- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Elso teszteket (amik nem sok meglepetest tartalmaznak majd) elvbol megvarom, de aztan veszem is meg. Altalaban varok 1 evet a megjelenes utan, de itt ugyse kell attol felnem, hogy kesobb olcsobban megvehetem.
-
Sirandrish
legenda
Ha csak feleannyit adna, már akkor is túlmutatna a játékok 95%án
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gliskard
senior tag
Ha 'csak' annyit adna játék élményben mint a BotW én már nagyon elégedett lennék.
-
Sirandrish
legenda
-
Scholes9
nagyúr
válasz Sirandrish #2 üzenetére
Szintén! Tudom nem rendelünk elő játékot, de itt kivételt lehet tenni
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Sirandrish
legenda
Épphogy birizgálja a fantáziámat...
Mármár olyan érdektelen érteeeed..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
Csak kicsit várom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
senior tag
Tegnap éjjel kicsit elkeseredtem a bejelentésekor, mert a latest entry-t sikerült lastnak olvasni, aztán ma reggel megnyugodtam, hogy csak én voltam diszlexiás maga a játék nagyon várós kíváncsi vagyok mivel sikerül űberelni az elődöt. Azt is végig kéne vinni még május előtt még egyszer
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest