Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pakmara

őstag

válasz gery14 #82219 üzenetére

Sokkal többet nem tudok hozzátenni a leírtakhoz sry. Írtam tegnap az Inno EU-s supportjának, linkeltem a választ (sorozatszámos matrica kell, warranty seal törhető). Ugyanebben a témában 2021-ben (laychi akkor írt nekik) még nem ezt mondták (ill. Raymond betett egy 2020-as FAQ-ot is, miszerint akkor is azt írták kell a gari matrica).

Most, hogy ez valóban megváltozott 2021 (2020) óta és már nem kell, vagy a support nem tudja mikor mit beszél azt nem tudom eldönteni. :)

Ez ugye az Inno saját garis ügyintézésre vonatkozik. Ha te kiskertől veszed és ott szeretnél garit érvényesíteni, értelem szerűen az Ő szabályaik a mérvadóak.

Én személy szerint inkább adok egy friss közvetlen válaszra, mint egy 2 évvel ezelőttire, ill egy 3 éves FAQ-ra, de ez természetesen nem minősül "pénzügyi tanácsnak" részemről :) . Ha nem kellő bizonyosság neked, sztem vedd fel az inno supporttal a kapcsolatot ill. annak a gyártónak a supportjával akik neve elhangzott még a 4080/4090-es topikban mint bontható kártya gyártó. A kisker vonalat meg lásd fentebb.

Új hozzászólás Aktív témák