Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Karesz
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy az A300-1NO-s notim, beolvassa-e az SDHC kártyát? Vagy csak az SD kártyákkal bírkózik meg. Toshiba honlapon nincs feltüntetve SDHC, de egyes boltokban azt állítják viszi.
Na most mi az igazság? -
J.laci
csendes tag
Hali
Kupak már van mindegyik gumicsík alatt.
A progit felraktam, az állítást ott kell hogy CPU Speed /CPU Speed settings /dinamic switching? és itt még a többi mit jelent?ezek vannak még hogy Max. Performance, Battery optimized, és Max. Battery.
És ettől lejebb még a Clock Modulation-ba lehet a 100%-ot levenni?
Üdv: J.Laci -
G@ß!
őstag
Kicsit visszább kéne venned a proci teljesítményéből, ezt a legkönnyebben sztem úgy teheted meg, hogy felteszed ezt a programot, és a procinál dinamikus teljesítményre állítod, vagy lejjebb...
Mellesleg Vistán egyszerűbb lett volna...
Ott csak az energiagazdálkodást kellett volna állítanod.Még 1 megoldás ezek mellé: tegyél az alsó gumicsikok alá összesen 4db coca-colás kupakot, ezzel eléggé megemeled a notid, és talán annyira nem fog melegedni.
Szólj h mizu!
Üdv.
Gabi -
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba A300-1NO notim.N-es routerem(netgear Wnr2000-es) van és a notiban is N-es van. A netem pedig a UPC fiber Power 60-as csomag. De viszont max csak 42Mb/s tudok mérni a speedtest.net-tel, és a toshiba radarnál ami felsorolja a hálózati csatlakozókat ott csak g-snek jelzi a routert. Ott meg ahol megjeleníti a környéken lévő wifi hálózatokat ott meg n-esnek.
Mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
konyv
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Laptop-ot szeretnék venni, és nincs semmi tapasztalatom velük, netezésre és filmnézésre kellene.Az egyik a Toshiba L300-254 lenne a másik a Lenovo 3000 G530, szinte ugyanolyan tudásúak. A kérdésem az lenne hogy melyik lehet a jobb választás ? XP driverek felmennek-e rendesen ? Akinek volt valamelyikkel tapasztalata legyen szíves írja le.
-
catalano
tag
Ez közel hasonló, csak nagyobb vinyóval.
Engem is érdekelne, hogy milyen tapasztalatok vannak ezze kapcsolatban!
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
-
tomcsi80
csendes tag
válasz tomcsi80 #5690 üzenetére
Na akkor kicsit módosítanék a kérdésemen, mert így utólag elolvasva átlaguser szerűen tettem fel a kérdést...
Szal, amire használnám:
- net, mailek...
- web szerkesztés
- és néha WOWMivel a T csodásan megcsinálta az oldalát, ezért nem vágom, h milyen videó kártya van benne, és azt se, hogy pontosan melyik típus... Abba kellene a segítség, h valaki tudja-e, h ez pontosan melyik, és a fentiekre tudom-e használni.
Köszi, és bocsi a "noob"-ságért!!!
még korán van, meg dolgozom is..."When you 're playing a Championship, it's not a matter of life and death. It's much more than that!"
-
tomcsi80
csendes tag
Sziasztok,
Légyszi segítsetek, h az [L300] a T-től pontosan melyik típus? És a link alapján ez a típus megéri-e (nem az árra gondolok!)?
Köszi előre is!
"When you 're playing a Championship, it's not a matter of life and death. It's much more than that!"
-
Digitalis
senior tag
A Toshiba Satellite A500-134 nincs esetleg valakinek? Érdekelne, hogy ez az A500 altípus is rendelkezik-e keyboard black light-al, illetve slot-in (beszipákolós) dvd-vel. Sajnos az üzletek sem tudják, mivel vadi új búgás az egész.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
J.laci
csendes tag
Hali
Május végén vettem egy toshiba satellite pro l300 1b9-es laptopot, és kb. az elmúlt 1 hétben ha töltőn van a gép akkor a CPU hőmérséklete felmegy 50 °C felé és 63°C felett megfagy a kép, de ha lehúzom a töltőt akkor visszamegy 50-40°C közé és rendesen működik. Most 43°C-on van és a töltő is rá van dugva de most tölti az akkut.
Pedig az aljánál tudna szívni levegőt mert a két hátsó "lába" alá raktam egy-egy kupakot
kompresszorral is kifújtam de semmi por nem jött ki belőle.
Mitől lehet ez?
Üdv: J.laci -
alfa147
tag
válasz kw3v865 #5650 üzenetére
kw3v865:
Sziasztok!
Azt hiszem, elhalálozott a Toshiba A300-1NO típusú notim
Eddig tökéletesen működött, de amikor legutóbb bekapcsoltam, csak egy fekete képernyő fogadott, a BIOS-ig se jutott el. Újraindítottam, de hiába.
Szerintetek lehet valamit csinálni neki, vagy egyenest vigyem a szervizbe?Hello!
Mire jutott a szervíz a géppel? Mi volt a hiba?[ Szerkesztve ]
-
Gh057
csendes tag
válasz flurider #5682 üzenetére
Ezzel a lassú boot problémával én is szenvedtem az elején, de két nap után utánaolvastam, és sikerült megtalálnom a hiba okát.
ITT sikerült megtalálnom a megoldást ami a következő:
Click "Start" and type "MSCONFIG" in the search box. Press enter.
Click on the "Services" and untick "Notebook performance tuning service".This is a part of the Toshiba TEMPRO software and seems to be the culprit. Once untick the "Please Wait" screen should only appear momentarily, if at all
Szerintem ez neked is segíteni fog.
-
flurider
aktív tag
Hi !
Van egy Toshiba 15,4" WXGA Tecra A10-12L notebook ((P8400, 2×2GB 800MHz RAM))
Előretelepített vistával nem rossz, az ablakok elég gyorsan felugrálnak indításkor, viszont amíg eljut addig, hogy jelentkezz be, az kb 2,5 perc. (kérem várjon)
Ez valami toshiba gond lehet, vagy vista inkább?
Az igaz, hogy kb 20 toshiba alkalmazás telepedett rá automatikusan, de a vista betöltéséhez ezeknek nem sok köze lehet.Van ötletetek?
Kösz előre is.
Csillagkörü Litér
-
waces
aktív tag
válasz geckowize #5679 üzenetére
39.2 cm x 26.5 cm x 2.6 cm - ez a macbook pro 17" merete.
36.2 cm x 26.7 cm x 3.9 cm - ez egy 15.4-es toshi merete.ezek elfernek benne, tehat az altalad megadott is el fog. a vastagsag az egyetlen kerdes, de mivel ezek nem borkent a notira rafeszulo taskak igy azzal a 2 mm elteressel se lehet gond.
Every living creature on earth dies alone.
-
Digitalis
senior tag
válasz geckowize #5675 üzenetére
Jó ez a tatyó, csak önsúlya egy kicsit húzós. Üresen 2kg. Én ezt [kinetic briefcase] hordtáskát néztem ki az A500-hoz. Itt egész jó áron kapható. Nekem is hasonló fenntartásom van vele, vajon normál elfér-e benne a noti?
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
geckowize
őstag
válasz Biggieboy #5676 üzenetére
Ha van ilyenened, meg tudnád légy oly' kedves mondani, hogy egy 38,4 cm széles, 25,9 cm hosszú és 4,1 cm vastagságú téglatest belefér-e?
Mert netről lesz rendelve az egész, együtt akarom a hátizsákot majd a notival rendelni és lakhelyemen nincs mód rá, hogy majd kipróbáljam. -
geckowize
őstag
Mit gondoltok, ez a Logitech Kinetic Backpack alkalmas a Toshiba Satellite A500-134 hordozására?
Ezt írja a leírás:
Használható a legtöbb 15,4coll-es hordozható számítógéppel és a 17coll-es Apple® MacBook Pro típussal
Most ha a 17"-os mekbúk belefér akkor valószínű, hogy a 16"-os A500 is, nem? -
Digitalis
senior tag
[A500] nem néz ki rosszul az biztos. Itt-ott írják, hogy közel sem olyan ujjlenyomat kényes mint az elődjei. Szerintem ez nagyon jól árazott noti.Bestbuy gyanús.
-
geckowize
őstag
válasz Csabee. #5668 üzenetére
Nem, nincs ilyenem, csak a Milyen notebookot vegyek? topicban valaki belinkelte és nem hittem a szememnek, hogy ilyen konfig és ennyibe kerül. Előtte a Satellite P300-225-öt néztem, az jónak tűnt, bár már kezdtem róla lemondani, mert 17"-os és 3 egész valamennyi kiló, úgyhogy a hordozgatása elég necces lehet. Ez az A500 viszont 2,7 kg és 16"-os, úgyhogy csak jobban járnék vele hordozgatás szempontjából (is), pláne, hogy olcsóbb is 40-45k-val.
Nővérem is most vett Pavilion dv5-1190eh-t, játék közben melegszik meg hangos, de nem játék közben szerintem annyira nem hangos. Én is már majdnem emellett a dv5 mellett döntöttem, viszont a ddr2 vrammal szerelt 9600m gt visszatartott, mert én nem fogom kibírni, hogy ne cod6ozzak. -
Csabee.
nagyúr
válasz geckowize #5665 üzenetére
van ilyened? engem az érdekelne ha hozzáérek a géphez.. mennyire marad ott a maszat/zsírfolt? mert a régi A300asokon igen csak meglátszik! ez nekem is nagyon tetszik nekme egy hp pavilionom van! abba 9600gt van, az is tökéletes, de lehet télre cserélek, a hp tényleg melegszik, meg hangos is, de szerintem ez is ugyan úgy felmelegszik hiszen elég erős VGA van benne... meg proci, amiket kell hűteni
Üdv: Csabee.
-
Digitalis
senior tag
válasz geckowize #5665 üzenetére
Pont ezt néztem ki én is Elég klassz hordozható erőgépnek tűnik, asszem dobom a HP 2090eh projektet a HP-ben a (altec lasing + mélynyomó) hangrendszer viszont hihetetlen jó volt, laptophoz képest. Ennek vajon milyen lehet? Viszont tényleg jó lenne körbe járni, melegedés, minőség stb. terén. A P8700 / 4 GB RAM / 500 GB HDD / Radeon HD 4650 DDR3 és 2,7 kg több mint csábító
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
Hali.
A Toshiba Satellite A500-134-esről mi a véleményetek? Adatait nézve csak felbontásban marad alul a 17"-os Satellite P300-225-tel szemben (1366*768 vs 1440*900), sőt, a processzora erősebb is (P8700 vs P8400) mégis több mint 40 ezer forinttal olcsóbb. Ha nincs benne semmi bukató, ez elég jó vétel. (már 266ezerért P8700 / 4 GB RAM / 500 GB HDD / Radeon HD 4650 és 2,7 kg!)[ Szerkesztve ]
-
SP0K
csendes tag
Sziasztok! Van egy régebbi tipusú A200-1N7 notim! Most lett elővéve. Vista került rá, és a problémák a következők: Folyamatosan tölt a vinyó, msn lefagy, főleg ha kamera megy. 1x megfagyott minden és hirtelen kékhalál aztán újraindult, de akkor sem töltött be semmit. Sokadik próba után elindult, de nekem nagyon bizonytalan a gép! Esetleg valaki mondana rá valamit? Előre is köszönöm
-
G@ß!
őstag
Megjött a Tecra S10-11a-m. Eszméletlen ez a gép!
Két rossz dolgot tudok eddig felsorolni.
Kicsit recseg a kijelző feletti burkolat, valamint alapból 8%-an el van használódva az akksija...De amúgy betonstabil!
Apropó. egy kérdés: rendelt már valaki netről recovery cd-t?
[ Szerkesztve ]
-
Wise
csendes tag
Hali!
Most vettem egy p300as gépet, de sehogy sem boldogulok a wlannal, valahogy nem megy pedig próbálkoztam már eleget. A tanácsotokat szeretném kérni! A driverek érdekelnének, vagy a beállítások, mert nem tudom mit csinálok rosszul
Válaszokat előre is köszönöm! -
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Azt hiszem, elhalálozott a Toshiba A300-1NO típusú notim
Eddig tökéletesen működött, de amikor legutóbb bekapcsoltam, csak egy fekete képernyő fogadott, a BIOS-ig se jutott el. Újraindítottam, de hiába.
Szerintetek lehet valamit csinálni neki, vagy egyenest vigyem a szervizbe? -
alfa147
tag
A Toshiba értéknövelő csomagot (Toshiba Power Saver, Toshiba Zooming Utility, Toshiba PC Diagnostic Tool, Toshiba Flash Cards, Toshiba Components Common Driver, Toshiba Accessibility, Toshiba Button Support) az előre telepített operációs rendszerhez adja, akinek megvan nem tudná feltölteni egy tárhelyre.
-
dolfy
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy notit: Toshiba Satellite A300-237[link]
Véleményetekre lennék kíváncsi. A videovezérlője elég jónak tűnik, talán még egy kis játékra is alkalmas lenne?
Előre is köszi!Mindenem a vadászat csakis a ''NEMES'' vadakra.
-
alfa147
tag
válasz PartyBoy1988 #5642 üzenetére
hát elég jól felment az ára 1 hónap alatt
-
Biggieboy
csendes tag
válasz alfa147 #5637 üzenetére
Szia!
Nekem is ilyen laptopom van és nekem is volt ilyen. Vista Ultimate 64bites op. rendszernél és a Win7-nél (7100 B) is. Nem tudom mi lehet vele remélem nem hardveres gond. Nekem is újraindítás után lett jó. Aki tudja hogy miért lehet ez segítsen legyen szíves! Nem régen vettem a gépezetet. Köszönöm!Lenovo Ideapad G510
-
alfa147
tag
válasz ZoliM@ster #5638 üzenetére
vista home premium
-
alfa147
tag
Másnak volt olyan problémája hogy nem nyílik ki a cd meghajtó, felvillan a sárga led, de nem nyílik ki a tálca A300 1NO tipusú a gép. Csak újraindítás után tudom berakni a lemezt.
-
Chapel
addikt
üdv, valaki nem tudja honnan tudnék szerezni Toshiba satellite L30 134-hez alaplapi drivert?
googleba nem találtam a honlapján meg minden van csak ez nincs help[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
miskuge
csendes tag
sziasztok!!!
Nos, elbaszódott véglegesen a billentyűzetem. Szeretnék venni egyet bele, de amit néztem, szerviz árakat, nagyon drágák! nincs valakinek valamilyen megoldása, hogy hol tudok hozzájutni? esetleg, bontott valaki gépet, vagy hasonló??
TOSHIBA L30-M010-es gépről van szó!
Megköszönném ha tudnátok segíteni!!!!
MiskuMisku(Ge). - www.msoftware.hu
-
Bling95
őstag
akkor szuper azt hittem drágább menet lesz
-
Bling95
őstag
akkor jó ,, na még 2 kérdés és ennyi
Milyen márkájút vegyek??
ÉS hogy mi a különbség a különböző MHz-sek között?? -
-
Bling95
őstag
jolvan akkor rakok bele nagyobbat, a kérdés arra irányult hogy bedugom és már megy is vagy kell vmit állítgat ni ha igen akkor mit?
-
Bling95
őstag
jah még még vlami lehet hogy hülye kérdés , de egyáltalán érdemes megnövelni a memóriát?? fog változni valami ha 1 helyet 2-3-4 giga lesz benne??
-
Bling95
őstag
Hello
Van egy Toshiba l40-14H notim, szeretném bővíteni a memóriáját gyárilag van benne 1 giga
és ezt szeretném bőveteni.Tudtok nekem vmit ajánlani ? szerintetek mennyivel kéne bővíteni?
-
waces
aktív tag
válasz malisonX #5610 üzenetére
de. eloretelepitett vista volt rajta de en azt alt azonnal legyalulom, mert valahogy a magyar nyelvu os nem fekszik. ha a recovery particiot meghagyod/meghagytam volna, akkor vissza lehet allitani. (en maradok a megszokott imagelesnel )
-
tigran
csendes tag
válasz Ferenc1989 #5600 üzenetére
Nyisd meg a Toshiba controls-t (vezérlőpult) és ott tudod beállítani.
-
miskuge
csendes tag
sziasztok!
Van valakinek véletlenül Toshiba L30-hoz video, doksi, vagy bármi egyéb, ami segítség lenne a szétszedéséhez???nagyon fontos lenne...
kösziMisku(Ge). - www.msoftware.hu
-
waces
aktív tag
válasz Ferenc1989 #5600 üzenetére
ez engem is erdekelne, mert a p300-nal is defaul a wmp es idaig nem sikerult megtalalni, hogy at lehet-e konfiguralni (szerintem nem, de hatha)
-
waces
aktív tag
válasz digitalson #5599 üzenetére
nem birja tovabb.
egyebkent minden alkatreszhez meg van az xps driver. a legtobb a toshinal (talani itt, de eppen karbantartjak az oldalt, ugyhogy ez most csak historybol: http://eu.computers.toshiba-europe.c...ivers_bios.jsp). amihezmeg nincs toshinal azt a gyarto oldalarol a pci/dev/ven szamok alapjan lehet legyujteni.Every living creature on earth dies alone.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen 2 - I7 7600U CPU - 512 NVM SSD - 16GB DDR3 - 14" WQHD Touch - Win10
- ALIENWARE M15 R7 15.6" FHD 165Hz i7-12700H 32GB DDR5 1TB RTX3070Ti 8GB
- Microsoft Surface Laptop 7th Edition - Snapdragon X Plus / 16GB RAM / 512GB SSD / Copilot+ PC - ÚJ!
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GB vRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
- Asus Vivobook 15.6 FHD, Ryzen 5 4600H, 8GB, 512GB SSD, WIN11 home, 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest