- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Elite: Dangerous
- eFootball
- Már nyugaton is elérhető konzolokra a Ys Memoire: The Oath in Felghana
- Befellegzett a Transformers: Reactivate című játéknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklós315
aktív tag
válasz MageRG #24816 üzenetére
Biztos van ilyen. De itt a tárgykör (gender, abc-téboly) egzakt, tehát vagy 'hívő' vagy 'hívőnek mondja magát' (pl. Perintfalvi).
Értem, hogy mit akarsz kihozni, de mondom: fordítva ülsz, mert az 1. pont Isten, ezt követi a 2. pont, a hívő.
Ezért - ha szőrszálhasogatunk - nem a "szerző szerint ilyen vagy olyan a fejlemény", hanem az Isteni kinyilatkoztatás a mérce, melynek a szerző vagy meg akar és tud felelni vagy nem akar/tud megfelelni. Ha meg akar (és meg is tud), akkor persze a szövegében úgy jön le, hogy "szerinte ilyen/olyan, meg így/úgy kéne", de ez esetben is csak "közvetítő" (nem ő a mérce, nem az ő akarata szerinti a viszonyítás)."A másik fél igaza"
Ha testvérek közül egyik (1-es) tudja, hogy a másik (2-es) törte el a vázát, amikor egyedül voltak otthon, de a szülők nem tudják, és a 2-es megússza (kidumálja magát, és 1-esre fogja), akkor "1-esnél az igazság", a dolgok nem úgy történnek, "ahogy ő akarja", mégsem "a másik igazát bizonyítja, hogy így alakult"... (Remélem, jó példa lett, ebben gagyi vagyok).[ Szerkesztve ]
"Szerintem."
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kés topik
- Akciókamerák
- Spórolós topik
- Path of Exile 2
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2025: komplett desktop PC, ROG logóval
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- További aktív témák...
- Újévi kábel, elosztó, átalakító, stb kiárusítás
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam g
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest