Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Elso teszteket (amik nem sok meglepetest tartalmaznak majd) elvbol megvarom, de aztan veszem is meg. Altalaban varok 1 evet a megjelenes utan, de itt ugyse kell attol felnem, hogy kesobb olcsobban megvehetem.
-
Sirandrish
legenda
Ha csak feleannyit adna, már akkor is túlmutatna a játékok 95%án
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gliskard
senior tag
Ha 'csak' annyit adna játék élményben mint a BotW én már nagyon elégedett lennék.
-
Sirandrish
legenda
-
Scholes9
nagyúr
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Szintén! Tudom nem rendelünk elő játékot, de itt kivételt lehet tenni
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Sirandrish
legenda
Épphogy birizgálja a fantáziámat...
Mármár olyan érdektelen érteeeed..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
Csak kicsit várom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
senior tag
Tegnap éjjel kicsit elkeseredtem a bejelentésekor, mert a latest entry-t sikerült lastnak olvasni, aztán ma reggel megnyugodtam, hogy csak én voltam diszlexiás maga a játék nagyon várós kíváncsi vagyok mivel sikerül űberelni az elődöt. Azt is végig kéne vinni még május előtt még egyszer
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen autót vegyek?
- JavaScript topic
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest