Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Revolit

senior tag

válasz csaabz #4749 üzenetére

Céloz és lő. A célzást nem szabad kihagyni :P
    Én még RB-ben is volt hogy aprítottam vele, bár nem sok RB-t mentem vele :N
    Egy vagy két lövést szoktam megereszteni, ha nagyon közel húz el akkor 4-5-öt MAX. AB-ben mivel mutatja hova lőj, legtöbbször az az 1-2 lövés elég is. Vadászokkal nem kekeckedek, igyekszem kerülni őket ha nem vagyok magasabban, viszont elején jó magasra felmegyek, aztán jönnének értem vadászok, csalogatom őket, nézem mikor mennek stall-ba, majd lecsapok, és ugyan olyan könnyű célpontok mint a bombázók :K Múltkor 14 killem volt yak 9-el és nem lőttek ki az egész meccs alatt. Volt hogy 3 vadász jött fel értem, egyik nagoyn le volt maradva, kettő viszonylag egymás mellett jött, minkettő stall-ba ment, fordultam egyet, már csak ketten maradtak, vártam míg megint stall-ba megy a magasabban lévő (nem tanult úgy néz ki :DDD ), hopp már csak egy, harmadik veszélyesen közel került, mehettem volna szemtől szembe, nem tettem, felhúztam, bekaptam pár találatot, de stall-ba ment ő is, rögtön vissza is fordultam, és BAMM, triple-kill. Végén meg spawn-kempeltem bombázóikat. Tudom, szörnyű ember vagyok, de inkább ez minthogy lebombázzák repterünket 5 perc alatt... :/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés