Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz the_blu36 #138069 üzenetére
Épp az előbb telefonáltam be, ügyfélszolgálatos csajszi kedd délutánra küld ki egy szerelőt, mondjuk hogy miért épp ide azt nem tudom, 99% biztos vagyok benne hogy nem itt van a probléma, mivel Fehérvárig tökéletesen működik a net a mérés szerint. Abban is biztos vagyok hogy addigra rájönnek ők is és (remélem) kijavítják, a szerelőnek meg kedden mondhatom hogy már tárgytalan
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz the_blu36 #122861 üzenetére
Attól, hogy nem tapasztalsz sebesség változást még javulhatnak az értékek, mert az ussnr értékét nem írja ki a modem, ezt bentről látják.
Lehet a külső hálózatban probléma, viszont az osztó üres kimenete problémát okozhat mert zaj kerülhet kábelre főleg ha a környéken van mobil bázisállomás ezért érdemes ilynekor osztó nélkül használni az internetet.
Előfordul, hogy üres kimenet nélkül a T3 csökken. Ha nincs tévé előfizetés nem szükséges osztót toldóként bekötni.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz the_blu36 #122859 üzenetére
Néha indítsd újra a modemet, lehet segíteni fog.
Üres kimenet problémát okozhat ezért érdemes kivenni az osztót vagy ha a bejövő kábel nem ér el a modemig az osztó helyére tegyél egy F toldót.
Letöltési értékeknél nézd meg, hogy milyen a javítható és javíthatatlan csomagok száma.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz the_blu36 #122854 üzenetére
Üdv!
Ezek az értékek rendben vannak.
Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.
Vezeték nélküli kapcsolatot a szolgáltatók nem garantálják, a modem oldalán próbáld meg az auto csatornakiválasztás helyett manuálisan egy adott csatornára állítani, ehhez az összefoglalóban linkelt programmal tudsz keresni szabad csatornát. Érdemes a 2,4ghz és az 5ghz-es hálózatokat átnevezni, mert ha nincs egyezés lehet stabilabb lesz az átvitel. -
cocka
veterán
válasz the_blu36 #99880 üzenetére
Nekem ez legutóbb a upc.hu-val volt. Órákig nem volt elérhető. Minden bejött, csak az nem. Modem reset megoldotta. LOL A router reset nem.
Böngésző cache ürítése vagy másik böngésző használata nem megoldás?
Nálam olyannyira nem volt megoldás, hogy másik hálózaton ugyanabban az időben simán bejött, másik eszközön ugyanazon a UPC-s hálózaton nem.
Arra tudok gondolni, hogy ipv6-on nem jut el az említett szerverig a csomag,
Semmi köze az IPv6-hoz, mivel az én modemem nem támogat IPv6-ot.
-
blakey
titán
válasz the_blu36 #99892 üzenetére
Ez jön be, csak, hogy ugyanarról beszélünk-e vagy sem.
Milen DNS-t használtok? Mint írtam, OpenDNS-el nálam működik. Tudom, hogy nem feltétlenül DNS hiba, de lövésem sincs, hogy mi lehet. vodafone hálózatból, OpenDNS-el működik, bármilyen böngészővel is próbálom.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz the_blu36 #99889 üzenetére
Arra tudok gondolni, hogy ipv6-on nem jut el az említett szerverig a csomag, viszont ezt a csodát nem tudom, át lehet-e állítani ipv4-re (bár 1-2 hete mikor utoljára használtam, még működött). - akár ez is lehet, 1270 és kéred, hogy állítsanak vissza ipv4-re, én azon vagyok, minden böngészővel jól működik Vodafone hálózatból. Nem tudom mi lehet a hiba.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz the_blu36 #99885 üzenetére
Én kipróbálzam az adott oldalt és működik, OpenDNS-t használok. Nem használsz DoS védelmet vagy valami hasonlót ami esetleg megakadályozza az elérést?
-
blakey
titán
válasz the_blu36 #99883 üzenetére
Böngésző cache ürítése vagy másik böngésző használata nem megoldás?
-
MODERÁTOR
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz the_blu36 #63258 üzenetére
Üdv!
Nézd meg milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító.puru: Üdv! 5-1000Mhz feliratú osztót vegyél. Kettes osztó 3,5 körül a hármas 6körül csillapít ezért modem elé kettest rakj, UPC technikusok által használt hármasnak az egyik kimenete kevesebbet csillapít, ezt a tipust sajnos boltban nem lehet kapni, erre hasonlít a legjobban, modemet kell kötni az alacsony csillapítású kimenetre, a két egyforma csillapításúra box/tv.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest