Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atish15
aktív tag
Sziaszok.
A következő problémár szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy Dell e7440 notebook. 1 hónap alatt a 2. rendszer összeomlásom volt. Jelenség, hogy előző este vagy reggel használtam a gépet hiba nélkül aztán a következő indításnál vagy rendszer diagnosztikát akar futtatni, de most eljutott oda hogy a win logo betöltése után csak fekete kijelzőn pörögnek a körök és ennyi. A sentinel lefutattása és egyéb diagnosztika azt mutatja hogy a winchester rendben van. Van valakinek valami ötlete a probléma forrását illetően?
-
-
atish15
aktív tag
Sziasztok. Tegnap elkövetettem egy hibát hogy próbáltam feltelepíteni a gépemre Dell 7440 az intel rapid storage drivert a windows 2006 tárolóvezérlő driver helyett. Addig ügyeskedtem amíg kék halállal a windows nem bootol.
Próbálkoztam indítási javítással és csökkentett módban történő indítással is de nem tudom a windowst elindítani. Lehetséges újratelepítés nélkül megoldani a dolgot vagy csak a telepítés segít?
Köszönöm előre is.
-
atish15
aktív tag
válasz King Unique #37556 üzenetére
Most dolgozom, de ha hazaértem megnézem. Én úgy emlékszem úgy volt ahogyan írtam.
-
atish15
aktív tag
Sziasztok.
A napokban volt a lapotomon a win10 rendszeremnek egy nagyobb frissítése. Azóta a pendrive-ot merevlemezként látja és nem cserélhető lemezként. Így a biztonságos eltávolítás sem működik és a jobbklikk küldés sem amivel a fájlokat szoktam másolni a pendrivera. Ez mitől lehet vagy más is találkozott már ezzel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest