- Oldalnézetes retró akciójáték lesz a Terminator 2D: NO FATE
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- For Honor
- EAFC 25
- Befutott a FragPunk című multiplayer FPS premier előzetese
- Azonnali játékos kérdések órája
- Le Mans Ultimate
- Sci-fi akciójáték lesz a La Quimera
- Gépigényt kapott a Split Fiction
Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
molnarpeter #27031 üzenetére
Huh. Köszönöm az ötleteket. Akkor szépen sorban:
molnarpeter: Az asus honlapjáról letöltött legutolsó driverek kerültek fel... Ez elméletben rendben (ettől még lehet hibás a driver, de elég régóta fenn van). Az tény, hogy amióta leszedtem az asus féle epu marhaságot, azóta kevesebb a fagyás, gyorsabban indul és még a C'n'Q is működik.A vx 450 az corsair, igaz 2 éves, de ez nem befolyásolhatja a működést. Hopp, névrokon? Comodo internet security van fent. Gyilkos egy darab, de tagnap este ment végig egy keresés, nulla eredménnyel. Más programmal is nézessem át?
Sub-ZeRo: Igen, meghúztam a procit. A ref órajelet feltoltam 215 MHz-re, mert így a kingston 1800MHz LoVo ramok közelebb járnak a névleges sebességükhöz (1720MHz). A proci imc-je ennyit bír stabilan, hiba nélkül. Ezt, az alapon járatást kipróbálom, csak a telepítéskor (idén június) járt alapon, azóta ~3,0GHz-en megy. (Csak bosszantana, hogy ott az 1800-as ram, aztán 1600-on megy max. Ez most is böki a csőröm.)
cigam: Igen megvolt, nix hiba, smart adatok rendben. Még a win7 lemezellenőrzőjét is végig futtattam. Semmi gubanc. Jók és megbízhatóak a hitachi hdd-k.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Adobe Indesign
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- Oldalnézetes retró akciójáték lesz a Terminator 2D: NO FATE
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- X-Plane 12 és kiegészítők
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)