Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftc
nagyúr
válasz joysefke #91887 üzenetére
Semmit...hasonló gondjaim vannak L820-al...telefonálás közben is már eldobta...eddig rendszer újrahúzása segített 4 hete nem volt gondom...
Igaz utolsó heteit éli a telefonom...csere lesz mert aksi lement 0,5 napra...
Esetleg vmi ötet,hogy lehet a WP10-et visszarakni rá?
-
ftc
nagyúr
Valahogy rávehető a windows insider a lumia820-on, hogy felrakja a win10-et? Vagy ez a hajó már elment?
-
ftc
nagyúr
En most neztem egy 950XL-t de 230EUR-t egy használt teloért sokallok..max 1 év garanciával....
Van még jövője a platformank? Vagy kezdjek keresgélni más vonalon.. sajnos Lumia 820-as akkuja kezdi megadni magát...
-
ftc
nagyúr
válasz this is life #94614 üzenetére
Arrafele nem igen járok, de azért köszi...szal irány Android vonal...
-
ftc
nagyúr
Mióta felraktam a WP10-et Lumia 820-ra azóta a kékfog használhatatlan. Se ki se be kapcsolni nem lehet.
Vmi ötlet?
Nézegettem én is 950xl-t de 160-200EUR-t mennek használtan dual simek meg e felett...
Azért vicces, hogy 2 éves telók egy halott rendszerrel még ennyiért mennek. Szóval a végén maradt a 820-as .
-
ftc
nagyúr
Factory reset után működik a bluetooth. s felmászott a 10.0.15063.968 utolsó frissítés is Lumia 820-ra... érdekes eddig fel se akarta rakni.
A rendszer egész jól megy. Kár érte
[ Szerkesztve ]
-
ftc
nagyúr
Ötlet kocsi miért nem érzékeli Lumia820-at wp10-el?
-
ftc
nagyúr
válasz Nyethuszar #96362 üzenetére
Semmi szükség vírusirtóra Lumiákra.
-
ftc
nagyúr
Volt már vkinek olyan, hogy hívás vagy tárcsázás alatt mintha ufoul(érthetetlenül) beszelnének?
Sajnos sokszori jelenség már..
-
ftc
nagyúr
Volt mostanság vmi frissítés WP10-re? Éjjel vmi húzott s felrakta...
-
ftc
nagyúr
Kilépek a csoportból a Lumia 820-al
Ma áttérek Androidra - kicsit öregebb telóra de leg DUAL Sim-es, a Lumiát meg eladom hátha vkinek kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest