Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz LLKobe #15811 üzenetére
Én mbr ssdvel telepítettem a 8at uefi nélkül annak idején, egyelőre maradtam most is ennél 10esen.
Gpt biztonságosabb állítólag, uefi meg újabb és jobb, legalábbis ezt lehet olvasni.
Sebességben kétlem, hogy lenne különbség, inkább csak funkciók terén tud többet(gpt+uefi).
Konkrét véleményeket viszont én is olvasnék -
Ispy
veterán
válasz LLKobe #24967 üzenetére
Igen, tudom, hogy elvileg, meg minden, de lehet ez valami informatikus betegség, én inkább rádobom még azt a fél órát, de előtte megformázom a vinyót, a régi partíciót meg dobom a kukába mindenestül.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
betyarr
veterán
válasz LLKobe #25790 üzenetére
az Energiagazdálkodási lehetőségek\Rendszerbeállításoknál van.én 2 éve a vadas új gépemnél tapasztaltam.sík ideg voltam hogy tuti valami hardveres dolog és lehet darabokra szedni és küldözgetni majd vissza,mert nem 1 helyről jöttek az összetevők.aztán egy kicsit utána olvastam és lőn csoda...
-
stoon
addikt
válasz LLKobe #25785 üzenetére
én már eljutottam oda hogy 15-bőlk 14.5-szer csinálja! sajna egyenlőre marad a táp lekapcs!
azért még van pár finomság amióta 10 van, a nyomtatómban nem engedi az alsó tálcát amit világ életemben használtam . ahol csak lehet beállítottam alsó tálcára ,de ez a nyomorult csak hátulról kéri mindig!
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
Atmo
senior tag
válasz LLKobe #27574 üzenetére
Valamit automatikusan el szeretne indítani és a hozzá kapcsolodó alapértelmezett program nincs beállítva. Valószínűleg. Nézd meg msconfigba az autorunt és az inditópultot nincs-e valami felesleg vagy amihez nincs beállítva alapértelmezett app.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
válasz LLKobe #32368 üzenetére
Jaja, 8 gigát én is csak azért vetettem céges gépekbe, mert egyrészt, a 4 gigás modellek egy modullal egy csatornával üzemeltek, másrészt 8 gigával tuti nem ütköznek semmilyen memóriakorlátba és az integrált videónak is marad elég memória és sávszélesség.
Sajna szerintem a "fusson mindenen" felkiáltással addig optimalizálták a Windows 10-et mire már semmin nem fut igazán jól.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz LLKobe #44762 üzenetére
Nem, és egyenlőre nem figyeltem meg az aniversary óta, hogy megáll az egérmutató is pár másodpercre, mikor valamire rákattintok.
Őszintén szólva még mindig béta szaga van ennek az oprendszernek, ami elég szégyen.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
törölt tag
válasz LLKobe #44762 üzenetére
Milyen programokat használsz? Olyanokra gondolok, amik a rendszerrel együtt indulnak, és/vagy módosítják a felületét vagy működését valamilyen szinten.
Víruskergetőt és hasonlókat egy indítás erejéig érdemes lenne letiltani (akár a frissítés előtt is).Egyébként 350 millió gépen fut a 10, nem nehéz olyanokat találni, akiknek volt valami problémájuk a frissítéssel.
-
törölt tag
-
TIstvan4
tag
válasz LLKobe #51173 üzenetére
O.K! Kösz!
-Adott(volt) a müködő Win10pr
-Gondoltam jobbítom a rendszert
-Safe módban indítottam
-Itt nyomtam egy "Reset this PC"
-Eredmény az összes winchestert letörölte,ami a gépben van.
-Sajátmagát nem tudta módosítani.
-Nem indult ujra a gép.mert eltünt a boot sector is.
Hát ennyi.
Ez volt idáig a legnagyobb meglepetés rendszertől,hogy mindent leformáz magától.
VIGYÁZNI[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz LLKobe #91238 üzenetére
Hali!
A WU fokozatosan ajánlgatja fel, hasonló konfigok telemetriája alapján a frissítést.
Ha sietős, akkor az MCT vagy a frissítési segéd a megoldás a
Microsoft oldalánüdv, adika4444
-
King Unique
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.