-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Intéző indít\Eszközök menü\Mappa beállításai\Nézet fül\listában a Egyszerű fájlmegosztás használata elől vedd ki a pipát.
Szerk: Na megelőztek...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ha a többi partíció is elsődleges, akkor az max. annyi hátránnyal járhat, hogy az újratelepítésnél felborul a rend, és másik partíció válik aktívvá a rendszerpart. törlésekor, és persze máris NEM "C" betűjelet kap a rendszerpart. (körülményes helyrehozni, de nem vészes)
DE vajon jár az valamilyen hátránnyal, hogyha a többi partíció LOGIKAI? Bármilyen szinten (elérésisebesség-változás, stb.) - vagy ez nem változtat semmit, csupán a partíciós tábla formáját?
Erre már régóta kíváncsi vagyok, mert eddig jobb' szerettem elsődlegesként kinevezni az ÖSSZES partíciót a vinyón.Másik kérdés:
ha még az újratelepítés előtt eltávolítom a elrejtendő partíciók betűjelét (Lemezkezelőben - így a Windows-ban sem látszik), akkor az kihatással lesz a telepítőre is, vagy ez csak Windows működése alatt játszik szerepet? Mert ilyenkor gondolom csak a registry-ből tűnik el a betűjel, de ez a telepítő számára is elrejti a partíciót? Logikusan az következne ebből, hogy NEM, de a dolgok nem mindig logikusak...Sk8erPeter
-
lúzer
veterán
Ha XP telepítővel partícionálsz, akkor ajánlott csak az XP-nek szánt 1. partíciót létrehozni és úgy telepíteni.
ezzel mélységesen egyetértek, én is így csinálom.
bár én a többit is elsődlegesen hagyom, úgyis 4-re szoktam osztani
(system, swap, program, adat)MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
brd
nagyúr
Na akkor tegyük helyre.
Tökmindegy, hogy milyen módban használod a S-ATA vezérlőt, ha egyébként a windows alatt működik róla HDD és nem állítod át a működési módot, akkor driverhiány sem lehet ugye. Ha úgy másolod át a windowst, hogy átkerül az MBR is, ill. a bootsorrendet jól állítod be a S-ATA-hoz (vagyis, hogy a boot.ini-t tartalmazó partíció a S-ATA-n C: betűjelet kapna, lásd a korábbi hozzászólásom), akkor simán el kell indulnia a S-ATA HDD-ről is ugyanannak a winnek (figyelembe véve persze a MountedDevices kulcs alatt tároltakat a betűjelek miatt, vagyis, hogy a Ghost-olás utáni első, S-ATA-ról való indításnál nem szabad a régi HDD-nek is a gépben lennie, mert keveredés lesz).The only real valuable thing is intuition.
-
attiati
veterán
sajna én nem variáltam sütikkel, és semmilyen böngészőből nem megy vipmail, ha zonealarm megy
Fura dolgokat produkál, van hogy nem dob ki hibás jelszó üzivel, csak egyszerűen nem csinál semmit. Mintha egy tükrözött jelszólopós oldal lenne . De általában hibás jelszó/azonosító üzivel dob ki. Sztem zonealarm finomhangolása megoldja majd, ha nem, akkor jelentkezem
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest