játékkal azért ez nem egyszerű (szintén hangsúlyozom, egy ÁTLAGOS játékosnak). És itt jutottunk el a p2w részhez. Ezt lehet tagadni, csupán nem érdemes, mert ez tény. Annyira az, hogy már egy ideje a streamerek is rendszeresen felemlegetik az átdolgozás szükségszerűségét, talán nem ok nélkül.
Átlagos értsd: átlagos képességekkel, elfogadható időt és energiát a játékra fordító egyszerű földi halandó.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
phoenix1989
őstag
válasz Gyuri27 #229474 üzenetére
én is befejeztem mert nem látod az erdőtöl a fát. igen direkt irtam igy. hátha forditva vagy bekötve. ha nem akarok stockkal bemenni nem megyek be amig nem lett elég szabad xp-m és ennyi. ez csak gondolkodás kérdése nem pénzé. ennyi erővel az aki nem költ a játékra de már kimaxolta az e75-öt és bemegy csatába p2w játékos mert vele szemben egy olyan van aki még nem tudta kimaxolni?
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Egy gondolat még csak. És befejeztem veled. Mert vagy troll vagy vagy ostoba és azért nem érted. Bármelyik is ha nem érted nincs miről beszélni.
Csata előtt nem mindegy, hogy pl a stock e75-be ülszbe vagy a kimaxolt e75-be. Veheted ide a keridetes átképzést és a goldost.Amd - Radeon - Ryzen
-
phoenix1989
őstag
válasz Swinegod #229472 üzenetére
itt magadon segítesz de ettől másnak még nem lesz rosszabb a helyzete mert vásároltál egy tankot. a példámban viszont azáltal hogy te le rövidited az épitkezést valódi pénzért már hatalmas előnyre teszel szert velem szemben mer hamarabb érsz el olyan funkciókat amiket én sokkal késöbb. csak hogy meg értsd ott egy térképen vagyunk és rohadtul nem mindegy hogy a szerver indulása pillanatában (wot esetén a csatagomb megnyomásával és csatába kerüléskor) én nem költök és úgy fejlődök míg te fizetsz. a kettőnk civilizációja egymás mellett van te mégis hamarabb gyártasz katonákat hogy engem leverj mert fizettél. na ez a p2w.
de véleményem szerint életedben nem játszottál még hasonlóval ezért a példát sem tudod felfogni.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
Ja, itt csak naponta 6-7-8 órát kell játszani maratonok alatt, hogy legyen 1 darab, nem szabadon válaszott prémtankod maratonokkor
Ez a példa amúgy miafasz. Azt mondod szó szerint ugyan az az akció töredék időre redukálása p2w? Ó hát akkor prémtankkal, prém fiókkal farmolni aztán nem p2w egyáltalán a saját logikád apaján
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Barret001
addikt
Ne trollkodj,sokan a szexet is kiadják alvállalkozónak,mer időt rabló. Pssszt!
-
phoenix1989
őstag
válasz Gyuri27 #229468 üzenetére
de a csata alatt ez nem előny. ettől még nem lettél erősebb. nem jutottál olyan előnyhöz amivel nálam jobb lennél csak azért mert fizettél.
Swinegod
az hogy kiinek mire van ideje vagy mire szán időt megint nem jelenti semmit. ebben a játékban nem. ahol mondjuk egy civiizációt kell felfejlesztened de egy épület 3napig épül de pénzért lerövidithetem 1órára na az p2w. mert a büdös életbe nem éred utol. itt viszont a csatatéren nincs pénzért megvehető előnyöd.[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz phoenix1989 #229467 üzenetére
Valakinek tudod nincs ideje és/vagy kedve 4 ezer órát belerakni wotba, hogy már pusztán a játszás mennyisége miatt meglegyen minden
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Gyuri27
félisten
válasz ollie #229466 üzenetére
Szerintem trollkodásért, meg flamért mehet a figyelmeztetés. Majd egy kis banán igy karácsonyi szezonba.
phoenix1989: full direkt csinálod.
Számold ki 100-1000 csatára vetitve mennyi a különbség a free xpben egy free player és egy prem player közt.
Ha már számolsz. Számold ki előbbi mennyi kreditet keres majd utóbbi mennyit.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
válasz phoenix1989 #229461 üzenetére
Ha freeből felszereled a tankot maxra, akkor nem esik a winrate-et a szar tank miatt. Igen, ez is P2W.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
phoenix1989
őstag
válasz Barret001 #229463 üzenetére
de ettől még nem leszel győztes. p2w nem a garázsban való haladásról szól hanem a csatákban való előnyről. de ilyenről nem lehet beszélni mert ilyen nincs. az arany lőszer lehetne ha csak valódi pénzért lehetne megvenni de nem így van.
óóó jajj a free xp-t nem szabad elhasználni. igen nem az én játékom. tényleg. végül is én siránkozok itt éjjel nappal.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Nem mindegy a stock motor a stock löveg pl.
De ha neked ebből az jött lett, hogy hamarabb fejleszted ki a tankot. Akkor ez nagyon nem a te játékod.
A free xp-t ugyanis a stock tank fullozására kell. Illetve a hiresen rossz tankok átugrására.
De elég megnézni bármelyik lila statos streamert. Mindegyiknek van free acc-ja. És bizony 300-500wr is lehet a difi. Liláknál.
Na most lehet osztani szorozni ez mennyi zöldeknél, sárgáknál.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Barret001
addikt
"hamarabb van meg egy tankod mint másnak és?? " Nem érted? Kevesebbet kell játszanod!
-
-
Gyuri27
félisten
válasz ollie #229450 üzenetére
Mindig is az volt.
Mondok csak párat.
Prem fiók = több kredit (gold és nemigen van minuszos csata) = több xp (azaz lehet freeből maxolni a tankokat nem kell stock modullal szarakodni, főleg német ágon ahol csak láncra elmegy rengeteg xp indulásnak mert semmit nem tudsz rátenni). Némi golddal oda képzed a legényeket ahova akarod.
A mostani event pl improved pass. Meg lehet nézni mit ad freeben és passal.
Meg hát a jófajta egyre jobb és op-bb prem tankok.
Igen pay to win.Amd - Radeon - Ryzen
-
válasz phoenix1989 #229456 üzenetére
És a rengeteg idő, amit a játékba öltél, az nem pénz mi? Kurvára el van torzulva a világképetek.
-
phoenix1989
őstag
válasz ollie #229455 üzenetére
Igen. Számtalan prémiumm tankkot lehet megszerezni ingyen.
Nézd meg a profilom. Tömve van prémium tankkal és nem vettem egyet sem. Illetve talán 2 azt is 90% kedvezménnyel. Ott van a kötvény bolt. Legalább ne hülyeségeket beszélj mikor te is tudod hogy, szamtalan lehetoseg van ingyen szerezni. Most volt épp egy maraton vagy nem?[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz ollie #229451 üzenetére
Muszáj odatennem mert ennyire vicces vagy. De ha ez jobban tetszik akkor tessék
Ha nem pénzbe kerül már nem p2w. A p2w az ha csak és kizárólag pénzből vásárolhatód meg. Onnantól hogy nem kell érte valódi pénzt adnom nem lehet p2w ről beszélni.
És továbbra is ha valaki béna jó tankkal is béna.[ Szerkesztve ]
-
válasz HellGreg #229448 üzenetére
Mióta időbe kerül kifarmolni.
Sokan játszanak full prémium ammóval. Ezt csak úgy lehet, hogy vagy goldot váltanak creditre, vagy sokat farmolnak, vagy sokat játszanak prémium tankokkal. Mindegyik változat igazi pénzbe vagy időbe kerül. Arról nem is beszélve, hogy OP prtémium tankokkal akár 5-10% winrate emelkedés is van a játékos átlagos winrate-jéhez képest.
Komolyan le kéne venni a szemellenzőt. Aki nem látja, hogy mennyi pay2win elem van a játékban, az becsapja önmagát.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
phoenix1989
őstag
válasz ollie #229447 üzenetére
Itt akit kirohogni lehet az te vagy. A p2w az ha valódi pénzért veszel olyan szolgáltatást ami előnyhöz juttatt de itt erről nincs szó. Azért mert játszom egy játékkal még nem költom a pénzem . Szóval de bátran állíthatom hogy, a farmolassal töltött idő nem penz. Nem vesztek a vagyonból ahogy nem nyer rajta a wg sem. Azon kívül hogy növelem a játékosainak a számat.
-
HellGreg
őstag
oké, melyik mondat volt olyan nagy hülyeség?
nem kivételez a játék. kivételez?
nem pay 2 win. pay 2 win?
tele vagyok op tankokkal, de ha nem tudok velük rendesen játszani, akkor sokra megyek vele hogy fizettem értük?
olyat meg nem írtam, hogy a pay2win összefüggésben van az mm-mel, nem is értem honnan jött ez le neked.
A prémium ammo mióta kerül pénzbe, ollie?[ Szerkesztve ]
-
válasz phoenix1989 #229446 üzenetére
Fizetsz a prémiumért is, még ha credittel, akkor is. Ne próbáld megmagyarázni, hogy a credit farmolással eltöltött idő nem pénz, mer kiröhöglek.
-
Puculo
aktív tag
Van 16 elküldhető bélyeg ha valakit érdekel. Szívesen küldök annak aki felvesz, jobb későn mint soha jeligére.. Nick: Propugno
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Ivanh
senior tag
válasz Dr.Én #229438 üzenetére
Hát legalább én tudom mennyit öltem bele: 0 azaz nulla forintot, kiválóan elvagyok, ami bónuszt ad a játék és a média felületek....
De nem is hisztizek, tudok örülni minden apróságnak.
Persze, aki súlyos pénzeket öl bele, néha jogosan pattog, hogy szűkmarkú a wg...
a játék nem pay to win, játszani tudni kell !!!Az új autóm és az új házam költségeinek felét a jelen kormány fedezte...De neked mit adtak a szocik..?
-
HellGreg
őstag
válasz phoenix1989 #229436 üzenetére
Főleg hogy én már hétjegyűt öltem bele és mégse kivételez velem, sőt...
Sok mindent el lehet mondani a játékról, de hogy pay to win azt nem annyira. Tudni is kell játszani, azt a részét még én se tudtam pénzen megvenni.[ Szerkesztve ]
-
phoenix1989
őstag
válasz Hauptmann #229434 üzenetére
Én is kapok szopo csatákat de nem rinyalom tele a fórumot hogy milyen szar milyen szemetek ezt nem lehet csak ha fizetsz érte azt nem lehet csak ha a wg embere vagy és sorolhatnám. Ez a tény közlés egyenlő a sírással. Frusztrált vagy mert nem megy valami és nem bírod egyedül feldolgozni ezért megerősítést vársz másoktól hogy nem veled van a baj. Persze találsz is társat bőven. Te magad írtad évente egy két kört mész ezért nyilván nem teljesítesz magas szinten ami miatt egyes küldetések bizony nehezek lehetnek , de ezt nem elfogadod hanem jössz kionteni a kicsi lelked hogy, ez a játék szar és fizetned kell különben nem megy. Én is fel szoktam menni más játékra de mivel enis néha egy két kört még nem keresem fel a fórumot sírni hogy ez mekkora szar.
Hulp01
Kibaszott idegesítő. -
weres78
senior tag
válasz Barret001 #229405 üzenetére
Hát nincsen annyi barátom... És van másik accountom is, akivel "tényleg" barátok vagyunk az vagy leszarja a ládát vagy annak küldök onnan.
Valahogy elkeveredett egy csomagom a WG szerint amit egy barátomtól kaptam (volna), ezért kaptam jobbat, egy 2020 téli festés csomagot. Ilyen volt már valakinek? Mármint hogy kapott valami kompenzációt ilyen miatt?
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz phoenix1989 #229432 üzenetére
Nem sírok én, csak tényeket közlök. De persze te akkora mester lehetsz, hogy azonnal minden küldetést megcsinálsz, és soha nem nyitsz dupikált cuccot. De ugye, minden topicnak megvan a maga kis önjelölt 'királya', itt úgy látszik, te vagy az. Na, további jó szórakozást.
-
hulp01
senior tag
válasz phoenix1989 #229432 üzenetére
De pl. te is abbahagyhatnád a sírást amiatt, mert más itt sír.
-
Hauptmann
addikt
válasz phoenix1989 #229430 üzenetére
Ja, látom, szinte csak velem foglalkozol. Na mindegy, ha ezzel örömet okozok neked, már megérte.
-
Hauptmann
addikt
válasz phoenix1989 #229426 üzenetére
Látom, rám szálltál, de nem baj. Ha ez neked örömet okoz, és feláll közben, felőlem...
Amúgy ja, valóban nem az én játékom. Még a bétában kezdtem, de aztán ráuntam. Egy évben egyszer-kétszer veszem elő, aztán annyi.
Hulp01,
Hát, ja. Az előbb 14 pont különbséggel lettem második a B2-vel.
-
hulp01
senior tag
válasz Hauptmann #229422 üzenetére
Ja, tegnapelőtt engem is megszívatott ezzel. Vagy tízszer lettem második, nem egyszer 1 ponttal lemaradva (persze előtte többször is). Volt, hogy a t-34-85-tel 2k sebzés nem volt elég t7-es meccsen.
Tegnap a 4 killes küldetéssel szórakoztam jó sokáig. Aztán a kpz50t-vel beadta. Közben fut egy olyan küldetésem, hogy csinálj 6 killt (Chimera, vagy Obj260, nem tudom melyik). Hárman maradtunk nálunk, egy Emil2 az ellenfélnél. Nekem 5 killem volt. Az Emilnek valami 1000 körüli hp-ja, nekem 400. Egy 7-es német td valahogy folyamatosan spottolta az emilt, gondoltam rámegyek. Kétszer belelőttem, nem is kaptam vissza lövést. Na, mondom akkor meglesz a küldetés, erre a köcsög td nem kilőtte, amikor már csak 200 hp-ja volt. Hát nagyon örültem neki.#229424 Barret001
az extra küldetést nem lehet rerollolni. Sajnos. -
zodo
nagyúr
Bonusz kód:
6WXOLYTFESTIVE
2 db kis doboz
-
Hauptmann
addikt
És, hogy nincs duplikáció, ha a gyűjteményben kevés dísz van még. 5 díszt készítettem, 4 duplikáció lett.
-
Hauptmann
addikt
És megkaptam az egyik leggecibb bónuszküldetést, a legtöbb tapasztalati pont a csatában. Szerintem azt el is engedem.
-
jr1994
addikt
Én azért a napi küldetésért járó kis dobozokból átlagosan kb 2 díszt ki szoktam nyitni. A nagy díszeket megcsináltam, a hétvégi küldetésből kapott töredékből meg elkezdtem a magic kollekciót legyártani a robotos festéshez. Az első ~20 dísz készítése közben máris sikerült kettőt duplikálni
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Hauptmann
addikt
16 db kis doboz, 0 dísz...
-
Don Vittorio
őstag
34 véletlenszerűen gyártott, 1000 töredékes dobozból 9 duplikátum volt.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
válasz kchryss #229415 üzenetére
Annyira tud, mint én oroszul - 17 évnyi orosztanulás után.
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
HellGreg
őstag
Na én az idénre befejeztem a nagy dobozokat. Összesen 111-et vettem, és mindent kinyitottam, amit szerettem volna. A negyedik 8-as tankot 104. nyitásra, tehát 26 nyitásonként jött egy 8-as átlagban, így a kínain kívül mind megvan. Az utóbbi nem érdekel, kéne még 43 hozzá, de nekem annyit nem ér. Az albumokat meg leszarom, képtelenség kifullozni akár egyet is.
Remélem lesz még valami olyan a kalendáriumban, ami nincs meg, hogy el tudjam költeni az aranyat is, bár ennek kicsi az esélye a potom 169 prém tank mellett
Egyébként még minding van 11 bélyegem, ha érdekel valakit a csere. (HellGregorius). -
kchryss
veterán
Nem is tudtam hogy Daki tud magyarul: [link]
-
Don Vittorio
őstag
válasz Barret001 #229405 üzenetére
Sehogy. Érzésre csinálom.
-
Don Vittorio
őstag
28 kis dobozból 5 nagy díszt adott.
-
Don Vittorio
őstag
Ha most jelöli vki TheBraveLionOFFJudah-t, akkor még van 4 küldhető dobozom.
-
Barret001
addikt
Mai jó cselekedet letudva,11 csomag ment
-
kacsyx
aktív tag
Még mindig vicces játék ez, de mondhatnám egy utolsó szánalmas reteknek is. 21. kör ma és nem jön össze az 5 győzelem. Most már csak elindítom a köröket, közben mást csinálok, ennél többet nem ér ez a ...taliga.
-
jr1994
addikt
Én is bejelöltem néhány embert és osztottam dobozokat mennyeibajnoksag néven.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest