Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
válasz SoulReaver #10800 üzenetére
Természetesen tökéletes gyorstalpalót olvashatsz PAtr0n-tól.
Én még annyit hozzáteszek válaszához, hogy ha csak SB-el akkor elég két legénység. Nekem egy dedikált tankosom és egy pilótám van mindenhol. Más legénységet nem használok.
Sőt a pilóta itt annyira nem is számít. Előbb esik át a gép, mint, hogy elájuljál. Eltörni meg pláne nem fogja a szárnyát.
Illetve mióta Enduring Conflict van (Ez egy sok órás mód és a repülős SB most már ebből áll) azóta nem árt több pilóta, de egyel is tökéletesen el lehet boldogulni főleg, mivel ott a kiosztott skillpontok nem számítanak annyira. Viszont a Tankos csatákban még mindig elég csak kettő.
A többi módban nem tudom, hogy mi a fontos, de gondoltam hátha egyszer jól jön ez a tipp.Az, hogy pont a fordítottja, mint a wot a garázshelyeket tekintve. Ég és föld. Nem kell eladnod semmit se és nincs átképzési büntetés. Amit egyszer megszereztél az megmarad.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Tesla topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- DIGI kábel TV
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Milyen monitort vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest