Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5 Pro teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
válasz gery14 #82219 üzenetére
Sokkal többet nem tudok hozzátenni a leírtakhoz sry. Írtam tegnap az Inno EU-s supportjának, linkeltem a választ (sorozatszámos matrica kell, warranty seal törhető). Ugyanebben a témában 2021-ben (laychi akkor írt nekik) még nem ezt mondták (ill. Raymond betett egy 2020-as FAQ-ot is, miszerint akkor is azt írták kell a gari matrica).
Most, hogy ez valóban megváltozott 2021 (2020) óta és már nem kell, vagy a support nem tudja mikor mit beszél azt nem tudom eldönteni.
Ez ugye az Inno saját garis ügyintézésre vonatkozik. Ha te kiskertől veszed és ott szeretnél garit érvényesíteni, értelem szerűen az Ő szabályaik a mérvadóak.
Én személy szerint inkább adok egy friss közvetlen válaszra, mint egy 2 évvel ezelőttire, ill egy 3 éves FAQ-ra, de ez természetesen nem minősül "pénzügyi tanácsnak" részemről . Ha nem kellő bizonyosság neked, sztem vedd fel az inno supporttal a kapcsolatot ill. annak a gyártónak a supportjával akik neve elhangzott még a 4080/4090-es topikban mint bontható kártya gyártó. A kisker vonalat meg lásd fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest