Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz eliana88 #4891 üzenetére
Olvasd el ezt, és kövesd a leírást: [link]
Az Intel 965-ös SATA drivert kell integrálnod a telepítőlemezbe, és utána menni fog a telepítés. A válasz a kérdésedre: az XP egy régi oprendszer, nem tartalmazza a SATA drivereket, ezért nem kúszik fel a gépre.
Ha így sem megy, akkor kérdezz nyugodtan, de szerintem sikerülni fog a leírás alapján.
[ Szerkesztve ]
-
icezozo
addikt
U200 után az U400 szemezgetek!
van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?http://qwankido.hu/
-
firewolf
tag
válasz eliana88 #4891 üzenetére
Egy párszor már kitárgyaltuk, hogy integrálni kéne az xp telepítőlemezbe a sata drivert. Wlan drivert meg a toshiba honlapján találsz.
Az első hozzászólásba be kéne írni ilyen általános dolgokat, mint ezek, hogy mindenki megtalálja.(Bár sokan úgy se fogják, de azért hátha.)
-
eliana88
csendes tag
Sziasztok!Toshiba satellite l40-14h- hoz nem tudja vki honnan lehetne letölteni wlan drivert? Ja és hogy sztetek miért nem tudja felismerni az xp-s opt csak a vistát? xpt akartam feltenni rá de azonnal kiirja, hogy a meghajtó nem taláható a vistát meg felteszi.kész röhely.Kérlek ha valaki tud segítsen.kösziii
R
-
Satellite
tag
válasz firewolf #4889 üzenetére
Reggel óta van itt nálam egy 1NO, - gyorsan megnéztem: 43 fokosak a CPU-magok, (VISTA van rajta, Teljesítmény-centrikus beállítással, és a Firefox-on és 2 letöltésen kívül nem fut rajta semmi, - persze a háttérben megy az összes gyári szolgáltatás).
A ventillátor egyenletesen, halkan zúg, de ezt csak akkor hallom, ha egészen közel hajolok a géphez, amúgy a háttérzaj (egy átlagos lakószoba) teljesen elfedi.
Persze azt nem szabad elfelejteni, hogy a gépben lévő Radeon HD3470 önmagában is elég jelentős hőt termel, ezért a hűtés itt sokkal többet megy azokhoz a gépekhez képest, ahol csak egy alaplapi videokártya van megosztott memóriával... -
Satellite
tag
válasz firewolf #4887 üzenetére
Mivel az 1NO az oprendszer-nélküli széria tagja, nem lehet hozzá másik (új) BIOS-t letölteni. Egy ilyen gépre hiába telepítesz gyári Recovery-t, a BIOS-verzió miatt a VISTA követelni fogja az aktiválást, illetve ha nincs "rendesen" feltelepítve minden, akkor számítani lehet ilyen "hibákra".
Próbáld meg feltelepíteni a Notebook Hardware Control-t [innen,] - és akkor látni fogod, mennyi a CPU-magok hőmérséklete, és hogy indokolt-e az állandó ventillátor-üzem. -
ABE
őstag
válasz firewolf #4882 üzenetére
Elvileg a Power Saver segítségével lehet állítani a hűtési módon. Már másnál is volt probléma, hogy nem akart feltelepülni a VAP, de nem emlékszem, hogy mi lett a megoldás. Pontosan hogyan választottad ki a Toshiba honlapján a letöltések között (nyelv, modellszám)? Próbálj meg INNEN letölteni belőle egy angol nyelvű verziót, hátha... A másik lehetőség még esetleg a BIOS frissítése. Egyelőre ezek az ötleteim vannak, de jó lenne hallani A300 tulajok tanácsát és tapasztalatait.
[ Szerkesztve ]
-
Octopus21
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy ilyen laptopért mennyit lehet elkérni használtan?:
Toshiba S1900-203
Az akksijánál rossz valami mert nem lehet bekapcsolni akksival, csak hálózatról. Amúgy az akksi lett benne cserélve szal az szinte új, de most sem jó vele. Asszem 3 éves a gép.Köszi a választ előre is.
-
firewolf
tag
A gépen 1NO. A value adda package nem települ fel. Amikor kiválasztaniám atelepítés típusát (teljes), akkor azt írja, hogy GetProfString is failed. Oprendszer Vista Homa Premium. Power saver asszem a value added package-ben van benne, ezért nincs fönt. A jelenség nem tudom mióta van. 1 hónapja van meg a gép szval nem régóta
-
ABE
őstag
válasz firewolf #4879 üzenetére
Pontosan mi a géped típusszáma? Milyen oprendszert használsz? Value Added Package fel van rakva? Power Saver hogyan van beállítva? Melyik BIOS van fent? Mióta van ez a jelenség?
Most úgy általánosságban jegyzem meg: Könyörgöm, aki segítségre szorul, az a lehető legrészletesebben írja le a körülményeket, hogy ne kelljen állandóan visszakérdezni! Lehet, hogy valaki egyből meg tudja adni a választ, de nagyon megkönnyíti az ötletelést, ha minden infót elmondtok. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Luser2000
addikt
M800-ról van valakinek személyes tapasztalata?
Hosszabb használat után mennyire csendes / zajos (a hűtés), és mennyit képes működni akkumulátorról (irodai környezetben)?Köszi,
BalázsSamsung Galaxy Z Fold6, Samsung Galaxy Watch Ultra, MacBook Air M2 13"
-
firewolf
tag
Valakinek esetleg megoldása az én problémámra?
-
Atish23
csendes tag
Bocs ha zavartam!
-
Atish23
csendes tag
Hali! Van egy notim eladó Toshiba L300-129-es 2008.10.30.-án vettem! Nincs semmi baja, csak én komolyabbat akarok helyette, akit érdekel privátra írjon! Az egyik gigás ram helyett egy 2gigás van, de az eredetit is odaadom! Egy Toshiba X200-251-est veszek helyette!
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Toshiba A3X-em. Nem tudom a fényerőt állítani, a gomb lenyomására nem reagál.
Próbáltam különféle utilityket felrakni, de nem megy fel a rendszerre. Ez áll a hibaüziben is.
Mi lehet az oka? Miért nem megy a fényerő?Zoli
-
firewolf
tag
Szervusztok!
Van 1 A300-as gépem. Nem tudom, hogy mi van veled, de nagyon hangosan járatja a ventit netezés közben is és szinte szobahőmérsékletű levegő jön ki a lukján. valamivel nem lehetne szabályozni, a ventijét, hogy halkabb legyen?
-
gxyb
aktív tag
Üdv!
Rendelt már innét valaki valamit: https://backupmedia.toshiba.eu ?
Nem igazán értem hogy mit is lehet itt kapni... Talán valami rendszerhelyreállító izét???
Ha esetleg valakinek volt már szerencséje innét vásárolni legyen szíves mondja el mit is kapott!
thx -
ABE
őstag
válasz fulcrumakos #4863 üzenetére
Lehet egyszerűbb lenne egy univerzális tápot venned.
-
fulcrumakos
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék egy ősrégi Toshiba S3000-X4 laptophoz tápot. Sajnos ami van, abban megtört a vezeték, csak egy bizonyos kábel pozícióban kap áramot a gép. Aksija meg már rég lehalt, szal ha valaki azt is tudna, jó lenne, de az nem létszükséglet. De a táp idegesítő, mert ha csak egy kicsit is rosszul mozdul, akkor hirtelen leáll az egész gép, lévén nem kap áramot.
Üdv,
Ákos -
zsoltke
tag
MSN Messenger és Windows live topik, ez már ide tartozik
Ostya
-
Jimmy8
senior tag
Valaki HELP!!! :-)))
L300 notebookot vettem a páromnak. Vista Home Premium van hozzá, a gyárilag felrakott driverekkel fut. Minnden OK működik rajta, a Webkamera is a saját driverével működik. De:
Live Messengerben nem működik a kamera a videohívásnál. A messengeren belül a beállításoknál érzékeli e kamerát, van kép és hang is, de a videohívásnál a saját kép nem jelenik meg sem a saját gépen, sem a másik gépén... Valami ötlet? Esetlefg driverhiba?[ Szerkesztve ]
-
zsoltke
tag
vagy ha nem rendelkezel minimális angol nyelvtudással sem, akkor Google Translate - már tud magyarul is
Ostya
-
firewolf
tag
-
őstag
válasz Adamoooo77 #4850 üzenetére
Ezt például érdemes . Toshiba A 200-as ból való, semmi hibája , tökéletes, csak nagyobbra cseréltem.A200 Memória
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Adamoooo77
csendes tag
Sziasztok, megtudnátok mondani nekem hogy a Toshiba Sattelite A200 laptop-hoz mien ramot érdemes venni? 1 gb-osat szeretnék, de foggalmam nincs miféle kellene hozzá. Előre is köszi a segítséget!!
-
firewolf
tag
Hello!
Nekem ilyen gépem van lassan egy hónapja. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele. Mongyuk kicsit lehetne halkabb is, de ha szól vmi zene, akkor már nem is hallod. Egyébként 1 normál asztali géphez képest halk. COD4 simán fut rajta 45-60 FPS között. Gyengéje nem tudom mi, nem tapasztaltam semmit. XP-t nem tudtam rátenni, mert sata drivert nem tudtam beleintegrálni a telepítőbe, de vista simán fölmegy rá és egész jól fut.
Egyébként Firefox vista alatt nálatok is állandóan összeomlik? Nekem kb naponta egyszer. XP alatt nem volt ilyen bajom vele -
ToxLee
őstag
Hello!
A páromnak ezt a notit néztem ki:
Toshiba Satellite A300-1NO notebook + Toshiba Starter kit + 4GB...
Érdekelnének a vélemények róla!Meg úgy általában a Toshiba notikról!Mik a gyengéi?Vistát vagy xp-t tegyek rá? Stb.!
Nem ismerem a Toshibát nekem Msi Gx-620 van és avval nagyon megvagyok elégedve!Köszi a válaszokat
-
ABE
őstag
válasz FullGas #4844 üzenetére
XP-t nem letöltesz, hanem megveszed szépen a boltban
A driver integrálása itt van leírva: Hogyan telepítsünk Windows XP-t notebookra? Az egyedüli változás az lehet, hogy esetleg más driver való a géphez, mint ami a topicban linkelve van. Majd az L300 tulajok elmondják, hogy melyik SATA drivert használták...
[ Szerkesztve ]
-
FullGas
aktív tag
Szevasztok úgy nézki hogy a jövő héten veszek egy Toshiba Satellite Pro L300-1 b9 laptopot.
Az lenne a kérdésem hogy Xp-t vagy Vistát rakjak rá, én Xp-t szeretnék de ahogy vissza olvasgattam vannak problémák vele.
Én nem vagyok egy nagy májjer ilyen téren ezért kérdezem melyiket lenne egyszerűbb, vagy nem olyan bonyolult az Xp-t sem felrakni?
A másik olvastam hogy nincs hozzá driver cd akkor hogy lehet megoldani
OP. rendszer telepítése után valahonan le kell tölteni vagy hogyan müködik ez?
Bocsi az esetleges hülye kérdések miatt elég tudatlan vagyok ilyen téren -
Nfol
csendes tag
válasz hugobossi #4837 üzenetére
Elnézést, hogy beleszólok, én a memóriára gyanakodnék. Ha a bővítéskor a gyári modul mellé tettetek még egyet, akkor a régebbi modul hibája (ami már akkor is jelentkezett) továbbra is gondot okozhat.
Valamilyen memóriatesztelő programmal végzett vizsgálatot javasolnék első körben.
-
hugobossi
csendes tag
köszi, hogy gondolkodsz
Na szóval: a gép a páromé, Ő csak netel és office programokat használ, na meg persze képszerkesztőket
Ezek mellett néha egy-egy filmet megnézett és alkalmanként bejött a kékhalál dolog. Most elkezdett egy sorozatot, így viszont elég zavaró a kékhalál dolog 2-3 részenként.Csak ram-bővítés történt, máshoz nem nyúltunk, viszont a hiba a bővítés előtt is fennállt, így ezt kizártam.
Nem tudom, hogy az oprendszerhez van-e köze a hibának (ezt mi alapján tudom eldönteni? ). VGA drivert és hangkártya drivert is lesasoltam az eszközkezelőben, de nem talált frissebbet a vista a neten.
Bocsi, ha nem adok kielégítő választ, de sajnos nem vagyok szakember a témában
Egy számítógép néhány másodperc alatt képes akkora hibát csinálni, melyet csak egy csomó ember több hónapos munkájával javíthatunk ki.
-
ABE
őstag
válasz hugobossi #4835 üzenetére
Elsőként azt kéne tisztázni, hogy mióta áll fent a hiba. Amióta megvan a gép? Vagy valamihez köthető a hiba? Csak videó lejátszásakor jelentkezik a probléma? Milyen fejlesztések voltak a gépen? Oprendszerhez van-e köze a hibának? VGA driverből melyik verzió van fent?
Elnézést a sok kérdésért, de nekem ennyi kell, hogy el tudjak kezdeni gondolkodni.[ Szerkesztve ]
-
hugobossi
csendes tag
Na mindenféle codec packet leszedtem, felraktam a kmplayert, azonban a hiba továbbra is fennáll... a videovezérlővel mit kezdjek? hol és mit piszkáljak? köszi
Egy számítógép néhány másodperc alatt képes akkora hibát csinálni, melyet csak egy csomó ember több hónapos munkájával javíthatunk ki.
-
őstag
"az én a200-asomon egy 24 centis zsanér van"
Csatlakozom az én 200 asomnak semmi baja nincs a zsanérnak, nem tudom ki találta ki ezt a zsanér problémát de MESE !!
És megtévesztő !Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
ABE
őstag
válasz malisonX #4831 üzenetére
Azért én kíváncsi lennék, hogy spyduck hány zsanérhibás A200-ast látott... Továbbmegyek: nem csak attól lesz tartós valami, mert atomstabil. Sok esetben egy konstrukció élettartama attól nőhet meg, hogy a dinamikus terhelésből (pl. a mozgatás miatti lötyögésből) származó erőhatásokat fel tudja venni a konstrukció, és nem az anyagot fárasztja a kritikus pontokon. Tervezéskor tulajdonképpen kompromisszumot kötnek: mekkora helyet foglalhat a zsanér, mennyire legyen könnyű nyitni, mennyire nyílhat ki, stb. Egyik gyártó így oldja meg a dolgot, a másik meg amúgy. Egyébként a zsanér nem elreped, hanem törik. A burkolata repedhet, de a mozgatásért felelős zsanér teljesen tönkremenni fog. Röviden ennyi a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
válasz hugobossi #4830 üzenetére
Lehet, hogy szoftveres hiba, én legalábbis erre gyanakodnék legelőször. Próbáld ki ezt a lejátszót: KMPlayer Ennek saját codecjei vannak, ha ezzel is jelentkezik a hiba, akkor szerintem a videovezérlő körül kell keresni a hibát. Ha ezzel okés, akkor a codec pack (vagy a lejátszó) okozza a galibát. Esetleg még annyit tégy meg, hogy valami egyszerűbb 3D-s játékot próbálj ki, hogy ott van-e gond.
-
ABE
őstag
válasz hugobossi #4828 üzenetére
Codec pack van fent? Milyen lejátszót használsz?
malisonX
Igen, egy Toshiba L30-ról volt szó benne, illetve a mostani HP nc4400-ról, amire lecseréltem. Nem a zsanértörésről szólt a cikk, csak megemlítettem, hogy utána cseréltem le a gépet. Megjegyzem, hogy amióta követem a Toshiba topicot, egyedül nálam fordult elő zsanértörés. Ez szerintem nem rossz statisztika.
[ Szerkesztve ]
-
hugobossi
csendes tag
Sziasztok!
Párom notija egy Toshiba L30-es, 2x1gb rammal, vista basic home-mal.
Minden megy tökéletesen, megbízható a gép és stabil is KIVÉVE mikor filmet néz. Olyankor bizony elő-elő fordul egy-egy kékhalál-újraindulás kombó (filmnézés közben kékhalál 3-4mp-ig, majd a gép újraindul). Szerintetek mi lehet a probléma? Ramok kizárva, mert ezt a tünetet bővítés előtt és után is produkálja (mindkét modul cserélve lett). Egyre gyakrabban csinálja, segítsetek mi lehet a baj!!! Driver frissítéseket néztem, de mindegyik a legfrissebb!Köszi
-
ABE
őstag
válasz zsoltke #4824 üzenetére
"az én a200-asomon egy 24 centis zsanér van"
Azért ne tévesszünk meg másokat, így néz ki az A200 zsanérja: [link] Igaz, felülre eléggé elnyúlik, de a középen lévő rész az nem zsanér.
malisonX
A zsanér, vagy a zsanér burkolata reped meg? Nem mindegy. Csak azért kérdem, mert szerintem itt általában sok félreértés van, mert a zsanér műanyag burkolatát szokták azonosítani magával a fém zsanérral.
Szerk:
Én anno írtam L30 zsanértörésről Logouton, de azóta már töröltem az írást.
[ Szerkesztve ]
-
malisonX
aktív tag
válasz zsoltke #4824 üzenetére
Ezt a zsénáros storyt Logout-os cikkben olvastam még régebben, természetesen most most nem találom Ebből (hibásan) arra asszociáltam, hogy csak a 300-asoknál kezdték el alkalmazni ezeket a bazi széles zsanérokat Ahhoz tényleg tehetségesnek kell valakinek lennie, hogy ezt elrepessze. Úgyhogy visszaszívom amit mondtam az A200ról, de gondolom úgy sem 1 ember véleményei, tapasztalatai alapján vesz valaki notebookot 120fok körüli szög amúgy szerintem simán elég mindenhez, nekem nem lett volna még rá szükségem, hogy ennél jobban kinyissam. További szép napot
-
zsoltke
tag
válasz malisonX #4821 üzenetére
az én a200-asomon egy 24 centis zsanér van, ennél stabilabbat ilyen árú gépnél még nemigen láttam. aki ezt megrepeszti annak elég csúnyán kell bánnia vele
még ide a zsanér témához tartozik, hogy nekem nagyon tetszik, hogy egy kézzel is fel lehet nyitni a lapost, nem kell az alját fogni, ez gondolom a speckós zsanér miatt van és az a hátulütője hogy nem nyílik ki kb. 120°-nál jobban a fedlap.Ostya
-
pocok1970
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy Toshiba Satellite A300-1G2-t.
Kinek van tapasztalata ezzel?
Kamionosnak kellene!
Filmet,digitális tv-t nézni és egy kis játékra kellene neki!
Ez jó lesz ezekre?
Aki tud segítsen!!! -
malisonX
aktív tag
Hello!
Szerintem Satellite Pro gépet nézzél. Nekem sima Satellite van a 300-as sorozatból. Az az egyedüli baja, hogyha nem törölgeted rendszeresen a fekete zongoralakk bevonatát, akkor nagyon ocsmányul tud kinézni az ujjlenyomatoktól. A Pronak kevésbé karbantartás igényes házikója van.
Amúgy meg vagyok a géppel elégedve.
Játékok szépen futnak rajta, bár maximális részletességet ne várj.
Eddig annyi problémám volt vele, hogy egyszer elromlott a tápja, de gond nélkül kaptam helyette 1 hét után újat, azóta nincs rá semmilyen panasz.
A200-asok sem rossz gépek, de állítólag soknál megrepedeztek a zsanérok. 300-as széria más zsanérral fut, ott ilyesmi szerencsére nem jellemző
Nem olcsó cuccok, de nem véletlenül kerülnek annyiba, amennyibe.
Bocsi, ha valamit hülyén írtam, de már kezd esteledni -
őstag
Egy ilyen neked jó lehet, vagy vegyél olyat ami nekem van közel 1 éve A200 1IW szinte minden elfut rajta. Olyan még nem volt ami nem akart volna elindulni rajta mert gyenge a hardver...
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Kbali
nagyúr
Általában a Toshiba megbízható márka, jó az itthoni supportja, netről tölthetők a driverek, BIOS frissítések.
Az A, L, P sorozat (Satellite, Satellite Pro) az otthoni multimédiás sorozat - nagyon vigyázni kell rájuk (sok nyitogatástól kopó zsanér, repedő fedlap, könnyen karcolódik), a Tecra pedig a munkagépek családja. Ebben az árkategóriában inkább Tecra-t javasolnék (alap 3 év garancia, nagyon stabil ház, stb...), viszont ezek nem játékgépek (legalábbis vid. kártya általában integrált vagy csak drágább verziókban van dedikált). -
tibcs1
csendes tag
Hali.
Toshiba laptopot szeretnék venni olyan 200-250e körül.
Érdekelne a véleményetek mert laptopba nem nagyon vok otthon...
Érdekelne hogy garanciálisan,tartóssága,és megbizható gépek-e??
Igazából netezésre,filmezés,és játékra is kellene...a300-15v nézegettem,meg karácsony elött az a300-1gn-t mikor 240 volt ,csak mostmar 290 körül mozog sok helyen Ezekröl a gépekröl vélemyény vagy egyéb más ajánlás?Válaszokat előre is köszönöm
-
dany27
őstag
hi
nah azt hiszem sikerült!
Át raktam AHCI módba és nincs kék halál de most csak egy vezérlő van a eszköz kezelőben vmi ich.... és itt most nem tom megnézni azt hogy PIO vagy UDMA módban van e!Mondjuk szerintem gyorsabb de a fene tudja jobb a békesség!
-
ABE
őstag
Csinálj egy SATA driverrel integrált telepítőlemezt, az a legegyszerűbb megoldás.
zsoltke
Szerintem csak új billentyűzetet lehet kapni egyben, nem nagyon hiszem, hogy külön ilyet forgalmaznának. Vagy próbálj meg szerezni egy bontott billentyűzetet, és azt operáld szét. A Toshibák hivatalos forgalmazója a Technotrade, esetleg próbáld őket felhívni.
-
polonic
félisten
válasz anri-ur #4796 üzenetére
Szia!
Egyszer belinkeltem egy driver verziót régebben, lehet hogy rossz a link sorry
Ennek jónak kéne lennie, ez a tiédhez való elvileg: [link]
Ja igen, és explorerrel nyisd meg, mert nálam csak azzal jött be az oldal, mondjuk lehet egyéni probléma, de azért leírtam.
Ez egyébként viszonylag friss driver. -
dany27
őstag
nah gratula akkor a mérnököknek! én meg má egy jó ideje bíbelődök vele de hiába! :S
amúgy érdekes mert azt írtátok h lassab a rendszer nem AHCI módban de szentem nem észre vehető :SVagy csak én vok vak??
Vistat nem nagyon akarok rá rakniUI: am volt itt egy user aki azt írta hogy neki ment
[ Szerkesztve ]
-
ABE
őstag
Nem biztos, hogy az L300-nál utólag fel lehet rakni a SATA drivert. Az újabb szériákkal van ilyen gond sajnos...
Szerk:
Az újabb szériákon állítólag egy új típusú BIOS van, és elvileg ez okozza a gondot. A megoldás a Vista, vagy pedig nLite segítségével lehet a drivert integrálni a telepítő CD-be, azt elfogadja a gép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Full HD laptop eladó
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen 2 - I7 7600U CPU - 512 NVM SSD - 16GB DDR3 - 14" WQHD Touch - Win10
- ALIENWARE M15 R7 15.6" FHD 165Hz i7-12700H 32GB DDR5 1TB RTX3070Ti 8GB
- Microsoft Surface Laptop 7th Edition - Snapdragon X Plus / 16GB RAM / 512GB SSD / Copilot+ PC - ÚJ!
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GB vRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest