-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steelmanus
addikt
válasz fedőre #11283 üzenetére
Az eredeti hsz-ben ez volt.
Most sajnos egyszerre tettem be a két lemezt a gépbe a "B" lemezt masterre jumperoltam, hogy arról bootoljon, az XP-be (fájlokat akartam másolni "B"- ről "A"-ra. Ilyen volt már probléma nélkül. A klónozás is így készült.
Ebbol azt vettem ki hogy atjumperelted. -
Steelmanus
addikt
válasz fedőre #11276 üzenetére
Kelloen inspirativak vagyunk, csak eddig tartott amig kihamoztam hogy mit szeretnel elerni, csakhogy az mar nem fog menni.
Aki ilyen kusza megfogalmazasban reszesit minket annak varnia kell
Nem megyek bele a diskek es particiok szamozasaba, mert a lenyeg nem ez,
hanem a kovetkezo. Mivel volt egy mukodo rendszered, abban le voltak irva a particiok elhelyezkedesei, mivel ezt hardveresen megvaltoztattad azzal hogy atjumperelted a rendszeredet, dolt az egesz leiras, magyarul kicsesztel magaddal.
Most pedig hogy ujratetted az XP-t, azzal pedig vegleg.
Mit jelent a hardreturn?[ Szerkesztve ]
-
fedőre
csendes tag
válasz fedőre #11206 üzenetére
Mivel az előző beírásaim (Link, Link) nem voltak kellően inspirálóak a jelexerint, megismételném röviden:
Mit van mit tenni ha az XP elakad a az induló képernyő (Fekete alapon windoz emblémás) és az üdvözlő képernyő (Világoskék alapon "üdvözöljük" felirat) között, aszt jól le is fagy?
Mivel lehetne kideríteni, hogy mi a baja? Problémaelhárítás?
-
04ahgy
nagyúr
válasz fedőre #11203 üzenetére
"B lemez világoskék bootoló képernyője." - Hát ezt hámozza ki valaki... Ez a GRUB akar lenni? Ha az, akkor gyere át a Linux topikba.
Ha nem, akkor kicsit pontosíts. XP-nél elképzelni sem tudom, mi lehet ilágoskék. Van a kékhalál (ez mélykék). Meg a kékhalált követő indítás, mikor lelkendezve kínálja a csökkentett módot. De az meg monokróm.
Ha meg mindkét lemez, SATA is, meg egyforma is, akkor mi a fenét SZOPSZ velük? RAID1, és kész. Minden másolás szépen automatikusan megtörténik, és nem kell ennyit szerencsétlenkedni vele. Ja, és olvasásnál cserébe nagyon gyors, mert két lemezről is tud egyszerre. Csak nyersz vele. Ráadásul egymás pontos másolatai. RAID topik.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest