-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
válasz KISDUCK #181996 üzenetére
Fussunk már össze, nekem pont egy gyujtogatós küldetésem van
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
válasz KISDUCK #181996 üzenetére
Semmi köze az ütközéshez a tűznek. Chance of fire on impact nem ütközést jelent, hanem bármit, ami eltalálja a motort.
Jézusom, felejtsétek már el ezt a szar magyar nyelvű klienst.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
KISDUCK
addikt
válasz #77646080 #181995 üzenetére
Igen, vásárlás után egyből azzal szereltem fel, de a piromán helyzet tovább folytatódik: most egy meccsen egymás után kétszer gyújtottak fel. Ez nem tank, ez egy guruló fáklya.
Még a motort nem tudtam megvenni rá, de nem hiszem el, hogy az alap motorral ilyennek kell lennie, ingame csak ütközés esetére írja a tűz esélyét és ott is csak 12% az esélye, amit én most valahol 65% körül élek meg. -
KISDUCK
addikt
válasz kchryss #181992 üzenetére
Bár fogalmam nem volt róla, hogy mit csinálok, de ez a verzió jobban tetszik, legalább normálisan tölt meg céloz a masina.
Dr.Én:
Hát 10 meccs alatt legalább ötször kigyulladt, de lehet hogy keveset mondtam. Ez a gép egy rejtély számomra. Most meg ghost townba olyan kört mentem vele, hogy eldobom az agyam. A T110E4-t egymás után kétszer pattintotta ez a piromán. Összesen 2350 pattintást írt végül a játék, de meccs közben volt egy S. conqueroros "sebződésem" ami lepattant, de nem számította be a lepattanóba. Gondolom ezt elnyelte akkor valami vagy nem tudom. 2 találatot ír az csata összegző, de csak 400 absorbot a conquerorra.
-
kchryss
veterán
válasz KISDUCK #181988 üzenetére
Ha van ki nem osztott képesség a legénységen és úgy képzed át másik tankra akkor a ki nem osztott xp-t az alap képesség pótlására használja. Pont mint ahogy nálad volt.
Ha előbb reseteled a képességeket és ki is osztod mindet újra és utána képzed át másik tankra, akkor nem nyúlt volna az alap képességhez.(#181989) @popey37:
Frontline: Szintek és pontszámok -
KISDUCK
addikt
Az obj 430 alágyújtósból van? 7 meccset mentem vele, de többször gyújtották fel mint a többi tankomat 200 meccs alatt.
-
-
popey37
addikt
kérdésem lenne: a front modban az előrehaladással egyre több pont kell a szintlépéshez?
mert a 2. szintnél 1700 volt a 30. szint. most a 3.-nál a 22. szinthez 1500 kell.
a 21.-hez 1250 kellett.ha ezt igy emelgetik felfelé, akkor a X. 30-as szintjéhez kell vagy 10k pont vagy még több.
nem találtam sehol leirást ezért kérdezem, esetleg hátha valaki tudja.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
KISDUCK
addikt
válasz wwenigma #181987 üzenetére
Nem probléma hogy vesztettem. Csak meglepődtem hogy az alap képességet is 75%-ról feltolta 100%-ra. Azt hittem hogy valami előnyős hiba történt, de akkor így már tiszta a dolog. Az xp-t úgy osztotta újra , hogy az alap képességet is felhúzta, igazából csak ez lepett meg, de akkor minden normálisan történt. Köszi az infót.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz KISDUCK #181986 üzenetére
MIvel mindent kreditbol ezert vesztettel ilyen sokat...58k xp-t vesztettel ha ez jol szamol. [link]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
KISDUCK
addikt
Megvettem az OBJ 430-t és régi barakkban lévő ruszki nehéz tankosokat ültettem bele. Mindegyiknek a második képessége 86%-on volt, de az alap képesség nem volt fullon. Először átképeztem őket a 430-ra úgy lett 75% az alapképességük, majd újra osztottam a képességeket. Persze mindent kreditből. Most 100%-os az alapképességük és a 2. skill 70%-on van. Ez normális? Nem mintha nem örülnék csak nem számítottam erre. Vagy csak ennyire kevés xp kell az alapképességhez hogy alig érezni a feltöltését?
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz KISDUCK #181984 üzenetére
Én egy olyan lehetőségre lennék vevő , ahol nincs RNG , nincs szóráskép , nincs az , hogy lepattanok egy papír tankról a 420mm átütésű lőszerrel . Természetesen csak egy napig ...
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
KISDUCK
addikt
válasz ooloo #181982 üzenetére
Ezen ilyen. Általában én is előbb kötök ki a garázsban minthogy vége lenne a meccsnek. Az elmúlt napokban főleg az AMX ELC-vel játszottam. Ott valahogy gyakrabban volt jobb a játék élmény. Amikor feldobott T7-be még ott is volt pár élvezetes meccs. Nyilván mert sokan stock tankkal játszanak vagy felszerelés nélkül, de hát minden körben valakit megaláznak. Azért a +2 tiers MM elég fos tud lenni, tudom hogy a wg azt nyilatkozta "mert hogy biztosítani kell a játék élményt", de hát abba kinek van élvezet ha egy BC25t kitáraz a kettővel kisebb T44-re? Ha én vagyok a T44 akkor nem élvezem, ha BC25t-vel vagyok és én tárazok ki a kis T44-re akkor nekem savanyú a szőlő. Lenne legalább direkt jelentkezés nagy csatára, na mindegy kicsit elkalandoztam.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
KISDUCK
addikt
válasz ooloo #181970 üzenetére
Köszi.
Szerintem még így is túl mohó voltam, hogy kétszer belenéztem az objectbe, ha nem borul fel akkor lehet hogy meccs végéig ott lapultam volna a sziklák mögött.
BC12t-vel még volt ma egy olyan meccsem, hogy megszórtak az első pár percben és 130hp-val kellett kihúznom a játék végéig. Legalább izgalmas meccs volt és 2-0-ra nyertünk. REPLAY[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz Thrawn #181974 üzenetére
Monsieur ! Jöhetne sűrűbben is ... pl. nem sokkal ez előtt volt akinek elpattant egy húr .. mások jól szórakoztak ezen , pattogtatott kukoricát ropogtatva közben . Egyik sem helyes .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
Bobyjack
senior tag
válasz Barret001 #181975 üzenetére
[link] ha érdekel, hogy pontosan hogy működik a wn8 számítása.A posztot író játékosnak az E50M-en a WN8-nak a 3/4-e sebzésből és az ebből következő killekből származik. Több egyéb másból is összeáll, de nagyrészt valóban igaz, hogy WN8 húzás szempontjából a legtöbb sebbzés kiosztása a legcélszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
-
ooloo
őstag
válasz KISDUCK #181963 üzenetére
Ez igen ....
Nekem régi hibám , hogy akkor is kinézek a takarás mögül , ha tudom , hogy rám fókuszálnak és csak a felbukkanásomra vár az ellen tüzelésre készen . Még jó , hogy a végjátékra hagytak egy kis életerőt a tankodban . A muszka object meg bekaphatta....
-
Thrawn
félisten
válasz jano_77 #181964 üzenetére
EGGSPERIENCE (Personal Reserves: Additional Experience per Battle x3)
COLORUREGG (tons of paint)
ANEGGADAY (24h of premium)
EGGFULOFCOINS (Personal Reserves: Additional Credits per Battle x3)
EGGOVEREASY (Added to Depot: Consumables "Automatic Fire Extinguisher" x5)Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
KISDUCK
addikt
T44-gyel az első mai csatám igen zsír lett. Feldobott T10-be, de tudtam bőven sptolni.
-
K_Gabor
tag
Kaptam egy 15%-os mindenre is jó kupont, nem fogom elhasználni. Ha valakinek kell írjon rám.
Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/k_gabor_3#aprohirdetesei
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Ármester
válasz Thrawn #181954 üzenetére
Köszi, EGGSPERIENCE még jó volt
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Hafy75
aktív tag
válasz Thrawn #181954 üzenetére
Köszi!
EGGSPERIENCE behúzva.Más: SpaceX kilövés élőben. Az első felment, mindjárt lövik a másodikat. Nagyon kemény!
Na!!!
-
Thrawn
félisten
COLORUREGG
ANEGGADAY
EGGFULOFCOINS
EGGSPERIENCE
EGGOVEREASYSajna már nem mind él.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Dr.Én
veterán
válasz peterson79 #181937 üzenetére
ez hogy a fenébe lehetett????
onnan fel kellett volna hogy spotoljaWOT: kissio
-
Raysen623
addikt
válasz Bobyjack #181943 üzenetére
Nem tudom mi volt a baj az arty splash-el de nekem eddig sem sebzett olyan hű de nagyokat még a T10-es arty-m sem. Most akkor ezután még több ilyen jelképes sebzés lesz ami nem lesz jó semmire?
Az RNB sem operál olyan hű de jól ám. Tegnap is folyamatosan szedte el tőlem a sebzéseket és csak a kegyelemdöfésnek beillő minimál sebzéssel járó killeket adta meg. A chat-en meg kapom az oltást hogy milyen szar vagyok a wot lelkes játékosaitól. Még a bérelt T44 is egy fos sebzésügyileg.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
jim bcs
nagyúr
Most akkor mindenki vegyen egy nagy mély levegőt.
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Bobyjack
senior tag
válasz h1mpi #181940 üzenetére
Azt tesztelte, hogy mennyire igaz a WG állítása, hogy az arty splash sebzési görbéit nerfelik 1.5-ben. A gyakorlat azt mutatta, hogy a robbanás hatósugarának a szélén a sebzés jelentősen kisebb, a stun pedig érezhetően rövidebb lesz. 4:24-től a lényeg össze van foglalva táblázatban, nyelvtudás nélkül is kimazsolázható.
-
h1mpi
félisten
Más: QB most rakott fel 1.5 arty nerfről videot. Aki jól tud angolul megmondja mi lesz a lényeges nerf?
Fully electric lifestyle!
-
peterson79
őstag
khryss, phoenix, ezeket a szitukat tényleg nézzétek már meg gyakorlóban, mert marhára érdekelne engem is. Én személy szerint nem tudom eldönteni, hogy most melyikőtöknek van igaza, mert hiába néztem meg a videókat amiket a WG csinált és hiába játszottam több ezer játékot, még mindig el tudok csodálkozni, hogy mikor miket ad be és mikor ki hogy szpotol, lát meg engem.
Konkrétan láttam olyan videót, ahol a srác beállt ELC-vel Ruinberg mappon amikor egy bázis van, a foglalási körben lévő nagyon kicsi bokorba és még 50 méterről vagy nem tudom mennyiről sem szpotolták ki, még Ő is, meg a klántársak is csak lestek meg röhögtek, hogy mit csinál...
szerk: megvan: LINK
szerintem ez kábé csoda kategória
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz BÁ Nutrition #181910 üzenetére
Félt , hogy Ő is kap egy pofont...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz ooloo #181909 üzenetére
Nem kell torolni. Neha azert jatszok vele ha morgok is ra. Csak ami nem megy azt kar eroltetni. Amugy durva h akar 1 perc eleg h felbaxxon. Maskor meg orakig nyugtom van. Vagy ha veletlen szakaszban vagyok akkor mindig nyugtom van. Csak legutobb olyan rosszul ment h kb 1 loves per jatek volt az atlagom es chryss inkabb kilepett xd
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
ooloo
őstag
válasz Raysen623 #181903 üzenetére
Az semmi ... a G.W.E 100 as 210mm es Mörser dorongja pár méterről telibe . Egy kis kábítás , elenyésző sebzés és ennyi . Sajnos ez van ... ezt kell szeretni vagy törölni a játékot .
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz dvids #181898 üzenetére
Foleg az ingyen 100% legenyseg miatt erdekelt. De a t44 talan megeri igy is. A recruit accomon jatszanek hetvegen. Mondjuk sokat biztos nem fogok.
Olyan van meg h beirok valami kodot es kapok egx scirpiong- t par napra?
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Raysen623
addikt
Az EBR és hasonszőrű társait teljesen ki kell írtani a játékból ebben a formában. Oldalán csúszva ketten lőttük és nem kapott sebzést!!!! Komolyan gondolta ezt a faszkalap WG amikor megkreálta ezt a rendszert?! A light tankoknak is akkora védelme van, hogy nyíltan szembemehetnek a nehéz tankokkal mert túl tudják élni. Még szlalomozniuk sem kell. Vérlázító ez a hozzáállás.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
lacibacsi
addikt
válasz Bobyjack #181900 üzenetére
"nagyon megéri foglalni"
Ezt ki kellene írni a játék indításakor, hogy a sok gyökér, aki támadásnál körbeállja a bázist, hátha tanulna belőle...
A másik oldalon meg, amikor hárman húzzák a bázis, akkor is csak távolról nézelődnek, ahelyett hogy berohannának resetelni...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest