-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Én még a 735-t mellett kitartok (ha be nem döglik), utána majd döntök, hogy 950 (tudom mindenki azt mondja önszopatás), vagy valami stock android (új Nokia, ha nem cseszik e tesztek alapján).
scyllarus: FB döntött így, nem az MS.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
maglew
aktív tag
Nálam is délelőtt rohadt le, leszedtem, felraktam semmi.... 8,1 van rajta, mivel a win 10-alól a videófelvevő 50 perc után meghülyül és nem menti el a videókat. (állítólag 4 gigányit tud felvenni, de a 8,1 van annyira intelligens hogy az elmenti, míg a 10-es nem.)
Ha van ötletetek a facebookra kérlek mondjátok mit tegyek?
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
Jelenleg mi is itt tartunk, bár itt olyanra lenne szükség ami konkrétan a Messenger helyett van, vagy az FB-hez kapcsolódik, vagy nem tudom, hogy van pontosan.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
mike1334
veterán
A 44.hu nekem sokszor már a betöltéskor szenved..nyújtja a képet, alig tudok váltani friss/fontos között...droidon nem tudom hogy muzsikál az oldal, de wp-n nem az igazi..mondjuk nem is emlékszem, hogy ott lenne az "m" betű a webcím előtt, így sztem nincs mobilos verziója az oldalnak...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
Nekem is csinál ilyet a 620, tipikusan ugyanazoknál a honlapoknál (9gag, 444.hu, stb.). Szerintem az oldalak optimalizálatlansága (444.hu) vagy a kevés memória (9gag gördítve tölti a tartalmat) okozza ezt. A 635-ben is csak 512 ram van ugye?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
törölt tag
Lehet kivették a próba lehetőséget, szerintem sokan visszaéltek vele. Bár ha egy naposra állítja a trialt, az is megoldás lett volna szerintem. Vagy egy videóra.
Most ránéztem, úgy látszik már nincs lehetőség próbára. Hátha lesz egy nagyobb akció, akkor tuti megveszem.
Amúgy az FLV player is jó. Windows tableten és PC-n pedig a Gom Player.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Van egy sejtésem, hogy a fülessel van a gond nálad. Nekem eddig volt 620,820 és most 930. Mindegyiken használtam a gyári illetve többféle más programot, ami zenét játszik le, de minden alkalommal mindegyik megállította (lehalkítással) a zenét, ha bejövő hívásom volt, majd a végén, ha bontottam a vonalat folytatta a zenét. Gondolom mikrofonos vezérlő gombos headsetet használsz Én legalábbis csak olyat használtam még eddig, sima fülessel nem próbáltam, bár ott mondjuk pont semmi értelme nem lenne, ha a fülesre kiadná a csengetést, hisz úgyis elő kell venni a telefont és úgy beszélni, hisz nincs mikrofon a fülesen.
-
confuser
senior tag
-
-
ZavaBalazs
őstag
Azt hiszem a zbox-ban van valami last fm integráció, meg amúgy is pofás lejátszó, egy próbát megér.
Ebből a core musicból nekem nagyon hiányzik a kezdőbetűnként kilistázott dal lista, pedig amúgy ott lenne a szeren... Ugyanez a bajom a loco music playerrel. Két leggyorsabb pöpec lejátszó, és egy ilyen alap dolog nincs bennük...
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
szabopeter21
csendes tag
-
this is life
Ármester
Droidon nekem is csak egy lejatszo jott be (mx) , cincogast hallgatni , meg a samu sajatja . Itt a moli a vidiknek, coreplayer, sonicx most mar a zeneknek. Kamera proshot , archiver a tomoritett allomanyok kezelesere,amazing weather hd,flashligt xt zseblampanak,microsoft pocket magnifier,stop music a zenek kilovesere,tubecast a youtubera,video tuner a vidik javitasara,modositasara..
Remelem tudtam egy ket otletet adni...Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
no1r
őstag
ez nem fog működni más zenelejátszóval, csak a gyárival.
próbáltam mindet.két dolgot tehetsz:
1 - normálisan kitöltöd az ID3 tageket a zenéidben (én ezt teszem, eddig sosem volt problémám a gyári lejátszóval)
2 - ModernMusic player, ebben van lastfm integráció, működik is. régebben használtam.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
spider80
őstag
Core Music player. Hangszinszabályzó meg a teló beállítások menüjében van.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
csabi10
senior tag
Én az FLV Player-t használom. Igaz eddig csak avit próbáltam, de hátha viszi. A leírásában szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!