Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz allein #14696 üzenetére
No, elmentem vásároltam SSD-t, pendrive-ot és RAM-ot. Szaküzletben lévő fiatalember azt mondta, nem gond ha a Samsung mellé Kingston memória megy, meglátjuk mi történik de jó, hogy 64 bites win 10-et le tudok tölteni. némi javulás azért lesz, szűk keresztmetszet amúgy is a CPU
Szerintetek lesz gond abból, hogy nem egyforma a két ram modul?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz allein #14692 üzenetére
Biztos hogy DDR3L-es a RAM (low voltage-s), ilyet is kéne nézni bele, 1600-asok mennek beléjük döntően. Gyárilag sokszor Samsung.
SSD-ből Sata III-as, igazából kettest már nem is nagyon kapni, és "hülyeség" is lenne azt venni.
[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
allein
addikt
válasz Tsebacsi #14690 üzenetére
Köszi szépen. Már letöltöttem az aida-t. Felmerül egy másik kérdés, benne lévő HDD az aida szerint sata II. Ezek szerint hiába rakom bele a sata III-as SSD-t, nem fogom kihasználni? Tudom, hogy visszafele kompatibilis de újonnan számlával akkor már inkább sata III-as ssd-t vásárolnék.
Memóriára azt írja ki, hogy DD3-1600(800 MHZ) - aida.
-
nagyúr
-
allein
addikt
Urak. Köszönöm szépen. Ez így érthető. Van egy másik Toshibank ami régebbi típus, win 8-al jött és ebben is HDD csere lesz SSD-re. Előbb upgradelnem kell win 10 és utána tudok tiszta telepítést csinálni. Ebben az esetben is a BIOS-ban már benne van gyárilag a win kulcs?
-
nagyúr
+1 Illetve lehet a gyártó oldaláról is mazsolázni. A fő problémák a wifi-bluetooth-kamera driverek szoktak lenni, de inkább régebbi, XP/Vista/Win7 típusoknál. Azok a gépek, amik alapból Win8/Win10-el jöttek ki, nagy eséllyel szépen nyugisan mindent feltesznek maguktól.
+1 A Media Creation Tool-ra is, pofon egyszerű használni, csinál egy boot pendrive-ot, és kész. Viszlát CD-DVD[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Janou
Topikgazda
válasz allein #14679 üzenetére
Media Creation tool-al tudsz telepítő médiát csinálni. A kulcs valóban a Biosban van, de ha nagyon meg szeretnéd nézni, egy produkey nevű progival (nirsoft) megnézheted. Ez kiolvassa a biosban található kulcsot is. Pontos sorrend nincs, de célszerű a chipset + vga duóval kezdeni. Viszont a Windows 10 elég sok drivert felismer, lehet fel sem kell tenned semmit. Eszközkezelőbe bemész, ismeretlen eszközre rákattintasz és azt válsztod hogy automatikus keresés. Ekkor felmegy netre és lehúzza. Videókártyára szintén menj rá, azt látod hogy általános microsoft videókártya és ezt is kerestesd meg neten.
-
allein
addikt
válasz Tsebacsi #14678 üzenetére
Köszi szépen. Igen, tiszta telepítést szeretnék amúgy. ÍGY jutok hozzá a laptopon lévő windowshoz, jól sejtem? Kiírom pendrive-ra aztán mehet a telepítés.
Azt is jól tudom, hogy a win telepítés után nem mindegy milyen sorrendben telepítem a drivereket?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz allein #14677 üzenetére
Szia!
Ajánlott SSD-t vegyél, a géppel kapcsolatban tudtommal nincs olyan, hogy ezzel az SSD-vel megy, amazzal pedig nem. Ez nem memória
Ezeknél a gépeknél már a BIOS tartalmazza a win kódját, így bármikor újra tudod telepíteni, nem fog kérni tőled semmit (csak a win accountod ha van ). Ha viszont klónozni szeretnéd a meglévő win10-et, arra egyéb progik vannak, de ebben nem vagyok profi. A tiszta telepítést jobban szeretem.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Adott egy ilyen Toshiba laptop. HDD van benne és iszonyú lassú. SSD egy kicsit javíthat a helyzeten, a kérdésem: rajta lévő WIN 10 eredeti, céges gép amúgy de már nem garanciás. Milyen módon tudom kimenteni a rajta lévő windows-t annak érdekében, hogy az SSD-re ugyanazt visszarakjam?
Gondolom a laptop tudja a SATA III-as SSD. Van valami ajánlott típus a Toshibahoz?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anubis_9 #14673 üzenetére
Meg is válaszoltad. Nincsen "Spórolás" szinten ki lett hagyva, ha kiveszed az akkut, konkrétan azzal "reseteled" a BIOS-t. Szóval szívás ha mondjuk tönkremegy az akku ennél a típusnál, mert ha zárlatos, nem indul miatta a gép, ha meg kiveszed, hogy tudd használni, a dátum/idő/BIOS beállítás mindig default lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Anubis_9
őstag
válasz Tsebacsi #14672 üzenetére
A L50-B-27N-nel kapcsolatban kérdezném, hogy van ebben CR2032-es gombelem, mint egy asztali gép alaplapjában? Mert amikor nincs bent a laptopban az akkuja, akkor mindig elfelejti a dátum/időbeállításokat, amikor nincs 230V-ra dugva. Szóval vagy nincs benne, vagy le van merülve. Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
nagyúr
válasz Anubis_9 #14671 üzenetére
Nézz rá alul a csavarra. Ne csodálkozz, ez az egyik rákfenéje ennek a típusnak, a gyenge műanyagok a másik, a szar HDD-k a harmadik, a gyengébb akku a negyedik, stb-stb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Anubis_9 #14669 üzenetére
Vigyázz rá, mert lassan nem lesz alkatrész, vagy drágulni fog, mert kifutott termék.
A zsanérok alsó csavarjait 2 hetente ellenőrizd, hogy nem lazultak-e ki. Ha igen, rá kell húzni, vagy törhet a felső burkolat.*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Anubis_9
őstag
válasz Tsebacsi #14652 üzenetére
Hello! Nekem L50B-27N van 2015. novembere óta. Kicseréltem a HDD-t SSD-re, a HDD-t meg átdobtam az ODD helyére. Azt elismerem, gyengék a zsanérjai egy DELL-hez képest. Ennek ellenére elégedett vagyok vele, napi szinten használom.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
senior tag
-
senior tag
Nincs hozzá. A Windows 7 64bit-hez készült USB 3.0 driver a 1.0.4.220 verziószámú, de ezt nem engedi feltenni. IMEI vagy Rapid Storage Driverbe "beépítve" esetleg nem lehet benne az USB driver?
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
nagyúr
válasz bluekoli #14660 üzenetére
Rákérdeztem, nem fogsz örülni
A Toshibákon nem lehet BIOS frissítéssel vagy egyéb "kókányolással" megoldani, vagy pedig elég sanszos, hogy még jobban beszarik, és akkor fizetsz, mint a katonatiszt.
A központi szervizben 5k+áfáért megcsinálják, kb. fél órás meló és hivatalosan lesz kiütve belőle a jelszó, utána Te olyat állítasz be, amit szeretnél.
-
nagyúr
-
bluekoli
tag
Ebayről vettem használtan egy Toshiba Portege Z30-at. Működik is, de a BIOS le van zárolva Supervisor jelszóval, amit sajnos az eladó se ismer. Azt mondta persze, hogy ha ez problémát okoz, akkor küldjem vissza a laptopot. Kis googlizás után se lettem sokkal okosabb. Elemkivétel nem játszik, CMOS resetre se találtam semmit. Az elvileg tuti megoldás a hivatalos Toshiba szervízben való kiüttetés lenne, ebbe még mélyebben nem mentem bele. Másik opció amit találtam, a hivatalos gyári BIOS visszatöltése (ami gondolom jelszómentes vagy egy alapjelszó védi csak). A Dr-Bios oldalon találtam egy "elvileg" eredeti gyári bios-t, de ez fizetős oldal és 15 dollárt kellene érte fizetni, ami még rendben is volna ha tudnám hogy ez megoldja majd a problémám...
Esetleg jobb ötlet valakinek?
-
AttyVin
aktív tag
Egy kérdés.
A MS kiadta már teljeskörűen a frissítést a processzorok miatt? Tegnap (január 10.) volt egy frissítési csomag (W7 64).
Ha abban volt, úgy tűnik, mintha tényleg belassította volna a masinát (Toshiba Satellite L855, i7-3630QM, 2,4 GHz). Sajnos előtte nem futtattam tesztet az összehasonlítás miatt...
Ha ennyit "levesz", különösen zavar, mert alapvetően a Toshiba "Takarékos" energiagazdálkodását használom, ami már eleve "takarékra" teszi a rendszert....
Más esetleg találkozott ilyesmivel?
Köszönettel.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Vino
-
senior tag
Régen jártam itt szerencsére, de most megint egy bosszantó hibával találkoztam. Adott egy L850-13M laptop, ami nem mai darab, de meg van vigyázva.
Na most ezen nem igazán akar működni rendesen az USB 3.0 port, azaz 2.0 módban üzemel. Volt már ilyen korábban is, valahogy megoldottam, csak már nem emlékszem hogyan.HWsetup fel lett rakva, System settings is, BIOS-ban is engedélyezve van. Eszközkezelőben mindenhol ki van kapcsolva az energiagazdálkodás, nincs ismeretlen eszköz sem. Külön semmi drivert nem telepítettem a friss Windows-ra, mindent felismert magától.
Bármi javaslat? Egy 3.0 pendrive régebbi eredményei megvannak, egyszerűen nem akarja hozni azokat az értékeket. Emlékszem, akkor oldottam meg ezt a hibát, amikor a pendrive meglett, mert idegesített a lassú írás, csak sajnos nem jegyeztem fel sehova, hogyan Tuti, hogy szoftveres a gond.
[ Szerkesztve ]
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
nagyúr
válasz x220i7 #14653 üzenetére
Biztos hogy mindig 100%-on pörög? Sajnos a win10 frissítés és egyéb rejtett alkalmazások tudják terhelni a procit, de én ezt csak bekapcsolás után x percig (x<=10) tapasztalom, azután visszaáll. Nem HDD-re gyanakodnék.
-
Janou
Topikgazda
válasz x220i7 #14653 üzenetére
Utóbbi időben megfigyeltem én is hogy ha Windows 10 van a gépeken és HDD, akkor ez a jelenség történik. Lassulás, 100%-os lemezhasználat. Új gépeknél is ugyanúgy megfigyelhető a jelenség. Pontosan nem tudom mi okozhatja (vagy valami szolgáltatás, vagy maga a Windows kernel szinten) de SSD-vel orvosoltam a problémát és ezt szoktam javasolni.
-
x220i7
tag
Sziasztok!
Édesapámnak van egy Toshiba laptopja. Az elmúlt napokban bazira belassult, illetve a Windows azt mutatja, hogy 100%-on dolgozik állandóan a lemez. Két dologra gyanakszom: vagy az Intel-botrány van mögötte s annak a Windowsos orvoslása, vagy haldoklik a HDD. (nekem már halt meg 2 Toshiba háttértáram is: egy winchester és egy SSD is - ez utóbbi füst között távozott az élők sorából)
Ti mit gondoltok? Az Avast nem talált semmit, kártékony program sincs települve.
Üdv! -
nagyúr
válasz atee_13 #14649 üzenetére
Szia!
Nem tudom nem késő-e még, de hogy és mint szeretnéd venni a gépet?
Garis szervizesként mondom, hogy az L50-B katasztrofális széria, sok gyártási hibája van, ami nagy eséllyel előjön. Kezdve a rossz zsanér miatti törésektől akku és HDD hibákig, ajánlott BIOS frissítésig minden van.
Én nem vennék, még garanciával sem, mert lassan megszűnik az alkatrész ellátottság gyártói szinten...
-
atee_13
őstag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy Toshiba Satellite L50-B szériájával kapcsolatban vannak e tapasztalatok? Érdemes e még ilyen gépben gondolkozni, ha nincs extra játék igényem. Hébe hóba valamit kipróbálni a régebbiekből max mert látom dedikált 2 gb ati van benn ami tudom, hogy nem sok minden. Tudom az SSD hiánya is fájhat, de elég árérzékeny vagyok próbálnám megtalálni az arany közép utat.
-
zeon.hu
nagyúr
Régi NB100-at kötnék tv-re HDMI kábellel, de azt írja, "nincs jel" (külső monitorral jól működik).
Mi lehet a gond illetve a megoldás?#?*@&!
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Van olyan program ami elellenőrzi a frissítésre szoruló programokat?
A gép Satellite L50-B-23N.
Most a toshiba flash card nem engedi leállítani.
És nincs ilyen lehetőség a "msconfig" -on belül. -
AttyVin
aktív tag
Elsőre kb. én is ezt akartam csak leírni és kész, de végül belefogtam a hosszabb verzióba, mert felcseszett a dolog.
Különösen ez a magyarázkodós duma, ami sajnos minden "mesteremberre" jellemző az autószerelőtől a festőkön át az orvosig (!).Mindegyik korábbi laptopomban volt utángyártott akku, de ilyen kálvária egyikkel sem volt. Betettem és működött rendesen mind (még az "occó bay-es" kínai is).
Sajnos úgy látszik, minél modernebb a technika, annál inkább silányabb a minőség (lásd autók, stb.).
Így annyit költöttem a dologra, hogy simán vehettem volna egy eredeti Toshibát is. Ez volt a tanulópénz...
Üdv, Vino
-
AttyVin
aktív tag
Na, csereakku ügyben megint bonyolódik a helyzet.
A "váci úti fiúkkal" is gond van.
Kedvesek, meg minden, de megoldás nincs. Bemérték, teszt szerint OK (amit a gép mutat az is 100 %-os állapot)
Az új akku így sem teljesen 100-as. És egy mobil eszköznél stabil működésre számítanék.
Nagyon hamar elkezd merülni, ha ki van kapcsolva a gép.
Teljesen feltöltve kb. 12-14 óra alatt 1-2 % (vagy néha semmi). Ez még elviselhető lenne, de egy hétvége
alatt (péntek du-hétfő reggel) használat nélkül eldob 15-20 %-ot (volt már 26 % is, ha merülőben volt). 5-7 % még elviselhető lenne, de itt minimum a duplája "fogy el"...Merüléskor az a javaslatuk, hogy 3 %-ra vegyük a Kritikus töltést (ekkor elméletileg hibernál a gép). Na, ez eleve nem megy, mert 7 % alatt olyan gyoran merül, hogy már nem tudja a hibernálást végigvinni.
Javaslatuk, hogy mégis ezt állítsam be, de 20 % töltöttségnél tegyem töltőre (ilyenkor kb. 1 óra a hátralévő idő) és 5 ciklust így csináljak, majd a hatodiknál hagyjam a kritikus töltésig. Mer', ez "tesz jót" az akkunak, meg a kalibrálásnak...
Ha így számolom, akkor vagy 2+ óra akkuidőt "veszítek" minden ciklusban, holott éppen azért vettem nagyobb kapacitásút, hogy időt "nyerjek"...Mondom nekik, hogy az eredeti Toshiba akkunál (amíg nem adta meg magát) ilyen jelenségek nem voltak.
Válasz: Hát, a gép szívja le, öregedik az is, többet fogyaszt, tisztítani kellene, stb.... Na, persze. Akkor a "gyárival" mindez miért nem történt?Ja, én meg 20 éve használok laptopokat, de egyikkel sem volt (korábbi Toshiba) sem ennyi gond az akkukkal, meg egyiknek sem kellett ennyit szórakozni a "lelkével"...
Mint felhasználónak az kell, hogy "beteszem" és "működik", nem az, hogy még számolgassak, meg figyelgessem folyamatosan, ugyan milyen "egészségi" állapotban van az akku...
Miért nem lehet kimondani, hogy ezek bizonytalan működésűek? Lehet, hogy az 1+1 év jótállás+garancia miatt ez kellemetlen terep...
Küzdök még valamennyit, aztán lehet, hogy irány vissza.
Bocsánat, egy kicsit hosszú lett, de talán más is "okulhat" belőle...
Üdv, Vino
-
Janou
Topikgazda
válasz trafipax #14629 üzenetére
Szia
Nincs benne MSata csatlakozó, tehát csak az játszik, hogy a DVd meghajtó helyére veszel egy Caddy-t abba beleteszed a HDD-t, a HDD helyére pedig az SSD-t.
A notid specifikációjában látszik hogy:
Univerzális kétrétegű DVD-meghajtó típus : Univerzális kétrétegű, vékony DVD-meghajtó
Ha megnézed általában egy Samsung SU-208 típusú meghajtóval szerelték, ami 9,5 mm-es.
Tehát egy 9,5 mm-es Caddyt kell keresned. Viszont figyelj arra hogy honnan és milyet veszel... Én már rendeltem az enyémhez 3 különböző fajtát és egyik sem működik benne... Most várom a 4.-et. -
trafipax
tag
Sziasztok!
hátha valaki jjobban képben van az alábbi laptoppal, mint én.
Adott egy Toshiba Sat L50-A-10W laptop, amibe szeretnék SSD-t. van ezen Msata csatoló, vagy a DVD olvasó helyére kell vennie egy HDD bay-t? ha csak az utóbbi játszik akkor milyen magas Bay kell?elégedett vagyok az elégedettlenségemmel
-
WarGame
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy Toshiba Satellito Pro L300 laptop.Hiba a következő.Kikapcsolt állapotban az akkut tölti.Akkuról tökéletesen megy de ha bedugom a töltőt 2mp-re kikapcsol.Töltő ha be van dugva nem indul csak próbálkozik,ha ki van véve az akksi ha be van rakva teljesen mindegy.Vagyis töltő jó,akkut tölti,de ha bedugom kikapcsol és nem hajlandó akkor elindulni ha be van dugva a töltő.Több töltővel is próbáltam mindig ez a probléma.Van valakinek valami ötlete?
Üdv!
-
muci
tag
űdv. L 770-hez biztonsági zárat keresek, de nem tudom az irányt. ( több müszaki dolog eltünt már a kórházi termekből )
-
n@p@lm
őstag
Sziasztok!
Segítsetek légy szíves.
Van nálam egy Toshiba Satellite c855 laptop.
Nem indul rajta a Windows, valószínű a recovery partíció is megdöglött.
Be szeretnék jutni a lapos biosába hogy be tudjam állítani rajta a boot sorrendet, ám képtelen vagyok.
Manuál szerint F2 gombot kell nyomva tartani ám azzal csak a Toshiba feliratot és a betöltést látom. -
-
Janou
Topikgazda
Ilyen elő szokott fordulni hogy nem egyforma a sorrend, de semmi probléma. Egy tűvel ki tudod szedni a csatlakozóból a kábeleket és vissza tudod utána tenni a megfelelő sorrendben. Ha nagyon profi akarsz lenni rá is mérhetsz a csatira hogy melyiken mekkora feszültség van. De a cserélgetés is elég, a színek egyformák és ugyanazt a funkciót is látják el. Ha jól emlékszem piros-sárga-fekete vezetékek vannak. Piros az 5V-os táp, a fekete a föld, a sárga pedig a fordulatszám vezérlés.
-
Bass
addikt
Sziasztok adott egy c850-s laptop amiben tönkrement a cooler ,rendeltem ebayről hozzávalót (elvileg) de a kábelezése mint ha más lenne. A csati ugyan az ott a végén a kábelezés is de ahol bemegy a motorba ott más a sorrend. Cserélt valaki ilyet már ?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
AttyVin
aktív tag
Nos, jó régóta küzdöttem az akkuval.
Az első forgalmazónál ("körúti bányászok") 3 próbálkozás volt, mindhárom kb. ugyanazzal a hibával.
Az induló kapacitás messze nem a specifikáció szerinti, majd néhány töltés után horribilis (9-17 %) elhasználódást mutatott az akkuteszt...
Nem mondom, igyekeztek megdolgozni a pénzükért (2x cserélték a hibásat zokszó nélkül), de ez akármennyire is olcsóbb lenne, meg "ügyfélbarát", vállalhatatlan...
Most az utolsó visszavitele és a pénz visszaszerzése van soron.Végül kikötöttem a váci úti akkusoknál.
Itt pár kFt-tal drágább, viszont raktáron is van (nem kell a konténerre várni). Egyelőre nyoma sincs a korábbi hibáknak, az alapkapacitása is +10 %-kal eleve nagyobb. Persze ez is kínai gyártás, de szerintük legalább Samsung cellák vannak benne és 1+1 év jótállás+garancia jár hozzá...Meglátjuk.
Hozzáteszem, hogy az elmúlt sok évben minden laptopomhoz kellett csereakku (Clevo, Asus, korábbi Toshiba, Sony, stb.), de így még egyikkel sem jártam, pedig azokat mind külföldi netes áruházból vettem. Hát ennyit a magyar "importsikerekről"...
Üdv, Vino
-
Graob160
csendes tag
Üdv ! Lenne egy toshiba satellite l300 noti. És eddig 1x2 gb rammal ment, viszont most kapott egy lehetőséget hogy 2x2gb legyen benne de működés közben állandóan kék halál. Csak a memtest segíthet ?
Üdv Graob160
-
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Satelite C660D-re win 8.1 lett felrakva. Nagy nehezen minden driver felment, csak a wifi csatlakozik korlátozottként a hálózatra. Honnan tudom megállapítani, hogy milyen wifi kártya van benne? Mert szerintem gyártói driver kell hozzá, a Toshiba oldaláról leszedetteket nem futtatja végig.
Köszi: Zsolt
-
looser
addikt
Sziasztok! Adott egy Satellite C660-as noti. Újratelepítettem a rendszert rajta, de meg lett szüntetve a recovery partíció, így egy msdn-es lemezről került rá legális W7 X64 (matrica van). A helyzet az, hogy minden remekül működik, a webkamerát kivéve, mert azt nem érzékeli a rendszer. A biosban be van kapcsolva (enabled), de a windows alatt még hasonló eszközt sem látok. Feltettem a hozzá tartozó webcam appot, későbbieket is próbáltam, amelyek W8-hoz valók, de sajnos nem megy. A parancsikon indításakor a folyamatok között felvillan a TWebCamera.exe, de el is tűnik. Arra gondoltam, hogy kellene valami előfeltételnek teljesülnie, hogy fusson a holmi. Valaki tapasztalt hasonlót?
Köszi & üdv!Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen 2 - I7 7600U CPU - 512 NVM SSD - 16GB DDR3 - 14" WQHD Touch - Win10
- ALIENWARE M15 R7 15.6" FHD 165Hz i7-12700H 32GB DDR5 1TB RTX3070Ti 8GB
- Microsoft Surface Laptop 7th Edition - Snapdragon X Plus / 16GB RAM / 512GB SSD / Copilot+ PC - ÚJ!
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GB vRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
- Asus Vivobook 15.6 FHD, Ryzen 5 4600H, 8GB, 512GB SSD, WIN11 home, 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest