Hirdetés
- EAFC 25
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
-
GAMEPOD
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
Most mentem egyet TheProbe és torma81 kollégákal, baromi jó volt, de a kommunikáció nem ment. Mért nem hallom őket és ők mért nem hallanak engem, ha az ingame voice chat engedélyezve van? Erre nem tudtam rájönni.
-
S1M0N
senior tag
válasz
TheProb #30367 üzenetére
Hali!
Felvettelek én is.
Most 23-án kezdtem a játékot, most értem el a 11-es szintet, de eddig csak egy fő küldetést csináltam (nehéz fokozaton, random társakkal), leginkább a mellékküldetésekkel foglalkoztam, a képességfejlődéssel így el vagyok maradva, de a nyersanyagok már be vannak tárazva.
Leginkább nehéz fokozaton csinálnám meg az olyan küldetéseket, ahol lehet nehézséget választani.
Van headsetem is, így könnyebb lehet a kommunikáció is.
-
nonsen5e
veterán
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #30392 üzenetére
-
távcsőves
senior tag
válasz
nonsen5e #30391 üzenetére
Akkor játsz DX11 módban. Játék a lényeg. Más is azt mérte amit Te. Lehet driver, relive elötti drivert kéne kipróbálni, de én nem fektetnék bele energiát, ha DX11 megfelel sebességre. RX480 viszont gyorsul DX12-ben. Annyira, hogy lebutítom a I7-et 3ghz 2mag 4szálra, akkor is a bench alatt eléri a 60+ FPS-t ugyanazon beállításokkal. Meg ezt is most olvastam.
@sixpak: az a gránát rajtam is kifogott, aztán megnéztem youtubon egy division for beginers videót és sok minden helyre rázódott.
-
sixpak
nagyúr
Nos, megvolt az első 2 órám.
A játék valóban nagyon szép, azért nem egy BF1, de mindenképp a legszebbek közt van.
A félelmeim alaptalanok voltak, a lehető legmagasabb beállítások mellett sem esett be 60fps alá, vsync on nyilván.
Egyelőre egyedül tolom, így senki nem látja, ha bénázom (gránátot pl. keptelen vagyok használni, pedig át is állítottam egyedi gombra).
4 szintet sikerült lépnem, eddig nagyon tetszik.Szerk.: ez OFF??....legyen az...
-
nonsen5e
veterán
Végül csak megvettem a játékot, mert megtetszett nagyon a béta hétvége alatt.
Ami furcsa:
Elvileg DX12 meg Async Compute meg miegymás, amit papíron szeret az AMD.
Na most adott az én gépem (aláírás - i5-3330, 8gb ram, r9 280x). Legújabb driver.
Spéci beállítások, nagyjából médium és high között. -
TheProb
veterán
Van javallott upgrade order a szárnyakhoz? Gondolom vannak olyan fejlesztések amiket jobb minél hamarabb kirakni, mert elég jó pluszt adnak a játékhoz.
-
Dancs Ákos
csendes tag
Sziasztok!
Srácok segítséget szeretnék kérni.A kártyám PALIT GTX 1070 rendszeretelen időközönként fagy Division alatt.
Ilyenkor az történik,hogy kép kimerevedik van,hogy a hang megy tovább van,hogy beakad és ilyenkor csak a reset segít.A hiba teljesen véletlenszerűen jelentkezik.375.70 drivert használtam eddig.
Driver,játék,szer hiba okozhat eféle fagyást??Mi lehet a gond??
Az a legbosszantóbb,hogy a fagyás után napokig 4-5 óráig semmi fagyás.Így garanciáztatni nehéz lenne.
Legutóbb tegnap fagyott ki fél óra játék után.Reset.És utána vígan játszottam megint 2szer egy órát.
Annyit még megjegyeznék,hogy a legutóbbi fagyáskor miközben játszottam vagy a chrome vagy a firefox ment a háttérben
-
-
torma1981
veterán
Ja értem. Ennyire nekem tuti nem lesz időm. Marad az SP végigjátszása. Érdekel a történet. Max ha késöbb lesz jó csapat akkor igen. Sajnos nekem nincs mikrofonom vagyis este nem használom amikor alszik a család. Így meg elég nehéz nyomni. csapatban. Nincs olyan funkció mint a régi battlefieldekben hogy lehetett megköszönni,segítséget kérni egy gombnyomásra.? Még a globális csetet sem tudom hogy kell használni. Igaz max 4 órát játszottam vele az is csak szinte nézelődés stb. Nagyon kezdő vagyok. Meg már lehet öreg is.
-
duvi
nagyúr
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #30382 üzenetére
Még annyit hozzáfűzve, hogy érdemes még a térkép jobb oldalán a rejtekhelyeket feloldani, mert ott 5-6 feloldásával simán lehet még 150-200.000 XP-t összegyűjteni.
Ja meg, hogy a másik karakterről áttenni pár cuccot a lerakatba, hogy el tudja adni az új karakter a kezdeti pénztőke miatt.
-
Anonymus23
veterán
Karakter húzáshoz egy kis segítség:
2-3-4-ik karakterhez, akik unják a sok mellékküldetést.* Boo-ig juss el, majd csatlakozz be egy lvl30-at már elért barátodhoz (hozzám csatlakoztak, GS256-ban és Tier5-ben voltam, többször kipróbáltuk és működik), és meg fogod kapni a boo fejlesztéséhez szükséges nyersanyagot azonnal, amivel - a 3 fő szárnyküldetés (Lincoln, Madison, Metro) lefutása után - azonnal 100%-ra fel tudod tolni a szárnyakat. Ez elsősorban azért jó mert alapból több XP-t kapsz, másrészt a szárny- és mellékküldetéseket nem kell azonnal megcsinálni, ráérsz ha már beöltöztél GS256-ba. A mellékküldetések később majd kelleni fognak a HVT-hez, csak időt nyersz ezzel.
* A barátod indítsa el a 3 fő küldetést Tier5-ben, elég normálon is, ugyanannyi kill XP-t fogsz kapni, te csak bújjál mögötte/tük.
* Ebben a sorrendben érdemes: Lincoln - +XP miatt, Medison - a felélesztős ulti, ha a GS256-os játékos megfeküdne, Metro - mert kell
* A küldetések előtt vegyél olyan cuccokat (és vedd is fel), amelyek plusz XP-t adnak (mellény, maszk, térdvédő), egy killért akár 4200-4400 XP-t is össze lehet szedni megfelelő cucokban és szinten.
* A 3 szárny fő küldetés után kezdjétek a legutolsó küldetésekkel, (ENSZ, Orosz nagykövetség, és így lejjebb), mert azok a küldetésért sokkal több XP-t adnak semmint a térkép bal oldalán, ugyancsak elég normálon, így végigfutós szinte.
* minél többen vagytok, annál több ellen is van. de időben 2+2, vagy 1+1 a legjobb. több ellen = több kill XP.
* EMegjegyzés: Akinek nem tetszik, vagy végig akarja tolni, az csinálja nyugodtan, de sokan vannak akiknek herótja van már a 2. karakternél is, nemhogy a 4-nél
Én megcsináltam mind a 4-et 100%-ra még annoMásik:
Nagyon sokan írogatjátok, hogy kerestek barátokat, az összefoglalóban van egy táblázat, abba bele lehet írnotok magatokat és kereshettek kornak, nem(i identitásnak)nek, vérmérsékleteteknek megfelelő társakat. -
LeonAran
tag
Én kipróbáltam, baj nem lett belőle.
Remélem orvosolja a problémámat: Véletlenszerűen lefagy a játék 20-30 másodpercre. Tegnap másfél óra Survivallal a hátam mögött , harc közben, lángszórósok társaságában. Mire újra elindult, már kerestem a kontaklencsém.Aki esetleg szeretne egy elektronikás alternatívát, annak ajánlom a Reclaimer-Taktikus hatalma szettet:
Segélyállomással , Lángszórós löveggel/ Fürkészaknával. Underground/ Lexinton Kihívás fokozaton egyedül is abszolválható ezzel a kombinációval. Egy elektronikás Liberátorral gyakorlatilag amíg van ölés addig él a Segélyállomás. -
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #30375 üzenetére
Köszönöm.
Ha valami nem tiszta, akkor elképzelhető, hogy lesz pár kérdésem. -
Dendytv
senior tag
Dz-szintem 35 valaki este egy kis játék ?
-
torma1981
veterán
válasz
micafighter #30375 üzenetére
Igen egyszintüek lesznek. Most csináltunk egy küldit. én 6-os vagyok és 5-6-ost tett be mellém. Tök jó így is nyomni. Bár nagyon béna vagyok. Kell gyakorolni még. Szarok a fegyvereim is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
sixpak #30373 üzenetére
Még annyit hogy egymáshoz amikor csatlakoztok, annak a játék állását viszitek tovább aki a "group leader", de amiket együtt megcsináltok küldetéseket a te játék állásod is elmenti.
Annak a szintjéhez skálázódnak a mobok akihez csatlakoztatok. Ha mindannyian megvagytok lvl 30 ez nem lesz gond, viszont előtte gond lehet, pár szintkülönbséggel is jóval erősebbek a mobok, például ha becsatlakozol egy lvl 20-ashoz amikor te csak lvl 13 vagy, akkor nálad jóval erősebbek lesznek a mobok. Próbálgatni kell, ha nagyon erősek a mobok akkor kiléptek mindannyian és ahhoz csatlakoztok be a csapatból aki kisebb szinten van
Ha máshoz csatlakozva csináltok meg küldetést, azt nálad is ugy veszi hogy megcsináltad, tehát ha mondjuk becsatlakozol egy lvl 30-as játékoshoz aki végigviszi veled az összes küldetést, akkor majd amikor egyedül folytatod a saját játékodat akkor ugy látja hogy minden küldetést megcsináltál.
Amugy van egy jó matchmaking a játékban ha nem akarod egyedül csinálni a küldetéseket, kerit neked 3 másik játékost, a mobok skálázódása akkor nem tudom pontosan hogy megy mert lvl 30 elött kevés matchmaking-et csináltam és nem figyeltem, de szerintem veled azonos szintü játékosokkal rak össze a játék és igy senkinek nem lesznek tul erősek a mobok
-
RazoR
veterán
Közérdekű!
Bekerült az összefoglalóba a cain álltal említett reddites okosság (tényleg próbálja ki valaki légyszi és jelezzen vissza, hogy működik-e, cain Neked ezúton is köszi!), illetve a kezdőknek szóló bekezdésbe a DLC csekkoláshoz segítség, az Underground kezdő küldetéshez térkép és a terminál bejárathoz kép! Így egyszerűbb az ezekről felmerülő kérdésre megemlíteni az összefoglalót, mint leírni századszor! Szerintem... (köszi duvi)
-
sixpak
nagyúr
válasz
micafighter #30371 üzenetére
Köszi, este belevetem magam.
-
micafighter
nagyúr
válasz
sixpak #30364 üzenetére
Szerves része a játéknak a coop/multi, ha összecsatlakoztok akkor együtt tudtok kóborolni, küldetéseket együtt tudjátok csinálni (mindenkinek külön loot esik, a másikét nem látod, de sokszor ami neked esett meg tudod osztani a társaiddal).
Van egy dark zone nevezetü PvP aréna a játékban, oda is be tudtok menni együtt, van bent rengeteg mob is meg ládák, szóval igazából PvE-zni is lehet vagy ládákat szedni. Alapból nem ellenségek a többi játékosok, de a csapatodon kivüliekre tudtok löni, ez esetben rouge (rugó) agent leszel/lesztek ha nem rouge agent-re löttök, és ha sok playert megöltök akkor pedig manhunt indul ellenetek. Nagyon hangulatos egyedül is, csapatban meg föleg
A küldiket meg tudod egyedül is csinálni, ha csapatban mentek akkor a mobok erösebbek lesznek, minél többen vagytok.
(#30369) cain69
-
reddit infó szerint főleg azok, akik régebb óta játszanak a játékkal (ennek megfelelően már valószínűleg egy csomó szemét van a játékkönyvtárukban) tudnak nyerni némi teljesítményt, ha a documents/my games/tom clancy's the division könyvtárban az user.bindings kivételével törlik az összes filet, és újra beállítják a grafikai beállításokat, amiket használnak.
bocs, ha már volt.
-
nyongi
újonc
Udv.
Ha lenne olyan kedves valaki es tudna segiteni karaktert huzni, nagyon megkoszonnem.
Vegyetek fel.koszi.
Uplay:nyongi -
VincentVG
senior tag
válasz
sixpak #30364 üzenetére
hm. igen az kérdéses kicsit. de szerintem nem lesz gond.
4 es co-op a fő story, de egyedül is végig lehet tolni,
akkor kevesebb és gyengébb az ellenfél, ez azért fontos mert én pl. annyira béna voltam,
h nem mentem neki egyedül a fő küldetéseknek, mert azt hittem kell a 3 társ.)multi:
van egy leválasztott rész a Dark Zone, ott kb multi és külön szabályok is vonatkoznak rá, de majd a többiek kijavítanak ha hülyeséget írok, mert én eddig kb 5 percet voltam bent. és level 25 vagyok, szóval én főként NYC és a grafika miatt tolom. és nézelődök sokat.. -
TheProb
veterán
Az elején (lvl5-6 körül) nem tart senki? Jó lenne valami társaság.
Más: A jutalom vendornál redeem-elhtő cuccok az account vagy charater szintűek? Magyarul minden karakternél ki lehet szedni őket vagy ha egyszer már kiszedtem, akkor mással már nem tudom?
Pl. a skinek vagy a SP-hez járó tárgybeli rewardok.
-
VincentVG
senior tag
válasz
sixpak #30351 üzenetére
Szia,
Az egyik kérdésedre tudok reagálni: az adatlapomon látod a konfigom. (kb mint a tiéd)
Full HD-n nekem maxra húzva (de tényleg minden maxon) hozza a fix 60fps-t.
(Tv-n nyomom vsyncel)
Nálam az utóbbi időben ez az egyik legjobban optimalizált game benyomását kelti BF1 után,
szerintem nem fogod megbánni. -
arnikusz
veterán
válasz
Gtaati #30352 üzenetére
Az első és legfontosabb, hogy a magyar fordítás nem mindig pontos, ha feliratos a játékod.
Összefoglalóban megtalálható az alábbi táblázat segíthet eligazodni:
[link]30. szint felett minden arany fegyver 3 talenttel bír, kivétel a oldalfegyver, amelyek közül csak a Damascus rendelkezik 3 talenttel a többi csak kettővel.
Ezen talentek különböző tulajdonságokkal bírnak.
Nálam a kedvencek brutális-halálos-páncélromboló-gonosz-kérlelhetetlen-ádáz. De nem biztos, hogy ez a legjobb párosítás.
Most AR őrület van Alpha szettel, korábban volt, SMG, Shotgun és Sniper is, de az lecsengett egyenlőre.A szett jellemzőid és a berakott módosítok figyelembevételével arra kell figyelemmel lenni, hogy egy fegyveren mindhárom talent éljen, akkor ér valamit az adott fegyver.
A talentek mellett látsz tűzfegyver, életerő és elektronika értékeket amelyek az adott talent élő módjához szükséges minimum értéket írják le- értelemszerűen, ha ezekkel rendelkezel akkor él és működik az adott talent.Egy fegyveren a 3. talent a bónusz amihez nem társul érték és az azért jó, mert pl. egy Ádáz, vagy Uralkodó talent magas elektronikát kíván és azt így nem kell a szettnél a tűzfegyver, vagy életerő rovására növelni, hogy tudd használni, ha nem 3.-nak adja be.
Pl. a közkedvelt 4-es Alpha szett esetén, ha két ugyanolyan fegyvertípusba lévő elsődleges és másodlagos fegyvered van akkor hat különböző élő talented állhat rendelkezésedre.
Kalibrálni tudod a fegyver talenteket, de csak egyet és fegyverkészlet, valamint emelkedő értékű PxC-kell hozzá, szó nincs róla jó kis móka.
-
VincentVG
senior tag
válasz
micafighter #30333 üzenetére
köszi.
hát ja így világos. első karaktert személy szerint nem húznék, mert érdekel a story.
így is amiket co-opban csináltam, úgy végigrohantunk, h nem is láttam semmités pl egy madison square garden-t nem megnézegetni... szépen le lett modellezve.
nade erre ott az újrajátszás.. -
RazoR
veterán
válasz
sixpak #30351 üzenetére
Hali!
A konfigoddal simán meglesz a 60fps kisebb kompromiszummal.
Támogatja a játék a 21:9-es képarányt.
Teljesen nem rejthető el a HUD de menüben elég sokminden állítható ezzel kapcsolatban, térkép méret, elhelyezkedés, HUD elrejtés és gombbal előhívás, chat ablak helyzete, mérete, stb. -
Zen7
tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem a játékot, 22es szintű vagyok és szívesen becsatlakoznék csapatba, ha esetleg van itt ilyen
-
-
sixpak
nagyúr
Sziasztok.
Stemen 25 euro a játék, elgondolkodtam a beszerzésén.
Semmit nem tudok a játékról, ma reggel néztem meg az első gameplay-t.
Néhány kérdés:
- egy 4690k-1070-16giga ram kombóval elérhető a 60 fps, max grafikán?
- 2560x1080 felbontást támogatja a játék?
- a hud elrejthető, mert elég sok világító biszbasz van a képernyőn, ahogy néztem...esetleg alternatív megoldásként van benne photo mode, mint mondjuk a Mad Max-ben vagy az Arkham Knightban?
Asszem ennyi egyelőre, köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest