Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtomi95
senior tag
válasz
samu2062 #82684 üzenetére
Sok országban bevan tiltva mert a sok marha elüteti magát. Pont ma szembesültem ezzel a hülyeséggel és a betiltást is ugyan ettől csajtól tudtam meg. Lányoknak való baromság SZERINTEM.
Én már akkor is kellemetlenül érzem magam ha írnom kell vagy telefonálnom kell az úton menetközben, nem pláne ha még pokemonokat keresnék közbe. Talán részegen egy jó társaságban lehet vele ökörködni, de akinek erre van igénye meg ideje az keressen inkább elhagyott pénzt az úton. Ez akkumulátor kímélőbb is és több öröm van még egy talált százforintosban is mint egy ilyen pikacsu tojásban vagy mi az isten farkában.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Path of Exile 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest