Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Számlám akarnám megnézni, de esélytelen, folyamatosan kiléptet.
Szerk.: megjavult. Vicces, küldtek mail-t, hogy elkészült a számlám, de még nincs semmi. Máskor akkor szoktak küldeni, mikor már tényleg elkészült.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
Hihetetlen, hogy mi az anyjukat tudnak már csinálni a myupc-vel...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Toth_Jani #66284 üzenetére
Menjen oda, akinek 2 anyja van...
Kíváncsi vagyok egyébként, mi lesz a UPC sorsa, ha megveszi a Voda. Mert én borítékolom, hogy megveszi. Ha nem a Voda, akkor valaki más, de a Liberty nagyon szabadulni akar tőle. Csak nehogy az állambácsi vagy valami államközeli bácsi vegye meg ezt is...[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz kabelmania27 #65965 üzenetére
Áh köszi, megvan.
Priviben elküldtem.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz kabelmania27 #65950 üzenetére
Köszi. Tulajdonképpen azt nem értem, miért nem tudják normálisan megcsinálni a dual stack IPv6-ot, ahogy a Digi meg a Telekom.
Egyébként jelszinteket nem is lehet nézni a CB-nél?
-
veterán
Beüzemeltem a CB-t. Olyan gondom van, hogy az iPad-em nem kapja meg a push értesítéseket, ha a CB-re van csatlakozva, és zárolt állapotban van. Amikor használom épp, gond nélkül megjönnek. Ez tuti a CB hibája, mert a saját router-emmel használva nincs gond. Van erre megoldás?
Szerintem az iPhone-om is ezt csinálná, de azon folyamatosan be van kapcsolva a mobilnet, és ugye a push értesítéseket mindig azon kapja.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Na bementem személyesen, sikerült dűlőre jutnunk. [kép]
Ehhez még hozzájön a Filmbox csomag, ami első 2 hónapban 0 Ft, utána 1000. Így a 3. hónaptól összesen 9,289 Ft-ra jön ki. Ehhez hozzájön a 2,935 Ft-os Diginet 1000 csomag, így összesen 12,224 Ft-ra jön ki minden. Igazából elégedett vagyok, sikerült majdnem 3 ezret faragni, és így 2 vezetékes netem is lesz. A UPC-s jó lesz backup-nak. Volt készleten CB, így hoztam is haza egyet.
Kabelmania, jövök majd neked jelszintekkel.
Bár nagyjából én is képben vagyok a határokkal.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz 4Grider #65884 üzenetére
Persze.
Köszi mindenkinek, sejtettem, hogy nem az igazi ez az ár. Nem értem egyszerűen ezeket, nagyon szeretnek szórakozni az ügyfelekkel.
pinnacle: sajnos Flip nincs, gondolom azért, mert szerencsétlen Telekom képtelen volt eddig behúzni a nyamvadt optikájukat hozzánk. VDSL van csak.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Felhívtam őket a lemondás gombot választva, ezt kaptam: maradna a mostani tv felállás (Digital Gold + HD+felvétel opció + HBO MaxPak + Filmbox csomag + Európa csomag + Világ csomag), mellé jönne 500-as net és alap telefon, így 14 ezer Ft körül lenne. Ez reális lehet, vagy lehet ennél jobb is szerintetek? Digis terület.
-
veterán
válasz woodworm #65844 üzenetére
Ahogy előttem is írták, ott a van az országunk továbbra is. Illetve az tagadhatatlan tény, hogy előbb-utóbb KELL egy normális boxot behozniuk, a Cisco-k / pláne a Philips-ek kezdenek csúnyán elöregedni, a horizon box meg egy nevetséges, normális eszköznek nem nevezhető ócskavas. Fűtőtestnek meg kártyaolvasztónak mondjuk jó.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz hardverlog #64871 üzenetére
A 10 napos EPG konkrétan az egyik legfőbb ok nálam, ami miatt addig fogom használni a jó kis Cisco boxom, amíg lehet.
-
veterán
válasz norberto_th #64830 üzenetére
Konkrétan az lenne a megoldás, hogy a csatik tulajdonosai rakényszerítik a szolgáltatókat a HD csatik terjesztésére. Más megoldást már egyszerűen nem látok.
Ki fog kerülni a Sundance HD, helyére gondolom semmi nem fog bekerülni...botrány, amit a UPC (is) művel.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Valaki itt írta pár éve, ha jól emlékszem, hogy azért nincs annyi HD csati, mint más, kisebb szolgáltatóknál, mert a UPC egy nemzetközi befektetési csoport tulajdona. Sajnos ebben lehet valami, de akkor is gáz. Az igazán gáz az, hogy még az új HBO / Cinemax HD csatikat se sikerült berakniuk...
Másik szolgáltatónál - ahol szintén előfizető vagyok - benn vannak, és innen tudom, hogy HBO 2-3 HD-n van 5.1-es eredeti hangsáv is + eredeti nyelvű felirat, ami angol/amerikai filmeknél nekem a legjobb kombináció.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hardverlog #64826 üzenetére
Gyanítom, semmi nem lesz egyelőre.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Indiant #64735 üzenetére
Sajnos ez megszűnt, ahogy nézem.
Egyébként arra azért nagyon kíváncsi lennék, hogy miért csak munkanapokon lehet hívni a 1221-et ügyfélszolgálati kérdésekkel. Ez egyszerűen egy nagyon rossz vicc, jól megszokott UPC módra...[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Oké, hogy vasárnap van, de azért valaki ránézhetne, mi van a weboldallal (gateway-jel).
Bár ahogy olvasom, tegnap se volt már jó, így még gázabb a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz norberto_th #63871 üzenetére
Az összes HBO csati van már HD-ben év eleje óta, csak UPC több éves téli álmát alussza...
-
veterán
-
veterán
HD FELBONTÁSRA VÁLT A DISCOVERY CHANNEL
Na akkor erre is csak 4-5 évet kell várnunk...
-
veterán
-
veterán
Na csak bejött az MTV Hits a Viva helyére, helyes.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz hardverlog #61111 üzenetére
Először tényleg csak SD-ben volt Spíler, de aztán pár hét múlva már volt HD-ben is.
-
veterán
válasz hardverlog #61109 üzenetére
Pedig de. A UPC eleve nagy késéssel rakta be az RTL3 HD csatikat, a Spílert és a Mozi+ HD-t viszont szinte azonnal.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hardverlog #61105 üzenetére
Asszem kb 1 éve.
-
veterán
válasz hardverlog #61100 üzenetére
Elég régóta.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz ArthurShelby #59693 üzenetére
El tudom képzelni.
-
veterán
XI. kerület, kábel tv halott. Ahogy nézem másnál is.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Azért kíváncsi vagyok, HD lesz-e valamikor az összes HBO csati. Más szolgáltatók áremelés nélkül tették be a HD csatikat az HBO csomagokba. Itt szerintem ez eleve halott ügy...
Pedig nagyon nagy szükség lenne rá. Mint ahogy nagyon nagy szükség lenne úgy általában a HD csatik számának növelésére, mert nagyon megrekedtek.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Intruder2k5 #55210 üzenetére
Tarrnál is ugyanez volt. Most mintha megjavult volna.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Attól félek, hogy olyan szerződést kötöttek, hogy az összes hörcsög csatit kötelező berakniuk. De ne legyen igazam.
Ha jövőre megint ámokfutásba kezdenek hörcsögék, asszem jó pár normális csatinak búcsút mondhatunk...na akkor fogom lemondani a tv előfizetésem.[ Szerkesztve ]
-
veterán
HD csatornák film- és sorozatrajongóknak
Ez nagyon jól hangzik. Főleg az HBO HD-k és a Fox HD. Csak a kib*szott hörcsög csatik miatt semmit nem fogunk megkapni...
Bár lehet ezért lehet egyelőre csak listaáron hozájutni az HBO csatikhoz?
Mert ez remélem nem marad így örökre...[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Weboldalról is eltüntették még a fényképét is. Inkább a Horizon Go-t reklámozzák. Megértem.
Ez már haladás, ezzel teljes mértékben beismerték, hogy nem is lett volna szabad kiadni ezt a boxot.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
veterán
válasz Gubek-Einste #52651 üzenetére
Amúgy HBO-knál annyi történt, hogy kivették az 1 év hűséges árakat valamiért. Remélem csak ideiglenes.
-
veterán
-
veterán
Most nézem, eltűntették a Horizon boxról szóló infocsatit is. Lassan az egész boxot eltűntetik, ha így haladunk.
Mondjuk helyesen tennék.Amúgy az én Cisco boxomon is működik a Horizon Go-s átjátszás. Ez király.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz jety91 #52458 üzenetére
Most nem tudom megnézni, de pénteken még nem voltak ilyen nyilacskáim, a biztos. Volt szoftverfrissítés?
Azért az asszem mindent elárul az új csodaboxról, hogy Cisco boxokon is lehetővé teszik már a visszajátszást.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz norberto_th #52414 üzenetére
Áh, pedig kezdtem reménykedni.
-
veterán
válasz norberto_th #52412 üzenetére
"Kérdeztem lesz e jobb horizon box mondta hogy idén biztosan,"
Ámen.
-
veterán
válasz ArthurShelby #52139 üzenetére
Ugyanezt tapasztalom én is. Nekem is egy nagyon korrekt csávó adta az egyedi ajánlatot, előtte 2 nőnek eszébe sem jutott.
-
veterán
-
veterán
válasz maki1976 #51914 üzenetére
"lehet, h Karácsony körül lesz egy izmosabb box helyette."
Na az lenne az igazi karácsonyi ajándék.
Nagyon remélem, hogy így lesz. Lehet az is közrejátszik, hogy a Telekomnál hamarosan tesztelhető lesz az Entertain TV platform.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Megcsinálták végre a Nat Geo HD EPG-jét.
-
veterán
-
veterán
Most nézem, milyen szépen ki vannak hagyva a helyek (212, 214, 216) a DTX (valamiért még mindig a Discovery World megy helyette a UPC-nél), a Discovery Science és az ID Xtra HD verzióinak. Betömködhetnék már végre a lyukakat, ha már ilyen lendületesen belekezdtek a HD bővítésbe.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
Ez nekem is nagyon hiányzik. Volt szerencsém pár napja a Telekom IPTV-hez, ott neten simán át lehet állítani a csatisorrendet, fantasztikus dolog. Ezt megcsinálhatnák a UPC-nél is, dehát ugye itt inkább visszafejlődést tapasztalok...
Amúgy tényleg nem hiszem el, hogy nem akarnak normális Horizon boxot hozni. Szánalmas.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz o.gaby #51042 üzenetére
Nem gondolom, hogy ez az oka. Nem sok analóg csati van már benn. Szerintem egyszerűen csak így akarnak pénzt spórolni.
Egészen hihetetlen, hogy a Spílert is csak ótvar SD-ben rakták be. Így nem ér semmit. Focihoz kötelező a HD.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest