Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
válasz leikomessi #1277 üzenetére
azt néztem , nem jött a srácnak
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
rwin5
őstag
válasz leikomessi #1287 üzenetére
Ha olyan k*rva jol menne neki a tippelés nem adna bizniszből tippeket..
-
crysis 2011
aktív tag
válasz leikomessi #1368 üzenetére
érdemes rakni?
-
L_YKing
addikt
-
WaterWave
veterán
válasz leikomessi #1571 üzenetére
tegnap is gyengén játszott
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
stefyY
őstag
válasz leikomessi #2084 üzenetére
Levantét.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
L_YKing
addikt
válasz leikomessi #2112 üzenetére
De szerintem irreálisan nagy az odds.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
janos1988
addikt
válasz leikomessi #2184 üzenetére
Megnyomtam de kiírt vmi olyat, hogy a számláján nincs elegendő összeg. Pedig all in mennék
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
TeliBETalált
csendes tag
válasz leikomessi #2418 üzenetére
Sőt, egy olyan tippel, hogy Man Utd nyer és alatt 3.5 - 2.25-ért elég jó.
Segítség a sportfogadóknak, tippek minden napra
-
Soulfly842
addikt
válasz leikomessi #2432 üzenetére
Bárhogy is nézem nagyon össze-vissza módon elsülhet az eredmény... Gólgazdag csapatok ütközete lesz minkét meccs, a legnagyobb esélye talán az over 2,5 -nek van mindkét meccsre kivetítve.
-
Ádám16
addikt
válasz leikomessi #2432 üzenetére
Én nem arról beszéltem, hogy a gyenge csapatokat hogy semmisíti meg a Bayern, és hogy a Barca. Mindkettő nagyon jól tolja a bajnokságban, viszont a látott foci, stílus, elképzelések terén szerintem a Bayerné lesz az első meccs.
-
giigz
veterán
válasz leikomessi #2565 üzenetére
[link] Bár ez az oldal néha olyan hülyeséget jelez, hogy az eszméletlen...
-
Rx
aktív tag
válasz leikomessi #2574 üzenetére
Barcelona: Adriano, Puyol, Mascherano
Bayern: Mandzukic, KroosIlletve van pár játékos akiknek nem szabad sárgát kapni mert akkor nem játszhatnak a visszavágón.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leikomessi #2625 üzenetére
Igen de azt vedd figyelembe nem is egy duplázós 2x odds van rá...
-
pohár
félisten
válasz leikomessi #3130 üzenetére
nekem is kellett volna a GG mindkét meccsre, de a kurva Benfica...
na mindegy, csak a Red Sox hozza kettővel!!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz leikomessi #3136 üzenetére
nekem egy barátságos 2-4 gólos X képe jelent meg, de mondom inkább legyen GG, elég gólvágó csapat mindkettő... hát a faszomat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Chereiose
addikt
válasz leikomessi #3156 üzenetére
Állítólag Ronaldo összeszedett valami sérülést, szóval nem fog játszani.
-
föccer
nagyúr
válasz leikomessi #3235 üzenetére
1,18 volt, ha jól emlékszem. Nem merem megnézni a történetben
De úgy néz ki, hogy a foci és a kosár mellé felkerül a tenisz is a fekete listámra.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz leikomessi #3399 üzenetére
Tottenham meg öngóllal lett X
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
giigz
veterán
válasz leikomessi #3713 üzenetére
Kép?
-
giigz
veterán
válasz leikomessi #3731 üzenetére
Ez ütött
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leikomessi #3808 üzenetére
Dortmund szerintem nem nyer, egy X-re jók lesznek max, de biztos tovább jutók szerintem. Bayern viszont szerintem most is elpicsázza a Barcát.
-
L_YKing
addikt
válasz leikomessi #3811 üzenetére
A Barca szerintem nyerni fog! A Real tovább jut és meg is nyeri a Bl-t!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
nagyúr
válasz leikomessi #3811 üzenetére
Vicces lenne ha pont a barca jutna tovább
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
stefyY
őstag
válasz leikomessi #4186 üzenetére
Programtervező BSc, ELTE.
Mire összeraktam az új gépem + reinstall win7 megvolt, Tipsarevic be is húzta...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
néha
aktív tag
válasz leikomessi #4926 üzenetére
csak nem félidő:v végeredmény:h pakoltad?
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
néha
aktív tag
válasz leikomessi #4934 üzenetére
na hajrá,szurkolok
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
rwin5
őstag
válasz leikomessi #4937 üzenetére
nem nagyon állt be, viszont ott egy gól.. legalább nem 1-3 .. a 3*gólos hátrány azért már cinkes volna..
szerk: jah beállt, csak nem láttam a cserét
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz leikomessi #5252 üzenetére
Gólok --> Kapott gól nélkül --> Manchester City - Nem
kicsit fifikás
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
-
Vangelis
félisten
válasz leikomessi #6020 üzenetére
Én is gólra tettem, de csak arra, hogy a Wigan lő.... mindkettőt nem érte megkockáztani 1,02-ért.
Kösz WIGAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma is jó az este eddig!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
válasz leikomessi #6031 üzenetére
Igen kb... direkt néztem.
ezért is tettem csak simán a wigan gólt.
Nem volt értelme pár forintért... így meg pláne.Jó lehet , hogy 5 századdal....
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
polgárjenő
tag
válasz leikomessi #6069 üzenetére
majdnem gól..
-
giigz
veterán
válasz leikomessi #6899 üzenetére
Inkább maradjon 0-0
-
GabN73
addikt
válasz leikomessi #7148 üzenetére
Sokból.
Izgulni csak 2-3-an izgultam, a többit simának mondanám.
Viszont ma hogy azt a 20asból épített kis összeget elbuktam, holnap megy fel 60, aztán csak is óvatosba, napi 10K-s haszonra ráállva csinálok egy kis havi tőkét. Legalább is ez a cél. Napi 10k, nekem bőven elég, az havi ~300k. Lehetetlennek tűnik, de meg kell próbálni. -
SirAlo
aktív tag
válasz leikomessi #7477 üzenetére
Mar hamarabb is kaphatott volna pirosat amikor csak ugy belerugott a masik jatekos lababa
-
McCartman
őstag
válasz leikomessi #7480 üzenetére
Pepe azért megindult leütni pár embert a kispadról, erre még jó.
Azért mocskos mázlis csapat ez az Atletico, erre nehéz szavakat találni.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leikomessi #7477 üzenetére
Az orrát elkapta, vagy gondolod véletlenül vérzett? Illetve ha el se találja a szándékosság egyértelműen látszott, így azért is járhatott volna a sárga, de eltalálta az orrát szóval nincs is miért vitatkozni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leikomessi #7491 üzenetére
A tampont akkor szerinted viccből dugták az orrába? Illetve mikor őt is kiállították és a bíróval beszélt jól látszik kiszedi az orrából és véres, gondolom nem piros temperával kente be gyorsan, de ezt mint írtad te is láttad, azaz most meghazudtolod saját magadat...Vagy tényleg úgy gondolod nem találta el, és csak úgy gondolt az orra egyet és elkezdett vérezni? Illetve tudod mit jelent az hogy szándékosság ha még hozzá sem ér? Na mind1 látom nem nagyon értesz hozzá, kár ezen vitatkozni.
Amúgy ha nincs hisztizés a Real részéről végig, simán nyerhettek volna...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leikomessi #7503 üzenetére
De most komolyan szerinted akkor mitől vérzett utána az orra ha nem találta el szerinted Ezt fejtsd már ki még.....Mert ugye ha említetted te is láttad a vérzést nagyon nem értem miről beszélsz.
-
WaterWave
veterán
válasz leikomessi #7506 üzenetére
Magyarul te azt mondod, hogy a surlódás szelétől eleredt a vére, mert a videón nem látod kvázi nem lehet látni, hogy megrúgta, így azt szűröd le, hogy nem rúgta meg, csak picit hozzáért és mivel vérzett az orra így arra a következtetésre jutottál, hogy ő azon csoportba tartozik akinek/akiknek szinte egy fingástól is elered az orra vérre, persze sarkítva.... Nah erre mondják, hogy paradoxon :-)
-
WaterWave
veterán
válasz leikomessi #7508 üzenetére
hat de.... ezen már tényleg csak nevetni tudok
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leikomessi #7506 üzenetére
Ha te komolyan gondolod amiket itt írsz erről akkor azt kell mondanom sajnos nagyon buta vagy...
(#7507) WaterWave: Jaj de hülye vagy...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leikomessi #7545 üzenetére
Ember ne vitatkozz már itt és ne járasd már le magad, ki a genyóm@t érdekli a kameraállás (de amúgy amit linkeltem látható hogy elkapta az orrát de mind1), a vérzés a lényeg, amit meg utána leírtál mitől vérezhetett nevetséges, egy óvodás nem gondolkodik így. De mind1 tényleg hanyagoljuk a témát, nem találta el akkor legyen, az orra meg egy kosza széltől elkezdett pont abban az adott pillanatban vérezni, micsoda egybeesés!
Itt nem arról van szó kinek van igaza, mert ha nem találta el akkor oké, de ha azt írod láttad a vért, és szerinted így akkor se találta el akkor tényleg azt kell mondanom hogy buta vagy ha tetszik ha nem.
És itt tényleg befejeztem, nincs több mondani valóm ehhez (nem is reagálok a további ezzel kapcsolatos hozzászólásodra), és szerintem te se válaszolj erre mert csak magadat járatod le mindenki előtt a butaságaiddal...
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz leikomessi #7545 üzenetére
igazad van mindenben de fejezd már be
-
pc_seft
tag
válasz leikomessi #33864 üzenetére
grat szep megerzesek voltak.bar ekkora oddsokat kombiba is megerte volna megtenni.de ha lesznek.meg
ilyen jo megerzeseid szivesen fogadjuk[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
válasz leikomessi #33864 üzenetére
BAsszus ez komoly... esetleg miert nem fogadtal vissza?
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Rick4
félisten
válasz leikomessi #37672 üzenetére
Ne nagyítsd ki, azt amit kell, így is látod. De asszem ez nem a szemészet szaktopic, úgyhogy maradjunk a tényeknél...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pc_seft
tag
válasz leikomessi #37672 üzenetére
+1
Ráadásul sosem láttam volna eddig az elmúlt 2-hónapban hogy írtál volna a topikban hogy ezt meg ezt teszed,,
Máskor kérlek azokat a szelvényeket is fotózd le amik nem nyertes szelok
Ilyet itt a topikban mindenki tud belinkelni hogy x-összeggel pluszban van!
Ne hogy azt mond nekem hogy minden szelod nyertes amit tettél ebben a hónapban mert bexarokGrat egyébként
-
Algotis
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- fűnyíró traktor
- Video konvertálás
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest