Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz vvega30 #9683 üzenetére
De azt azért ugye vágjátok, hogy mik vannak hatással a sebzésre?
Egy fegyvernek van egy alap sebzése, ami abból fakad, hogy éppen mi esik ki az adott lootbol, pl ennél a Black Market M60 E6-nél ez 16405 - 20050 között mozoghat.
Maga a kiírt dmg az a felszorzott alapsebzés, amit az alábbiakkal lehet növelni:
* All weapon damage (AWD)
* Weapon damage (WD) fegyver specifikus sebzés
* Offensive system mod (AWD+WD+WD) (2+5+?%)
* Offensive protocol mod (AWD) 2-2,5%
* Generic mod fegvverosztály plusz sebzéssel (WD)
* Brand tálent, (AWD vagy WD) (pl LMG-nél a Petrov 1 szettes tálentje a +10% LMG WD)
* Devastating, Compensated gear talent (AWD)
* Speciális fegyver tálent (pl mint az Unhinged tálent az LMG-nél)
* Specializáció tálentek. (WD)Mellény: AWD maximum 18%
Tok: Devastating talent (5% AWD)
Táska: AWD maximum 18%
Kesztyű: WD maximum 12% fegyverosztály specifikusan, Devastating 5% AWD, Compensated 15% AWD de ennél ugye csak 3 piros attribútumod lehet.Illetve az összes olyan gear, ahova lehet rakni elsősorban OFFENSIVE SYSTEM modot (ezek jóval magasabb sebzést adnak) és Offensive Protocol modot (jellemzően a 2-2,5% AWD már jónak mondható.
Erre a sebzésre rakódik még rá az összes olyan tálent sebzés, ami változó feltételhez van kötve, pl mint a Berserk vagy az On The Rope. De ezek ugye harc közben vagy a feltételek teljesülése és fenállása idején működnek csak, persze nem is a BoO-n van szükség rájuk, de nem írja ki a játék a dmg-nél.
A fenti összest nem lehet igazából összerakni, mivel ez így nem fog kiesni neked a játékban, jól össze kell válogatni a megfelelő brandeket, hogy tálentben és slotokban olyan legyen amivel a kívánt build összerakható, és azután csak várni kell, hogy kiessen, vagy ha esik valami jó cuccos, akkor módosítani kell az elképzelésen.
Visszatérve Snip3r LMG-jére:
A jelen gearrel 36956 a DMG-e, amit ha visszaosztunk az összes 92,5% plusz sebzéssel kijön, hogy maga az adott LMG alapsebzése 19198, azaz olyan 77%-os, mert hiányzik a lehetséges sebzésből 852 DMG.
Egy fullos LMG-nél neki a kiírt sebzés 38596 lenne.
Nekem van olyan LMG, ami 97%-os azaz az alapsebzése 19959, és ugyanúgy rajta van az Unhinged tálent, de én nem nagyon építek LMG buildet. De nekem az én (elsősorban AR) buildjeimnél az LMG kiírt értéke 24-28k között szokott lenni, pedig majdnem fullos a base dmg-e.;) - The Power of the Light Side
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Gumi és felni topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest