Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
válasz FLATRONW #3160 üzenetére
Amúgy ezt pont akartam írni, hogyan sokan ezt ugye negatívumként írják, hogy nem kell őjra meg újra összegyűjteni a bombák stb-hez a cuccokat. De valójában rengeteg holmit nem is lehet egynél többször beszerezni.
Pl. az ilyen párlatokból van, hogy meg sem tudod szerezni, ha úgy hozod a döntéseidet, mert sok mutagnből csak egy van és vannak olyan esetek amikor nem feltétlen kell megölni a szörnyet, pl vénlesi vagy succubusoknál.
Az olajokból is a legjobbak közül nem mindet olyan könnyű elkészíteni. Én szerintem nem leszek képes a fehér Raffard hatékonyabb főzetét elkészíteni mert istennek sem találok még egy nekkerszivet, pedig már a kiválóhoz is meglennének a hozzávalóim.
Érdemes amúgy Skellige-n megcsinálni az alkimista küldetéseket, mert rengeteg holmi van nála ami kellhet.Úgy látom a vége fele leginkább a rúnákra megy el a pénz. Kár, hogy csak úgy lehet kiszedni, hogy szét kell szedned az egész ruhát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Villanyszerelés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest