-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kchryss
veterán
Melyik a legénységigényesebb ág a svédeknél az új med vagy a heavy? Azon gondolkodom, hogy át kéne rakni a heavy ágról a 3 csajt a med-re a pár hete küldetéssel szerzett 2 skillsoros leo legénység pedig menne a heavy ágra. Szerintetek is elég a 2-3 skilles legénység a heavy ágra?
-
Dr.Én
veterán
Csináltam egy másik felhasználói fiókot a toborzó program miatt.. Az első pár csata után abba hagytam.. Aztan rá pár napra kaptam egy hétre Skorpió G tankot...
kreditem nem volt hogy vegyek rá bármit, periszkop, töltés gyorsított...
Szóval nulláról, addig szenvedtem vele mig nem lett alca háló.. Aztán végig vittem a ki képzést is, kaptam utána 10 napra T34-85M tankot, mellé választottam a sima tesóját...
Most van 150 csata kb azon profilon.. De nem könnyű alsó tierben nulláról indulni..WOT: kissio
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #182865 üzenetére
Szerencsére ilyen képesség alapú korlát sosem lesz a wot-ban. Képzeld el, hogy bevezetnék, hogy a jó játékosok jutalomból kapnának 11-es tankokat amivel egy külön ligában játszhatnának. A korlát az lenne, hogy 10-es tankokkal 1000 csatán keresztül 3000 wn8 feletti átlagot hozzanak. Megnézném a fejed amikor ezt meglátnád, elsők között lennél akik kiakadnak miatta és szidnád a wg-t.
Másik szitu amibe érdemes belegondolni: agydaganatos, kisebb szellemi fogyatékkal élő vagy mondjuk mozgásszervi betegséggel rendelkező ember feljön ide a fórumra és megkérdezi ő miért nem játszhat 10-es tankokkal mikor ugyanúgy végigküzdötte magát az előtte lévő 9 tankon mint a többiek. Mit mondunk neki? Sajnáljuk, de te túl "hülye" vagy "béna" vagy a 10-es tankokhoz?Azzal egyetértek, hogy amikor már bedobálta a 30 játékost az mm akkor megpróbálhatná mondjuk személyes értékelés alapján elosztani őket, hogy lehetőleg mindkét csapatban egyformán legyenek jó és rosszabb játékosok.
-
Pug
veterán
válasz Eugene Roe #182886 üzenetére
A játék maga kezdéskor ad egy Tier 6-os tankot (végig vitt tutorial után). Szóval GG WG..., inkább adna nekik felszerelést meg tápolt legénységet ajándékba, mint hogy nulla játék átugrasszon velük egy fél ágat...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Bobyjack #182884 üzenetére
HE gunt kukaba dobni és a kicsivel kell hasznalni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Barret001
addikt
-
Eugene Roe
őstag
válasz Barret001 #182885 üzenetére
Egy harckocsival 1000 (vagy 500), én mondjuk 2000 csatával két ágat tudtam tier7-re húzni, és már szántam a 250m látótávosokat, amikor 445m marder3-mal öltem őket az új ágon.
Aki a 20. Tier3 harckocsit húzza ki, az már nem kezdő, ott pedig 5 győztes csata a következő tank sok esetben, szóval akár 1000 csata is lehetne, de legyen overall 2500 akkor (2500-nál már silvert gyűjtöttem a tiger2-re) az nem kezdő szint.
Gondolom az lenne a cél, hogy természetes módon / sikerélményekkel övezve fejlődjenek a kezdők tier 5-6-ra. Tier 6-ra már magától is rájön, hogy van gyengepont, glacis plate, kupola, illetve bokor mechanika. Tier 4-re, 200 csatával még nem biztos
[ Szerkesztve ]
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Barret001
addikt
válasz Eugene Roe #182863 üzenetére
1000+ ugye több ezer meccsre gondolsz,csak nem mered leírni?
-
jano_77
nagyúr
válasz Warton #182869 üzenetére
Amúgy a 2x-és tényleg nem lenne rossz, de általában ilyenkor szokott az lenni, hogy bármit tesz az ember, NEM tud nyerni. Márpedig az opció a győztes csatákra vonatkozik. Vagyis ez szép lenne, ha nem lenne a nyerési kikötés. Persze tudom, rajtam múlik, hogy nyerek-e vagy sem - na persze.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz #77646080 #182875 üzenetére
Még mindig nem tudom, hogy mit olvasol, de hol utasítottalak én bármire is Téged? Kérlek mutass rá, mert én nem emlékszem ilyenre. Ha mégis sikerült valamit félreérthetően fogalmaznom, akkor azért elnézést kérek. Sosem volt Veled semmi bajom - igazából kevesekkel volt itt a fórumon - nem is értem, miért lennék ellenséges Veled szemben. Ha rossz napod van, kérlek ne rajtam vezesd le. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Jokerdapro
senior tag
Srácok pls.
-
jano_77
nagyúr
válasz Pakmara #182867 üzenetére
"+ha valaki béna és ezért a játék nem "engedni" eljutni az end game content-be (ez mondjuk legyen tier 10) akkor egy idő után feladja és otthagyja a game-et." - bár csak így lenne! Esküszöm pezsgőt bontanék, pedig nem szeretem és nem is nagyon iszom, de erre az alkalomra megvennék egy Asti Cinzano-t az biztos!
-
Pakmara
őstag
Soha nem lesz ez ilyen formán megoldva, mivel nem érdeke a WG-nek. Magas tierben nem lehet/sokkal nehezebb kigazdálkodni a bukó köröket, ill. kell prém. fiók vagy sokat kell farmolni. Ami bevétel a WG-nek. +ha valaki béna és ezért a játék nem "engedni" eljutni az end game content-be (ez mondjuk legyen tier 10) akkor egy idő után feladja és otthagyja a game-et.
Nem is tudom melyik játéknál olvastam, hogy a csalókat (illegal mod) úgy kezelte, hogy egy csatába tette őket. Játszanak egymással. A 40K tier 5 pedózást is lehetne hasonlóan kezelni. Arra viszont nincs ellenszer hogy vki 2 hetente csináljon új accot és a meglévő tudásával vadásszon fókákra tier 5-ben (mondjuk ebben az esetben nyilván nem fejlődik az acc/legénységek stb sehova)
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
Én nem a felfelé korlátozást mondom, azzal én is egyetértek. Hanem a lefelé korlátot. Hogy akinek 30-40k csatája van, az ne mehessen vissza pedózni a párezer csatások közé. Akinek meg annyi csatával is csak 300 wn8-a van, azon nem segít az sem, ha nem mehet feljebb. Én arra próbáltam az ötletemmel megoldást kitalálni, hogy vonzóbbá (kevésbé ijesztővé) tegyük az alacsony szintű csatákat a kezdők számára, te meg azt mondod, hogyan lehetne jobb a felsőbb szint. Mindkettő jó megoldás lehetne, el is férne egymás mellett.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
jano_77
nagyúr
Tényleg ENNYIRE tellett a drága WG-nek a beharangozott hatalmas akciókból, leárazásokból!? Szaros 2x XP-el kiszúrják a szemünket?
MM:
Szerintem az MM jó lett ezt kijelenthetjük! Egyetlen negatívuma van már csak véleményem szerint, az pedig az, hogy nem nézi a játékosok teljesítményét és olyan leosztásokat képes összerakni, hogy a visszaszámlálás elindulása előtt már el is dőlt a csata! Ezt kellene még megoldaniuk vhogy és szerintem nem lenne a leosztásokkal probléma.(#182864) e-newsee: csata szám NEM jó, mégpedig azért, mert rengeteg olyan tier10 tankot látok - tegnap is volt nem egy és nem kettő - akiknek 30-40K+ csatája van és a WN8 alig éri el a 100-200 max 300! Én csak azt lárom elfogadható megoldásnak, ha a WG pontszámhoz kötnék egy adott tieren való továbblépést! Ha vki nem üti meg az adott szintet, akkor az - vessen magára és kapja be - szenvedjen tier5-ben, NE mehessen tovább!
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz Eugene Roe #182863 üzenetére
Van ebben valami, amit írsz. Én pl tier 5-ig eleve +/- 1 MM-et engednék, és annak megfelelően belőni a tankokat. Plusz ott sokkal nagyobb értelme lenne valami alapján osztályozni a játékosokat. Nem kellene sok darabra szétvágni az állományt, de 3 felé már mehetne. Akár valami csataszám alapján. Mondjuk 4k-, 10k-, 10k+ csata. 4k alatt egy kezdő brigád, 10k-ig egy másik, és afölött mehetne a maradék. Aki 10k csata után sem képes egy átlagos szintet hozni, az meg is érdemli a brét t4-ben. Persze így is lehetne trükközni, de mégsem lenne olyan, hogy 40k csatás Pz IC szakasz darálja az olyanokat, akik pár hete regisztráltak.
Az MM sem halna bele, t5-ig nincs akkora tank variancia, hogy nagyon félre tudjon balanszolni, és ne tudjon kiállítani két csapatot.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Eugene Roe
őstag
válasz kchryss #182859 üzenetére
Azért Quicky-nek volt egy két egészen egyszerű ötlete. Pl. tier 3-4-ben bőven elég, ha valaki 500 ezret költ csigaszemre, meg mellé optika és 445m-ről lövi a 270m látótávú tier 2-3-4 tankokat, akik még azt se tudják, hogy létezik olyan... csak azt látja, hogy meghalt. Pl. Tier 2-3-ban alap lehetne a hatodik érzék kezdésnek, és más ilyen tweakek. Meg akinek tier 2-3-4-ben van 1000+ (500?) játéka egy harckocsival azt ne engedjék kezdőkhöz, hanem játszon a többi kreténnel.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Barret001 #182861 üzenetére
Túl sokat gondolsz a legénységről. Persze ad egy kis előnyt, de nem olyan nagyot mint amennyit belelátsz. Azt egyébként nem értem, hogy nincs még normális legénységed mikor agyba főbe osztogatja a wg a női legénységet illetve pont a múltkor írtuk, hogy rengeteg a bónusz xp amivel pár nap alatt egész skillsorokat lehet kihúzni könnyedén.
-
Barret001
addikt
válasz kchryss #182859 üzenetére
Az a baj a magasabb szintekkel,hogy nincs OP legénységem oda. Mehetnék teljesen stock IS-3,80%-os legénységgel. Vagy M4A3E2 ugyan ez. 5-ös szintre van 2-3 jó tankom,használható legénységgel.Mindhárom 1 csillagos. Ezekről mentem le 4-be,aztán ott ragadtam.Elcsábított a prémium tank 3,5 skill már azért jobban adja! Lehet hogy igazad van,mert lent sem jobb...
-
-
kchryss
veterán
válasz Barret001 #182858 üzenetére
Ha balanszolva lennének a tankok kis szinten akkor nem járnának le annyian pedózni oda. Nem a 4-5 skilles legénység miatt és nem is a játéktudásuk miatt tudják levadászni az újoncokat hanem azért mert jellemzően olyan tankban ülnek aminek az adott szinten semmi keresnivalója. A 2-es, 3-as, 4-es tankok 90%-a teljesen használhatatlan a maradék 10% ellen, na ez a probléma. Éppen ezért én meg is értem ha valaki újoncként gyorsan a magasabb tier-be megy, mert alsóbb szinteken nem lehet semmit tanulni. Mit tudsz abból tanulni, hogy vannak olyan veled egy szintű tankok akiket sebezni sem tudsz míg ők 1-2 lövésből megölnek? Ráadásul a kis tankok nagy része olyan pontatlan, hogy a holdat sem találnák el 10 méterről, hp-juk meg annyi van, hogy ha rondán nézel rájuk már meg is haltak. Na ezt kellett volna inkább rendbe rakniuk.
Én évek óta alig játszom ezekben az alacsony tierekben, de például ruszki szerverre csináltam acc-ot ott muszáj volt játszanom kicsit, illetve ha nagy legénységi szorzó van akkor néha megpörgetek pár 2-es, 3-as prém tankot, de ilyenkor mindig elborzadok hogy mi van azon a szinten. Régebben én is azt tanácsoltam az újoncoknak, hogy toljanak le sok csatát alacsony szinten, de a mostani állapotban ezt hülyeségnek tartom. Jobban járnál te is ha minimum 5-ös de inkább 6-os tankokkal tanulnád a dolgokat, ott már van hp, ott már el vannak különítve a szerepkörök, kevés az op tank a szinten és az a kevés sem annyival jobb, hogy ne lenne ellene esélyed.
[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
válasz kchryss #182856 üzenetére
" ahelyett, hogy rendbe tette volna az alsóbb szinteket" Na és Szerinted hogy lehet onnan kitiltani a vérprofi játékosokat,akik 3-4-5 skilles legénységgel tolják szakaszban? Rendszeresen találkozok a csata végén 6-7 killes tagokkal. Nem akarok magas szinten játszani a 4000+ csatámmal,de lehet hogy ott bénábbak a játékosok? 4 éve játszogatok,4-5 néha 6-os tierben. Nem vagyok jó játékos,4 év alatt nem látom a fejlődésemet.Már az sikerélmény,ha nagy ritkán összejön egy első osztály. Néha ránézek 1-2 emberre,meg sem lepődöm a 30-40 000 csataszámán. Sehogy sem lehet kitiltani a jó játékosokat a homokozóból. Sokan ott húzzák a statjukat,nem örülnének ennek! Így hát marad a szopás alacsony szinten is a kezdő,és gyenge játékosoknak. Mikor olyat látok hogy 1000+ csata tier1-2-es tankkal,mire gondoljak? Semmire,ez egy játék.
-
jim bcs
nagyúr
válasz 5-ös kezelő #182854 üzenetére
Találkoztam már vele, ugyanez a szitu, gátol folyamatosan majd kiszed, ha nem 1 akkor 2 lövésből, következőnek nyugodtan jelentheted.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
kchryss
veterán
Szerintem nem ez a játék legnagyobb problémája jelenleg. Ha a tankok és prém lőszer jól lenne balanszolva és az mm jól működne akkor a játékosállomány le lenne tojva. Egy idő után aki tehetséges az úgyis megtanul játszani aki meg nem tehetséges az is ugyanígy feljutott volna 10-esig mint most.
A játékerő amúgy is relatív. Biztos vannak akik szerint te vagy én is hígítjuk a játékosállományt. A random csatákban régen is sok volt a kezdő vagy gyenge játékos. Hasonló képességű játékosok csatázására ott vannak a klános csaták vagy újabban a ranked.(#182855) @jr1994:
Szerintem az aktív játékosállomány csökkent nagy mértékben ami persze a bevételi oldalon is jelentkezhetett. Nagyon régi már ez a játék, kicsit elfáradt, mint ahogy a játékosállomány is. Az alsóbb szinteken a játékélmény az utóbbi években borzalmas lett, ennek következtében hiába a sok reklám az új játékosok nehezen ragadtak meg a játékban. Na ezért gyorsította fel a wg a fejlődést, ahelyett, hogy rendbe tette volna az alsóbb szinteket egyszerűbb volt lehetővé tenni hogy gyorsan átugorja azt mindenki. Aztán nem véletlenül kezdtek el foglalkozni az mm-mel. Most az 5-8 szinteken egész jó a játékélmény. Talán így több újonc megragad a játékban.[ Szerkesztve ]
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Gyuri27 #182765 üzenetére
Minap induláskor véletlenül nekikoccantam egy spg-nek, mert váratlanul lelassított előttem keresztben. Rólam esett le pár hp, ő sértetlen maradt. Kikerültem, mentem tovább, erre hátulról kiszed egy lövéssel. Valami Pejo 123 nevű akárki. Erős túlzásnak éreztem egy véletlen koccanás miatt, de nem jelentettem fel. És nem kékült be - artinak szabad csapattársat kilőni?
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Raysen623
addikt
Ezzel a Lago foskavalkáddal mit lehet kezdeni? Ilyen szar ágyúval szerelt tankot is rég láttam. Pontatlan, de legalább nem sebez semmit. 0%-os a tank!!! Ilyen sem volt még.
A köcsög RNG meg egész végig a Tortoise-om ellen volt. Meg is szopatott a napinál is.
[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
ooloo
őstag
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #182844 üzenetére
Ha 4-5 éve hozzák be ezt a prém fiókot akkor én is ezt mondanám. Viszont mióta vannak személyes tartalékok, évente 2 event amikor hetekig +50% mindenre, gyakori x5 hétvége, frontline ahol a 8-as tankokat gyorsan át lehet ugrani, gyakori napi küldetések amik 10e xp-t adnak, szóval most már eleve olyan gyors volt a fejlődés, hogy ez a plusz gyorsítás már nem oszt nem szoroz. Eddig is 100 csatából kihúztad a 10-es tankot, most ez 90 csata lesz, kb a tök mindegy kategória. Ha nézegetted csata után a játékosok statisztikáját már az új prém fiók előtt is tele volt a 10-es mm kevés csatás kezdő játékosokkal. Nem új keletű probléma és nem is biztos, hogy problémaként kell rá tekinteni. Fel kell zárkóztatni az új játékosokat, mi meg nem tehetünk mást mint reménykedünk, hogy minél többen megtanulnak játszani közülük akár 10-es tankokkal.
-
Viktoár
addikt
válasz galervin93 #182840 üzenetére
Nem akarok olyannak tűnni mint akinek semmi sem elég de az MM még mindig nem az igazi. Jobb mint volt ez biztos, ám nem ritka a hajmeresztő összeállítás.
Például tier 6-ba berak egy top heavy szakaszt egy tier 4-es td szakasz ellen.
Vagy az előbbi csatám ahol 16 könnyűtank volt, azaz oldalanként 8. Szerinted milyen volt egy nehéztankkal játszani az adott csatában?
Nyugodtan lehetne az összes tankosztályt maximalizálni ahogy az artikat is.
Üdv:Viktor
-
jr1994
addikt
válasz galervin93 #182840 üzenetére
Szerintem ez a fejlődés már túl gyors. Igy még több 1000 csatás bot fog tier10-be érni régen személyes tartalékok nélkül is ki tudtuk húzni a tankokat. Anno prém nélkül noob koromban 4-500 csata volt a 9-es tankokból kihúzni a 10-est, most már 100 alatti is elég.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
h1mpi
félisten
Durva ez a napi 5 alkalmas szorzó. Társítva egy boostal nagyon keményen ki lehet húzni egy tankot...
Fully electric lifestyle!
-
galervin93
addikt
Empire's Border és Pilsen, istenem, végre, kukaaa. Thx WG! Új (és végre jó!) MM, csupa faja újítások, lályk. Kár hogy már nem játszok rendszeresen, most igazán könnyen lehet fejleszteni.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Khaosz55
addikt
Melyik pácélvadász ágat gyúrjam? Mindegyikkel kb ugyan ott tartok.
Grille 15
Badger
T110E4 -
ooloo
őstag
válasz jano_77 #182835 üzenetére
Nekem nem az egyik pillanatról a másikra , hanem szinte azóta , hogy elkezdtem játszani az UDES 16-tal . Ilyet nem tapasztaltam a többi tanknál . A csapatomban a játékosok többsége átlagos narancs , míg az ellen tele van zöld statisztikás játékosokkal . Vannak jobb körök , de az nem számottevő . Kb 10 %
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Pug
veterán
válasz Eugene Roe #182834 üzenetére
Én a user errort arra értettem, hogy a prém fiók meglétét feltételezed valamilyen performance issue mögött..
-
jano_77
nagyúr
Egészen jól ment a játék az új 8-as svéd meddel, egészen az utolsó 2 csatáig. Vmit átállítottak a kocsog ruszkik, mert az kizárt, hogy hirtelen egyik pillanatról a másikra olyan fos csapatokat kapok, hogy kár elindítani a csatát, eleve bukóra van ítélve!
-
ooloo
őstag
válasz jano_77 #182797 üzenetére
Tanácstalan vagyok mint egy kisközség ... a legényekre nem lehet panasz . A negyedik képesség 84 % os . A parancsnoknál az 5. 85% os . Nem megy , de nem adom fel ..... Ismétlés a tudás anyja .
German_TD : Valóban ..... a legtöbben a háttérből operálnak . Én is próbálkoztam ezzel a taktikával de nem jött be . Nagyon nem . Igaz , nincs sok tapasztalatom a közepes tankok terén . A Lansen C és a Leo jobban adta .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Pug
veterán
válasz Eugene Roe #182829 üzenetére
User error-ra sztem nincs ticket...
-
őstag
válasz Eugene Roe #182829 üzenetére
Windows 10 esetén szokott ilyen gond lenni, ha nincs letiltva a win update-ben a driverek frissítése. Ha mondjuk újrarakod(teljes, nem express) módon az nvidia vagy amd csomagját és megjavul, akkor tuti ez a gondod.
Semper fi!
-
Eugene Roe
őstag
Nettó játszhatatlan ez a szar eddig 20 fps volt 3 napja a 1000 helyett, most 1-2 van.
1 évig nem volt prémium, minden maxon ment, amint megvettem, fél napig volt max fps, aztán meg ez. Megérte, hol lehet ticketet küldeni itt?
-
kchryss
veterán
válasz jimmy74 #182825 üzenetére
Szerintem nem, de nem láttam olyan sok csatát vele, hogy meg tudjam ítélni. Skill azt mondta neki most ez az egyik kedvenc tankja, de nehéz vele jól játszani. Csak nagyon jó játékosok kezében jó tank, az ilyen tankokkal nekem nincs bajom, mert átlagban átlagosak. A progetto65 is ilyen, azzal is nagyon megy skill-nek mégsem tartom op tanknak, mert sokaknak meg nem megy vele. Ezek neki kézre állnak. Daki is most húzza rá a 3 jelet, ő el van maradva átlagsebzésben a jó 10-es medjeihez képest, neki nem áll kézre.
Az meg, hogy 8k sebzés nem ász, nem jelent semmit, van egy csomó 10-es normál tank amivel 8k sebzés nem ász és mégsem op tankok.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz dvids #182822 üzenetére
Ez személyiségfüggő. Van nem kevés streamer aki bizony szétveri ami a közelében van. Skill alapból ilyen nyugis természet, ha offline játszana is így viselkedne, hiteles amit csinál. Ráadásul rajta azt érezni, hogy még mindig élvezi is a játékot és nem munkának tekinti. Sokszor elmondta, hogy az álmainak él, boldog így, abból keresi a kenyerét amit szeret csinálni. Ha meg nem megy neki a játék vagy valami felhúzza akkor simán otthagyja, befejezi a streamet és akár pár napot ki is hagy és pihen. Nyáron szokott nehezebb dolga lenni, mert a tenger mellett lakik és a jó időben inkább strandolna mint játszana, olyankor azért érezni, hogy fejben máshol van.
-
-
dvids
aktív tag
válasz peterson79 #182820 üzenetére
Ha valakinek a játék a munkája másként kezeli a vele járó feszültséget is. Ők nem kikapcsolódni lépnek be, más a mentalitás. Gondolom te se baszod szét a billentyűzetet (vagy bármit) a munkahelyeden, pedig ott sokkal jelentősebb bosszúság érheti az embert.
[ Szerkesztve ]
-
válasz peterson79 #182820 üzenetére
6-7 órát játszik egy nap, ezzel keresi a kenyerét. Nem látok benne kivetnivalót. Több ideje van magánéletre, mint egy átlagos dolgozó embernek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
peterson79
őstag
válasz jano_77 #182818 üzenetére
Ezt most jól összefoglaltad, milyen élet az ilyen?
Persze, biztos csinálnak mást is mellette, bár Skill-t nézve, amikor néha-néha elszólja magát és éppen kondizni volt vagy Tank Fest-en, de amúgy stream-en kívül is játszik ezzel a f*ssal nem vagyok benne biztos, hogy sok a mellékes
Amúgy amikor hétvégén elhatározom, hogy na most grindelek valamit, sosem sikerül, a 2 óra szavidő lejár és eldobom a francba az egészet, nekem ennyi ideget nem ér az egész. Az hogy Ők meg 12 órát nyomják, majdnem egyfolytában és nem töri ketté a billt...hát le a kalappal[ Szerkesztve ]
-
-
jano_77
nagyúr
válasz e-newsee #182817 üzenetére
kicsit irigylem az ilyen embereket, akik mást sem csinálnak, csak játszanak egész nap - mondjuk másfelől meg milyen élet az ilyen? - tulajdonképpen ez a hivatásuk és a hobbijuk egyben.
inferno88: köszönöm a kódot (azért bízom benne, hogy ez a kód és a 2x XP csak előszele a Parádéra beharangozott akcióknak, kedvezményeknek, mert így elég karcsú lenne. Nagyon várom a tank leárazást főleg tier8 és felette )
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz peterson79 #182815 üzenetére
Plusz mindig azt mondják, hogy az elején könnyebb, mert kisebb a merítés, és még nem ismerik annyira az emberek a tankot, hogy igazán jó eredményt hozzanak ki belőle huzamosan. Magyarán mondjuk a top 1 és a top 2% között nagyobb a különbség, mint mondjuk fél év múlva. Vagy valahogy így ell elképzelni. Aki ráfekszik a témára, és tényleg jól játszik, az hamar felkerülhet a top ligába vele.
-
Viktoár
addikt
Hát meglátjuk holnap. Ma hiába aktiválom nem fogok tudni odaülni a gép elé. Nem igaz, hazudok csak holnap jobban ki tudnám használni, a mai pár csatára pazarlás lenne ellőni.
Üdv:Viktor
-
Hafy75
aktív tag
A Day of Premium & Double XP with the Military Parade
2019MILITARYPARADE
Na!!!
-
Raysen623
addikt
válasz Barret001 #182791 üzenetére
Amennyiben szerinted tank ismeret függvénye hogy mikor megy át a lövedék az ellenséges tankon keresztül sebzés nélkül vagy mikor fúj a levegőbe az ágyú akkor nagyon jóhiszemű vagy. Bár így működne a dolog, nekem is jobban tetszene.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
őstag
2019MILITARYPARADE
1 nap prémiumSemper fi!
-
jano_77
nagyúr
Szerintetek várható holnaptól, hogy leárazzák a tier8-as normál tankokat!?
"05.08-05.13 - Military Parade Weekend: Hallod már a dobokat és trombitákat? Egy nagy parádé veszi kezdetét, rengeteg leárazással és küldetésekkel."
Jó lenne akciósan megvenni a Lynx 6x6-ot még a Frontline kezdete előtt, hogy a játék módban tudjam húzni az UDES 14.5.el együtt.[ Szerkesztve ]
-
Pakmara
őstag
válasz Viktoár #182802 üzenetére
Szerintem nem cél az egyensúly. Szvsz direkt tolják túl a buffot/nerfet néha-néha, így terelik a játékosokat egyik ágról a másikra. Ha beáll a meta és van 5-6 ág amit érdemes fejleszteni akkor mindenki azt húzza ki a többi ágat meg csak funságból max. Ha "balanszolnak" és más lesz erős akkor azt fejlesztik sokan. Így marad mozgásban a rendszer.
Konteo: Azért minden szentnek effekt megvan: orosz tankok szvsz kevésbé vannak visszavéve egy jó adag buff után mint mondjuk egy német. (Grille vs Objekt 268 4)
-
jano_77
nagyúr
válasz Pakmara #182800 üzenetére
Köszi szépen
Árulja már el nekem vki, hogy az miért van, hogy a Type61-nél csökkentik a sebzést, a Leo PTA-nál meg növelik!? Értem én, hogy vékonyabb a páncél a németnek, de annak megint mi értelme, hogy egyik 9-es 390 sebzését csökkentik 30-al 360-ra, míg a másikét pont ennyivel növelik 420-ra!?
Az viszont tetszik, hogy az STA-2 változtatásai még jobbá, használhatóbbá tehetik majd a tankot, ami szerintem eddig is elfogadható volt.
-
Viktoár
addikt
Ezeknek a buffoknak, újraegyensúlyozásoknak sosem lesz vége. Mindig lesznek tankok amik a többihez (amiket már buffoltak) képest alulmaradnak. Így azokat is buffolni kell akkor viszont megint másikak lesznek hátrányban..... és így tovább......
Persze ha fix értékekkel dolgoznának és nem mindenben az rng döntene akkor sokkal egyszerűbb lenne belőni minden tankot a neki szánt szerephez. A játékmenet meg nem lenne időnként ennyire frusztráló.
Viszont így nem lehetne olyan könnyen
elcsalnibalanszolni a csatákat.Üdv:Viktor
-
e-newsee
addikt
válasz Barret001 #182791 üzenetére
Pont így jártam évekkel ezelőtt én is a KV-1-el. Ment két tárnyi kört körülöttem, sebzett rajtam huszonpárat talán, mert pár lövés valami oknál fogva beütött. Aztán megvártam, míg egy körben beér elém, és elküldtem aludni. Akkor még a nagy löveget próbálgattam, szóval...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ukrajnai háború
- Proxmox VE
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest