-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz krisss93 #10195 üzenetére
Nekem is volt egy olyan parti ahol mindkét oldalon a top tank arty volt. Írta is az ellen, hogy milyen jó dolga lesz itt neki. Trololo meg társai. T21-el voltam, közöltem vele hogy megtalálom Meg is lett, ki is lőttem szegény tüzért. Pedig azt hitte milyen jó dolga lesz.
Amúgy én stabilizátort raknék rá. Régen mentem az IS3-al, nem sokszor lőttek ki ammo rack-el. Bár ez már több mint fél éve volt, vagy talán régebben.Tegnap Centuriont farmoltam. (Tier 8) Ott nem volt gond a tüzér mennyiséggel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Samsung 512GB. EVO PLUS Micro SD.,és Foresee 64GB.-os SSD. együtt eladó.
- Lenovo P520: Intel Xeon W-2140 (8/16T - 4.2GHz)/ 64GB 2666MHz DDR4 ECC / 512GB NVMe / W11 Pro / ÁFÁs
- 1db Samsung 870 QVO 8TB (MZ-77Q8T0)
- Iphone 14 pro 128gb Lila eladó
- Új, bontatlan QLED 4K Q80D Smart TV (2024) - több méretben!!