Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
őstag
válasz
Tsebacsi #14672 üzenetére
A L50-B-27N-nel kapcsolatban kérdezném, hogy van ebben CR2032-es gombelem, mint egy asztali gép alaplapjában? Mert amikor nincs bent a laptopban az akkuja, akkor mindig elfelejti a dátum/időbeállításokat, amikor nincs 230V-ra dugva. Szóval vagy nincs benne, vagy le van merülve. Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Anubis_9
őstag
válasz
Tsebacsi #14652 üzenetére
Hello! Nekem L50B-27N van 2015. novembere óta. Kicseréltem a HDD-t SSD-re, a HDD-t meg átdobtam az ODD helyére. Azt elismerem, gyengék a zsanérjai egy DELL-hez képest. Ennek ellenére elégedett vagyok vele, napi szinten használom.
-
Anubis_9
őstag
Tényleg, akkor nem csak az én problémám ez. Felvetődik a kérdés, hogy ha valakinek az aksija nullára lemerül, akkor is úgy fog következő alkalomra indulni a laptop, hogy be kell állítani a dátumot és az időt (mivel nincs bent elem, ami tárolná ezeket az infókat)?
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! A laptopos topicban írtam erről a problémámról. Érkezett olyan válasz, hogy márpedig van benne 2032-es elem, ennek ellenére YT-os videókat (pl.) böngészve nem találok benne. Csak akkor szedném szét, ha valóban van benne ilyen elem. Létezik, hogy nincs 2032-es elem az alaplapon? Köszi!
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Csak szeretném megosztani veletek. Tavaly októberben vásároltam egy Toshiba SATELLITE L50-B-27N PSKTQE laptopot. A legtöbb ismerősöm és néhány PH-s fórumtárs megpróbált lebeszélni a márkáról, mert hogy miért nem DELL-t,meg hogy mekkora szívás egy Toshiba laptop stb. Ennek ellenére teljes megelégedettséggel használom, napi szinten. Annyit változtattam rajta, hogy raktam bele egy 128-as SSD-t a HDD helyére, ami átraktam az ODD helyére.
-
Anubis_9
őstag
válasz
intensa_man #13981 üzenetére
Egy másik lakásban, ahol TP-LINK 841N-es router működik, így néz ki:
Mintha a laptop lenne a ludas... Itt sem egyenletes a letöltési sebesség.
-
Anubis_9
őstag
válasz
intensa_man #13981 üzenetére
Szia! Megpróbálom valamikor egy másik laptoppal. Amúgy ez a router kb. 1,5-2 hónapos. Más ötlet nincs?
-
Anubis_9
őstag
válasz
Anubis_9 #13979 üzenetére
Feltettem a legújabb, hivatalos WIFI drivert, most így néz ki... Összességében így sem jó a helyzet... Ötlet? Köszi!
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Toshiba L50-B laptopom van, a gondom a következő: UTP kábellel netezve tökéletes a letöltés. WIFI-re csatlakoztatva azonban olyan, a letöltési sebesség görbéje, mint a fűrészfog. Mi lehet a WIFI-vel a gond? Az eszközkezelőben sehol sincs sárga felkiáltójel.
Köszi!
-
Anubis_9
őstag
válasz
Anubis_9 #13860 üzenetére
Közben megtaláltam a kérdésemre a választ.
Más: jár garanciavesztéssel, ha ODD helyett SSD-t teszek a laptopba (vagyis megbontom a házat)?
[ Szerkesztve ]
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Mint L50-B tulajdonos kérdezem, meg tudja valaki mondani, pontosan mit takar a SECURE BOOT beállítás a BIOS-ban? Érdemes kikapcsolni? Mert alapból engedélyezve van... Így eléggé válogat, hogy melyik bootolható USB-ről hajlandó elindulni...
[ Szerkesztve ]
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani vki, hogy a Toshiba ad-e 3 napos pixelhiba garanciát a laptopjaira? Ez érdekelne kifejezetten: Satellite A300-1NO
Fontosnak tartom ezt a problémát, mert amikor a 22 colos monitorom vettem, csak az ötödik lett pixelhibamentes.
Köszi!
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Mostanában szemezgetek egy Toshiba Satellite A300-1NO laptoppal. Mivel hosszú távon gondolkozom, az merült fel benne, hogy vajon 1-2 év múlva, amikor lecserélném a benne lévő DVD írót egy blu-ray íróra, vajon kezelné-e ezt a gép? Felismerné egy új BIOS-szal?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- Lenovo ThinkPad T470 : I5-7300U / 8GB DDR4 / 512GB M.2 / Full HD
- Eladó Lenovo L560 üzleti notebook szép álllapotban, ajándék táskával, egérrel! (több darab van)
- Eladom vagy Cserélem Acer Nitro 5 nootebook
- Dell D820 laptop töltővel
- HP / DELL / LENOVO / FUJITSU Notebook töltők + 1 év Garancia + Számla!!!
- Dell Latitude E7440, i5-4310u, 8Gb RAM, 128Gb SSD, 14" HD, akku 30 perc
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest