Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Drizzt #17938 üzenetére
Köszi az infokat. Tervben van kipróbálni, hamarosan el is megyek az egyik itteni kereskedésbe. És érdeklődni is fogok az árakról.
Igen, nekem is eszembe jutott, hogy nem feltétlen kell hibrid. Dízelt javasolják tipikus utazóautónak. De szerintem a dízel jobban megdrágul a jövőben, mint a benzin. És ha a hibrid benzines hozza a dízeles fogyasztást, akkor már nyert ügy. Ráadásul, ha még a karbantartás igénye is kisebb, mint egy modern dízelnek, akkor az még inkább nyert ügy. Nekem most már automata váltó kell. Yarisban nagyon tetszett a rendszer működése. És végül ezért gondoltam egy toyota kombi hibridet családi utazgatós autónak.Szerk:
A sumákolást úgy értettem, hogy nem átvertek és azt számlázták ki, de közben nem za volt benne. Hanem nem azt rakták bele, mert most mindegyis miért. Totalcaros cikk volt régebbről, pontos részletekre nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Eladó - Samsung RL39SBSW kombinált hűtőszekrény! - NoFrost
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest