Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cSuwwi
senior tag
-
Ha erre gondoltál akkor a fekete asztalon van a csiszolt fekete műanyag lap és azért tűnhet átlátszónak vagy világosnak.
Örülök hogy sikerült és hogy hasznos lett a poszt.
Hú ez a pánt borítás elég jampi, lehet majd rendelek én is ilyet.
-
cSuwwi
senior tag
Én is pont így jártam vele, belül elengedte a ragasztás, de a pánt is lehámlott (ahogy látom már nálad is elkezdődött)
Gondoltam már rá hogy cserélni kéne, részben ez a cikk indított el rá, megvettem én is aliról.
A 3. képen azt az átlátszó tartó elem az micsoda? Mert a tekerős részén a műanyag fekete, ahogy nálad a második képen.
Felcsiszoltam róla a ragasztást, egy estét volt könyvek alatt, patent lett, köszi az írást.A pántra utólag jutott eszembe venni valamit, az is jön hamarosan, meglátjuk. [link]
-
-
válasz
Luck Dragon #1 üzenetére
Nincs mit.
Sajnos ezek a műbőr párnák nagyon gyenge minőségűek. Volt egy (ha jól emlékszem) pioneer fejhallgatóm az is pár év használat után így járt.
Nálad hogy bírja az ANC? Én úgy érzem, hogy gyengébben műkődik mint az első 1-2 évben, lehet hogy a mikrofonja koszos és azt is ki kéne tisztítani valahogy. -
Köszönöm a leírást! Nekem is van egy ilyen fejhallgatóm, és pontosan ugyanígy jártam, mint te – a párnák idő előtt, meglepően gyorsan elkezdtek foszlani. Anno írtam is itt erről [link] .
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2021 nyarán vettem egy Lamax NoiseComfort ANC vezetéknélküli fejhallgatót, amit elég sokat is használtam. Mára a műbőr...
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Reklámblokkolók topikja
- PayPal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest