Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hapho
csendes tag
Sziasztok! Ezt most fordítottam le Google fordítóval egy angol honlapról: Tekintettel az új aktivációs rendszer most össze van kötve a hardver id, amikor módosítja a BIOS, a Windows 10 azt fogja hinni, hogy ez egy új alaplap.
Azt hiszem, ez okozna hatalmas logisztikai problémák próbál olyan rendszert, amely képes felismerni a különbség a két BIOS rendszert, és a 10-es két mobos.
Azt hiszem, vissza kell térni a régi OS vagy fogadja el a korlátozást.
Én még Windows 8 alatt frissítettem BIOS-t de már most új alaplapnak nézi a Windows 10, ezért nem tudom aktiválni. Most már csak arra vagyok kíváncsi hogy ha Windows 10 alatt történik BIOS frissítés akkor megszűnik az addigi aktiválása? Egy bátor ember kipróbálhatná.
(https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3kg6qe/dual_bios_mb_w10_issue/)
[ Szerkesztve ]
-
Zombye
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Nos egy problémával kerültem szembe, amit félig sikerült már megoldanom.
A magam részéről nem kedvelem ezt az ablakos Alt+Tab futó alkalmazáskiválasztó rendszert, ahol is szépen kirakja az összes alkalmazás aktuális ablakát kicsiben. nagyon csicsa, nagyon szép, de én jobban szeretem a szimpla ikonlistát, amire ha ráklikkelek az adott alkalmazásra vált az oprendszer.
OK, azt már sikerült megoldanom, hogy ikolnlista legyen némi registry buherával, de hiába klikkelek rá a kívánt futó alkalmazásra nem vált át a rendszer. Win7 alatt ez szépen ment.
Szerintetek mit kéne tegyek, hogy egérkattintásra is kiválassza a listából a kívánt alkalmazást?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
petrson
senior tag
Tegnap váltottam én is 10-esre.
Látom volt már itt téma a Bluetooth, a műveletközpontban úgy látom be van kapcsolva, a keresés meg nem talál semmi eszközt. Telefonomon sem látom a gépet... Most akkor be van kapcsolva, vagy sem? Direkt kapcsoló gombot sem találok a műveletközponton belül, csak a keresés pörög folyton.iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
t72killer
titán
válasz Dtomka #23590 üzenetére
Nincs, csak hosts fájlt tudsz feltenni, innen (hphosts, malware+hirdetőszerverek, egyebek) vagy innen(mvps, csak ad-szerverek, viszont kisebb-könnyebb).
Nekem mostanában fagyogat az edge, nincs kizárva, hogy a túl nagy hosts fájl miatt (nekem a hphosts cuccainak nagyrésze benne van), a páromnak csak az mvps hosts van fent, nem panaszkodott fagyásra.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Edge-t használom, vannak vele problémák még. De ami a legjobban zavar, hogy bizonyos oldalakon adsense reklámok jelennek meg. Több mint 10évig Firefox -ot használtam, és ott lehetett adblocker progival mellőzni a nem kívánt és zavaró reklámokat. Az Edge- nek nincs ilyen kiegészítője?
Köszönöm -
netpeti98
addikt
Egy tiszta telepítésű Windows 8.1 Update 1-re (talán Update 3 is van benne, tavasszal írtam ki MCT-vel) kell még valami frissítés, hogy tudjak ISO-ból frissíteni 10-re vagy a 8.1 telepítése után mehet rögtön az upgrade?
-
törölt tag
válasz World-Soft #23572 üzenetére
Jobb klikk a parancsikonon/Tulajdonságok/ Kompatibilitás/A program futtatása rendszergazdaként, pipa be majd OK
Jelenleg itt tartunk Pro verzió 10240.16463.amd64fre.th1.150819-1946 legalább is nekem ez van. A 10240 az nem igen fog változni a következő években szerintem.
-
TheProb
veterán
Helló!
Találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy pl asztalon ha csinálok 1 mappát, vagy letöltök oda 1 fájlt, stb. akkor csak frissítés (f5) után jelenik meg az újonnan oda került cucc?
Hogy tudnám ezt megoldani?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
GuruZone
őstag
Kérek szépen valakit, töltse fel a 64 bites media creation tool-t valamilyen tárhelyre,
mert a hivatalos win10 downloads oldalon már csak ISO-t lehet letölteni.
Win 8.1-re szeretné ráengedni ismerősöm, de az ISO-t nem tudja mi fán terem.Sürgős lenne, köszönöm!
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
INTELligent
senior tag
Sziasztok!
Adott egy dell e6430 a legfrissebb win1m pro-val, az ujjlenyomatolvasó driver regisztrálta az ujjlenyomatom, viszont a win hello nem engedett bejelentkezni, frisítés során a drivert sikerült letörölni, azóta viszont nem tudom újratelepíteni sehogy sem, valaki esetleg tudna segíteni?
Blog: https://path2phd.substack.com/ || https://500px.com/photofan96 || Strava: https://bit.ly/2QzLnok
-
pruzsi
őstag
erre valaki?
Továbbá: a 0xc000007b hiba win10 alatt,van megoldás rá? directx,vc redist, stb friss új mi egyéb lehet még a hiba? -
4264adam
veterán
Sziasztok!
Sajnos egy Lifebbok E780 random szerűen leáll, volt már alaplap csere, vga hűtő csere. Mi lenne a parancssori kód amivel megtudhatnám mi volt az utolsó leállás oka?
U.I.: Leáll majd bekapcsol
-
VeryByte
őstag
Valaki használ ujjlenyomat olvasót?
Win8.1-en még ment, hogy remote desktop-nál be tudtam lépni a távoli gépre (mondjuk ws2012) az ujjlenyomat olvasó segítségével.
Win10 alatt sikerült ez már valakinek?
A win10-be megy a belépés, de ha onnan indítok egy mstsc-t, akkor a távoli gépre már nem ajánlja fel az ujjlenyomatos azonosítást."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
toldy
őstag
Sziasztok, a Windows intézőből a legutóbbi fájlok csoportot hogyan tudom likvidálni, sehol nem találtam erre beállítást ( vagy csak átsiklottam felette). köszönöm
Az élet nem habostorta.
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene.
Sok bosszúságom van, mert egy csomó dolog hiányzik, vagy hibásan működik nálam.
De most már ott tartok, hogy pl. olyanok sincsenek ami az "Első lépések"-nél mutat.
Pl. ha megnyomom a start menüt, akkor állítólag kéne lenne rögön lent keresés sornak.
Ha kézzel teszek be valamit a csempékhez (nem húzással) , akkor újra kell indítani a gépet, hogy látszódjon.
Vannak olyan beállítások ami kinézete olyan mintha még a design előtt állna. Alig lehet 10 lépéssel megoldani, hogy megmondjam egy programnak alapban admin módban fusson, mert nincs legalább egy menü, hogy további lehetőségek, stb.Nekem Pro-ra 10240-es buildinget ír, azt mondja naprakész.
Mi lehet a gond?
Vagy tényleg még ilyen állapotban van ez az egész Win 10, és van hogy a bemutató anyagjukban is több látszik mint amit jelenleg tud?Mert most kicsit nagy csalódás nekem mint informatikusnak.
Előre is köszi.
Zoli -
bajnokpityu
félisten
Nem egyértelműen w10es probléma, de ez pörög legjobban.
van egy hddm, amit server 2012n használtam, majd win10et tettem fel, és sima sambával megosztottam mappákat. És nem tudom miért, de az almappák almappáinak almappáira nem adott irási engedélyt. Felette eggyel még ok, de a 3. rétegen már nem jó... -
syler123
veterán
Nem tudom az alap képnézegetőt miért vették ki a Win10-ből. Vagy csak én nem találom? Jó lenne nem kellene várni erre a metro-s vacakra... Nem az Office picture manager-re gondolok, hanem arra ami teljesen alap volt win7-nél és 8-nál. Nem lehetett vele szerkeszteni, csak megtekinteni.
Megvan, talán ez segít rajtam.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
#23570: Irfanview.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Boonen007
őstag
Ezt az adatküldést az MS-nek lelehet valahogy tiltani?
-
raidx
őstag
Ha nem rendszergazdai joggal nyitok meg egy programot nem őrzi meg a beállításait, regisztrálást, testreszabást stb. Azt viszont nem tartom célszerűnek, hogy minden mindég rendszergazdai joggal fusson. A programok még úgy vannak felkészítve, hogy a C:\Program\ könyvtárba települnek és nem a C:\Users\XXX\AppData\Roaming\ alá. Ha oda települ akkor nincs ilyen gond. Olyan progi viszont még kevés van és nem hiszem, hogy hamarosan átírják őket.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Osiris
őstag
Mitől van a behajtani tilos jel az értesítési ikonomon? Eddig szerintem nem volt ott az a jel.
Szerk.: Közben eltűnt.. (sem előtte sem azóta nem kaptam értesítést semmiről)
-
MODERÁTOR
válasz undercover #23530 üzenetére
Igen, simán frissült, én is azt hittem, hogy szólni fog, hogy mit akarom már saját magára frissíteni, de semmi, simán frissült.
Innen kapd le a szükséges cuccot(x86 vagy x64, amelyik fent van), ez majd leszedi a telepítéshez szükséges dolgokat, és simán win alatt végig fog futni, csak a vége fele indul újra. Elején figyelj, hogy azt az opciót válaszd, hogy hagyjon meg minden alkalmazást is.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Dzsana
senior tag
-
VGYke
addikt
Jött a napokban (a héten) frissítés?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
samgar
őstag
Mit lehet tenni, semmit nem tudok letolteni az aruhazbol. Hiba tortent, probalkozzon ujra. Napok ota.
Oppo Find X5 PRO
-
raidx
őstag
válasz t72killer #23550 üzenetére
Ez a 91-edik frissítés Win 10 és Office2010 x64. Figyelmetlenségből a 32 bites officot telepítettem és napok óta kinlódott a frissítések telepítésével. Leszedtem és feltettem a 64 bites verziót egy óra alatt megtörtént a frissítése.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
Dzsana
senior tag
válasz zsoltzsolt #23551 üzenetére
Nálam ugyan nem jelenik meg semmilyen nyíl. És alapértelmezettnek sem enged másik normális képnézegetőt beállítani.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
szoszo75
aktív tag
Üdv. ! Igazság szerint nem tudom hogy köze van e a win10-hez a problémának de korábban nem tapasztaltam. A lényeg hogy azt vettem észre hogy pl. win intézőt meg akarok nyitni, vagy egyszerűen csak letöltenék valamit és kiválasztom hogy hova akarom telepíteni/mappaválasztás/, vagy akár egy tömörítésnél is /szóval amikor ezek közül valmelyiket elindítom akkor rettenetesen lassan történik meg mire végrehajtja a feladatot a gép, vagy a win./ feladatkezelőben néztem és ilyenkor azt írja hogy a program nem válaszol. Aztán persze kb. 1-1,5 perc után megcsinálja az elindított feladatot. Nos ilyen jellegű problémával korábban nem találkoztam. És ez nem a win 10 telepítésétől kezdve megy , hanem egy ideje kezdte el ezt csinálni a gép, vagy a win.. nem tudom igazából hogy ez win hiba vagy valami hardveres gond lehet. Bárkinél jelentkezett, hasonló gond win10 alatt? Remélem valamennyire érthető voltam.
DIGI 500 ról 1000-re
-
Dzsana
senior tag
válasz zsoltzsolt #23542 üzenetére
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Szinte minden nap beszól a win 10 hogy az outlook beállítások elavultak...belépek rámegyek a javításra.. de 1-2 nap múlva újra jön az értesítés
Milyen beállítást érdemes átnézni ?
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
undercover
őstag
Sajnálom, de gőzöm sincs nem alap képnézegetőt használok. Közben kipróbáltam amit leírtam, tehát frissítettem saját magával és ez megoldotta a problémát.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
Dzsana
senior tag
válasz undercover #23539 üzenetére
Olvasom, hogy korábban már volt róla szó, de nem született egyértelmű válasz a kérdésben. Hogyan lehet a képeket lapozni a gyári képnézegetőben, ha egyáltalán lehet?
-
undercover
őstag
Igen próbáltam, de semmi. Megpróbálom ezt a frissítést, az hátha reseteli.
-
rgeorge
addikt
válasz undercover #23530 üzenetére
Ezt láttad/kipróbáltad?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Gabás
addikt
válasz zsoltzsolt #23532 üzenetére
aktuális felhasználónak: %appdata%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
összes felhasználónak: %programdata%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
válasz zsoltzsolt #23532 üzenetére
Esetleg ez? http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/run-program-automatically-windows-starts#1TC=windows-7
-
raidx
őstag
válasz Fefe52 #23531 üzenetére
Anno nekem az IOBIT DriverBooster progija szüntette meg a 10-es rakoncátlankodásait. Tegyél egy próbát, hátha segít. Az ingyenes verzója is megcsinál mindent csak lassabban és egyenként.
-
zsoltzsolt
addikt
Kerestem, de nem találtam ár a választ.
Indítópult gondom van. Megtaláltam az feladatkezelőben, ott látom is, hogy mik futnak induláskor.
De hogyan tudok ide betenni programot? -
undercover
őstag
válasz Barthezz2 #23520 üzenetére
Nos nekem is lenne egy kis bajom a Windows 10-el, pontosan az ikonokkal... Tehát az lehetséges,hogy Win10-et frissítem a Win10-el? És akkor minden fájl meg program megmaradna, mert nincs kedvem újrahúzni az egészet, de ez a hiba nagyon idegesít...
De itt a videó mi a gondom: [link]
-
-
exor
tag
Üdv. : A telefonomon ha akartam használni a cortanat elég volt átálítani a régiót meg a nyelvet és újraindítás és kész, + angol nyelvű lett minden.
Windows 10-en hogy lehet működésre bírni a cortanat? Hiába állítom át a régiót pl.: Egyesült Államokra továbbra is azt írja, hogy ebben a régióban nem használható, és azt is szeretném, hogy angol nyelvű legyen a windowsom. Én vagyok béna és nem vettem észre valami beállítást? Vagy csak akkor működik ha újratelepítem az oprendszert? -
Fefe52
tag
válasz Fefe52 #17391 üzenetére
Idegesített ez a felugró ablak, visszaállítottam a Win 7-et. Ez is gond nélkül megtörtént. De piszkált, hogy mégis csak kellene a 10-es, hát újratelepítettem. Sajna ugyanaz a jelenség. Már mindet kipróbáltam. A DrivetheLife kijavít mindent, de marad a felugró. Egyáltalán: lehet tenni ellene valamit?
-
SeatLeon08
tag
válasz Taifa Díaz #23524 üzenetére
Lehet kicsit kuszán fogalmaztam, csak, hogy ne beszéljünk el egymás mellett:
Tiszta telepítést még a megjelenés előtt használtam, iso-t töltöttem le MS oldaláról, majd az ott lévő kóddal aktiváltam.
Működött is a tegnapi napig, mikor vírusok miatt visszaállítottam a gépet a reset menűpont segítségével, szóval nem formatáltam a boot menűben.
Még így is fenttartod az előző megállapításodat, mert akkor nem várok tovább a csodára?
-
Taifa Díaz
őstag
válasz SeatLeon08 #23523 üzenetére
Az Insider program résztvevői nem használhatják tovább a programban kapott kulcsot tiszta telepítéssel. Ez mindig csak frissítéssel működik tovább. Magyarul, a format c-vel buktad az Insider rendszert, hozzám hasonlóan. Ezt én is csak utólag tudtam meg sajnos.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
SeatLeon08
tag
Sziasztok!
Nekem oyan gondom van, hogy benyeltem rengeteg vírust, amit nem tudtam leírtani. A gépet reseteltem, mindent töröltem róla, hogy megszabaduljak tőlük.(win10 reset a beállításokban)
Most nem aktiválja magát a win, mert azt írja, hogy blokkolva lett a key.
Tiszta telepítést alkalmaztam, részt vettem az insider programban, még megjelenés előtt.Ilyenkor mi a helyzet? Írjak nekik mailt, vagy hagyjam és tegyek fel egy loadert?
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #23452 üzenetére
Nos, én a Win 10 alatt nem találtam olyan refresh opciót, hogy tartsa meg a felhasználó fájljait és alkalmazásait is, és csak a Windows összetevőket telepítse újra, így gyorsban lekaptam a MS oldaláról a Win 10-et, és felfrissítettem vele saját magát, az alkalmazások és fájlok megtartása mellett.
Eredmény: Visszaállt a szövegmegjelenítés a böngészőben és a Mail alkalmazás is megy.
Viszont a mai napig nem tudom, mitől ment tönkre. Elvileg 1-2 ismeretlen programot töröltem a programok telepítése/törlése felületen, de most végignézve, nem került vissza semmi ismeretlen, így gőzöm sincs, mi, és miért okozta ezt..
De így most szemmel látható a különbség is:
Nemok
Ok
Szerk.: A böngésző nagyítási beállításai ugyan azok, a hiba okozza a betűméret különbséget is.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
addikt
válasz baboss #23514 üzenetére
Üdv!
A mellékelt kép alapján valószínű, hogy nálad is az a forgatókönyv, mint többünknél. Nálam is az a helyzet, hogy kikapcsoltam a jelszavas bejelentkezést, a gép indításakor a Win 10-es logó megjelenik, majd 1-2 másodpercre az üdvözlő felirat, ezután 1 másodpercre sötét képernyő, majd újra az üdvözlő felirat, és ott kb. 15-20 másodpercig molyol a Win. Mivel már többen panaszkodtak erre, szerintem a kikapcsolt jelszó ellenére is a háttérben a Win valamilyen biztonsági ellenőrzést, azonosítást futtathat le ez idő alatt, így valószínű, hogy ez az a folyamat nem rövidíthető le."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Attila2003
tag
válasz Attila2003 #23484 üzenetére
Erre valaki?
-
MODERÁTOR
Chrome-ban tudok a laptop touch padjával görgetni, win felületen nem.
20 éve a Prohardveren
-
noxon
őstag
Üdv, rákötöttem az 5.1et a win10re, a groove zene be is halt rögtön tőle nem játszik le zenéket. Feltettem a realtek driverét ami elvileg win10re is van. Kérdésem a zenéket mivel lehet jól megszólaltatni? A mélynyomó nem is szól
We live in a simulated world...
-
csixy
addikt
válasz undercover #23461 üzenetére
Az ikonok tologatása után jobb katt az asztal közepibe és frissítés ... Ez megvolt?
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
premete
veterán
válasz #22743424 #23506 üzenetére
Ha már egyszer aktiválódott, akkor az is marad ebben az esetben: persze újabb alaplapcserénél megint rá kell szánni azt a 10 percet.
Sőt, azt is valószínűnek tartom, hogy windows loaderes aktiválásnál is működne.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
csixy
addikt
-
törölt tag
Én személy szerint rá szánnám azt az időt, a clonozás is eltart egy darabig, addig felmenne a win 10 is bőven Természetesen a már telepített programok mennyisége az ami kitolja azt az idő intervallumot amíg teljesen kész nem lesz.Amennyiben nem megy a clonozás úgy is marad a tiszta telepítés. .
premete Ezt a kis leírást elteszem én is " nehezebb napokra " Köszi UI:Azért kíváncsi leszek, hogy a későbbiekben is aktivált marad-e a rendszer , vagy netán beadja a kulcsot !
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Megmentheted, de rá kell szánni kb. 2 órát, nekem sikerült.
Alaplap csere után felhívtam a Dell Supportot, akik azt mondták, hívjam a microsoft ügyfélszolgálatot, aktiválás végett, ahol közölték, mivel oem windows volt, vegyem meg a windows 10 pro-t újra; ehhez nem volt kedvem, így a következő lépésekkel sikerült automatikusan aktiváltatnom:
1, Pendrive-ról bootoltam, majd ATI-val elmentettem minden windows rendszer particiót a backup particióra.
2, A "C"-re feltettem a géphez való w7 oemet, kulcs nélkül, net nélkül, minden driver nélkül, aktivált állapotot mutatott.
3, Betallóztam a backup particióról egy w10 pro-t, és ráfrissítettem a w7-re, felment netre és aktiválódott pár frissítés és restart után
4, Újra bootoltam pendrive-ról az Acronis True Image-dzsel, visszatettem az összes elmentett rendszer particiót (GPT miatt több volt), restart, megnéztem az aktiváció állapotát. és már aktiválva volt.
Megvolt 2 óra alatt, és megúsztam a komplett újratelepítést; a 2 órában is max. 10 perc volt a tényleges munka vele.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
gti16v
őstag
Sziasztok ! csak nagyjából vágtam idáig is az összes windowst,mindig nehezen váltottam,most elég hamar w10-re
nagyon nem volt időm vele még foglalkozni,és nem is nagyon lesz,de az feltűnt,hogy eléggé felhasználó barát,nincsenek falak...mindenre rá vezet,akárcsak az android...az volna a kérdésem a gyerek gépére is feltoltam a 10-est 8.1 után... és nem sokára az a gép is kap egy ssd-t és nincs kedvem az újra telepítésekhez... ez a 10 -es már tudja azt,hogy át települ az ssdre(HDD-ről),valamilyen úton módon?
köszi
[ Szerkesztve ]
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen routert?
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Autós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- BestBuy topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest