Új hozzászólás Aktív témák

  • norberto_th

    aktív tag

    Na az volt, hogy bementem az ügyfélszolira és az ipse konkrétan csak a régi modemet tudta elvenni, de semmi másban nem tudott segíteni, amit kérdeztem. Például a korrekciós jóváírás, vagy a hibajelentésekkel kapcsolatosan. Ígyhát felhívtam a telefonos ügyfélszolit. Normális hölgyet fogtam ki és mindenre adott érthető választ. A korrekció kacsán is sikerült mindent tosztázni illetve azt is, hogy egy rendszerhiba miatt nem látom a befizetésre váró számlámat, de mondott egy trükköt (igen sajnos csak ilyen módszerrel működik) hogyan tudom befizetni az esedékes számlát, de leadta hibajelentésbe a dolgot.
    Aztán kérdeztem, hogy a boxot hol kell kifizetni mert nekem azt mondták hogy majd a futárnak ehelyett a számlahoz lesz jóváírva, szóval azt majd akkor.
    Kérdeztem a kockásodást, mert 2 hete van folyamatban és még mindig nem szóltak vissza hogy mizu. Elvileg kivitelezés alatt van, a nem tudom micsoda, mondta a hölgy hogy valszeg a hiba feltárása, valszeg valamiféle zajbetörés van és még keresik hol lehet ez. Mondjuk már nem nagyon kockásodik, de keressék csak, mert az sd boxon előjön a kockásodás, míg hd-n -egyelőre- nem. Kérdeztem az appot is hogy ugye a hd csatornák sehol nincsenek már megint, de mondta higy folyamatban van az is.. kértem hogy nézzen egy jelszintet nekem de nem tudott még mert nem telt el 6 óra így még nem tud lekérni adatokat a modemről, majd holnap.
    Egyelőre wifin jön a sebesség, maxon szépen, ping 15-18. De ahogy én észrevettem nagyon nincs rendben minden a cégnél, elég nagy a fejetlenség! Hiba hiba hátán minden rendszerben és szokgáltatásban. Kérdeztem lesz e jobb horizon box mondta hogy idén biztosan, a jelenleginek gyerekbetegségei vannak, pl a jelenlegi műsort sem lehet felvenni, sokaknak ez hátrány.
    Szóval tesztelgetem a masinát aztán meglátom, hogy szaggat e és betelefonálok e. Mondjuk ha küld is ki technikust nem tudom érdemben itt mit tudna csinálni.

     iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S /  Music

Új hozzászólás Aktív témák