Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #29442 üzenetére
Van az 3-4 is, és MINDENBŐL..
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #28005 üzenetére
Nah azért!
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #25922 üzenetére
Szerinted?! Meg sem próbált rákeresni..
Ide beírja, aztán várja hogy valamelyik gyökér -már elnézést- kikeresse és linkelje neki.. -
BenSopra
tag
A fórum pontosan arra van, amit írtál, de te nem tanácsot kértél, hanem folyamatosan bombáztad a sirámaiddal -amit persze simán megtehetsz, csak senki nem kíváncsi rá-, hogy így szar úgy szar minden -abban egyetértünk, hogy a játék nagyjából a valaha volt legrosszabb állapotában van-.
Kérlek mondj nekem egy - tényleg elég lesz egy- olyan játékot, aminek megjelenése óta, folyamatosan, gond nélkül mennek a szerverei. Ugye.
Sajnos mi vagyunk a f*sz rossz oldalán, ha fél napon keresztül vered a fejed a falba, akkor sem fog már változni semmi.Majd, egyszer, eljutsz te is oda, hogy elfogadod a játékot olyannak, amilyen és nem érzed úgy hogy ezt egy fórumon, teljesen feleslegesen ki kell magadból írni, mert csak.
Akik eddig kitartottak, a posztjaid után is játszani fognak a játékkal -szépen, csöndben, 4x nekifutva a heroic Libertynek 5 direktívával, miután 3x a Marauder miatt az utolsó pocket előtt befagyott a játék, vagy sokadjára elkezdve a GWH-t a beragadó mobok miatt-, akik meg valami miatt már abbahagyták, ha hiszed ha nem, őket sem fogja befolyásolni amit írsz.
Amiket írtam nem ellened irányul, kérlek ne vedd magadra, de túl sok a negatív komment egy eleve egyre kevesebb embert -komolyan- érdeklő, így egyre kisebb közösséget összefogó játék fórumán..
-
BenSopra
tag
A megjelenés óta téma hogy NEM megy normálisan DX12-vel, én így sosem játszottam DX12-vel, nem is volt vele problémám.
Valószínűleg a kiválasztott kevesek egyike vagy, akinek működött normálisan DX12 alatt.Csendesen mondom, felőlem szidhatod őket, de -a saját számaimból és játékidőmből kiindulva- mondj kérlek még egy olyan tevékenységet, ami -direkt sokat mondok- kiegészítőkkel együtt kb. 40.000.- forintért 1500-2000 órára nyújt neked "szórakozást"..
Óránként 20-30 forintért, a játék minden faszsága és baromsága ellenére a hülyének is megéri, ennyiért lassan levegőt sem veszel..A kép nem az "eszmefuttatásod" megkérdőjelezésére vonatkozott hanem arra, hogy napok óta sírod tele a fórumot a fagyásaiddal, de a játék létezése óta fennálló legalapabb problémát okozó funkciót meg sem próbáltad kikapcsolni.
Az meg hogy más játékra kell az erőforrás teljesen irreleváns, ha egy több mint két éve létező problémát nem oldottak meg eddig, akkor nem a játékon MÉG dolgozókon fog múlni a kijavítása.. Sajnos..
-
BenSopra
tag
KEMÉNY MAG:
"Hard core" is a noun phrase with an adjective- it means, literally a core (central part of something) that is hard (inflexible and difficult to scratch).KEMÉNY:
"Hardcore" is a single compound adjective. It means a variety of things that are difficult to define concisely- something like "the most active, dedicated or prototypical example of whatever-it-is". -
BenSopra
tag
Csillagot tettél rá.
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #23249 üzenetére
Jó akkor az "Én kicsi Pónim Antológia" 2000 része mellett mi a maradék 44?
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #23028 üzenetére
De miért akarod kitenni Habugit mikor épp most jött vissza?!
-
BenSopra
tag
válasz
#75376384 #22477 üzenetére
Magyarul tudtad, hogy van egy olyan hiba amit nagy eséllyel neked is bedob a játék -és amit elkerülhettél volna, ha vársz pár napot-, ennek ellenére telepítetted/elindítottad, majd mikor TÉNYLEG beadta neked is, felháborodásodnak hangot adva elkezdtél itt is és discordon is panaszkodni.
Ha házhoz mész a pofonért, ne csodálkozz hogy arcon ....nak.. -
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #22435 üzenetére
Nem vettem eddig észre. Rég átlőttem a pocketet, mire lehal a drón, egyedül az EMP-re kell figyelni, mikor mondjuk egy BT kutya felrobban, mert az letörli a mapról rögtön..
-
BenSopra
tag
válasz
Zolta1973 #22441 üzenetére
Este feltöltöm, hogy én mit használok, de le is írom ha nap közben tudsz vele foglalkozni:
Nekem ez az összeállítás 3-4 HS után 55-60.000.000 között sebez fejre.
- Aces maszk és kesztyű
- Chainkiller -Perfect Headhunter- mellény
- Providence -Vigilance- hátizsák
- Sawyer's Kneepads
- Contractor's Gloves
- Nemesis
- White DeathModok és attribok Headshot damage és Weapon handling.
Skillek Repair drone és Decoy. -
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #20282 üzenetére
-
BenSopra
tag
Szánalom
-
BenSopra
tag
Nagyon írnék pár dolgot erre az "összehasonlításra", de hagyom, hogy inkább Habu tegye meg..
-
BenSopra
tag
Én pont ezért szeretem, mert kicsit kivesz a "megyünk-lövünk-lootolunk" hármasból, mégis a játékon és a játék világán belül maradsz, felfedezed a kis apróságokat.
Amúgy a klánban több olyan ember is van, aki minden áldott este órákat játszik, ha húzni kell a karaktered, szerintem sokan segítenének, hogy utána csak finomítani kelljen a szetteden. -
-
BenSopra
tag
Én kérek elnézést, az eddigi kommentek alapján azt hittem neked is csíp a pisi..
-
BenSopra
tag
válasz
arnikusz #17408 üzenetére
Én nem látom értelmét használni, a WONY előtt igen, azóta nem.. Olyan kevés a base health -vagy magas az enemy damage-, hogy mire proccol már fekszel.. Emellett ugye neked kell megölnöd az enemy-t, nem elég hogy lövöd mint a clutch-nál volt..
Mióta WONY van, ki sem léptem a Gunnerből, egyedül akkor fogok ha esik egy Nemesis és összerakok egy csipabuildet. -
BenSopra
tag
válasz
TheSoloenOne #17283 üzenetére
Az hogy van, nem jelenti hogy megfelelően használod.
Valószínűleg nem jól célzol, ajánlom figyelmedbe ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=ZRtnCv3M-Gs -
BenSopra
tag
válasz
TheSoloenOne #17281 üzenetére
Igen tudjuk, 20 perc -!!!- folyamatos tüzelés után..
-
BenSopra
tag
válasz
John Marston #13212 üzenetére
Division fórumról nevezzük át Arnikusz fórumra.
-
BenSopra
tag
Igen van, és? Ők is emberek, családdal, nekem is fontosabb lenne velük lenni, főleg annyi támadás után amit a félkészen kiadott játékuk után kapnak, teszem hozzá jogosan.
Ha tökéletes játékot akarsz -sajnos mivel TÖBBYNIRE ebbe az irányba ment el a játékipar, tisztelet a kivételnek- vedd meg két évvel a megjelenés után, mire mindent kijavítanak..
Ha viszont az elején, és tudod hogy Ubisoft, ne várj csodát, el kell viselni hogy még rengeteg dolog szar. -
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #12533 üzenetére
Hát hmm..
Azzal sajnos nem lehet mit kezdeni, ezt a rövidke DZ pályafutásom alatt is láttam, meg hallom mellette a "nagyöregek" hasonló reakcióját, hogy ilyenkor esélytelen bármit csinálni..
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #12527 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét éreztem az elmúlt 1-2 hétben, egyre többet jártunk/járunk DZ-be és nem volt buildem, a sima PvE-vel mentem be, ami a többiekkel rohangálva a nagy damage miatt használható volt, de nem az igazi.
Mellette elkezdtem összerakni a meta szerinti PvP-t. És furcsa mód élveztem, hogy megint keresgélni kell, hogy van értelme farmolni mert nincs meg minden, hogy látom ahogy fejlődik és végül összeáll egy egész jó build amiben persze továbbra is ott a fejlődési lehetőség, tegnap egy 2,5%-os total armort tudtam cserélni egy 4,5%-osra.A PvE build részével teljesen egyetértek, az nekem is hetek, hónapok óta áll a múlt héten feltöltött állapoton, egyedül a CHC ment fel 2%-ot.
De ez is olyan hogy ki miben lát fantáziát, nálam például 1000% hogy nem kezdem el összerakni a SKILL buildet, mert egyáltalán nem érdekel sem az, sem az exo kesztyű.
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #12077 üzenetére
Szerintem csak nálam volt, máson nem láttam piros köteles táskát. A repcsis bossoknál kevesebb boostot tudtam adni mert folyton aggroztak, ott lehet azért nem láttad.
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #11974 üzenetére
Én a fejlesztők helyében ilyenkor nulláznám az időeredményeket, mert innentől nem egyenlő és nincs esély javítani / jobbat futni az eddigi rekordoknál..
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #11790 üzenetére
+1 bár ezt mondanom sem kell.
-
BenSopra
tag
válasz
-=Jam=- #11637 üzenetére
Többek között én is.. Mióta rendszeresebben toljuk együtt, "szerencsére" rengeteg más dolog felgyűlt, amit lehet helyette csinálni.
Nagyon várom én is az új kontenteket, hogy legyen úgy igazán kedvem ismét belépni a "végigszaladok a 3 loot útvonalamon, csinálok egy-két bountyt ha van, felveszek pár orange cache-t és letoljuk a RAIDet ha vagyunk elegen" helyett..
Mivel ezek szart sem dobnak így értelmük sincs, viszont olyan mint a lottó, bennem van hogy "okés, ma nem csinálom végig a rutint, de mi van ha pont most esne jó firearms mod, egy Murakami maszk végre, normális 5.11 táska stb.."
Ahogy Anonymus mondta, a közeg az, ami miatt egyáltalán belépek, dumálni a sok hülyeségről veletek, hallgatni JustMee "REPTÉÉÉÉR" intróját vagy Tomi "Az acélsodronyt nem kell bekenni" mostmár örök klasszikusát, de ennyi..
Már többet vagyok a menüben titeket hallgatva mint magában a játékban..
És persze az EB, hogy tudjam esetleg adni a többiekben mint tegnap is, bár az kabaré volt hogy Zoz nem látta, Habunak nem kellett, JustMee meg olyan rakétaporszívót nyomott rá hogy öröm volt nézni! -
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #11615 üzenetére
Az én stashből magamra kapkodott A&E szettem kb. 75.000 health-et tud.
A mostani csapattal simán elbicegek vele az utolsó bossig úgy hogy nem is nagyon kell velem foglalkoznotok.
Egyedül ha a második rész harmadik boss rámver a sticky-vel, akkor van baj. -
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #11567 üzenetére
A lila és a gear nélkül is elképesztően szomorúak ezek a számok..
-
BenSopra
tag
válasz
velizare #11559 üzenetére
Ott értem egyedül a P416-ot, hogy most más AR-re senki rá sem néz, mert mindegyik rosszabb.
Holott én is szívesen rohangálnék ACR-el vagy G36-al, de jelenleg nem opciók mert annyival gyengébbek.
Az EB OP volt és az is marad, a P416 nerf ezen nem változtat.
Eztuán TALÁN több eséllyel kezdenek majd el az emberek más AR-eket is használni, aminek kisebb a szórása, nagyobb az RPM-je, viszont a nerf miatt már damage szinten nem lesz nagy elmaradásuk a P416-hoz képest.
Ez az AR diverzitáson sokat segíthet. -
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #11541 üzenetére
Nekem ugyanez, engem sem fogott meg.
Az Exodus nagyon jó -egyedül az zavar hogy szeretem használni a fegyvereket és leölni mindenkit, viszont ha positive endinget akarok, márpedig azt akarom, akkor nem szabad és ez frusztráló-, az eddigieket is végigtoltam nem is egyszer, szeretem az ilyen PA világokat, STALKERt is többek között..Noxonnak, a PA az post apocalyptic..
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #11539 üzenetére
Esetleg "The Division" vagy "Takarodj Destinyzni" de ide egyik sem illik.
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #11535 üzenetére
És ez a vége is..
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #11506 üzenetére
Teljes Aces szett elég kettő nem? 1-1 a két sub groupnak, a többieken elég ha Nemesis van, kapják a buffot úgy is.
-
BenSopra
tag
Neked nem jön át sajnos..
Senkit nem érdekel ahogy vered magad, mégis időről időre előjössz valami hülyeséggel.
Ha nem tetszik a játék vagy az irány amerre halad, engedd el.
Annyit teszel csak hogy mások élményét elrontod, a véleményüket pedig befolyásolod.És kérlek linkeld a brit tudósos cikket, kíváncsi vagyok rá, melyik szánt az idejéből egy cikknyit egy holland streamer és a Division viszonyára, köszönöm.
-
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #11403 üzenetére
Legalább az időn faragtunk és úgy hogy a plusz EB nem játszott.
-
BenSopra
tag
Tegyük azért hozzá hogy először meg kell tanulni használni, jobban szór mint egy P416, emellett a Tenacity simán megfektet, ha nem figyelsz oda.
Főleg raiden, ahol nem biztos hogy tied a befejező kill, vagy nem biztos hogy tudsz annyit ölni hogy countereld.
Viszont ha mindezt kitapasztaltad.. -
BenSopra
tag
válasz
Anonymus23 #11363 üzenetére
Exotic Buff
They removed the random armor and damage value on the Exotic weapons and items
Now when you get (or already have one) it will be buffed to the max
So you will no longer get strange or lower damage values when you change the GS of an item – once you have an exotic, it will be your companion.
Ezek szerint ami van, maxos lesz, ami esik bármikor, maxos lesz, én úgy értelmezem hogy nem kell húzogatni sem..
-
BenSopra
tag
válasz
arnikusz #11292 üzenetére
Én kettővel tolom most a RAIDet, este mindkettőről rakok fel képet ha érdekel bárkit.
Buddy&Lucy-ig Aces&Eights, RAIDen kívül már csak azzal megyek, hogy gyakoroljam és egyre magabiztosabb legyen, fejlövésre ugye gyorsabban aktiválódik.
Mostanában már arra is próbálok figyelni, hogy a plusz damage-s buff pont akkor jöjjön mikor a bossokat lőjük.Viszont a végén még nem merem ezt használni, ott marad egy EB+Berserk+Clutch, előtte egy Unstoppable Force-os 5-7-7-el toltam, átszokni nehéz volt, de ezt jobbnak érzem.
Egyedül azon a reflexen kell túljutni, hogy ha elvesztetted az armorod, nem szabad fedezékbe vetődni, csak lőni tovább!Tartalék nekem is van benne -sajnos vagy nem sajnos szinte minden itemen-, a maszk és a táska egyértelműen sokkal jobb lehetne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest