-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ollie #182182 üzenetére
Lehetőségként említettem, mert ha nem megy jól egy járművel, de érdekel a következő, akkor ezt szoktam tenni.
Szerinted (és az emberek egy része szerint) rosszabb a JgPzE100, mások szerint pedig nem. Nekem bejött az az egész ág, a kis Hetzertől kezdve, meg is vannak és szívesen játszom velük.
Fogadjuk el egymást véleményét, még ha nem is értünk egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Pakmara
őstag
válasz egyedülülő #182197 üzenetére
Nincs, de ha szakaszoztok akkor gyorsabban összejön. Ha nem akkor a toborzott az alábbira kap: győztes meccs 2 pont; hp lesebzése 2 pont, nagy medálok 10 pont/db.
-
Veatta
aktív tag
válasz egyedülülő #182197 üzenetére
Nincs.
-
egyedülülő
őstag
A meghívásos programban van minimum tier amivel a meghívott fél pontokat harácsolhat?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
őstag
LT-432 megjelenése előtt az M41 lett volna a nyerő kb. az összes light közül, de most az LT-432-re szavazok én is. Beteg álca és jó páncél jellemzi, az M41 HE-je sem tudja átütni, sőt az AP is sokszor pattan. Játékstílus hasonlít a T100-LT-hez.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
-
d1d1
csendes tag
Sziasztok! Randomban játszok. A lightokat eddig nem erőltettem. AZ M 41 90-et vagy az Lt-432-őt vegyem meg inkább (egyik vonal sincs húzva)?
-
őstag
válasz Pakmara #182192 üzenetére
M10 a speckó MM miatt is jó választás! Max tier8-akkal találkozik.
Emlékeim szerint a KV-122-t Skill is iszonyúan fikázta.
Német nehéz tankok esetén pedig leginkább a Löwe jöhet csak szóba. Tiger131 és variánsai nagyon semmilyenek.
VK45.03-at szerettem, öntöttem vele a tankászokat/első osztályokat, 94.8% környékén volt a gunmarkom vele, de általánosságban nem könnyű vele játszani. Le is cseréltem a Löwe-re, mert az konzisztensebb tank. Ha német HT kell, akkor az a tuti.
Mauerbrecher meg annyira vicc, mint a nyálmennyiség, amit a neve kimondásakor kikrákogok.[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
őstag
válasz Pakmara #182190 üzenetére
A meghívott esetén a jutalom tankok sorrendje nálam a következő lenne:
M10/Panther(imádom, két csillag a csövön. Közepes mozgékonyság, pontos löveg, pattogos torony, nagy HP pool, lehet vele rammolni) - lealázza a többi opciót és amúgy tier/tier jobb is a 8-as német prémnél
Tiger 131 - KV-122
Sherman(korrekt ágyú, de gyenge mozgékonyság) - Dicker Max(őrült látótáv és gundep tier6-ban)[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
Pakmara
őstag
válasz inferno88 #182189 üzenetére
Az erő sorrenddel egyetértek. A panther csak miért ne alapján van benne a kalapba. Toborzottra panther/M10 a legesélyesebb (Scheff is jókat mondott róla) Sherman és Dicker nem érdekel. IS-t szerettem anno KV-122 is lehet tetszene, bár frontban gyengébb (cserébe nagyobb a végsebessége), ill. a Tiger 131 is játszik még elméleti síkon, tier 6-ra csak alkalmasabb (bár frontja ennek sincs) az a kaszni mint 7-re.
-
őstag
válasz Pakmara #182185 üzenetére
Én az AMX-et és FV4202-t vettem ki a buliból, ebben a sorrendben. Mindkettővel elégedett vagyok. Az FV4202 eddig egész jól pattint közepeshez képest, érdemes figyelni a szögelésre, mert az eleje is pattogós, kicsit talán jobb mozgékonyságot vártam el, de teljesen korrekt. Az AMX is egy szörnyeteg, ha nem 10-esek ellen kell harcolni és nem a goldot lövik állandóan.
Az én olvasatomban ez az érték sorrend a mostani szezonban:
AMX mle 49
FV4202
T92
Jagd 88 - Panther 88Nekem a T92 már megvolt, de ha nem lett volna, akkor talán döntetlen lenne az FV4202-vel. Még annyit tennék hozzá, hogy a RAAC 5.1, ami most a shopban is van mindenben veri az FV4202-t, kivétel a testpáncél.
Semper fi!
-
e-newsee
addikt
válasz peterson79 #182183 üzenetére
Délután??? Jó neked! Itt most este 9 utánról van szó!
Délután ki van pattanva a szeme, és szurikátázik egészen estig.Amúgy nem görcsölök, csak nem tudtam, hogy szezon van. Azt hittem az aktiválástól indul a visszaszámlálás. De akkor mindegy. Annyira nem mozgat, csak mostanában lett meg a 60 napos játékmentesség asszonynál, és gondoltam meghívom, lesz, ami lesz.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
Pakmara
őstag
válasz Viktoár #182184 üzenetére
+1
Egyébként én is elkezdtem a toborzó programot. Így van valami rövidebb távú könnyen teljesíthető cél ami motivál. Ha tudom tartani továbbra is a tervezett tempót meg is vagyok vele a szezon végéig. Csak azt nem tudom még milyen tankot hozzak ki. Legtöbb értelme talán az AMX heavynek lenne, FV annyira nem mozgat, T92-n még én is gondolkozom, Panther szvsz az egyik leggyengébb prém 8-as viszont mindig akartam egyet (pénzt mondjuk nem adnék érte )Jagdtiger megint felejtős.
-
Viktoár
addikt
-
-
őstag
válasz e-newsee #182174 üzenetére
Az új szezonban minden újraindul. Két játékost hívhatsz meg szezononként. Illetve, ha tegyük fel meghívtál valakit, de bontjátok a szerződést és az adott személy még nem teljesítette az első szakaszt(nincs meg 500 pontja), akkor az a meghívó nem veszett el, ugyanúgy meghívhatsz két embert.
A meghívás feltétele az, hogy vagy 60 napja nem játszott az ember vagy 200-nál kevesebb csatája. Szóval ha az asszony aktív játékos és 200 feletti csatája van és nem fogja lerakni a lantot 60 napra, akkor most feküdjetek rá a dologra.
Lesz episode 2, más jutalmakkal.
[ Szerkesztve ]
Semper fi!
-
Viktoár
addikt
-
törölt tag
válasz Viktoár #182175 üzenetére
Ki hogyan éli meg. Nekem sem régen nem volt rossz vele játszani, sem pedig most. 80% találati arányom van vele, ezzel elégedett vagyok. Lassú, az tény, cserébe elég sokat tudok felfogni vele.
Probálgasd még, hátha ráérzel. Ha mégsem, akkor nem neked való, toljál bele szabad tapasztalatot és lépd át. 🙂
-
Viktoár
addikt
Ez a jagdtiger mindig ilyen szar volt? Ami eltalál lövés, kivétel nélkül mindig viszi a motort. Az ágyú papíron nagyon fasza de élesben sokat missel és lényegesen többször sebez alfa alatt mint fölött.
Ehhez a tankhoz legalább 5 javítókészlet kellene hogy használható legyen.Üdv:Viktor
-
e-newsee
addikt
válasz inferno88 #182173 üzenetére
És ha utána lesz még egy sorozat, akkor már nem is csinálhatom meg megint? Mondjuk nulláról kezdve? Nyilván asszonyt nem hívhatom meg újra, de mondjuk meghívhatok-e valaki mást a maradék 1 meghívómmal? Vagy utána újra generálhatok-e meghívót? Vagy lesz-e egyáltalán Toborzó Program 2.0 episode 2?
Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak hiába olvastam el a szabályzatot, ezekről nincs szó benne.
Itt meg valószínűleg már jóval többet tudó emberek vannak."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
őstag
válasz e-newsee #182168 üzenetére
Röviden: 43 napod van arra, hogy teljesítsd a 3 szakaszt, azaz elérd az 1500 pontot. Viszont ha az asszonnyal együtt játszotok szakaszban(mármint a gép előtt, nem az ágyban), akkor sokkal gyorsabban haladtok. Ha meg mondjuk azt nézed, hogy mennyi időt kell beleölnöd, hogy megkapd a most 3800-at érő tankot és kiszámolod, hogy ez hány órányi béred, akkor lehet rájössz arra, hogy nem éri meg a stresszelés, persze az asszony is kap cserébe egy 6-os vagy 7-es prémet, plusz a te accodra jön egy bitang jól kinéző álca és bondok.
Semper fi!
-
-
Jokerdapro
senior tag
válasz BÁ Nutrition #182163 üzenetére
Tegnapelőtt 35öt sebeztem az E100ba a type5-el... tippre valahol a szoknyáját találhattam el. Ettől független azt hittem sírva fakadok... :/
Szerk: e-newsee
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz Pakmara #182166 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Meg is hívtam tegnap asszonyt, de nem tudom, meg tudjuk-e csinálni.
3 hónapos a gyerek, szóval játékra nem sok idő van. Amikor meg végre leteszi az ember aludni, akkor is inkább másféle szakaszozással próbálunk foglalkozni.inferno88:
Igen, valami 43 napot írt ki. De akkor az most az első szakasz, vagy az egész?
Mert még az első is necces lenne nekünk ennyi nap alatt, nem hogy mind a 3 szakasz.
És utána mi történik? Új kezdődik, vagy ennyi volt, nem lesz többet ilyen egy ideig?[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
e-newsee
addikt
Tegnap mentem pár csatát egy két hetes kihagyás után, és megkaptam én is a mindenre felhasználható 30%-os kupont. Nem akarok sokat költeni, így a nagyobb tankok nem érdekelnek annyira, de a T92 lightot kipróbálnám. Megéri behúzni 3800HUF-ért a kuponnal?
(A nagyobb csomag nem kell, ritkán játszok babó miatt, így a 30 nap prémium csak kárba veszne.)OFF ON
Amúgy ebben az új dizájnban hová lett a részletes kereső?
OFF OFF[ Szerkesztve ]
-
galervin93
addikt
válasz BÁ Nutrition #182163 üzenetére
Gyorsan belepillantottam wikin a vonatkozó részbe, de kifejezetten erre vonatkozóan nem láttam semmit, persze lehet rossz helyen keresgéltem. Egyszerűen csak magából a számolási módból adódik, ha jól értelmezem a HE sebzését leíró egyenletet.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz galervin93 #182162 üzenetére
Asszem valami 30%os szabaly van. A type5 is ezert sebzett 4-500 kornyeken 1400bol
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
galervin93
addikt
válasz ollie #182153 üzenetére
Azt mondjuk nem értem, hogy 600 vagy 1700 jöhet, de mondjuk 1000-et még életemben nem sebeztem nem átütővel. Oké, nem ütött át, de valahogy nem kerek ez a HE(SH)-mechanika. Persze az is felborítaná a rendet, ha a HESH átütésével körülbelül egyező páncélra ilyen ezreseket szórna... De igazából ez egy marginális probléma és csak ennél az irreálisan nagy alfánál jelentkezik igazán, jó volna ha ez lenne a legnagyobb gond a játékban...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Kicsit erőszakos leszek!
Erre esetleg?
-
Viktoár
addikt
Lol... ilyen az amikor pixelnyi helyen vastagabb a páncél de "véletlenül" oda szór az rng. Amúgy nem meglepő ha figyelembe veszem hogy abban a csatában 4 lövésből 3 pattant különböző 8-as tankokról. 15:4-es bukó lett.
Üdv:Viktor
-
-
kchryss
veterán
válasz jano_77 #182142 üzenetére
55-ről 50-re vitték le a top sebességét, az 1500 le-s motort 1350-esre cserélték, de javították a talajellenállását.
Nem számottevő a mobilitás nerf, még mindig simán gyorsabb egy csomó med-nél miközben erősebb páncélja van, mint a 150 tonnás JPE100-nak ami max 30-cal cammog szakadéknak lefelé.35-re kellett volna levinni a top sebességét, az alsó frontpáncélt(nem azt a kis csíkot az alján hanem a nagyobb téglalapot ami felette van) 250mm-re csökkenteni a kémlelőnyílást meg 200mm-re. Viszont semmi máshoz nem kellett volna nyúlni, maradhatott volna az ágyúja amilyen volt.
(#182143) @h1mpi:
Ha jól tudom SirFoch kezdte el így hívni a v4-et. Aztán skill4ltu-nak ez annyira megtetszett, hogy azóta csak így hívja.
Nerfed Object 268 V4 Still Good or Overpowered? (Dez)
Obj 268 4 1st Game After The Update And FINAL VERDICT ABOUT THE NERF (skill)
Bobject, Nerfed Still Better Than Most! (skill)Nem annyira op már mint régen volt, de még mindig ugyanaz a gond vele mint régen. Ha top tier akkor gondolkodás nélkül le lehet vele darálni az egész ellenséges csapatot. És ha azzal jönne valaki, hogy persze minden 10-es tank ledarálja a 8-asokat, egyrészt ez nem igaz másrészt nem ennyire darálja le őket és nem ennyire agyatlan taktikával.
-
popey37
addikt
az FV4005 goldjával csináltak valamit, tegnap átlag1600 hp-t sebeztem lövésenként, ma meg max 600, az is ritka, inkább 500 környéke vagy ennyire béna lennék tegnap óta?
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
senior tag
válasz kchryss #182138 üzenetére
És az STB-nek minek piszkálják az alfa sebzését meg a lövedéksebességet (meg az átütést)?
Az STB alfáját csökkentik, a Leopardét meg növelik, ugyan olyan űrméretű ágyúnál lesz 60 hp sebzés különbség, meg majdnem 50 mm az átütésben
Tiszta WG logic...[ Szerkesztve ]
Путин, иди нахуй!
-
kchryss
veterán
válasz kchryss #182137 üzenetére
A legjobb persze az lenne, ha egyáltalán semmilyen dominancia nem lenne és mindegyik 10-es tank egyformán jó lenne, saját szerepkörben, de ilyen úgysem lesz soha.
szerk. Azt mondjuk nem értem miért mindig az ágyúját cseszik szét az op ruszki tankoknak. Most ahogy nézem a 430u-val is azt akarják csinálni mint az object268v4-gyel anno. Ezeknek a tankoknak pont nem az ágyújával volt probléma és pont amivel probléma volt ahhoz nem nyúlnak. Mindkettővel az a baj, hogy annak ellenére, hogy baromi jó a páncéljuk relatíve gyorsak. A bobject-nek és a 430u-nak is a motorját kellett volna nerfelni és az ágyúhoz nem kellett volna nyúlni.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz h1mpi #182134 üzenetére
A KV2-m retteg mióta meglátta az OI nerfet.
(#182136) @BÁ Nutrition: Milyen 430-at nerflnek?
Következő patch-nek a teszt szervere ez, már megy egy ideje. Szerintem 2-3 hét és jön élesben. Sajnos a kukáskocsit addig nem tudom megszerezni és kipróbálni.Áhá megtaláltam mire gondolsz. Közepes tankok újraegyensúlyozása: [Supertest] Medium Tanks Rebalance: In the Pursuit of Excellence
Ez a következő utáni patch lesz és még csak supertest. Addig még változhat sok minden. Ahogy nézem egyelőre STB, Leopard1 és amx30b buff, 430 nerf. Én örülnék neki, ha megszűnne ez a ruszki dominancia ami most van.[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz SyMbioTe #182113 üzenetére
Up.
Tegnap írtam nekik, ma válaszoltak, és vissza is kaptam az elköltött cuccokat.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
kchryss
veterán
Teszt szerveren nerfet kapott az OI, ONI és OHO is: [link]
-
Viktoár
addikt
válasz kchryss #182121 üzenetére
Hát igen... ha jó a WR. Nekem ma már rég megvan a 30k sebzés de a 15k xp csak a felénél jár.
Nincs fent napi stat mod de valahol 20% körüli lehet a mai wr-em.Az egyik td-t csak kilencedik csatára sikerült szorzózni. Nesze neked, haladjál..... mondjuk alap fiókom van így az xp kevésbé halad a dmg meg úgyis annyi amennyi.
Üdv:Viktor
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kchryss #182129 üzenetére
Leo.... Nem tudom emilt kiváltsam-e vagy várjam az újakat.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz wwenigma #182128 üzenetére
Nekem 20 csata volt tegnap. 1 hetet kihagytam és ilyenkor annyira bot leszek, hogy fáj nézni amit csinálok.
Az xp pillanatok alatt meglett, szerintem max 10 csatából alap fiókkal 50%-os boosterrel, de utána 10-es tankokkal sorban 0-áztam és nem kerültem be sokszor a top10-be sem. Borzasztó volt. Remélem mára már visszarázódom.A 10 ezer xp is jó amúgy ebben a küldetésben amit a 15k elérésekor kapsz. Ha sikerül olyan tankra megszerezni amit nem szívesen húzol akkor nagyot tud lendíteni a grindelésen.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz kchryss #182121 üzenetére
17 csata volt ma, 10:7 win:lose.
ooloo: koszi. .) Kockaztattam mekkorat rollol es kigyujt e de szerencsere nem. Credit booster azert volt kapcsolva, a nelkul 150e korul van.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
h1mpi
félisten
-
olcsii
aktív tag
válasz jano_77 #182115 üzenetére
szervusz jano
szerintem azért nem kaptad meg mert t8 asok ellen mentél.
wz 111 a5 el én is csak akkor kaptam emg ha csak t10 ellen mentem 7600dmg meg 6 killre de t8 asok ellen is volt amr hasonlo de csak 1 osztály lett.wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ooloo #182120 üzenetére
Nem csak arra. A végén megzavart az hogy neha az alttabozás miatt nem mukodnek a számgombjaim...[link]
kchryss: igen, most neztem en is csata utan hogy mindet szamol, ez igy jobb. A 30k sebzes neccesebb csak.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
Ja, ki is léptem rögtön inkább.
Beprobalkozom egy üzenettel.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
jano_77
nagyúr
Értelek és a metódust is értem, hogy sok XP kell, DE mire adja az XP-t, ha se dmg, se kill-re NEM!? Menjek egy papír jellegű heavyvel spottolni!? Lightok esetében sajnos a spotra sem nagyon adja az XP-t - tapasztalat, csak ha sebzel is mellé.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Ármester
Üdv, kérnék egy kis segítséget.
Kifejlesztettem a T69-et, így T71-et elpasszoltam, majd utána megvettem. Fel akartam tölteni lőszerrel, meg fogyócikkekkel, ekkor fagyott ki a játék, amit itt többen írtatok is.
Ok, most visszaléptem, és olyan gondom akadt, hogy a T71 ismét a garázsban, T69 még nincs kifejlesztve, DE az a 2,5M kredit elpárolgott amit elköltöttem rá.Érdemes ezzel írni a supportnak, vagy ezt becoptam?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
jano_77
nagyúr
válasz ollie #182107 üzenetére
Én is tolom EU1-en és most még LAG gondom sem volt eddig - kopp kopp kopp
AMX 50B-el vajon mit kellene még tennem, hogy ÁSZT kaphassak?!?
6K dmg és 6 kill kevésnek bizonyult hozzáés még mielőtt vki megvádolna, hogy távolból snipeoltam, csupán 1700 dmg volt 300m túlról!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
AlexHerceg
tag
-
válasz AlexHerceg #182105 üzenetére
Én bent vagyok EU1-en. EU2 valóban nem megy.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz AlexHerceg #182105 üzenetére
Yep, az Előrenyomulás első csatája után kidobott a game....
-
AlexHerceg
tag
Leálltak a szerverek...
Hominem te esse memento...
-
KISDUCK
addikt
válasz #77646080 #182099 üzenetére
+ jr1994 és Dr.Én:
Biztos valami refurbished tankot sóztak rám vásárlásnál. Amúgy rájöttem mi oldja meg a problémát: nem játszok vele.
Most úgyis vissza fog esni a játékidőm, pár hét múlva talán jobb lesz.
Annyi örömöm legalább van hogy az 5. láda adott egy célzás gyorsítót és ruszki univerzál tervet.[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz ollie #182097 üzenetére
Nem szoktam ilyen játékokkal játszani és nem tudom miket ajánl fel csak példák voltak amit megvennék.
Elvileg az első képen amit a "harci felderítés" alatt jelzett, ott az áll hogy "szabadon választott".Szerk: Lentebb írja a listát csak nem görgettem le, ezek a lehetőségek.
Note: From a pre-selected type of Tech Tree Premium vehicles:
Strv S1;
AMX Canon d'assaut 105;
T34;
Löwe;
IS-6;
AMX M4 mle. 49;
112;
WZ-120-1G FT;
8,8 cm Pak 43 Jagdtiger;
STG;
M46 Patton KR;
AMX Chasseur de chars;
STA-2;
Panzer 58 Mutz;
FV4202;
Panther mit 8,8 cm L/71;
M4A1 Revalorisé;
T26E4 SuperPershing;
59-Patton;
T92;
T-54 first prototype.[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
válasz KISDUCK #182098 üzenetére
Valamiért nagyon szopórollert kaptál fentről....DE nagyon...
amikor az angol vonalon húztam a med vonalat és két prém tankkal mentem felváltva, hogy legénységet képezzek, volt olyan nap mikor egymás után kétszer, háromszor kaptam ammorack találatot mindegyik prém tankon....WOT: kissio
Új hozzászólás Aktív témák
- Dead Island 2 Pulp Edition PS5
- Évvégi készletszórás - DELL EMC 8TB 12Gbps 3.5" SAS - ÚJ, 1év garancia - utolsó darab!
- Acer Predator 27 240Hz gamer monitor eladó!
- HP EliteDisplay E240c 24" IPS-LED, FHD, HDMI, DP, VGA, USB, beépített webkamera, hangszóró, mikrofon
- MSI Radeon HD7870 OC 2GB 256bit GDDR5 OC videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest