- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
sony309
őstag
Rajt!
-
-
-
zenekes
csendes tag
az pl. nem kényszer,hogy bizonyos dolgokat csak akkor kapok meg,ha multiban játszok?
-
válasz
sony309 #31413 üzenetére
és @NoOne1976
De azt azért vágod, hogy pont ezt írtam le?
Nekem bejött az első rész (sokkal jobban, mint ez, de az inkább a téli hangulatnak tudható be), ahogy szerettem a Destinyt és a Diablot is, de mindegyik elment az eszetlen végtelen grind loopba, tartalom eltávolításba, és egyéb dűhítő változtatásokba, ami miatt számomra lassan mindegyik érdektelen lett.
SHD-t farmolni? Miért? Hogy nagyobb számokat lássak? Nekem ez nem kikapcsolódás, hanem kényszer. Ez az én véleményem volt, nem általános állapotjelentés
Azért próbálom ki minden patch után, mert kicsit reménykedek, hogy visszatér a hangulat (és pont ezt írtam az előző kommentben is, wow),
És a "csodállak titeket"-et szó szerint értettem, nem pejoratív kijelentés volt
-
NoOne1976
őstag
Ez az időről időre késztetés van nálam is, de pont ezért utálom a szezon xp átalakítást, mert több ezer óra jatekidő után ne mondja már meg a játék, hogy most akkor sniper rifle-lal ölj 50-et, hanem csinálhassak azt, amit akarok. Ahogy írtam már korábban is.) Így vált nálam kényszerré, pedig időnként most is jól esik beugrani és letolni egy-két küldit vagy bármi mást, amit éppen ismerősök futnak.
Mondjuk én ellennék azzal, ha tudnám, hogy 2026/27 D3, de nem reménykedek. Szerintem a következő konzol generációra jön, ha addig életben marad a projekt az Ubisofttal együtt. -
VTom
veterán
válasz
NoOne1976 #31412 üzenetére
Nem mondanám, hogy vége volt, mert az első részben nekem kb. 140 óra volt a PvE, a többi PvP. Annál inkább az volt a baj, hogy a Massive addig toldozgatta-foltozgatta a visszajelzések alapján, míg teljesen elb*szták az endgame content-et, főleg a PvP-t.
Ebben már a sztori módot sem vittem végig, mert sajnos nincs már annyi időm játszani vele, mint az első rész idején, így meg nem látom értelmét, és ebben a PvP sem testzik. Azért időről-időre előjön, pl. most is késztetést érzek, hogy játszak vele.
-
Octi
aktív tag
válasz
Hublot #31393 üzenetére
Nem azt írtam, hogy nincs, hanem azt, hogy nem jellemző. Persze, konzolon is vannak okoskodók, de ugye azt te sem állítod, hogy ugyan az a nagyságrend mint PC-n
Egyébként ha egy ilyen mikropénisz kapitánynak megér 120-130 jurót, hogy ő legyen a DZ baszógépe, egészségére. -
NoOne1976
őstag
Pontosan. Több ezer órám van a Divisionben és a Destinyben is, külön külön. Miközben annyi egyéb játékom van, amit még el se indítottam.
Igaz D2-ben már csak a mininumot tudom le, hogy az új exok meglegyenek a season passból vagy manhuntból. Ráadásul az új season rendszer óta ez már erőlködés szamonra, hogy csak onnan jutok season xp-hez, amit a fejlesztők kitaláltak. (Tudom, egyéb dolog is ad, de annak mennyiségét hagyjuk.) -
Bird
addikt
válasz
NoOne1976 #31412 üzenetére
Mea culpa! Ez a játék mindig a statikus, monoton, örökös grájndolásról fog szólni, ahogy a diablo sorozat is mindig ilyen volt és ilyen is marad. Van akit még a játék ebben az állapotában is beszippant és minden hibája ellenére egyszerűen nem tudja letenni (én is ezt a tábort erősítem). Ezt szerintem el kell fogadnia mindenkinek, mint ahogy azt is, hogy van aki ezt pont fordítva gondolja.
-
NoOne1976
őstag
Mert az általad írt 300-400 óra mi volt? Grind. Csak akkor még élvezted. Most meg már nem. A story után vége volt mindkét résznek. Oké, ha jön új játékmód az feldobja kicsit, de alapvetően a dlc óta (1-2 dolgot leszámítva) nincs új tartalom. Az meg nem ma jelent meg.
Egyébként miért próbálod ki minden patch után? Mit vársz tőle? Főleg, hogy csodálod azokat, akik játszanak még vele...
-
sony309
őstag
Egy bizonyos SHD szint felett feleslegesnek érzem a többi karakterről kiszedhető nyersanyagot.
Az idejét nem tudom, hogy mikor húztam utoljára új karaktert és még mindig van vagy 30.000 SHD szint, amit el lehetne vásárolni, de nincs mire.
Nyersanyagaim maximumon, ládákat nem töröm be, lootot fel sem veszem. -
Nem tudom venni a fáradtságot hogy megcsináljam a 40et a mule karakteren.
-
válasz
granini #31408 üzenetére
Igazán csodállak még titeket, hogy ezzel játszotok
Számomra az első season után megszűnt létezni, ahogy az összes seasonre épülő játék.
Nem azért játszok, hogy aztán kezdjem elölről minden 6-8-12 hétben, néhány új skinért vagy fegyver változatért.A mai napig szeretem a Div1-et, ebbe is beletettem 3-400 órát, de nagyon leírta magát nálam a Massive, mindig kipróbálom egy patch után, de rájöttem, hogy tök felesleges, a hangulat már nem jön vissza, csak a grind van.
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31405 üzenetére
Végignéztem a videót (többet is, viddz, tuxedo, rogue gold..) és mind azt álítják amit Nightfall mester is írt fentebb, tehát május 27 előtt nullára el kell költeni az SDH scavenging pontokat bármire (akár creditre is), mert a DLC-vel 1x feltöltik, tehát ha van 10000 SDH leveled akkor kapsz 10000-et, de ezt már account levelen tudod csak elölteni, tehát mind a 4 karaktered ebből költ és nem a "sajátjából.."
Ok. Én se értem hogy egy lassan 7 éves játék utolsó, haláltusának is felfogható DLC update-je során miért nyúlnak bele ebbe rendszerbe - még akkor is ha egyébként lehet hogy ez kezdetektől nem volt jó rendszer..
De akkor felteszem a kérdést.. mire való a 10000 SHD level ezek után..? Mert a HP booston kívül (aminek nettó semmi értelme, kb teljesen mindegy hogy valakinek 250ezer vagy 370ezer HP-ja van..) kizárólag azért volt értelme a magas SHD-nek, hogy időnként töröld az egyik mule karaktered, 2 óra alatt felhúzd 40-re az újabb mule-t és élvezd hogy van megint 10000 elkölthető SDH pontod.
Amíg más - aki tizedannyit játszott eddig mint te.. - napokat/heteket szenved hogy felhúzzon minden expertise-t, addig te kényelmesen pontokból kimaxolsz mindent. Szerintem ez volt a jutalma - eddig.. - annak a playernek aki ilyen magas szinten volt. Most ezt is elveszik, és ha az új DLC után lesz még 1-2-3 új season, új gearrel, és esetleg további 1-2-3 expertise szinttel, akkor már nekünk se lesz meg ez a luxus, mehetünk farmolni, mehetünk órákon át olyan geart felrakni magunkra aminek semmi értelme és hasznáhatatlan szar, csakazért, hogy fejlődjön.
Tipikus Ubifos mentalitás.. rugjuk arcon a teljes core player base-t.. pont azokat akik még egyáltalán játsszák a gamet..
Tekintve hogy a DLC-ben őszi NY hangulat, és a látszólag Div1-re hajazó hangulatú main mission-ok lesznek, én az mondom megveszem és játszom vele ami jól esik, de ez az SHD húzás nekem nagyon nem tetszik. Az SHD - de különösen az expertise rendszer bevezetése óta - BÁRMIKOR megtehették volna ezt a lépést, de mostanra tartogatták, a játék végnapjaira.. sztem ez nagyon gáz..
Ha a mostani lvl40-re ráhőztak volna egy új lvl50 rendszert, hogy minden kifarmolt, kimaxolt gearünk kuka lenne, én tuti uninstalt nyomtam volna, és a DLC-t se venném meg.. az már az a húzás lenne ami nekem nem fér bele..
-
XpFarm
újonc
Nem értem miért van úgy oda mindenki az exo komponensért 3 naponta 999 exo kompit lehet most is kiszedni aki jó klánban/társaságban van az tudja hogyan
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #31405 üzenetére
Amikor először kaptam normál játékkal egy godroll-os Carbine7 AR-t, az sokkal pozitívabb élmény volt, mint amikor a crafting asztalnál több ezer próbálkozás után kiesett a headhunteres HG mellény. Ha egy looter-shooter játékból crafting asztal szimulátor lesz, az régen rossz. Ugyanakkor az is igaz, hogy tartalom nélkül nem működik a looter-shooter, és itt van a fő probléma a Div 2-nél, amit az új dlc sem fog megoldani. Sajnos egy viszonylag kis létszámú team (Ubi Bukarest) dolgozik csak a játékon, akik komolyabb tartalmat nem fognak tudni készíteni. Az eredeti Massive fejlesztőcsapat a Div 3 projekten van, de az még jó pár év, ha egyáltalán elkészül.
A kínai verziót nem igazán lehet összehasonlítani az általunk ismert Div 2-vel, az egy teljesen különálló játék. Megvették a licenszet az Ubisofttól, és egy ottani team segítségével kb úgy fejlesztik, ahogy akarják. Ott még az is belefér, hogy pl. 30 eurónak megfelelő összegért olyan smg muzzle-t áruljanak, ami duplázza a sebzést, vagy korábban egy szó szerint aimbot-os scope-t árultak sniper rifle-hez. A kínai Div 2 elég erősen a pay to win modelre lett hangolva. Ilyen áron a magam részéről nem biztos hogy szeretnék új tartalmat.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Nightfall75 #31404 üzenetére
Kösz, ez akkor így még szarabb is mint amit alapból gondoltam...
Nem igazán értem miért kell ennyire belenyúlni a játékba.Felmerül a kérdés, hogy mit oldanak meg ezzel, és mit okoznak???
Szerintem senki sem zajongott emiatt a rendszer miatt, maximum néhány picsogó lúzer volt, aki csak azért mert nincs ideje/hülye hozzá/nem tud SHD-t farmolni, dögöljön meg a szomszéd tehene elven tolta...
Ez nem egy kompetitív játék, nem rendeznek tornákat, a speedrunos közösség is csak mikroszkóppal látszik, a PvP meg olyan mint a pisztácia, az sosem volt...Nyilván tudom, hogy azért a legtöbb játékban ez nem szokás, de sok-sok év után ebbe így belenyúlni enyhén szólva is szánalmas már...
Habsburgot már craftoltam mellényt, mindennel is esett a HS+Headhunter kombó, kivéve persze CHD vagy WH... (táska volt korábbról)
Ps:
Kíváncsi lennék a kínai verzióban is megcsinálják-e ezt a húzást.... -
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #31403 üzenetére
A következő szezontól az SHD scavenging pontok elköltése ugyanúgy fog működni, mint azok megszerzése. Jelenleg az van, hogy farmolsz 100 SHD-t bármelyik karakteren, azt megkapja a többi karakter is. Azonban elkölteni már külön karaktereként lehet, vagyis 400 SHD-t tudsz felhasználni 100 SHD farmolása után. Május végétől miután farmoltál 100 SHD-t, azt ugyan látni fogod a többi karakteren is mint most, viszont amikor költesz belőle, mondjuk 50-et, a többi karakteren is 50-el kevesebb fog maradni.
Amikor elindul az új szezon május 27-én, az SHD scavenging pontokat mindenkinél feltöltik az általa elért max értékre. Ez egy egyszeri dolog lesz, amolyan "fájdalomdíj". Pl. egy 10.000 SHD accounton vissza lesz töltve a 10.000 scavenging pont, akkor is ha előtte teljesen elköltötted az összes kariról. Viszont a 10.000 scavenging pontot már csak egyszer fogod tudni elkölteni a fentebb leírtak szerint, nem pedig 4x mint eddig.
Ha valakinek még nincs kihúzva az expertise szintje, és ezt nyersanayag adományozással (printer filament) szeretné megoldni, akkor még egy hónapja van ezt megtenni. Ugyanígy az unikornis gearek (Habsburg Guard, Lengmo mellény és táska) "korlátlan" kraftolására is még egy hónap van, utána valószínűleg jóval nehezebb lesz majd. Beszéltek a streamen arról is, hogy vizsgálják annak a lehetőségét, hogyan növeljék az adott idő alatt megszerezhető nyersanyag mennyiségét, de kétlem hogy ez a május végi frissítésbe bekerülne.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #31398 üzenetére
Pusztán annyit, hogy ~ 1 hónap múlva (szóval kb a DLC és a lvl40 boost bejövetelekor) ha új karaktert húzol, akkor az nem kap már scavenging pontokat, csak a 800 pontot amivel az alap dmg stb boostokat ki tudod húzni.
Állítólag a meglévő karaktereid a váltásnál visszakapják a teljes SHD mennyiséget, azaz ha most 10k SHD-n vagy, és 4 karaktered van, akkor mindegyiket kimaxolják. (kvázi lesz 40k SHD-d) Ezt azért még ellenőrizni kell, hogy valóban jól értettem-e. Azaz váltás előtt érdemes lesz lenullázni minden karaktert, ha mást nem hát creditre elverni, abból azért lehet majd vásárolni bármit is. De mondom, ezt még le kell majd csekkolni, mert csak kutyafuttában hallgattamn bele a videóba és nem is biztos, hogy végleges.ITT a videó
-
-
-
NoOne1976
őstag
válasz
XpFarm #31399 üzenetére
De most ez a kiszedhető exo komponens számolgatás hogy jön ide? Arról volt szó, hogy innentől kezdve ha új karaktert indítasz, nem kapja meg az shd szintednek megfelelő nyersanyagmennyiséget. És sokkal inkább ezért tartott valaki több karaktert, minthogy mindegyikkel kiszedje a heti exo komponenst.
-
XpFarm
újonc
válasz
st3v3np3t3r #31397 üzenetére
Karakterenként 13-14 exo komponens tehát 4 karakternél 52-56 exo komponens
1 exo napi projekt
3 exo heti projekt
1 exo láda summit
1 exo láda legendás
1 exo láda komponens donate
1 kör Descent (20-30perc) nemesis megöléssel
tehát 1 karakter 7+3+1+1+1+1De csak azok ilyen mazoisták akik csinálják mert sokkal többet lehet szerezni akár napi-heti 1000 exot is attól függ mennyi időd van a játékban sőt akikrégi motorosok és évekkel ezelőtt sokat tolták a dzt és sok pénzt hoztak ki azok rengeteg exo ládát tudtak venni vagy ha nagyon sokat tolod a descentet akkor onnan is rengeteg exo ládát tudsz vásárolni és kismillió mód van az exo farmra...
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31394 üzenetére
Váárjáá ez mit jelent pontosan..?
Mostantól az SDH level meg a materialon nem közösek account levelen..? -
válasz
Anonymus23 #31396 üzenetére
4 kari ,azaz 4 napi+4heti project(exo comp)+heti shd(exo cache)+summit 15lvl(exo cache)...
12 exo comp jön a hetiből, +28 exo a 7napból 4karival... az 40exo componens hetente, plusz a heti shd projectből az exo láda , azzal 44, meg aki mazohista, 4x15szint summiton, újabb 4exo láda 4 karival, 48 exo komponens a 4 karival összesen, HA, jól számoltam... tévedés jogát fenttartom -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #31395 üzenetére
Nem tudom, de gondolom, hogy scavenging az ettől függetlenül megy a levesbe.
De most komolyan. Lesz egy lvl40 boost, ami önmagában egy nettó baromság, mert a playerek 99% (szerintem) 2 dolog miatt használta az altokat, egyrészt raktár, másrészt SHD pontok költése. A raktár már rendelkezésre állt lvl30-on is, lvl40-re meg ugye egy ideje fel lehetett húzni WONY nélkül is, ha volt segítség, akkor kb 1 óra alatt megvolt.
Elég minimális lehet azoknak a száma, akik játékra is használják az altokat, max a heti ládákat vette ki az ember esetleg a szezon húzásához.Ennek tényleg mi értelme azzal együtt, hogy tudni lehet, hogy kb ez az utolsó új tartalom és nagyobb változtatás a játékban, és utána lélegeztetőre kerül véglegesen??!!!
Ha belegondolok, hogy azok, akiknek csak pár ezer SHD-ja van, azok számára tényleg egy mentőöv volt ez, azt a grindet, amit anno a Solar parkban csináltunk, hagyjuk már.
Norbi jut eszembe, aki az ilyen és ehhez hasonló ötleteknél mondta (talán még te is ott voltál Discordon), hogy "Miért nem volt a csapatban valaki, aki meleg disznószaros strandpapuccsal agyonverte volna azt aki ezt kitalálta?"
-
válasz
Anonymus23 #31394 üzenetére
pedig nem is írtam neked ilyet...
és aki nem veszi meg, annak nem lesz ilyen, vagy mindenki megkapja? -
Anonymus23
veterán
Kiveszik a közös scavenginget az új karakterekből, azaz kinyírják az új karakter farmolást...
Massive, csak sikerül végre totál kinyírni a játékot.
(tényleg semmi más gond nem volt ezzel a játékkal, csak ez, így mostmár tökéletes)
Ja és mindezt a DLC-hez kötve és időzítve.Ismerősöm írta:
"mert eddig csak filóztam rajta h megvegyem-e így már nem kell"Arra bezzeg nem képesek, hogy egy több mint egy hete nyitott reklamációra bármit is reagáljanak...
-
Hublot
őstag
Konzolon? Majd belefutsz egy Cronus Zen-t használó játékosba és megtudod.
-
granini
őstag
válasz
Hublot #31389 üzenetére
Miközben adom hogy ez Div2 PVP és EAC probléma, közben azon gondolkozom hogy valaha hallottam-e bárkitől olyan pvp játékot ami tiszta..
A klánban nálunk van hardcode pvp-s arc, bármivel játszott eddig, CoD, Battlefield, az új Delta Force, Tarkov talán, minden egyes játéknál panaszkodott hogy tele van csalókkal az egész, 1hitelnek, wallhekk, aim asziszt, minden aljas cucc jött már neki szembe. Szerintem nincs tiszta, csalásmentes, kizárólag skillen eldőlő pvp aréna ma..
A legutóbbi BF-ben a megjelenés napján több volt a szerveren a csaló mint a tisztán játszani próbáló player..
-
Hublot
őstag
Jelenlegi PvP-nek balance a legkisebb problémája. Az EAC olyan rakat szar ebben a játékban, hogy wh, AimBot, Magic bullet, RPM, Teleport csalókat nem fog meg és vág ki azonnal. Tök jó, hogy be tudsz jönni White Death fegyverrel 10000000000000000000 rpm-el.
ui: vagy a Vigilance talent amit előszeretettel használnak "lag switch" herok. -
Octi
aktív tag
Nem fogják. Saját bevallásuk szerint, nem akarnak hozzá nyúlni komolyabban a PvP balance-hoz. Nem értenek hozzá, nincs rá emberük. Az expertise-szal sem tudtak mit kezdeni PvP-ben, így jött a szokásos megoldás. Amikor bevezették ezt a szisztémát, eszükbe se jutott, hogy szétverik vele a PvP-t.
-
granini
őstag
válasz
st3v3np3t3r #31384 üzenetére
Nekem is van egy solo legendary DUA 1.5 perces rekordom, de oké mondjuk az elején sokat pöcsöltem, szal ott valszeg elment jó 1 perc..
-
-
NoOne1976
őstag
Azt mondták, hogy a dlc külön megvásárolható lesz. De én csak a két teljes kiadást látom az xbox store-ban, a standalone dlct nem.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #31374 üzenetére
Szerintem +50 stasht mutattak.
-
Akhim92
csendes tag
Remélem akkor már a következő konzolgenerációra készül majd elsősorban. Egy dolgot szeretnék majd a Div3-ban, hogy egy ubisoft accounttal bármelyik platformon tudjak játszani ugyan azzal a profillal/karakterrel. Ne keljen külön karaktert felhúzni és buildeket farmolni. (Természetesen külön-külön megvéve a játékot ide-oda is.)
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Akhim92
csendes tag
Én még egy új strongholdot szeretnék New Yorkban vagy Brooklynban legendás szinttel és még esetleg egy 2. incursiont vagy a countdownhoz hasonló valamilyen 8 fős dolgot. gondolom bilibe lóg a kezem.
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31374 üzenetére
Szerintem is tobb mint amit vartam/remeltem
-
pzstm
titán
válasz
granini #31371 üzenetére
6-10 orat mondtak ugyebar, bar nem mondtak hogy a gyujtheto cuccok es hubterek is benne vannak-e…
talaltam ilyet is meg:
- More than 7 new missions
- New area, new settlement, new control point mechanics, new hostile mechanics (purple flame)
- 8 new hunters
- Smart cover skill
- Catalyst exotic mask -
pzstm
titán
válasz
rumkola #31365 üzenetére
Nem lesz nagy mondtak is. Van rola tobb video a teljes terkeprol, kuldetesek szamarol stb.
- 3 New Story Missions
- 4 New World Missions
- The return of Smart Cover
- 8 New Hunter puzzles & masks
- New Exotic Mask, The Catalyst
- 16 New Open world roaming bosses
- 4 New Control Points w/ New Mechanics -
LÁZ
addikt
15 ojró
ps. én vszeg tolok ps5ön egy ultimate-et, mert abban benne lesz az előző dlc is, ott fogok ránézni.
-
nanamii_o
tag
Hogy érted, hogy mi az oka annak, hogy valamiből kevesebbet dob a játék? Az rng az oka, ennyi. Exotic maszkot farmoltam agyvérzésig még itt a csoportban is kérdeztem, hogy megváltozott-e a droprate vagy valami, mert nem esik akármit csinálok, de Incursion küldin meg ELSŐ try-ra kiesett az Ourobos. Dz-ben is droppolt az Eagle Bearer kis negyven alatti karakteremmel más meg évekig farmolja. Ez ilyen. Sokat kell imádkozni RNGesus-hoz.
-
K.J
senior tag
Ennyire ritka lenne a ninja bike pack? Tegnap 3 ember kérte, h drop esetén legyünk kedvesek átadni. Váltottam táskára, egyet sikerült is teljesíteni.
Redditen is láttam, h valaki ezt hiányolja.
Mi az oka annak, h valamiből kevesebbet dob a játék, hiába van már meg a stashben? -
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #31357 üzenetére
Nem tudom mennyire megbízhatóak az infók amik oda le vannak írva, de túl nagy a csend.
Nem láttunk még igazából semmit sem, de végül is, csak nehogy úgy járjunk mint anno az egyik filmnél volt egy előzetes, 3 hatalmas poénnal, megnéztem a filmet, és kiderült, hogy az a 3 poén volt benne -
válasz
Anonymus23 #31355 üzenetére
én is arra gondoltam, hogy 15 dodó az kb. egy season pack méret a 100 doeós dlc-k világában.
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #31353 üzenetére
A kommunikáció számomra kezd olyan lenni, mintha a DLC (jó nevezzük annak) kb annyi lenne, mintha megkapnád a Camp White Oak-ot, vagy a Zoot kibővített területtel.
Ha ez lesz a legkisebb a franchise történelmében, akkor érdemes visszagondolni a Div1 Pier mittomén hanyas területbővítésére.
Ha ez még ettől is kisebb lesz, azzal együtt, hogy szó sincs róla, hogy pl kapnánk egy új játékmódot is, akkor még a 15USD is messze fölötte van annak, amit egy casual játékos kifizet, jó, most hagyjuk az inflációt... -
granini
őstag
Hát figyi én úgy számoltam hogy kapunk egy fele akkora pakkot mint a WLONY volt, tehát mondjuk 2 térkép zónát, amin van 1-1 main mission és 1-1 vagy max 2-2 control point és ennyi, meg ehhez egy átvezető videókkal megtűzdelt sztorit.. és úgy számoltam ez egy ilyen 30-40 euró lesz.. ezek szerint vagy még ennél is kevesebbet kapunk, vagy nem akarták túlárazni.. meglátjuk.. a 15 dolcsi azért tűnik kevésnek mert nyavajás season pass, vagy egy normális premium credit csomag amit időnként vesz az ember ha mondjuk tetszik neki valamelyik fizetős apparel cucc... az kerül ennyibe..
-
Nagus
senior tag
A heti manhunthoz csak nekem nincs bounty?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sony309 #31349 üzenetére
Szóbeszéd szerint már május végén megjelenik a DLC.
“From what I’ve heard, it’s not a big DLC,” Henderson said. “It’s probably going to be the smallest one in the franchise and they’re planning to sell that one for $15 as well.”
-
sony309
őstag
Brooklyn DLC
-
granini
őstag
válasz
st3v3np3t3r #31346 üzenetére
Két helyen szoktam viszonylag a belépés után azonnal letérdelni.. templomban meg a DZ-ben..
-
-
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23 #31343 üzenetére
Ez jó tanács volt.
Nehezen letudva. Mindig az előző szobából dobáltuk a techet az aktuálisba.Hogy mennyinek nincsen türelme és ki- be lépkedtek... Az utolsó szobánál meg mindenki armor és pajzs szetre váltott. Meglett végre a táska fityegő.
-
Nagus
senior tag
Megint a Tidal Legendary... Tudja valaki hogyan lehet megcsinálni? Ez az egy hiányzik....
-
sony309
őstag
FireKeeper alakított egy klánt, PC-n játszunk.
A kemény mag majdnem mindennap játszik, Discordon tartjuk a kapcsolatot játék közben.
Amiket játszunk: napi/heti küldetések, Season Pass küldetések illetve amihez van kedvünk. Főleg délutánonként játszunk kb. estig.
Ha többen leszünk, akkor mehetnek a raid-ek is.Nincs kötelező jelenlét, de aki havonta egyszer beugrik 20 percre, az inkább keressen más klánt.
Ha érdekel valakit és küld nekem uplay nevet (akár privátban), akkor küldök meghívót.
-
K.J
senior tag
Ha valakinek nyűg lenne a tojásvadászat, itt egy tipp:
Weak point megsemmisítése után jár a cucc.
Pl.: District Union Area, jön egy nagy melák, lepucolod a mobokat, maradtok ketten és lövöd a hevedert.
Kb a végtelenségig lehet nyomni
Nem okoskodás, csak egy tipp. Én jól szórakoztam. -
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #31335 üzenetére
Sikerült, de rossz volt a sorrend amit megadtak. Kipróbáltam máshogy, és úgy összejött.
#31334Nagus: a Fed Em Bunker mission heroicon nekiállni, lemész a világító kockákhoz, lemészárolod a tizen pár eenemyt, aztán ki, és újta. 2-3 ilyen körből maxon van a minigun, aztán átváltod mondjuk hard-ra, és ezzel a metódussal kb 20 perc az egész.
-
-
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #31332 üzenetére
Ez elég egyszerű, de mégsem számolja a counter.
-
capulet75
addikt
Az activate overdrive ventetta and tactical supramacy in 15 min, ott szigorúan 15 perc el kell hogy telljen, vagy csak nekem nem számolja? Mert vagy 3x megcsináltam, de még mindig 0/5
-
-
Nagus
senior tag
Aki múlt hétre kitalálta a specializációs fegyverrel ölést az megb@szhatná magát szárazon.
-
-
K.J
senior tag
Hello,
Ez valami új csalás dz-ben, h full mindennel down, vagy mi van? -
K.J
senior tag
Jaaaaaa. Világos. Köszönöm!
-
K.J
senior tag
Az új exo tatyit honnan lehet beszerezni?
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31310 üzenetére
-
Akhim92
csendes tag
Ha valaki hétvégén szeretne PCn vagy xboxon raidet vagy incursiont írjon rám. Lalee ha ti is tudtok jönni az szuper lenne.
-
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #31304 üzenetére
Baxus, nem is néztem a nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest