Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anytime
őstag
Szerintem az új, dlc (Caesar) nagyon ütős lett!!!
A 8-as patch szerintem nagyon szépen foltozott én így, már nagyon elégedett vagyok a játékkal. Az persze más kérdés, hogy nagyjából így kellett volna kijönnie, de csak a szépre fogok emlékezni, még akkor is, ha közben nagyon sokat dühöngtem
Ami a játékmenet folyamatosságát illeti, nekem tökéletes, bár azért adott a gép hozzá, hogy az legyen. Most minden beállítható érték ultrán ill. a plafonon van, és nagyon szépen fut a gall hadjárat.
A kampánytérkép 40-60 fps közötti értékeket produkál, a csaták során sem nagyon volt rosszabb 30 fps-nél, igaz, én első körben a legkisebb csapategységekkel kezdtem el a játékot. Elsőre természetesen Caesar-al megyek. A következő Vercingetorix-é lesz, akkor felveszem a csapatméreteket majd közepesre, feltéve, ha a caesari kampány a végéig élvezetes lesz fps szempontból.
Eddig azt kell mondjam, erre vártam, mármint a Caesar-féle hadjáratra.
Még egy, ami a TW-szériát illeti. Nagy álmom válna valóra, ha egyszer a WWII is sorra kerülne, bár azt gondolom, az már nem kis pálya lenne ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Delta Force (2024)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest