Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
troller
senior tag
válasz
kabelmania27 #121732 üzenetére
Szia, köszi a gyors választ.
ipv6-ot már évekkel ezelőtt, még az UPC-nél kikapcsoltattam, de ránézettem most is és ki van kapcsolva.
A modemem a UPC Connect Box, 2018 óta van meg, nem használok mellette más routert/modemet.
Egy switch van rádugva, mert az új IP alapú TV boxok miatt kevés lett a 4 vezetékes csatlakozási lehetőség, de az is meg volt már, amikor még működött az ABAS.
A laptoppal wifin szoktam felcsatlakozni, de mikor vezetékesen próbáltam akkor azzal is ugyanzt a hibát kaptam.
A hiba amúgy körzet szintű, több kollégám is mondta akiknek vodás, exUPC vezetékes netje van, hogy náluk se megy, kb. egy hónapja az ABAS belépés otthonról, addig mindegyikünknek ment. Városomban, szomszédos faluban se.
Modem jelszintjeit nem tudom hogy hogy kell megnézni, de most egyébként se vagyok otthon.
Aktív témák
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Kerékpársportok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest