Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
leikomessi
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #7504 üzenetére
Nem tudom hányszor vérzett az orrod, nekem elég sokszor.
1. Ahhoz, hogy egy olyan embernek vérezzen, akinek nincs semmi baja az érfalával, ahhoz elég nagy erő kell. Kétlem, hogy egy oldalirányú, legfeljebb súroló "rúgásnak" ekkora hatása lenne. (Nagyon sok ember van, akinek soha nem vérzik az orra, hiába éri nagy erőhatás.)
2. Ha olyan, hogy hajlamos az orrvérzésre, akkor elképzelhető, hogy kisebb erőtől is elered. De ha elered, akkor azt nem állítják meg egykönnyen, nem annyi vér lenne a tamponon.Látszott a vér, ez tény. Igaz csak a tamponon, előtte nem. A fűben hason fekvés sem a legideálisabb, ha valakinek vérzik az orra. Szerintem nem találta el. Túl kevés "bizonyítékunk" van, hogy ezt helyesen megítéljük. Én nem voltam ott, ugyanannyit látok, mint te a videókon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest