-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Azt tudom hogy most mi van. De az M7 és társai az nem egy kategória egy M41-el. Kisebb a HE átütésük is, persze hogy alig-alig adja be a névleges sebzést. Csak most az M41 kicsikre is lőhet majd, amiknek vékonyabb a páncélzatuk. Ezzel együtt persze az M7-es kisebbekre lőhet majd, így annak is gyakrabban adja majd be a nagy sebzést.
Az M7-es átütése 53mm, az M41-esé 85mm.
Angel1981: vagy lehetne olyan lőszerük is ami füstgránát, és bizonyos területen redukálja a látótávolságot.
Persze ezt majd csak akkor teszik be, mikor már a tankoknak is működőképes lesz a füstgránátvetőjük, az meg még nem most lesz, mert nem tudják rendesen optimalizálni. Pedig jó lenne, plusz egy taktikai lehetőség a játékban. Most azt hagyjuk hogy az idióták mire használnák, tegyük fel hogy senki sem lövöldözné el a vakvilágba, hogy direkt a saját csapatának ártson vele...(pedig ez lenne belőle)
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Angel1981
veterán
"Mar ott is kezd durvulni a helyzet."
Lehet, de szerintem még mindig jobb, mint magasabb tierben - az elmondások alapján.
Nem értem ezt az egészet; ez alapvetően egy tankos játék, mégis egyre nagyobb szerepet kapnak benne az artyk, amiknek igazából csak support szerep kéne, mint magas szinten a light tankoknak.
Szerintem sokkal pontatlanabbaknak kéne lenniük, kisebb sebzéssel, csak nagyobb sebző rádiusszal, vagy poén lenne, hogy bizonyos tereptárgyakat (pl. egy nagy szikla, sűrű erdő) csak ők tudnának elbontani; ellenség bebújik, te kéred a támogatást, arty szétlövi a búvóhelyet, te lövöd a tankot.
-
vhw
addikt
válasz Eagle16 #8891 üzenetére
A kis artyknak most se igazán adja meg a névleges sebzést... Az M7 és társai 100-200-akat sebeznek egy-egy kicsit is keményebb tankon (pl KV-ra) Nagy ritkán adja be nekik a 300-400at.
Másrészt... CW-re, ESL-re még mindig high tier artyk kellenek, most se sokan bohóckodnak low tier artyval - és még egy troll gépet, a SU-26-ot jól el is kapta a gépszíj.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
KaLeun
senior tag
Mikorra is várható a végleges 8.6?
Cila
-
Eagle16
addikt
Az még mindig rohadt sok...
KV-nak van 500-600 HP-ja. Az M41 sebez 700-at. És akkor ez még csak azonos Tierben. Ha bekap egy Tier 7-es csatát akkor aztán lesz bujkálás a GW-k elől...
Ez pontosan olyan arány mint Tier 10-ben, a tankoknak van 2k HP-jük, az SPG-k meg sebeznek 2000-2500 körül, csak ott már lehet használni nehéz spall liner-t, meg van némi alap páncélzatuk is a tankoknak (és mégis, borzalmasan unalmasak és fárasztók a Tier 10-es csaták, nem pedig szórakoztatóak, amilyeneknek lenniük kéne, mert ugye ez egy játék lenne vagy mi), kis Tier-ben viszont szinte mindent átütnek majd HE-vel és a névleges sebzést adja meg majd nekik a játék.
(#8888) : majd meglátjuk. Én azt mondom hogy rossz idők jönnek az alacsonyabb tierekre is, ha minden marad úgy, ahogy most van a teszten. És nem fognak sietni a javítgatással, hotfix-ről a WG még nem hallott, a borzalmasan OP Tier 5-ös HEAT ágyúkat is hagyták a játékban több hónapig. 150-es átütés, 400-as alfa, meg 2600-as DPM tényleg teljesen oké tier 5-be.
Most legalább a kis tiernek annyi előnye van, hogy ha el is talál az SPG akkor harcképes marad a tank, nem az mint magasabb szinten, hogy paff, 2 ember halott, HP 75%-a oda, köszönjük a játékot. De te voltál a hülye hogy nem az "arty safe" (értsd: pálya 10%-a) területen mozogtál.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
nyunyu
félisten
válasz Angel1981 #8882 üzenetére
Ha így áll a helyzet, akkor gyáva rossz játékosként leköltözöm T1-T4-be, amíg nem változtatnak rajta!
Mar ott is kezd durvulni a helyzet.
Hetvegen foleg Wolverinenel garazdalkodtam (~100 kor), ebbol 4-5 korben szedett ki fullHProl egy negyes arty.
De kettes Bisonok is jo parszor megkinaltak -200-akkal.Lassan ott tartunk, hogy egy otos TDre is kell a 6th sense.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
bullseye
addikt
válasz Patrick76496 #8833 üzenetére
"Prémium és sima T5-ös tank között aztán óriási a különbség, a Churchill III-mam alig hoz több kreditet egy non-prém tanknál. Az, hogy pénzért vettem, inkább az XP mennyiségben látszódik meg."
wut?
@Dobi
Különösen ez a középen találkozunk, és bumm nagy ötlet, ami remek próbája a páncélnak és ágyúnak (meg az RNG-nek), de azért a mozgékonyság és az álca látótáv is számít...'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Angel1981
veterán
válasz Eagle16 #8884 üzenetére
Szerintem azért más lesz az alacsony tier, több okból:
1. alacsonyabb tierben nagyobb az esély a kisebb tapasztalattal rendelkező artys játékosokra
2. alacsonyabb tierben sokkal több a gyorsabb egység, ami nehezíti az arysok dolgát ---> jó eséllyel feljebb lépnek, vagyis nem lesz annyi arty, mint magas szinten
3. alacsonyabb tierben általában kisebb az artyk lőtávja, ami kényelmetlen számukra ---> jó eséllyel továbblépnek
4. alacsonyabb tierben kisebb a rádiók hatótávja, vagyis nem lesz az, hogy az artys szinte mindenkit lát a térképenPersze a puding próbája.... de szerintem aki artyfób, az kevesebbet fog anyázni alacsonyabb tierben.
-
Fel
addikt
Elvileg ilyen a 8.6 teszt #2 MM beosztás:
Jelenleg messzemenő következtetést szerintem nem érdemes levonni a teszt alapján.. Majd meglátjuk élesben mit tudnak az artik.
A sebzéshez szerintem éppen ezért nem nyúltak* (még), ha viszont elszabadul a "pokol" a 8.6 kiadása után, gyanítom meg lesznek faragva az alfa értékek (különösen a tier 7-8 spg-k esetében magas).*Illetve mégis.. Az M41 amcsi arti maradt tier 5-ös, cserébe a 950-es átlag sebzése 700-ra csökkent. (Ugyanennyit tud a tier 6 m44 is.)
-
Eagle16
addikt
Lehet majd top tank is igen. De szerintem ilyenkor egyenlő számban teszi be őket, nem lehet majd olyan, hogy az egyik oldalon 2 Tier10-es nehéztank van legfelül, másik oldalon meg 2 Tier 10-es SPG.
Azt még a fejlesztők is előre láthatják, hogy emiatt nagy sírás lenne (jogosan) a játékosok részéről, mert városban határozott hátrányban lenne az SPG-s csapat, de szerintem nyílt pályán is kisebb eséllyel indulnának.
Szóval úgy kell elképzelni hogy lehet top tank az SPG, de akkor a másik oldalon is top tankok lesznek, alattuk meg csupa kisebb tankok.
Nem sokat voltam tesztszerveren, de nem nagyon láttam ilyet, hogy Tier 10 SPG ellen nem azonos tier-ű SPG rakott volna be, hanem mondjuk TD-t.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
vhw
addikt
válasz Eagle16 #8879 üzenetére
És lehet az arty top tank?
Mert akkor egy hasonló kategóriás heavytől vagy medtől "veszi el" a helyet. (ami bizonyos zárt pályákon elég kellemetlen helyzetekhez vezethet tank-tank elleni harcnál - valamint 1-1 berohanó scout "le is fejezheti" a csapatot, aztán sok sikert szerencsétleneknek)
Innentől kezdve lehet ugyan oneshotolgatni a T5-6-os tankokat, csak megéri a 40-50seces töltési idővel? Ennyi idő alatt egy azonos kategóriájú tank is bucira lövi a 2 szinttel kisebb tankokat, sőt!"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Eagle16
addikt
válasz Angel1981 #8882 üzenetére
Az. Nem kedvelem az SPG-ket. Nem azon a szinten utálom őket, hogy vegyék ki a játékból mindent, de egyre nevetségesebb hogy mit csinál velük a WG.
Kis tierben se lesz jobb, mert ott is találkozhatsz majd T4-5ös SPG-vel, amik ugyanúgy kiszednek egy mellélövésből mint magasabb szinten. Egy Tier 4-es 500-600-at sebez, na ha ez eltalál egy Tier 3-4-est abból nem marad sok minden. De még Tier 1-essel is fogsz találkozni Tier 2-es SPG-val, ami úgy emlékszem 300-400 körül sebez. Na most abban a tierben kb. mindennek van úgy 150 HP-ja.
Ami most van Tier 10-es csatákban, az lesz majd patch után mindenhol.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
varga.tamas
tag
Aki tud Aranyos kódot (2000 gold + hó prém), amit régi accounthoz is hozzá lehet adni, kérem jelezze.
127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1
-
Angel1981
veterán
válasz Eagle16 #8879 üzenetére
Bocs, pont lejárt a modidő.
"De a lényeg hogy nerfelték a célzási időt meg az újratöltési időt..."
Ugye ez irónia?Ha így áll a helyzet, akkor gyáva rossz játékosként leköltözöm T1-T4-be, amíg nem változtatnak rajta!
nihill: erre tényleg nem sok esély van, pláne egymás után!
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Az a helyzet, hogy mostanság már a monitorok sem olyan kicsik (nekem igaz kisebb, mint a TV-m, de mivel a monitorhoz közelebb ülök, kb ugyanaz az élmény (23 col vs 32 col), és pc jelenleg szebb a grafika, mint boxon/ps3-on. Bár ez nemsokára valszeg változni fog.
Na most már leszállok a témáról[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Djuree
félisten
válasz AlexWolf #8875 üzenetére
nekem a cod meg a bf is elég jól ment gamepaddal már. persze egérrel még mindig jobb. de jobban szerettem boxon bf-ezni, a nagy képernyő azért sokat dobott a játékélményen.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
AlexWolf
senior tag
válasz Kakumix #8872 üzenetére
Akkor annyit
Nekem csak annyi tűnt fel egy idő után, hogy besárgult a motor. Motor HP-ját hol lehet amúgy látni? Illetve a különféle modulok HP-ját?(#8874) Djuree Van boxom nekem is, de live előfizetésem kb 2 éve volt utoljára. Igaz játszani is kb 1 éve játszottam utoljára a boxon. Mostanában főleg DVD film nézésre használom. Ez viszont új, hogy vannak már kereszt platformos játékok. És pont a shadowrun volt az első ami egy FPS (igaz jó szar). Szerintem a pc-sek az egér-bill kombóval előnyben vannak. Igazából olyan játékokban, ahol a precizitás számít (mint FPs-nél vagy WOT-nál a sniper módban a gyenge pontokra célzás) szerintem nagyon rossza kontroller (bár sok embertől hallottam, hogy meg lehet szokni, nekem sosem sikerült olyan preciziósan játszanom mint pc-n). Stratégiai, társas, vagy platform játékoknál működhet a dolog.
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Djuree
félisten
válasz AlexWolf #8865 üzenetére
"The first Games for Windows – Live-enabled title was Shadowrun, which launched simultaneously on Windows Vista and Xbox 360 on May 29, 2007,[1][5] and was also the first LIVE title to offer cross-platform play between Windows Vista and Xbox 360 on the Live service."
ez volt az első, mára elég sok van. ez a lényege a Games for Windows – Live játékoknak. nekem van boxom is, használom is és szeretem is[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
AlexWolf
senior tag
válasz Vikthor #8871 üzenetére
Szerintem kifogy. Ez olyan cucc ami, ha a tankon van, akkor rögtön a csata elején aktiválódik és elhasználódik. Minden csata után újat kell venni.
A sebességhatároló kikapcsolója az nem fogy ki sosem, és ki-be lehet kapcsolni, viszont kb 1 perc használat után károsítja a motort.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Kakumix
senior tag
válasz Remus389 #8869 üzenetére
Igen, csata elején aktiválódik és a végére elfogy, nem lehet vele spórolni és még a helyet is foglalja más elől.
Bővebben a linken, angolul.Vikthor: a +10% motorerőt észre lehet venni, főleg az SP-nél (gondolom más gyenge motorral rendelkezőnél is). Nem mindegy, hogy 6-8km/h-val megy fel a hegyre vagy 10-12km/h-val és vízszintes terepen (pl. város) sem mindegy mennyire mozgékony, mennyire gyorsul. A végsebesség nem változik tőle, de mozgékonyabb volt vele.
AlexWolf: a wiki szerint a sebességhatároló kikapcsolójának használata minden másodperc után 1,5HP mínuszt jelent a motornak.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Angel1981
veterán
válasz Kakumix #8866 üzenetére
Mármint a 100-as oktán kevés amit hozzátesz, de az "csak" 5000 kredit.
Ha "20000-et füstölsz el minden csatában", az a 105-ös oktánszámú, ami viszont már tényleg nem placebo hatás.Dízelt azt biztos nem, mert ott cetánszám van!
Bocs, nem kötekedni akarok, de angolul a "gasoline" az benzin.[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz echterion #8864 üzenetére
Százalékosan elég kevés, amit hozzátesz (5% a motorerőhöz) és bár én úgy hiszem, hogy észrevettem a plusz teljesítményt (emelkedőre felfelé), azért a placebo hatásnak is lehet hozzá köze
szerk.: Most nézem nem is 20000, hanem csak 5000 kredit
szerk2.: mégiscsak 20000 kredit, mert valószínűleg 105 oktános dízelt tankoltam (+10% az 5% helyett), nem a 100-ast
szerk3.: látom másnak is feltűnt
szerk4.: nagyon vidám vagyok ma[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Rico33
aktív tag
-
dfsz34
őstag
Ha jók a scoutok (nem szoktak azok lenni, hanem berongyolnak az ellen táborába az első fél perc alatt, aztán részükről vége a csatának), akkor nem annyira reménytelen a dolog. Az ellenek talán a t34-85 az egyetlen gyors tankja. Lee, mint scout, vicc, bár messzire ellát, de lassú, meg szép kövér és magas célpont is.
-
szbalogh
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy a makettvilágos tankmakettekhez járó kódot az eladó mellékeli a maketthez, vagy pedig eredetileg a makett dobozában van?
Nick: HE_Storm
-
Djuree
félisten
válasz AlexWolf #8853 üzenetére
"xboxos csak xboxossal játszhat"
ez az ami nem igaz
de boxon mindenképp hátrányban lennének, mivel a modok ott nem játszanak.
viszont tuti kipróbálom boxon is[ Szerkesztve ]
-
Speedlink88
csendes tag
T-25
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
biztos, hogy nem lesz x platform, mert xbox nem kapcsolódik a "normális" netre, xboxos csak xboxossal játszhat. Főleg mivel az online játéklehetőség xboxon fizetésköteles.
(#8852) szbalogh Végre!
[ Szerkesztve ]
-
-
Kakumix
senior tag
[ironia]
Volt, de úgy emlékszem csak annyit tettem hozzá a csatához, hogy nem hagytam magam kilőni
[/ironia]echterion: Egyszer kipróbáltam. Akkor feltűnt, hogy gyorsabb az SP, de pár meccs után az is feltűnt, hogy nem nagyon jön a kredit. Majd rájöttem, hogy minden csatában automatikusan felhasználásra is került és a csata az automatikus újratöltés miatt újabb egység vásárlása is megtörtént (így 20000 kreditet elfüstöl minden csatában), gyorsan le is szereltem.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
dfsz34
őstag
válasz Remus389 #8847 üzenetére
"én jobban hiszek a wot statisztikanak, atlag nettó pénz t-34-nel 7000, t25 11000(ezzel a t25 a legjobban kereső tier 5)"
A t25 prémtank, innentől mi értelme összehasonlítani?
Más. volt már nektek olyan csatátok, ahol nem veszített egy tankot sem a csapatotok? Ez tier 3-ban történt Prokhorovkán a Pz35-el. Annyit tettem ehhez hozzá, hogy mentem előre és a binocular-al 412m látótávolságom volt, ami tier3 nagyon jó és így sok ellent leszedtünk távolról, de még így is meglepődött mindenki, hogy egy tankot sem vesztettünk. 15:1 lett a vége és az utolsó is meglett volna, de foglalással győztünk, megúszta.
-
Remus389
veterán
válasz szbalogh #8846 üzenetére
hát ha mozdulatlan vagy és bokor mögött (nem közvetlenül de takarasban )
én is bokor mögött, de kénytelen vagyok mozogni, mert unom
de ez nem releváns, hisz face2 face 2-ből kettő
de ez sem releváns, hisz akkor te voltál a jobb mint játékos(persze nem teljesen erről volt szó ), de nem a tank
én jobban hiszek a wot statisztikanak, atlag nettó pénz t-34-nel 7000, t25 11000(ezzel a t25 a legjobban kereső tier 5)
damageben is jobb , meg meg lehet nézni talán mindenben
most lehet bizonygatni hogy mennyi a damage-ed vele, oké, mert egy-egy embernek jobban fekszik
lehet van olyan ember akinek t25-el 1000 az atlagsebzese csak nincs itt
tehát a wot statistics a mérvadó, és ott jobb sokkal a t25, ennyi
tehát nekem volt igazam, mint tank jobb a t25, nem egy-egy kiragadott példa alapján, hanem a játékosok többsége jobb eredményeket ér el, plusz jobbak a tulajdonságai is, van hátránya is, de az eredmények alapján az jóval kisebb mint az előnyei (pl toronyforgatas, de sebesség stb jobb )
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz Remus389 #8845 üzenetére
Ott voltam de nem lőttél Miért nem? Hát azért, mert a vak tank miatt nem láttál. Mi ez ha nem a tank hibája?
Tegnap kitetted ide a replayeket nem?
1
2
3
4
5
Hát bocs, hogy nem menet közben lövöldöztem 300 méterre. Te is leálltál. De a végén mozogva is bevittem szinte mindegyik lövést.[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Remus389
veterán
válasz AlexWolf #8841 üzenetére
eredetileg úgy volt hogy face 2 face
akkor vesztett
utána elkezdett ugyeskedni, pl nem is láttam, aztán kettőt belemlott, stb
szóval nem a játékosok, hanem a tankok erejét kellett volna osszemerni
én is elbujhattam volna, várni hogy jöjjön és akkor enyém az első két lövés, de nem volt ehhez kedvem így megindultam
illetve nem volt kedvem várni
úgy lett volna a korrekt ha egy nyílt terepen szemtől szembe azt kész, semmi bokor
[ Szerkesztve ]
-
AlexWolf
senior tag
Hehe: WoT jön Xbox 360-ra : [link]
/sarcasm on:
(#8840) Remusz911 A mocsok taktikázott???
/sarcasm off[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz szbalogh #8838 üzenetére
azóta se tetted ide fel a replayeket
szóval van okom feltételezni
nekem pedig a loveszemet lotted ki szerencsedre, persze hogy nem talaltalak el, 2* is hiába gyogyitottam meg
azonkívül nem láttalak, így tiéd volt az első lövés, de a második is, mert be is kellett célozni
érdekes mikor nem taktikazatal, hanem face2 face akkor én nyertem (eredetileg úgy volt hogy csak a tank erejét mérjük ), 2* kilottelek utána már taktikaztal
na mindegy ott a wot statisztika oldal, az mindent elárul
-
L4mie
veterán
válasz Iron Funeral #8830 üzenetére
elég keveset artyzom, de gondoltam megveszem mielőtt felnyomják az árát, és legalább ugrok majd vele 2 tiernyi fejlesztést/pénzt.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
szbalogh
addikt
válasz Remus389 #8836 üzenetére
NEM használtam gold ammo-t! Úgy viszi a páncélod az 57-es mint a kés a margarint
Az első körben ammo racket kaptam a másodikban felgyulaldtam. Utána viszont vicces volt, hogy nem láttál én meg ott néztelek egy fél percig pedig mindketten a mezőn voltunk. A legénységem csak a második skillnél tart.
Nem 900 az átlagsebzésem, hanem csak 700 valamennyi.Nick: HE_Storm
-
Remus389
veterán
válasz Dobi 562 #8834 üzenetére
ez igaz, ezért van a wot tank statistics, ahol a t-25 mindenben jobb
jóval több a nettó kereslet, az átlag damage... stb
lényegesen jobb
szerintem is butaság volt kiállni, ha megnézed az első és második csata, na az olyan mint ami szokott lenni, utána betöltötte a Gold ammot és nem volt esélyem, vagy én biztam el magam
ott a wot statistics, vita vége
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz mozesapo #8825 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Dobi 562
addikt
válasz Pete55555 #8814 üzenetére
Számomra már akkor nevetségessé vált a dolog, mikor a "T25 vagy T34 a jobb?" vitában előkerült az állj ki ellenem gyakorlóban téma.
2 játékos 5 csata alatt nem fog semmit sem bebizonyítani, nem is lehet gyakorlóban eldönteni hogy melyik tank a jobb... A legénység sem volt azonos képzettségű, meg lássuk be hogy a +/- 25% random is eldöntheti a párbajt, meg aztán a játékosok képességei sem biztos hogy megegyeznek.
-
Patrick76496
őstag
válasz szbalogh #8687 üzenetére
Én 2,3 sec-től tartom viselhetőnek a célzásidőt. Az Oбъект 263 is 2,5 sec alatt szűkül, de az a 2,5 másodperc pl egy T1-es gépen akár 3,4 sec-nek is érződhet. Direkt nem raktam a T-34-57-re rammert, hogy nagyjából szinkronban legyen a célzás és a töltés. Az egész tankot kb senki sem veszi komolyan, mivel a játékosok több, mint 50%-a a náci tankokat szereti, ezért magasról tesznek rá a kis szovjet gépcsodára.
(#8688) Remusz911: Írtam, hogy a T-34-57-et pár hete vettem vissza, az orosz medium volt az első ágam. Megnézem, neked mennyi az átlagsebzésed az első vonaladon lévő T5-ös tankkal (ami 75%, hogy a PzIV nevet viseli). Hasonlítsd össze a T-25-öd a Type T-34-emmel, amivel 780 az átlagsebzésem, ha az orosz változattal nem agyhalott koromban kezdek el játszani, hanem pl mostanában, akkor valszeg az is a kínai környékén lenne. Azt is nézd, hogy hiába több a te 594-es átlagsebzésed, ezzel még nincs meg a saját HP-d, amit azért illene sebezni az embernek, főleg egy olyan tankkal, amiről ilyen pozitív véleménnyel van. Nekem viszont 60-al a sajátom felett van, ami még önmagában nem egy hűdefasza teljesítmény, majd a mostani tudásommal lejátszott csatáim kijavítják a régi hibáimat.
Prémium és sima T5-ös tank között aztán óriási a különbség, a Churchill III-mam alig hoz több kreditet egy non-prém tanknál. Az, hogy pénzért vettem, inkább az XP mennyiségben látszódik meg.
(#8723) Scheffer: Szvsz jogos a megszólítás, te raktál be régen "Szakesz" nevű account-ról csataeredményeket. Érdekes, azóta meg is szűnt az a felhasználó. BTW, akkor a HUNS Underdogs videókban MrScheff te vagy?
(#8814) Pete55555: Valahogy egyet kell értsek a hsz-eddel.
(#8807) r1E3S3E7T: Pedig papíron szinte semmivel sem rosszabb a 46-oshoz képest, sőt, inkább óriási előrelépés. Nekem még csak a garázsban van meg a 48-as modell, de el nem tudom képzelni, miben lehet gyengébb a gun depression-ön kívül a T7-esnél. Lehet, hogy csak szimplán negatív random faktorod van, bárkivel megeshet. Egyébként:
Majd a könnyeidet tárold el mert meginnám őket később. Bocs, ezt nem hagyhattam ki.[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
Kakumix
senior tag
válasz Enzolord #8822 üzenetére
Ne a legújabbat, hanem kicsit régebbit tegyél fel. Ismerősnek megoldotta, én még nem próbáltam, de kéne, mert a techtree-ből és a játékból is kidobál 5-10 csatánként ill. pár tech tree kisablak után. Nálam mondjuk Cleverland csomagja után kezdődött, valamivel akadhat.
szerk.: megelőztek
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
mozesapo
tag
válasz Enzolord #8822 üzenetére
Rakd vissza a 306.97 drivert. Driver gond. Tele a net vele.
Pl.:" Hi, people!
We have a problem with World Of Tanks. Lot of players complain that WoT crashes only from hangar, when hovering mouse over modules e.t.c with an error: The BigWorld Client has encountered an unhandled exception and must close (EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION : 0xC0000005 @ 0x00B919C6) (Read @ 0x00000025)
WoT support only reccomend to roll back to 306.97 drivers (losing SLI support) - on these drivers problem is gone.
Will it to be fixed in latest drivers" -
Preda
aktív tag
Eddig nagyon adja ez a gép.Persze szerencsére nem valami nagy iq csapatot adott, de nem váratott sokáig az ace badge. Replay 11 csatára meg is lett.
Még pénzem se volt, hogy rendesen felszereljem.Pár dolog van csak rajta.[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz echterion #8819 üzenetére
Letöröltem a modokat, megint kidobott..
De csak a tech treeből, játékból most nem..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Chris0321
addikt
-
Enzolord
addikt
Most felraktam a legújabbat, ugyan úgy kidobott a tech tree-ből..
Hogyan tudom csak a tech tree moddoló cumót kidobni a játékból?(#8811) echterion tuningolva nincs a rendszer..
Tényleg mod lehet.. Bár Atival ezt nem csinálta sosem..(#8795) Djuree az baj..
(#8796) Chris0321 Neked melyik mod volt a ludas?
BTW, mindenkinek köszi a segítséget..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Pete55555
addikt
válasz Remus389 #8679 üzenetére
Úgy, hogy a t-34-esek, akikkel találkozol bénák
ha kivennek nekem a t-25 legenyseget, ujakkal lehet lényegesen gyengébben menne a dolog
Na, meg talán ezért...És a type roszabb, mint az orosz, ezt bárkitől megkérdezheted, aki kicsit konyít a játékhoz.
Mellesleg vicces ilyen magasröptű tank összehasonlításokat olvasni olyan embertől, aki nem tudja, hogy lehet venni kreditért gold ammot, sőt, pár napja még azt sem tudtad, hogy lehet bevásárolni fogyócikkből
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
salieven
aktív tag
Sziasztok !
Kéne egy kis segítség
Ugye felraktam egy mod packot és benne volt ez a garage slot mod is ( vagy nem tudom mi a neve ) és nekem nem tetszik meg amúgy sincs 30 tankom, hogy ilyen kéne nekem.
Na szóval keresgettem, de nem találtam, hogy mi lehet a neve, ha valaki tudja azt nagyon megköszönnémPSN: salieven
-
Cseri0058
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz Chris0321 #8796 üzenetére
Akármilyen modot rakok fel, mindig kidob...
Néha már csata közben is...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Iron Funeral
őstag
-
-
Preda
aktív tag
Nah végre meglett.
Researched:
121 researched. Undistributed experience spent: 179362. Free Experience spent: 638.
Purchased:
'121' successfully purchased. You have spent credits: 6 100 000.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest