Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Floyd80
addikt
válasz
kabelmania27 #107439 üzenetére
-
Toth_Jani
őstag
válasz
cocka #107437 üzenetére
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a MediaCard mellett kell egy mási eszköz amivel lehet nézni a Horizon GO-t, ez lehet mobil, PC, vagy bármi amire fel lehet rakni, de önmagában a Mediacard nem tud visszanézést.
A megszűnésről nekem sincs infó a számlán igaz én 2.-án kapom lehet hogy későbbieken van (lesz) csak rajta. -
-
cocka
veterán
válasz
Toth_Jani #107420 üzenetére
Mesélj, milyen más eszköz? Melyik 3rd party eszközzel tudsz hozzáférni a UPC zárt hálózatán működő visszanéző cuccokhoz?
a közmédia adói és az RTL Klub meg a TV2 (utóbbi kettő mondjuk csak aug. 10-ig).
Meg a Minimax.. Nem tudom nálam hogy jön be, de semmilyen kártya nincs a boxban, kiírja, hogy kódolt, ennek ellenére nézhető.
Valaki írta nemrég, hogy július 31-től nem lesz Horizon Go és hogy ez a júniusi számlalevélen volt. Megnéztem a sajátom, egy árva kukk sincs erről.
-
Floyd80
addikt
válasz
kabelmania27 #107435 üzenetére
-
ates2
senior tag
Régi csomag: 240-net / Gold tv. 6800 Ft.
Új csomag: 1000-net / Tv premium 6200 Ft.Jövő héten jönnek kötni,remélem minden rendben lesz utána is a nettel.
-
Floyd80
addikt
válasz
Elektrosokk #107418 üzenetére
Igen, kábellel. Most ezt mértem.
Ez is kb. 3 éves. Áramtalanítás után visszajön, de pár perc múlva ismét elmegy, villog a led, kezdődik előlről.Most átállítottam, hogy csak modem legyen (zöld az alsó LED), de így meg nem lehet belépni az admin felületbe:
http://192.168.0.1/
-
viktorhu
veterán
válasz
Intruder2k5 #107414 üzenetére
Oké, lehet minősítgetni, ha valaki be akarja tartani a törvényt, de nyilván ők meg nem akarnak problémát ebből maguknak.
-
woodworm
veterán
válasz
Intruder2k5 #107409 üzenetére
Megerősíthetem! A törvényben szó sincs az átrendezés tiltásáról. Ami konkrétan le van írva, az a szolgáltatót kötelezi alapbeállításként a közszolgálati csatornákat megfelelő sorrendben előre helyezni. Tehát az előfizető korlátozása egy nagy humbug.
-
Toth_Jani
őstag
Mondjuk az biztos hogy a Philips Androidos tévén, egy kedvencek listát létrehozva az lesz benne amit belerakok, és érdekes módon a sorrend sem változik akkor sem ha átpakolják a csatornaszámot.
Persze a MediaCard-nak annyi hátránya van hogy a vissza nézőhöz más eszköz kell, amíg meg nem szűnik.
Érdekes a Lengyeleknél a UPC megcsinálta Android TV-re a Horizon GO-t, igy nem kell külön box, kínlódjon vele az előfizető. -
MiZo1990
aktív tag
válasz
woodworm #107415 üzenetére
Igen, tehát augusztus 31-én csak az alábbi területeken lesz analóg lekapcsolás:
-Budapest, központi fejállomás (területei: I., II., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI. Kerületek, Víg utcai lakópark
-Budapest, Törökvész fejállomás (II. kerület)
-Budapest 2 (Ungvár) fejállomás (területei: Agárd, Baracska, Budapest Xll. ker., Budapest XlX. ker, Budapest XXll. ker., Dinnyés, Ercsi, Erdőkertes, Gárdony, Gödöllő, Kerepes, Kistarcsa, Mogyoród, Nagytarcsa, Őrbottyán, Szada, Százhalombatta, Tárnok, Velence, Üröm, Halásztelek, Leányfalu, Pilisszentlászló, Szentendre, Budakalász, Pomáz, Pilisborosjenő, Gyúró, Kajászó, Martonvásár, Tordas, Budaörs, Kelenvölgy, Budapest lX. ker, Budapest X. ker., III. ker. Platánliget lakópark, VIII. ker., X. ker. Körösi u.-i lakópark, XIV. ker. Paskál lakópark, VIII. ker. Jázmin lakópark, IX. ker. Márton u.-i lakópark, Bokréta u.-i lakópark, XI. ker. Nádorliget lakópark, XIII. ker. Semiramis lakópark, Diósd, Kápolnásnyék)
-Fót fejállomás (területei: Fót, Göd, Csömör, Isaszeg, Kisnémedi, Püspökszilágy, Mogyoród-Szentjakab parkfalu, Galgagyörk, Galgamácsa, Váckisújfalu, Vácegres, Rád, Penc, Acsa, Csővár, Püspökhatvan, Aszód, Iklad, Domony, Verseg, Dunakeszi, Sződ, Sződliget, Szendehely, Katalinpuszta, Csörög, Nógrád, Berkenye, Diósjenő, Vácrátót, Váchartyán, Vácduka, Őrbottyán, Csomád, Vác, Gödöllő)
-MTT Monor fejállomás (területei: Alsónémedi, Bénye, Bugyi, Dabas, Ecser, Felsőpakony, Gomba, Gyál, Gyömrő, Inárcs, Kakucs, Kóka, Maglód, Mende, Monor, Nagykáta, Ócsa, Örkény, Pécel, Péteri, Pusztavacs, Sülysáp, Szentlőrinckáta, Táborfalva, Tápióbicske, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószentmárton, Tatárszentgyörgy, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Üllő, Úri, Vecsés)
-Biatorbágy fejállomás (területei: Biatorbágy) -
Floyd80
addikt
válasz
Floyd80 #107412 üzenetére
Azt mondja az ÜSZI, hogy elfáradt a modem, tegnap délután óta 25X indult újra, gyenge a jel stb. Ez mennyire jellemző erre a Connectboxra? Mit hoznak helyette?
HO-ba vagyok, holnap 4-ig meg nem tudok mit csinálni, de jó hogy eladtam az Asus routert...
ÜSZ: kb. 7-8 perc alatt kapcsoltak ügyintézőt.
-
-
viktorhu
veterán
válasz
Intruder2k5 #107409 üzenetére
Nem úgy volt, hogy pl. a samsung tévék le is tiltják a csatornasorrend funkciót, ha Magyarország van kiválasztva? Nincs Samsung tévém, csak olvastam pár helyen ezzel kapcsolatos panaszokat.
-
Floyd80
addikt
válasz
Elektrosokk #107407 üzenetére
Valami mágnesre gondoltam, de akkor lyukra futottam. De utána megint elment este, ma délelőtt is ledobált már.
Túlmelegedés? Bár a teszt azt írja, hogy nem.
1 A Connect Box hőmérséklete normális. 2 Az internetkapcsolat él. 3 A gateway IPv4 címe érvényes.4 Az internet kapcsolat készen áll.
Ilyen fasza az 500-as vezetékes net.
-
-
pjen
félisten
válasz
Intruder2k5 #107404 üzenetére
Valamelyik igen.De a sorrendet kormányrendelet rögzíti.Gondolom a szolgáltatók igyekeznek beállni a sorba.Máskülönben esetleg egy tollvonással a nemzeti gázszolgáltató leányválalata lesz a magyar voda.
-
zzola
titán
válasz
unicumnext #107405 üzenetére
Kösz. Tehát ha már üzemel a szolgáltatás, akkor kérjem telefonon, hogy állítsák át bridge módba.
-
Ó dehogynem... Ha úgy kéri a szoftvert a box gyártójától, hogy legyenek benne ilyen funkciók, biztosan megoldható lenne valamelyik. Csak hát ahogy fentebb is írták, ÜZLET. A csatornáknak az a jó, főleg a kicsiknek, de a nagyoknak éppúgy, ha lehetőséged sincs eltakarítani, hanem mindig szem előtt maradnak.
Aktív témák
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Kerékpársportok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest