-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fedőre
csendes tag
Kedves mindenki!
Adva van két egyforma lemez: "A" és "B", SATA, partíciók: XP home, Fedora7 linux, extended FAT32 adatlemez, Grub indítja. Az egyik a másik klónja biztonsági okból, hogy egy legalább működőképes maradjon...
Most sajnos egyszerre tettem be a két lemezt a gépbe a "B" lemezt masterre jumperoltam, hogy arról bootoljon, az XP-be (fájlokat akartam másolni "B"- ről "A"-ra. Ilyen volt már probléma nélkül. A klónozás is így készült.
Másolás közben lefagytak és hardreturnnal lehetett csak kilépni. Ezután a "B" lemezen egyáltalán nem indult a windoz csak újraindított, az "A" lemezen elmegy a világoskék bootolo képernyőig és ott fagy meg. A két lemez együtt bebootolt de valami elgyesbe: az "A" lemez lett a C: D: viszont a "B" lemez képernyőjét, beállításait, ikonjait láttam az Asztal-on ami viszont I: és J: lett.
Az "A" lemezt próbáltam a gyári install CD javító módjával életre hívni, a max eredmény az lett hogy eljutott az F8-assal előhívható menüig (F8 nélkül) de ott akármelyik opciót választottam újraindult. Ráinstalláltam a windozt most müxik de kétheti örjöngéssel vegyes konfigurálás vár rám... (Nemrég lettem kész velük.)
A "B" lemezt nem bántottam (ez fagy meg a világoskék bootolo képernyőnél) vajjon volna e valami mód életrehívni újinstall nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- iPhone topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- CES 2025: 3D V-Cache és AI az új Ryzeneken
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest