Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
válasz Fire/SOUL/CD #130514 üzenetére
Filmnézés után kipróbálom. Remélem segít, egy ideje könyökölök rajta. xHCI nem rémlik, szerintem már mindent kipróbáltam ott.
Ez az antik cucc jobban működik ennyi év után mint bármelyik ipari szemét 20 ezresig. Megbízható, halk, egyben van. Gyerekbiztos.
Az előzőt a gyerekek ették meg, lekoptak a betűk, lötyögtek a gombok, recsegett-ropogott, nem érzékelt minden gombnyomást rendesen. Viszont világított mint egy komolyabb reptér leszállópálya. Ha az egér is meghal.... hamarosan..... akkor már megvan az utódja. Komoly kis szett, de addig tanítom a gyerekeket vigyázni arra amink van.King Unique:
Ez a konkrét probléma, amit linkeltél. Megpróbálhatom másik pöndivel, majd megkeresem. RAID módot leszámítva mindegyikkel próbáltam telepíteni. És 10 usb csatlakozóval volt kipróbálva, mindegy neki hogy melyikbe van dugva, ugyan az a hiba.[ Szerkesztve ]
Ne dumálj, mert nem látok! :-P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest