Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Drizzt #18754 üzenetére
Minden padka más, másik a szögek, lehet vilt egy kiálló élesebb darab stb.
Nekem anno első - és lekopogom eddig egyetlen - defektemnél sajnos mobil gumis kellett, bár nem volt különösebben macerás, hívástól kezdve 2 órán belül már kész is volt, ráadásul adott csere gumit, amiket később visszaadtam, sőt az ép gumijaimat is beszámította, így végül a teljes szettet nála cseréltem pár nappal később.
Ez van, néha hibázik az ember. Ennél nagyobb baj ne legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest