-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Megy a szerver.
Igaz,hogy 5+ perc kell mire elindul(kb,mint régen),de megy.Avatar
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #11996 üzenetére
Amelyik “elől” volt. I guess.
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #11992 üzenetére
Azt nem tudom nem voltam még gépközelben. Ezt a képet is videóból vágtam ki.
https://www.twitch.tv/ltommys
-
nagyúr
Fixed an issue causing the reviver hive to not revive players when thrown.
Fixed an inaccessible bounty location in the Judiciary Square zone.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #11990 üzenetére
És mizu az alapanyagokkal?
Mármint azt is írja, hogy az alapanyagok is közös lesz.
Ennek mondjuk lenne értelme, mint a Div1-ben is, amikor összevonták a dolgokat, mert akkor legalább közösen gyűlne a brand specifikus alapanyag és lehetne craftolni az 500-as satupaddal.;) - The Power of the Light Side
-
TommyS_27
senior tag
-
nagyúr
válasz -=Jam=- #11986 üzenetére
köszi. semmi komoly, ez egy urológiai műtét. túl nagy a kukink (apai örökség).
@all: köszi mindenkinek!
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
Ezt megnézné nekem valaki, aki már in-game, hogy ez mit is jelent valójában?
"• Added an opt-in perk for the player to share blueprints and materials between characters in endgame. Some Blueprints and mats are excluded to not break game logic/progression, such as the specific exotic materials. This perk can be crafted and the blueprint is available at Inaya, the Crafting vendor."
Köszönöm!
;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
én itt ülök a fiam ágya mellett a heim pál kórházban, és várom, hogy felébredjen, annyira mégsem örülök, hogy sikerült a műtétjét összeszervezni a szerver patchcsel.
-
Habugi
addikt
válasz arnikusz #11979 üzenetére
Ez valószínűleg annyi ha átereszted egy Massive-ra tenyésztett bullsh1t szűrőn, h maximalizálták, miszerint X & Y bonuszok megléte mellett mennyi lehet a max damage-e.
Az miszerint "redukálták" le merem fogadni h azt jelenti h eddig nem volt felső határ, most pedig simán csak beraktak/meghatároztak egyet, ez solo playben nem fog kijönni de sztem még egy olyan 4es groupban sem amiben van egy Aces-es arc.
Sztem max akkor ha build ügyileg is rommá volt valaki bonuszolva marksmanra & headshotra.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #11974 üzenetére
Szakadjanak meg, pedig tetszett a Tac egyedül bóklászva is.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Habugi
addikt
Az nyilván senkinek sem gáz/kínos náluk, hogy az előzőben húzták fel.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
BenSopra
tag
Én a fejlesztők helyében ilyenkor nulláznám az időeredményeket, mert innentől nem egyenlő és nincs esély javítani / jobbat futni az eddigi rekordoknál..
-
GAbre
veterán
Ez tetszik.
Nincs még mindíg megoldás 4 hónap után dx 12 fps dropra.
Az új patchben sincs semmi optimalizáció vagy bármi.
És amiért felhoztam ezt:
Jó előjel,hogy több,mint 5 percig tartott mire hajlandó volt elindulni,és kiírni,h Mike.
Kicsit nosztalgikus volt az élmény....Avatar
-
Habugi
addikt
"és nem kell a másikat úgy kezelni mint ha hülye lenne!!!"
Egy közel egy hete ismert leállás/downtime külső szemlélő számára azt váltotta ki belőled, hogy mindössze 4db emojival verted a fejedet a falba.
Hint..: kauzalitás mentén haladva amennyiben csillámpónik haláloznak el amikor úgy érzed valaki hülyének néz, a legcélszerűbb ha tartózkodsz a hülyékre jellemző viselkedésmintáktól.
Amint ez megvan és nem adtál okot, na majd onnantól ossz tanácsot, addig ne.[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
válasz Anonymus23 #11959 üzenetére
a mondat úgy kezdődik.. "ez a sors fintora.."
én is tudtam róla igaz nem 1 hete de játék közben írta hogy mikor kapcsolja le a szervert..!
most lehetne játszanom és nem lehet..
és nem kell a másikat úgy kezelni mint ha hülye lenne!!!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
addikt
-
-=Jam=-
őstag
8.43GB az új patch, már lehet tölteni
-
törölt tag
válasz velizare #11962 üzenetére
Ajh, pedig beláthatnád már. A Massive központja alatti barlangokban lakó trollokat külön azért fizetik, hogy kiszúrjanak a játékosokkal. És még a vendor kínálatot is ők állíthatják össze, saját kezükkel kalibrált cuccokkal. És ezzel vitatkozni se lehet, mert cáfolni se tudod. Sakk-matt.
-
nagyúr
van valami ritkán előforduló bug, ami lucynál felrak a karzatra. Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nagyúr
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #11959 üzenetére
Amiért a csütörtöki karbantartáson is mindig mindenki mindenhol meglepődik.......
-
need
addikt
ez a sors fintora..
végre a gyerek oviba volna vagy 5 órám csinálni és tessék erre 3 órás szerver karbantartás
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
őstag
-
pzstm
titán
válasz Anonymus23 #11951 üzenetére
gyanús hogy igen
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
pzstm
titán
Agents, maintenance incoming tomorrow, July 23rd, to deploy Episode 1 and Title Update 5. 05:30 PM ACT / 09:30 AM CEST / 03:30 AM EDT / 12:30 AM PDT, approximately 3 hours. Patch notes will be available during the maintenance!
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Anonymus23
veterán
válasz Kiscsőke #11948 üzenetére
Amikor a múltkor összeraktam a sniperes buildet, akkor pár napig vadásztam ezeket a cuccokat, majd esett 1-2 (tokon és kesztyűn is) amit felhasználtam és elraktam rollolni, azóta viszont ha 10-15 nem esett tokból és kesztyűből is ilyen tálenttel akkor egy sem
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz Anonymus23 #11939 üzenetére
Én most látok először Precise talent-et (itt a képen amit beszúrtatok!
És most én is erre vadászok az MM és a Rifle buildhez.A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
Anonymus23
veterán
válasz Armatura #11944 üzenetére
Dehogynem, nem is erről volt szó, csak az nincs, hogy Offensive TALENT lehet alapból az Alps kesztyűn.
De attól még, hogy nem eshet offensive tálenttel, az azonos tálent típusba eső offensive tálentek rápörgethetőek.pl, Airaldi kesztyű csak és kizárólag Utility passzív tálentekkel eshet, de ha kiesik egy neked megfelelő attribútumú, akkor ettől még tudsz rá pörgetni passzív offensive tálentet.
Kesztyűből ezek a brandek eshetnek:
[ Szerkesztve ]
-
Armatura
tag
válasz Anonymus23 #11936 üzenetére
Nem is létezik kesztyű piros atrival,passzív talentel+offensive slottal?
Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
Anonymus23
veterán
válasz Gigant20 #11942 üzenetére
A kulcsoknál írja, hogy normal raid kulcs töredék, szóval szerintem külön lesz kulcs a baba raidre is.
De sok értelmét nem látom a baba raidnek, max ismerkedni a pályával, mivel a nomrál loot ott is gyalázatos, és a baba raiden EB sem eshet[ Szerkesztve ]
-
Gigant20
tag
válasz Morpheus89 #11935 üzenetére
Én is azt üldözőm egy ideje AR WD-vel de az istennek nem esik. Kaptam már SMG, LMG, Pistol-al de AR-el nem!
Craftolni is próbáltam, de 15-ből egyse! Majd akkor fog esni ha már nem lesz meta!
"BABA" Raid loot-ról van már hír. Az ott szerzett kulcsok csak oda lesznek jók vagy a normál RAID-re is?
[ Szerkesztve ]
uplay: jul3s4ty_HUN
-
TommyS_27
senior tag
-
-
TommyS_27
senior tag
Jut eszembe, neked meg sok sikert az Airaldis kesztyühöz
450-est használok mert azóta nem esett egy darab sem!
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Morpheus89
kezdő
Köszi még 1x 😅 akkor elvileg nekem egy olyan climbing kesztyű kell ami mondjuk capacitivel esik?!
-
Anonymus23
veterán
válasz Morpheus89 #11935 üzenetére
Elnézést kérek, dezinformációt adtam!
Nem lehet rajta alapból HH, de rápörgetni elvileg tudsz.
A climbingon csak Utility-s tálent lehet passzívból alapból, míg Salvaged Hybridből meg Defensive+Utility lehet csak passzívból. Egyiken sem lehet alapból Offensive tálent (mint a HH)
Szóval ki kell essen a Climbingos kesztyű megfelelő fegyver és magas sebzéssel és még passzív tálenttel is.Sok sikert hozzá
Visszaolvasva nem volt dezinformáció az előző, csak pontosítottam, hogy alapból nem eshet HH-val, mivel egyik Alps kesztyűn sem lehet alapból Offensive tálent.
[ Szerkesztve ]
-
Morpheus89
kezdő
válasz Anonymus23 #11934 üzenetére
Climbing kesztyűm van de valószínű, hogy aktív tallentel. Pont az offenzív slot miatt űzöm a kesztyűt, de akkor sajna tovább kell. Köszi a felvilágosítást 😅
-
Anonymus23
veterán
válasz Morpheus89 #11933 üzenetére
Lehet rá pörgetni, de akár eshet is azzal, viszont Alps Summit kesztyűből 3 fajta van:
Climbing Gloves - Lehet
Hybrid FL Gloves - Nem lehet
Salvaged Hybrid FL Gloves - LehetEzek közül a legjobb a Climbing, mert azon van egy Offensive slot is, és ezen lehet Passzív vagy Aktív tálent, értelemszerűen, csak akkor tudsz HH-t pörgetni rá, ha passzív tálenttel esik a loot.
Jó lehet még a Salvaged Hybrid FL Gloves is, mivel ezen alapból csak passzív tálent lehet, de itt meg ugye csak Utility mod van rajta.
-
Morpheus89
kezdő
Üdv, sziasztok! Alps summit kesztyűre lehetséges rá pörgetni hard hitting tallentet? Láttam pár videóban de sajnos nem engedi semmiről át húzni. Néztem táblázatokban, elvileg arialdiról lehet de ugye az se esik HHval. Előre is köszönöm a segítséget 🙏
-
nagyúr
a tu4 cooldown reduction és a tu5 skill haste átváltási aránya 1:1,5 lesz.
pl 10% cdrből 15% haste lesz.a calculated talent működni fog skilles öléssel is, de a hatása 10%ra csökken ölésenként.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Anonymus23 #11918 üzenetére
Ha elkezdik, ezt is abba hagyom. Nincs kedvem 3 havonta új buildet gyűjtögetni.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
pzstm
titán
válasz Anonymus23 #11924 üzenetére
automatikusan nőni fog vagy kell esetleg újracraftolni?
vagy ne kérdezzek majd meglátom a keddi patch notes-baniPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Anonymus23
veterán
Nem!
Az a % a lehetséges rangen belüli %-ot mutatja meg, azaz az adott minimum és maximum 76,4%-át érte el.
Ez csak annyi, hogy 76%-os a rollod.Ha belementél volna a karakterlapra, ott ugye teljesen pontosan vagy egy összeg amit sebez (esetedben ez 26350 - 26449 között van valahol) ebből szoktuk amúgy kiszámolni a pontos sebzést.
De feltételezve, hogy pont 26400, akkor nálad a valós base dmg ~16449, ami 95,7%-a a lehetséges valós maxnak, szóval kedd után ~4,3%-al fog a sebzésed növekedni.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Az egyik karakteremen folyamatosan írja hogy van 1 új projekt, miközben nincs.
Már megszakítottam mindet (napik és hetik), de akkoris írja.Másnál is van ilyen?
-
törölt tag
válasz Jimbo75 #11919 üzenetére
A legnagyobb értékek brand-hez vannak kötve, csak adott márka termékei adhatják.
Illetve a táblázat azért is pontatlan, mert nem párosít össze attrikat. Vagyis van pl. egy maszkod, legyen rajta dte és mellé chc. A maszkod értéke ebből a két tulajdonsagbol és az armorbol tevődik össze. Közel maxos dte csak a többi tulajdonság rovására lehet rajta (értsd azok közel minimumok vagy egyáltalán nincs is rajta). Ezért van pl az, hogy azokon a tárgyakon vannak kiugróan magas értékek, amin kevés vagy nagyon kis értékű attrik vannak.
Példádnál maradva, gondolom a maszkodon van más attri is és/vagy az armor értéke se olyan alacsony. Hogy ilyen hol eshet? Hát az jó kérdés. Ezért lenne jó, ha legalább célirányosan lehetne farmolni. Adott frakció, adott brand vagy a rekalibráció lehetne más.Remélem érthető, amit irni akarok. maga a rendszer nem bonyolult, csak nagyon nehéz elmagyarázni.
-
sp8787
addikt
válasz Jimbo75 #11919 üzenetére
Hol esnek hol esnek?
A shop-okban ahova kezzel berakjak oket trollkodas-bol.Azt azt ervet amit itt felhozott ,hogy hu de mekkora munka ezeknek a shop-oknak a keszletet megcsinalni. Na ne vicceljunk mar! Sztem ezt cca 10 perc alatt letudja 1 ember. Legfeljebb az aheti trollkodason agyalnak egy ideig.
-
nyulus74
lelkes újonc
válasz Morpheus89 #11915 üzenetére
Hali nektek is bejeloltelek es uzentem en ma siman fent vagyok egesznap
-
törölt tag
válasz xyvalaki #11909 üzenetére
Biztos van egy fajta súlyozás, mert az már az első résznél is feltűnő volt, hogy általában a legjobban kellő (amit az emberek jellemzően alig zúznak be, mert stattol függetlenül a lényeg, hogy vannak) cuccok estek a legkevésbé. Míg azok, amikre élből ment a “v” sokkal jobban potyogtak. Én úgy gondolnám, hogy csökkenti a drop valószínűségét, ha valamit minél többen használnak/keresnek. Valószínűleg az is számít, hogy az éppen játszó játékosbázis mit visel/használ stbstb. Ettől függetlenül még eshet jó cucc, de kisebb eséllyel.
Hogy maga a képlet micsoda azt csak az tudja, aki készítette. Viszont azt feltételezni, hogy embereket fizetnek csak azért, hogy játékosokkal kiszúrjanak elég bugyuta dolog.
Többször láttam nálad, hogy számokkal dobálózol. Feltételezem akkor vezetsz valami statisztikát, ami objektíven mindent tartalmaz. Esetleg megoszthatnád, mert nagyon érdekelne. Én lusta vagyok ilyet irni.Egyébként amikor az a téma, hogy egy heroic mit dobál. Ott is csak esély van jobb cuccokra (jellemzően picit nagyobb, mint máshol) és nem garantált a jobb cucc. A kettő között különbség van. Pláne ha belevesszük azt a röhejesen sok tényezőt, aminek meg kell felelnie. Így eljutunk oda, hogy miért esik szar mindenhol.
Ehhez még hozzájön a rekalibració is, ami jelen pillanatban használhatatlan szvsz. Pl. minimum kettő pörgetés kellene mellény és táska esetében.
Egyetlen szerencsénk van. Az armor egy adott felszerelésen nem olyan fontos, mint anno az első részben. Plusz azt ellensúlyozza egy másik stat és az arányok is mások.
-
Morpheus89
kezdő
válasz nyulus74 #11912 üzenetére
Hali Nyulus! Ha úgy adódik, hogy lesz még 2 hely nálatok raidre örömmel jövünk. Sajnos ugyan az a problémánk, hogy nincs magyar csapatunk. Még raid szüzek vagyunk🤣, de szerintem simán helyt állnánk. 7vegen általában fent vagyunk, de jobb híján csak a heroicot ütjük. Jelölj nyugodtan negyHUsz89
-
nagyúr
van az eagle bearernek is egy random damage range-e. a jérdés, hogy ami neked esett, az ezen belül hol helyezkedik el. fogod a tiéd sebzését, amit a karakterlapon látsz, és beilleszted ide:
(((curr_dmg)/(1+ar_bonus%+awd_bonus%))-14061)/3125Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
nyulus74
lelkes újonc
pzstm te xboxon jatszol?raidre szeretnek embereket toborozni ha lenne meg valaki?
-
pzstm
titán
válasz Anonymus23 #11907 üzenetére
huuu, ezt nem is tudom hirtelen most....
pontosan mire is vagy kíváncsi? (amúgy a patchtől miért lesz maxos? arról a részről még lemaradtam, és Xbox-os révén nem PTS-eztem )
(a furcsa az, hogy 20% AR damage és 20% AWD van a jelenlegi szettemen)
És csak 26,8k rémlik damage értéknek Eagle Bearer-nélamúgy köszi a gratot NEked és arnikusz-nak is
picit csalónak érzem magam, de legalább élvezkedek vele
Visszamentem másik csapatnak segíteni Raid-re, hát ott is egészen másról beszélünk...ha fixen mindkét subgroupban van kártyás meg 2-2 Eagle Bearer máris azt érzem, hogy jöhetne lassan a hard fokozat
Bár olyan kevés ember csinálta meg, hogy először Discovery mód, aztán meg már ősszel második Raid jön
Keddet nagyon várom, igaz hulla leszek, de késő este ránézek azért a dolgokra
[ Szerkesztve ]
-
xyvalaki
aktív tag
válasz #75376384 #11898 üzenetére
Amíg AR szettben voltam, addig pontosan 864 ládából nulla AR-es módosító esett. Bementem LMG/demolist és esett 4. Amikor egész nap P-19 esik, de az párosával is, az nálam nem igazán random.
Nem hetente kéne, hanem alapból mindennek esni kéne random. Nem úgy kéne beállítani hogy heroicon 80%-ban lila essen, hogy a raid végén ne essen már 5 db pulse módosító.[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
törölt tag
válasz sp8787 #11901 üzenetére
Was?
Biztos van pár embere az ubinak, akik egész héten ilyen szarokat gyártanak és osszák szét gondosan a boltok között? Vagy hogy gondolnád a dolgot?
Van egy random cucc generátor, aki hetente elvégzi ezt. Ezek az esetek csak azt mutatják, hogy milyen röhejesen nagy az rng a játékban. Hiszen kb bármi megtörténhet.
-
arnikusz
veterán
Gratula.
Teljesen más vele a játék, tegnap átmentem a 2. Altra befejezni a Gunner építését, de előtte még tsztelgettem 3 db 4-es CP-n hát teljesen más Játékot nyújt. Survivalist on volt, de átmentem Sniperre ott jól adta, meg a Tac 50 is veszett lett a patch óta azt nem is próbáltam.
Megvárom 23.-át és a craft asztal fejlesztését követően maxolom ki.
Jó játékot vele.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
pzstm
titán
ma este kiesett Eagle Bearer nekem is. Most már értem miért is megy a hiszti miatta
-
Bird
addikt
válasz sp8787 #11901 üzenetére
Maximalisan egyetertek, ez minden csak nem random. Max. Iranyitott random. Mas jatekoknal sincs ez maskepp... Aki ezt beveszi az szimplan naiv a tobbit meg hagyjuk inkabb.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
sp8787
addikt
válasz #75376384 #11898 üzenetére
Ezt nem gondolhatod komolyan!
Pont egyszerre ugyanazon a heten 13.14.5 meg 15 es ezt dobta az RNG.
Ugyanmar ez szimplan nem lehetseges.Ha csak a 13-ast neznem es ha igazad lenne akkor tele lenne stash-em ilyen 13-asokkal mindekozben 12 a max amit valaha lattam.
Szerinted erre a hetre legeneraltak random cca 6-10 db chestpiece-et es ebbol 3-nal 13.14.5 meg 15 jott ki egyszerre.
Na hagyjuk mar!
Új hozzászólás Aktív témák
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló